To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Halkuk

Elżbieta P. - Śro 11 Cze, 2008 18:57

Halinka, ale śliczna tunika brawo brawo a figura cool
czy to fajne wykończenie robiłaś z jakiegoś schematu?

magnolia - Śro 11 Cze, 2008 21:30

Halkuk, tunika sliczniutka i pieknie w niej Tobie jest i tez jestem za... bez paska wesoło mi brawo brawo brawo cool cool cool love
liken - Śro 11 Cze, 2008 23:46

Halkuk wyglądasz pięknie w tej Tunice! Możesz być z niej (i z siebie) dumna! cool
mala100gosia - Czw 12 Cze, 2008 08:38

bardzo ładna tunika Smile cool
Halkuk - Czw 12 Cze, 2008 11:40

Dziękuję ! love kwiatek dla ciebie love
Fruziu, jeżeli chodzi o dekolt wg schematu są 2 rzędy oczek ścisłych i chyba pikotki Wink , ja po 2 rzędach oczek ścisłych zrobiłam rząd słupków + 2 oczka łańcuszka . na tym zrobiłam kolejne 2 rzędy oczek ścisłych i na koniec pikotki Smile .
Mam nadzieję że zrozumiesz coś z mojej pisaniny hahahihi

Elżbieta P. - Czw 12 Cze, 2008 16:44

dziękuję Halinko radocha wszystko zrozumiałam i chętnie wykorzystam ten wzorek w swojej bluzce bye
Halkuk - Czw 12 Cze, 2008 20:41

Fruziu, cieszę się bardzo wesoło mi bo w tłumaczeniu to ja jestem kiepska :hiheha:Przy takim wykończeniu można przeciągać kolorową wstążeczkę hopla
ata30 - Pią 13 Cze, 2008 15:25

tunika jest rewelacyjna brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo
elka j. - Nie 15 Cze, 2008 15:22

Halinko - tunika jest śliczna i jak ładnie w niej wyglądasz cool cool cool cool cool cool
magdalena - Nie 15 Cze, 2008 15:30

Pięknie w niej wyglądasz:-) brawo brawo brawo brawo
misia0808 - Nie 15 Cze, 2008 20:53

jola373 napisał/a:
Halinko, WSPANIALA, PIEKNA TUNIKA, cudnie na Tobie leży! cool
Ode mnie masz 6 z + za wykonanie, dobór wzoru i walory estetyczne! (ale to zabrzmiało, co? hihihi, ale inaczej nie mogłam wyrazic, bo tunika jest extra!) brawo brawo brawo brawo brawo brawo
ja też zapisuje sie do fan klubu. Przyierzałam sie juz do tej tuniczki, ale teraz widzę, ze naprawde warto ja zrobic
Halkuk - Pon 16 Cze, 2008 13:08

Dziękuję kwiatek dla ciebie love kwiatek dla ciebie Ogromnie się cieszę że Wam się podoba wesoło mi
teris - Pon 16 Cze, 2008 14:07

Halinko śliczna tunika brawo
Pani Mama - Pon 16 Cze, 2008 15:47

Halinko brawo brawo brawo
gabis - Pon 16 Cze, 2008 16:15

Halkuk, brawo brawo brawo
Ślicznie wyszła Ci ananaskowa tuniczka!!!!
SUPER w niej wyglądasz!!!!

dom_Klary - Pią 20 Cze, 2008 15:48

Halinko, dorwałam się do kompa, (jestem daleko) i takie cudności, ananaskowa Halinka, jaka piękna i strojna.Gratuluje, wspaniała praca (jak zawsze) i.... ojej, już nie mogę się doczekać, aby częściej zaglądać na forum.Jutro wracam, ale tylko na chwilkę placzek
Pozdrawiam serdecznie cmoknięcie cmoknięcie

Halkuk - Sob 21 Cze, 2008 16:22

Dziękuje ślicznie love kwiatek dla ciebie
W przyszłym tygodniu będzie coś nowego wesoło mi (wreszcie hahahihi )

LidkaM - Pon 23 Cze, 2008 11:05

Halinko czkeamy!!! hurrraaa
A przyszły tydzień już się zaczął!!! hopla hopla hopla

Halkuk - Wto 24 Cze, 2008 08:19

Ojej tydzień się zaczął - a moje "coś" jeszcze nie gotowe wściekły
Proszę o trochę cierpliwości uklon

Halkuk - Wto 01 Lip, 2008 20:38

Robiłam tunikę , wyglądała całkiem nieźle- niestety nie na mnie hahahihi Wyglądałam w niej okropnie , nawet fotki się nie doczekała - sprułam i przerabiam . Coś mam z nią pecha wściekły Poszła w odstawkę - zamiast tuniki będzie z tego wdzianko (wkrótce puknąć się )
Chwilowo mogę pokazać jedynie woreczki na kulki zapachowe do szaf.
Kupiłam drewniane kulki , które można potem samemu nasączać olejkami zapachowymi .
W tej chwili slicznie pachną lawendą

Dziś kończę mały hafcik Smile . Jutro powinien być już w ramce . Będzie prezentem wesoło mi

bean - Wto 01 Lip, 2008 21:08

Halkuk, fajny pomysł z tymi zawieszkami cool brawo można sensownie wykorzystać resztki wesoło mi

Hafcik śliczny cmoknięcie

Niestety mnie też ostatnio dopadła niemoc - co zacznę to pruję wściekły i nic mi nie pasuje olaboga

nula - Wto 01 Lip, 2008 21:29

Halinko - super pomysł z tymi woreczkami !!!! I w dodatku jakie śliczne !!! brawo brawo brawo brawo
A misiaczek przesłodki - na pewno ucieszy nowego właściciela !!!! cool cool cool

Jarka - Wto 01 Lip, 2008 21:40

Super cool cool cool pomysł z woreczkami, a gdzie się kupuje takie drewniane kulki zapachowe ??
Violetta21 - Wto 01 Lip, 2008 22:22
Temat postu: Halkuk
ale mi się podoba ten misiaczek cool brawo
Bożena- 2000 - Śro 02 Lip, 2008 00:07

Dziewczyny - kulki to super pomysł- ja Was ciągle namawiam na woreczki zapachowe własnej produkcji. Nie mam ogrodu, a robię je od kilku lat. Zbieram i suszę różności. Lawenda -super jest w herbapolu. Potem jak stara czarownica mieszam, napełniam woreczki cześć szyje- koślawo- ze starych firanek. Pachną cały rok. I wyglądają fajniście.
Halkuk, fajne te Twoje zawieszki i misio słodki. Tuniczek masz sporo, a wdzianko się przyda.