Nasze spotkania - GDAŃSK- spotkania
Lucysia - Nie 30 Sie, 2009 22:02
Szkoda, że nie da się powiększyć zdjęć, ale i tak widać, że to prawdziwe dzieła sztuki!
Pozdrawiam.
Poranna - Nie 30 Sie, 2009 22:03
buuu .... zdjęcia się nie powiększają ...
Basia.G - Nie 30 Sie, 2009 22:03
zdjęcia ze spotkania w piątek
Poranna - Nie 30 Sie, 2009 22:07
ale się działo!
dzięki za zdjęcia, Basia
Basia.G - Nie 30 Sie, 2009 22:08
i następne
woalka - Pon 31 Sie, 2009 09:02
| Lucysia napisał/a: | | Szkoda, że nie da się powiększyć zdjęć |
| Poranna napisał/a: | | buuu .... zdjęcia się nie powiększają ... |
Tak dawno nic nie wstawiałam, że zapomniałam jak to się robi...
Ale już się poprawiłam. Raz jeszcze przepraszam za jakość fotek - w powiększeniu niewiele więcej widać
gustavo_2008 - Pon 31 Sie, 2009 11:05
woalka,piękny prezent od ani_b Widzę,ze ania_b zmieniła fryzurkę
Basia.G piekne zdjęcia i śliczne Wasze prace
ania_b - Pon 31 Sie, 2009 15:58
Małgosiu, jestes bardzo spostrzegawcza. Od razu dostrzegłaś to, czego nie zauważył mój mąż!!! ani córka!!! (bo że syn nic nie zobaczył to już norma). A fryz jest na okoliczność rozpoczynającego się roku szkolnego. Koniec frywolitkowania, koniec szydełkowania. Teraz plany, rozkłady, projekty, siatki godzin itp....
A jeszcze przepis na rogaliki na życzenie Basi:
25 dkg margaryny
5 dkg drożdży
0,5 kg mąki
2 łyżki cukru (ja daję więcej, tak na oko)
szczypta soli
2 jaja
2 łyżki kwaśnej śmietany
Drożdże mieszamy z lekko podgrzaną śmietaną + troszkę mąki i cukru. Jak drożdże ruszą, zagniatamy z wszystkiego ciasto. Potem już tylko wałkowanie, wycinanie i rolowanie. Do środka dajemy to, co mamy pod ręką (aby nie za rzadkie)
Piec do zrumienienia.
Smacznego!!!
cirena - Pon 31 Sie, 2009 19:58
Aniu ja tez sprobuje Twoj przepis ale szkoda ze nikt nie wstawil zdjecia kolczykow jestem barzo ciekawa ich wyglau
Phoebe - Pon 31 Sie, 2009 21:49
Kochane dziewczyny! Wlasnie dojechalismy do domu...rece mnie juz swedzialy zeby tu wpasc
Baaaaaaaaaaaaardzo serdecznie dziekuje Wam za spotkanie! Ogromnie sie ciesze ze moglam spotkac Was w realu!
Mam sliczne kolczyki od Porannej! Zadaje szyku gdziekolwiek jestem a drugie beda prezentem urodzinowym dla kolezanki - postaram sie o fotki.
Rogaliki oczywiscie bede piekla! Ania oslodzila nam to spotkanie dodatkowo
Kochana Jadzia pokazala mi jak sie frywoli, nawet podarowala mi czolenko! frywole, ale idzie woooooooolno... jak zrobie pierwszego motylka to pochwale sie na forum
I nacieszylam oczy Waszymi cudnymi wyrobami!!!!
szkoda ze nie wpadam do Gdanska czesciej
woalka - Sob 05 Wrz, 2009 14:01
Phoebe, byłaś inspiracją do organizacji obu tych spotkań, za co bardzo Ci dziękujemy. Mam nadzieję, że ilekroć będziesz w Gdańsku, to dasz nam znać, żebyśmy mogły nacieszyć się Twoją obecnością!
Do usłyszenia i zobaczenia!
woalka
Phoebe - Sob 05 Wrz, 2009 19:29
woalka, Kochana jestes Z ogromna przyjemnoscia za kazdym moim pobytem w Gdansku bede sie z Wami spotykala ( o ile Wy bedziecie chcialy i czas (i mezowie ) Wam pozwola).
Pozdrawiam Was serdecznie i w takim razie do zobaczenia za jakis rok
cirena - Wto 08 Wrz, 2009 15:15
Szanowne kolezanki,chciala bym poinformowac ze w Klubie Mlyniec na Zaspie przy ulicy Pilotow 3 oprocz spotkan rannych beda sie obywac spotkania popołudniowe milosniczek robotek recznych i będą one w pierwszy i trzeci czwartek miesiaca.Osoby zainteresowane serdecznie zapraszamy.
cirena - Wto 08 Wrz, 2009 15:19
Oczywiscie zapomnialam napisa godzine spotkan, godzina 17.
ania_b - Wto 08 Wrz, 2009 17:56
Czyli, że teraz 17 września. O, to ja będę na wyjeździe integracyjnym z klasą.
woalka - Wto 08 Wrz, 2009 20:25
Jeżeli tylko pozwolą mi na to:
- zdrowie (akurat chwilowo zaniemogłam),
- synek i mąż (muszą się zgrać, bo mąż 100% wolnego czasu na wykańczanie mieszkania poświęca)
- orientacja w terenie (ciągle strasznie słabo znam Gdańsk)
to na pewno postaram się dotrzeć...
ania_b - Wto 08 Wrz, 2009 23:44
woalka, życzę więcej zdrowia, więcej czasu dla siebie i... poznania nowych dzielnic Gdańska.
gustavo_2008 - Nie 13 Wrz, 2009 16:35
Kochane dziewczyny oto skutki sierpniowego spotkania w Gdańsku
Teraz w tak zwanym miedzyczasie próbuję,bo chciałabym tak jak wy frywolitkować
Poranna - Nie 13 Wrz, 2009 17:10
brawo! śliczne wprawki, Gosia
Basia.G - Nie 13 Wrz, 2009 20:01
- super - chyba też muszę poćwiczyć , bo jeszcze zapomnę jak się frywolitkuje ( a niedawno trochę się nauczyłam )
gustavo_2008 - Nie 13 Wrz, 2009 22:39
Basiu,ćwicz abyś nie zapomniała
Basia.G - Pon 14 Wrz, 2009 08:48
najgorsze jest to , że przez najbliższe 2 tygodnie nie będę miała czasu - w sobotę wybieram się do Elbląga poćwiczyć szycie
Phoebe - Pon 14 Wrz, 2009 11:19
gustavo_2008, Gosiu wow! alez pieknie Ci wychodzi!
Ja niestety nie zrobilam jeszcze motylka ale cwicze "flipniecia" coby nie zapomniec jak sie macha czolenkiem. moze do swiat uda mi sie motylka wyfrywolic.
cirena - Pon 14 Wrz, 2009 13:20
Super Gustav Ci sie frywolitkuje naprawde ladnie to wychodzi mozesz juz sie zbieraac za wieksze prace.
woalka - Śro 16 Wrz, 2009 15:48
cirena, niestety nie dam rady dotrzeć tym razem
Mąż każde popołudnie spędza pracując w nowym mieszkaniu, a bez samochodu i z synkiem na rękach przyjazd do Was na 15 minut nie ma sensu.
Mam nadzieję, że za jakieś 2 miesiące sytuacja się unormuje - inaczej nie mam szans...
Pozdrawiam Was serdecznie i życzę udanych spotkań!
Alicja
|
|
|