To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Nasze prace - karteczki i pudełka danfi

danfi - Pią 05 Sie, 2011 09:44

badiedii, beacia-24 - dziękuję love Cieszę się, że moja praca Wam się podoba wesoło mi
danfi - Sob 06 Sie, 2011 20:01

Udało mi się pokonać swoją niemoc twórczą (mój organizm domaga się już "nic-nierobienia"). Znajoma poprosiła, żebym zrobiła dla niej ślubne pudełko wybuchowe z obrączkami w muszli - podobne do tego, które już pokazywałam. Oto jego "sesja zdjęciowa":

danfi - Nie 07 Sie, 2011 18:05

A to kolejna kartka o zrobienie, której poprosiła mnie mama koleżanki

beacia-24 - Nie 07 Sie, 2011 20:51

Ależ zarąbiste pudełko wybuchowe z tymi obrączkami porywam bo dosłownie dostałam bzika na jego widok. Oszalałam z wrażenia. Karteczka także piękna i te różyczki czekoladowe mmmniam. Oj dostanę szału z zachwytu brawo brawo brawo brawo
danfi - Pon 08 Sie, 2011 13:49

beacia-24 - cieszę się, że moje kolejne prace przypadly Ci do gustu wesoło mi
Dzisiaj rano skończyłam pudełko do ostatniej kartki. Oto ono:

Madzia - Pon 08 Sie, 2011 17:24

Śliczne! brawo brawo brawo
maranta - Pon 08 Sie, 2011 17:46

Danfi, wierzyć się nie chce, że można takie cuda tworzyć, niesamowite i piękne cool brawo brawo
danfi - Pon 08 Sie, 2011 19:24

Madzia, maranta - dziękuję Wam za miłe słowa love . Cieszę się, że zajrzałyście tutaj i że moje prace wam sie spodobały wesoło mi . To cieszy, kiedy się wie, że jeszcze komuś podoba się to co robisz.
joana - Pon 08 Sie, 2011 19:33

danfi, Twoje karteczki i pudełeczka sa prześliczne. kwiatek dla ciebie
Elunia - Wto 09 Sie, 2011 19:07

a sypiasz ty czasem ???????????? brawo brawo brawo
milamirka - Wto 09 Sie, 2011 21:35

uklon uklon brawo brawo brawo brawo brawo brawo
danfi - Wto 09 Sie, 2011 22:17

joana, Elunia, milamirka - miło mi, że tutaj wpadacie cmoknięcie . Cieszę się, że ten wątek jeszcze Was nie znudził wesoło mi .
Elu, mam wakacje, więc wysypiam się do woli Wink

danfi - Śro 10 Sie, 2011 10:03

Dzisiaj rano udało mi się skończyć kartkę na ślub. Nieskromnie powiem, że jestem z niej zadowolona, nawet bardzo... Karteczka robiona na zamówienie znajomych. Z początku miała być w stylu retro, ale potem zdecydowali się na taką "a la książeczka". Miało się w niej znaleźć miejsce na pieniążki. Co do reszty - dali mi wolną ręką. Miałam więc okazję, by "wypróbować" moje nowe stempelki. Oto efekt (zdjęcia może nie najlepsze, ale trudno mi dobrze sfotografować błyszczący papier):
- przód - środek - środek z "wkładką"

lamika88 - Śro 10 Sie, 2011 10:08

Śliczna cool cool cool
beacia-24 - Śro 10 Sie, 2011 11:57

Cudny upominek. Podoba mi się strasznie. Jestem pełna podziwu dla Twojej pomysłowości. Fajniutkie masz stempelki chyba je nawet mam Smile bynajmniej ten narożny Smile
Jestem wielką fanką Twoich prac po prostu zwalasz mnie z nóg za każdym razem.
Brawa za ów cudo radocha radocha radocha

Elunia - Śro 10 Sie, 2011 13:01

pobijasz rekordy w pomysłach-gratulacje cool cool cool
danfi - Śro 10 Sie, 2011 13:47

lamika88, beacia-24, Elunia - cieszę się, że moja karteczka i Wam sie podobała wesoło mi
danfi - Śro 10 Sie, 2011 19:58

No to udało mi się skończyć kolejną. To znowu kartka a la książeczka. Tym razem na 45 rocznicę ślubu rodziców mojej koleżanki:
- kartka z przodu - środek kartki - tył kartki

Elunia - Śro 10 Sie, 2011 21:00

Przestań bo wpadnę w kompleksy-suuuuuuuuuuuuper brawo
ajec - Śro 10 Sie, 2011 21:47

Piękne pudełeczko i kartka ślubna rewelacyjna brawo
beacia-24 - Czw 11 Sie, 2011 08:55

Oj pięknie sobie koleżanka poczynia, nie ma co. Cudne ta książeczka i w moje ukochane papierki, Smile ale kwiatuszki miodzio. Mi niestety mogą się tylko marzyć bo nie mam odpowiedniego sprzętu Smile
Brawa wielkie radocha radocha radocha

danfi - Czw 11 Sie, 2011 10:03

Elunia, ajec, Beacia-24- dziękuję Wam za miłe słowa love .
Beatko, te goździki robi się z tego samego dziurkacza co róże. A tu masz cały "kursik" do nich (ważne, by kwiatki były wilgotne przed ich formowaniem): http://fotki.yandex.ru/users/asti-n/album/156257/

danfi - Czw 11 Sie, 2011 19:42

Jutro urodziny mojego męża. Uznałam, że to doskonała okazja, by spróbować zmierzyć się z kartką - portfelem. A to efekty tej nierównej walki:

Jutro prezenty będzie dostawał mój mąż, a dzisiaj ja dostałam super prezent od onki15: śliczny obrus zrobiony na zamówienie oraz uroczy pantofelek na biżuterię, panienkę-miotełkę i butelkową damę, która zachwyciła mojego męża - dziękuję Ci Elu love

milamirka - Czw 11 Sie, 2011 23:20

pieknie i pomyslowo zrobiony portfel szczegolnie wkladka do sypialni dla zony:)Smilea twoje prezenty sliczne Ela wie jak dogodzic brawo brawo brawo brawo brawo
danfi - Sob 13 Sie, 2011 20:11

milamirka - dziękuję za odwiedziny love . Cieszę się, że portfelik przypadł Ci do gustu.
Dzisiaj zrobiłam dwie skromne karteczki