To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Nasze prace - Hardanger Nikusa

gosias - Czw 08 Kwi, 2010 06:43

Nikus4, cool cool cool cool brawo brawo brawo brawo uklon uklon uklon uklon uklon
makneta - Czw 08 Kwi, 2010 10:44

Nikus4 napisał/a:
Dziękuję Halszko i innym dziewczętom za miłe słowa. Ale znowu nastała cisza? wściekły Szkoda! hmm Nie chodzi mi o pochwały ale nikt nic nie pokazuje. Makneta uratuj honor dziewczyn!!! cool Wyszywasz dalej?

Hm, przez święta niestety nie postawiłam ani niteczki, a na razie próbuję uporać się z prezencikiem w ramach forumowej wymiany, jednak zapał nie zgasł i postaram się w najbliższym czasie wrócić do wyszywania.

Nikus4 - Pon 12 Kwi, 2010 12:33

Właśnie skończyłam niespodziankę? hurrraaa Ciekawe czy się spodoba. Jest to samplerek (tylko nie patrzcie, że to gwiazdkowy, zawsze chciałam go wyszyć). Narazie nieoprawiony w ramkę. Ale mam zamiar wyszyć 3 samplerki to hurtem je oprawie.
Nie wiem czy idealnie wyszyłam ten sampler bo to mój pierwszy w życiu. wesoło mi

gosias - Pon 12 Kwi, 2010 13:21

Nikus4, brawo brawo brawo brawo brawo cool cool cool cool cool uklon uklon uklon uklon uklon
sarLena - Pon 12 Kwi, 2010 23:33
Temat postu: Hardanger Nikusa
I znowu tylko podziwiać z rozdziawioną buzią cool cmoknięcie radocha sarLena
sarLena - Pon 12 Kwi, 2010 23:41
Temat postu: Hardanger Nikusa
Przepraszam.Zamiast dodać to odjęłam Ci punkt.To jest tak jak ślepy kret siada do kompa w nieodpowiednich binoklach love kwiatek dla ciebie sarLena
moslamawe - Wto 13 Kwi, 2010 07:41

piękny cool cool cool
Nikus4 - Wto 13 Kwi, 2010 07:56

Nie szkodzi Lenko cmoknięcie Jak będzie oprawiony to będzie ładniej wyglądał. Teraz wyszyję inny. Mam wolną ścianę i tak kiedyś pomyślałam, że na niej kiedyś zawisną samplerki. Jakoś nigdy nie mogłam się za nie zabrać.
To mój pierwszy to może mieć niedociągnięcia.
Dziękuję Moslamawe, Gosiu i Lenko za pochwały. radocha

alutka171 - Śro 05 Maj, 2010 02:07

cudności brawo radocha brawo radocha uklon uklon
gustavo_2008 - Śro 05 Maj, 2010 10:06

Fantastyczny brawo brawo brawo uklon uklon uklon
Nikus4 - Czw 06 Maj, 2010 14:20

Dziękuję Gustawo i Alutka cmoknięcie Cieszę się jeśli komuś podobają się moje prace. Właśnie skończyłam następny samplerek. Jutro może pokażę zdjęcie. bye
janeczka33 - Czw 06 Maj, 2010 14:25

Już się cieszę na oglądanie. Ja też zaczęłam robić bieżnik ale niestety pojawiła się przeszkoda. Bez okulisty ani rusz!!! No i znowu moje wyszywanie się odwlecze wściekły wściekły
Nikus4 - Pią 07 Maj, 2010 08:02

Janeczko ja też noszę okulary od kilku lat a przy tej drobniźnie to rzeczywiście ani rusz. Wczoraj byłam na wyjeżdzie ale może dziś wstawię zdjęcie samplerka. bye
makneta - Pią 07 Maj, 2010 08:35

Nikus, czekam z niecierpliwością.
Jutro jadę na spotkanie podlaskie i mam nadzieję, że spotkanie z Krzysią będzie owocne.

Nikus4 - Pią 07 Maj, 2010 11:06

Zazdroszczę Ci. Jedziesz i spotkasz się z koleżankami po fachu a ja muszę tu sama być. Dobrze, że mam komputer i mogę z Wami pisać.
Mam następny samplerek. Zdjęcia nie wyszły tak pięknie jak bym chciała ale coś tam może się dopatrzycie. Oczywiście samplerek jest przed praniem i oprawieniem w ramę.

janeczka33 - Pią 07 Maj, 2010 12:10

Boże jakie piękności cool Jesteś niesamowita. Ja co prawda nie jestem koleżanką po fachu bo nie wyszywam jak ty, ale kaszuby nie tak daleko jak Białystok. Może uda się jakieś spotkanie u mnie lub w Gdańsku. Na pewno nie ja jedna chciałabym cię poznać cmoknięcie cmoknięcie
makneta - Pią 07 Maj, 2010 18:06

Nikus, przepiękny sampler.
Na spotkanie mam tylko 120 km w jedną stronę.

elka j. - Pią 07 Maj, 2010 22:36

Chylę czoła, bo same cudeńka pokazujesz, podziwiam za ogrom cierpliwości no i efekty oczywiście uklon uklon uklon
Nikus4 - Sob 08 Maj, 2010 17:47

Oj! cmoknięcie jak miło poczytać takie opinie. Janeczko mój mąż pochodzi z Kaszub a do Gdańska mam tylko około 100km. W Sopocie jestem co drugi czwartek tak już przez cztery i pół roku jeździłam. Niedługo ma to się skończyć.
Ale chętnie spotkałabym się bye bye
A samplerek jak samplerek zawsze coś innego niż serwetki. Chcę wyszyć jeszcze dwa i starczy. Wrócę znów do samego hardangera. Córki męczą mnie o nowe wyszywanki a same nie chcą szyć. wściekły

żabka - Nie 09 Maj, 2010 14:27

Nikus4 obejrzałam twoje pracki i teraz musze szczęke poskładać wesoło mi rewelacyjne dzieła brawo brawo cool cool brawo brawo

Korci mnie żeby spróbować - kupiłam już gazetke z instruktażem ale jakoś brak czasu wesoło mi

alutka171 - Pon 10 Maj, 2010 01:28

co jeden to piękniejszy cool cool cool
sarLena - Pon 31 Maj, 2010 23:56
Temat postu: Nikus4 samplerek
Jak zwykle jestem pełna podziwu.Chwal się, chwal bo jest czym. Pełny zawrót głowy. pozdrawiam Lena wesoło mi
mirka-zet - Pią 16 Lip, 2010 14:48

Bardzo ładny samplerek, jak i poprzednie są sliczne.
Nikus4 - Pią 16 Lip, 2010 15:48

Och cieszę się że komuś podobają się moje prace. radocha Teraz męczę obrazek dla wnusi dlatego nie pokazuje nowej pracy a mam trochę tej dłubaniny. Zrobię zdjęcie i pokażę na jakim etapie jestem cmoknięcie
janeczka33 - Sob 17 Lip, 2010 13:40

Śliczne jak wszystko co robisz : : brawo brawo brawo