To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Co MAO wydziergało

magnolia - Pią 05 Paź, 2007 09:22

czekoladkowa spodnisia jest sliczna wesoło mi cool brawo brawo brawo love
monika_b - Pią 05 Paź, 2007 10:20

Chyba się przekonam do tej Hemery, taki ładny ma połysk. Ile jej zużyłaś na tą spódniczkę? Śliczna jest brawo
Bej2 - Pią 05 Paź, 2007 10:43

Super rzeczy robisz!!!!!!!! radocha radocha
Asia S. - Pią 05 Paź, 2007 11:03

Gratuluję autka, teraz tylko złapać wiatr w żagle i dalej na szosy, drogi i bezdroża. Prowadzenie autka to niebywała przyjemność!! Jak najmniej takich znaków koniec
Mao - Pią 05 Paź, 2007 12:00

Dziewczyny jeszcze raz ślicznie wam wszystkim dziękuję cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

monika_b przekonuj się zebalek ja byłam na początku przerażona ,że to taka cienizna ale fajnie się robi i nie tak strasznie wolno , najlepiej jednak mi się robi szydełkami od 1,75mm do 3mm im grubsze szydełko tym bardziej miękki wyrób.
Na spódniczkę zużyłam 200g + ciutek z 3 motka na pasek i wiązanie ,spódniczka ma 57cm długości i jakieś 105 cm w biodrach.

adela specjalnie dla ciebie wedle życzenia moja FURKA :wesolek:

A dla tych ,które jednak przedkładają robótki nad auta jesienne kaszkiety ( zaczęło się czapkowanie)

A ja dumam nad innym nakryciem głowy hmm marzy mi się coś obszernego takiego w stylu Mandaryny może ktoś ma pomysły i wzorki? chętnie przygarnę.

Grażyna - Pią 05 Paź, 2007 15:06

Fura ładna i dzierganki również cool cool cool
SoWa - Pią 05 Paź, 2007 15:15

radocha Cieszę się i gratuluję osobistej limuzyny!

a spódnica jak zwykle cool brawo cool

monika_b - Pią 05 Paź, 2007 15:24

Dzięki za odpowiedź, zabrałam sie kiedyś za Hemerę, chciałam zrobić bluzkę, ale wydawało mi się, że taka "blacha" wychodzi, ale może faktycznie grubszym szydełkiem będzie bardziej miękka.
A Twoje kaszkiety śnią mi się po nocach. Następny po bieżniku (którego mam już dosyć) będzie właśnie kaszkiet z Twojego opisu.

Halkuk - Pią 05 Paź, 2007 16:36

Świetne autko wesoło mi a czapeczki super cool brawo cool
Jasieńka - Pią 05 Paź, 2007 16:51

auto śliczne a czapeczka piekna brawo cool
bjanna - Pią 05 Paź, 2007 19:18

gratuluję autka radocha spódniczka i kaszkiety śliczne cool hopla cool niestety już przyszła na nie pora bye
Jarka - Pią 05 Paź, 2007 20:33

Fiu, fiu, fiu, ale super cool autko. Sweterek jest przeuroczy cmoknięcie , a spódniczka pełna wdzięku i prostoty, ale bardzo, bardzo fajna - wielkie brawa brawo brawo brawo brawo brawo
Małgosiu czy mogę poprosić uklon o schemacik wykończenia tej spódniczki, a góra robiona jest samymi słupkami ???

asia0407 - Pią 05 Paź, 2007 21:01

padam na kolana szybkością robienia brawo brawo uklon uklon
gabis - Sob 06 Paź, 2007 00:38

Autko super!!! Ciuszki rewelacyjne!!!
brawo brawo brawo

Elżbieta P. - Sob 06 Paź, 2007 14:22

jaka fajna spódnica, jakie fajne kaszkieciki, jakie fajne autko zebalek :wesolek:
mordka - Sob 06 Paź, 2007 16:01

no no no ale Lanosik cmoknięcie
Bet - Sob 06 Paź, 2007 18:56

brawo brawo super czapusia
ciaachoo - Nie 07 Paź, 2007 14:18

jak zwykle rewelacyjne prace brawo
tez szukałam czegoś takiego jak ma Mandaryna,albo ta dziewczyna z serialu "Twarza w twarz",tam był zielony.No i gratuluje osobistego autka.

Pozdrawiam serdecznie.

misia0808 - Nie 07 Paź, 2007 15:02

Małgosiu śliczniutkie to Twoje autko. Czapeczki - boskie, spódnica - zachwycająca tylko ni jak nie mogę wykoncypować jakim sposobem starcza Ci czasu na tyle nowych dzierganek . zebalek
viburnum - Nie 07 Paź, 2007 19:31

Gratuluję transportowego uniezależnienia i pięknych prac !!! brawo brawo brawo
Madzia - Nie 07 Paź, 2007 22:23

Mao dla mnie to jest po prostu taki duży beret. Zajrzyj na Osinkę do tematu "beret", bo tam widziałam takie duże czapy. Zresztą co to dla Ciebie, sama wymyślisz. bye
Mao - Pon 08 Paź, 2007 22:13

Madzia, zaglądnę na pewno w poszukiwaniu inspiracji hahahihi dzięki za podpowiedź cmoknięcie

Week end miałam pracowity jęzorek co prawda nie szydełko było w roli głównej tylko moja Furka, którą ujeżdżałam i w ogóle nie chciała ze mną współpracować na początku.
No i w ramach odstresowania i przemyślenia jazdy od strony technicznej machnęłam kamizelkę.Potrzebuje jeszcze co prawda prasowanie i zmiany zapięcia ( chyba będą plisy) ,ale wam pokażę taka jaka jest .

Włóczka "Almina" szyd.2,5mm

SoWa - Pon 08 Paź, 2007 22:33

uklon chciałoby się powiedzieć : no i znowu coś urzekającego!
Poranna - Pon 08 Paź, 2007 22:58

jest urocza, Mao! cool brawo
szyszka - Pon 08 Paź, 2007 23:40

jak zawsze śliczność cool cool cool