Galerie prac użytkowników forum - Myszkowanie w kłębkach
SoWa - Pon 24 Maj, 2010 20:32
Sliczne! takie delikatne!
Mysza - Wto 25 Maj, 2010 12:51
Dziękuję SoWa,
bieta - Czw 27 Maj, 2010 20:06
kolczyki śliczne
Mysza - Pią 28 Maj, 2010 13:56
Dziękuję bieta,
Mysza - Wto 15 Cze, 2010 17:50
Meldujem posłusznie, że niespodzianka idzie jak burza. Część 2/3 już się kończy. Dzisiaj nie chwalę się robótką (no przeca niespodzianki nie pokazam). Ale pokażę Wam moje pisklę
Oto ono. Moja Praca Licencjacka, której 5 lipca będę bronić jak Kmicic Częstochowy. Trzymajcie kciuki. Ja trzymam za Was, niezależnie od tego, do czego Wam moje kciuki mogą być zdatne
Jutro ostatni egzamin, a 23 absolutorium. Będę free. O ile moje 38.2 odpuści i mój kapitel przestanie się zachowywać tak, jakby prosił się o odcięcie. (boli? utnij i nie będzie!).
Pozdrawiam Was serdecznie i już prawie wakacyjnie
M.
P.S. Nie zna kto w Krakowie miejsca, gdzie przyjęto by dwóch wzorowo zachowujących się studentów? Mój brat i jego kumpel poszukują lokum i pracy.
bieta - Wto 15 Cze, 2010 20:36
Mysza, trzymam kciuki
janeczka33 - Wto 15 Cze, 2010 20:39
Moje kciuki też zaciśnięte
7Kasiulek7 - Śro 16 Cze, 2010 00:23
Ja też
iwonka - Śro 16 Cze, 2010 06:07
trzymam kciuki
Mysza - Czw 17 Cze, 2010 14:19
bieta, janeczka33, 7Kasiulek7, iwonka, dzięki piękne
Już po ostatnim egzaminie. Luz blues w niebie same dziury. To chyba najłatwiejszy ze zdawanych egzaminów - konwersacje angielskie.
W każdym razie obrony nie dożyję, bo właśnie umieram. Nic mi nie odpuszcza i nie pomaga. Mam tylko nadzieję, że jak już mnie staranuje, to sobie pójdzie.
Pozdrawiam serdecznie
M.
lamika88 - Czw 17 Cze, 2010 15:02
Mysza, powodzenia na obronie | Mysza napisał/a: | | W każdym razie obrony nie dożyję, bo właśnie umieram. mdleje Nic mi nie odpuszcza i nie pomaga. |
Mówisz o temperaturze? Ja dostaję często ze stresu i zmęczenia zrób sobie melisę i będzie dobrze | Mysza napisał/a: | | Już po ostatnim egzaminie. | Zazdroszczę... Ja dopiero mam egzaminy przed sobą... I w tym najtrudniejszy- licencjacki pisemny z całych 3 latek...
janeczka33 - Czw 17 Cze, 2010 18:33
Gratulacje Dalej trzymam kciuki
Grażyna - Sob 19 Cze, 2010 15:22
Ja tez trzymam kciuki.
7Kasiulek7 - Sob 19 Cze, 2010 17:08
Ja też, ja też
Violetta21 - Sob 19 Cze, 2010 22:59
trzymam mmooccnnoo kciuki
Bernadka - Nie 20 Cze, 2010 08:34
świetne kolczyki
Mysza - Nie 20 Cze, 2010 19:00
Dzięki za wsparcie dziewczyny Bardzo mi tego teraz trzeba. Świat wali mi się na głowę, a ja nie mam nikogo, kto by mnie uratował. Z każdej strony są tylko ci, którzy wykorzystują dla siebie, a potem plują w twarz. Żadnej pomocy. Jesteście dla mnie dobrymi duchami. Mam nadzieję, że chociaż wystarczy mi sił, do skończenia niespodzianki.
Całusy
M.
7Kasiulek7 - Pon 21 Cze, 2010 11:03
Myszko, nasza kochana, Ty nie masz siły? Przecież Twoje wszelakie posty (po za ostatnim) emanowały straszną radością i chęcią życia. Wierzę, że znajdziesz w sobie te utracone pokłady siły i skończysz pracę wymiankową, i pokonasz tych złośliwców swoim uśmiechem. Trzymaj się mocno
Mysza - Wto 22 Cze, 2010 17:05
Dzięki 7Kasiulek7, to tylko chwilowy dołek. Chociaż ostatnio wpadam w nie dosyć często. Obawiam się, że mimo mojej radosnej dyspozycji i tendencji do brania życia za rogi, trzydziestki nie dożyję. Padnę na zawał, albo przynajmniej osiwieję. Przyszłość, ta najbliższa, napawa mnie ogromnym przerażeniem. Nie wspominając już o kłopotach codziennych. Ale nie ma takiego dna, od którego nie można się odbić, a fakt, że jestem uparta jak całe stado osłów, nie pozwala mi się poddać. Tylko jak długo można tak ciągnąć, zanim energia potrzebna do odbijania się, się wyczerpie?
Pozdrawiam serdecznie z mojej depresyjnej huśtawki
M.
saba52 - Czw 24 Cze, 2010 01:44
Hej Mysza, zwiedziłam twoją Mysią Dziurę i jestem pełna podziwu
Trzymaj się ,poradzisz sobie ze wszystkim W razie czego służę pomocą
Mysza - Czw 24 Cze, 2010 16:58
Dzięki za komplement saba52, Fajnie jest mieć przyjaciół na Forum. Zawsze powiedzą coś, co miło jest usłyszeć. Nie wspominając już o fakcie, że działają kojąco na wybryki mojego ADHD.
Pozdrawiam serdecznie
M.
janeczka33 - Czw 24 Cze, 2010 20:11
Gratulacje z całego serca już nie studentko. Tak to już jest, że raz z górki, raz pod górkę. Mam nadzieję, że tych dobrych chwil będziesz miała coraz więcej, bo na to zasługujesz. Pozdrowionka
Violetta21 - Czw 24 Cze, 2010 20:42
Gratuluję
głowa do góry wszystko z czasem się poukłada
Grażyna - Pią 25 Cze, 2010 15:30
To teraz trzeba rzucić się na magisterkę. Mam nadzieje, że kontynuujesz studia, bo warto. Dla anglistów pracy chyba jest sporo, więc nie martw się o przyszłość. Do odwaznych świat nalezy.
Mysza - Pią 25 Cze, 2010 16:22
Dzięki drogie Panie! Mówiłam Wam już, że jesteście wspaniałe? Nie? No, to mówię - JESTEŚCIE WSPANIAŁE.
A na magisterkę się wybieram. Najpierw będę szturmować Kraków. Wprawdzie moja średnia (4, osiem - cyframi wyświetla mi smileja) pozwala mieć nadzieje na dostanie się, ale jeszcze przede mną obrona i egzamin wstępny. A nóż-widelec się uda? Egzamin już 19 lipca. A na moją wybraną specjalizację jest tylko 8 miejsc. Tam najwcześniej kończy się rekrutacja i najszybciej są wyniki. Potem, jak się nie uda, będę się dobijać do Gdańska i Lublina. Cóż, zobaczymy. Może nie będzie tak źle. Kraków mi się baaardzo marzy.
Pozdrawiam serdecznie
M.
|
|
|