ozdoby świateczne - ANIOŁKI -czyli chwalimy się :)
iwonka - Śro 09 Gru, 2009 19:13
bjanna przepiękne aniołeczki
borutka63 - Śro 09 Gru, 2009 19:15
nula ja rękawki doszywam przed usztywnianiem wypycham folią a jak wyschnie to wyciągam, bufki przeważnie są robione rzadko więc nie ma problemu, żeby wyciągnąć z nich folię.Możesz być dumna z siebie- zobacz dzieki tobie ile na tym forum jest piękności .Dziękuję Ci za schematy bo ja też bym nie potrafiła zrobić wielu aniołów.
Haniutka - Śro 09 Gru, 2009 19:49
Dziewczyny śliczne
| nula napisał/a: | | "Latam" trochę po innych forach i NIGDZIE nie widziałam TYLU i TAK PIĘKNYCH aniołów jak u nas |
Ha! Bo na innych forach nie mają takich kochanych dziewczyn rysujących schematy
Ja też chętnie obejrzałabym całą galerię
A może jakaś duszyczka nudzi się i zbierze je wszystkie np. w albumie na picasie?
anna.pluta1 - Śro 09 Gru, 2009 20:40
weronika5810 - Śro 09 Gru, 2009 20:43
| borutka63 napisał/a: | | Obrazek Dzięki nuli owstały kolejne anioły | SĄ śliczne
piątuś - Śro 09 Gru, 2009 21:18
to prawda na innych forach nie mają tylu piękności bo pewnie nie mają takiej NULCI jak ta nasza . NULA dzieki za schematy
borutka63 - Śro 09 Gru, 2009 22:49
I tak oto powstały kolejne aniołki.....................
piątuś - Śro 09 Gru, 2009 23:22
BORUTKA 63 CUDO CUDO CUDO , MASZ WIELKI TALENT DZIEWCZYNO
gosias - Czw 10 Gru, 2009 06:39
borutka63,
Pysiatom - Czw 10 Gru, 2009 08:35
piątuś, borutka63, bjanna wszystkie anioły są cudowne.
agnesaga - Czw 10 Gru, 2009 08:45
borutka63, aniołki cudowne
Też uważam, że aniołki na naszym forum są najpiękniejsz i jest ich najwięcej.
Nula jesteś skarbem, dzięki twoim schematom powstają takie piękne dzieła
ewa6940 - Czw 10 Gru, 2009 09:31
borutka63 prześliczne aniołki
teris - Czw 10 Gru, 2009 09:33
borutka63, super
monika_b - Czw 10 Gru, 2009 13:54
| nula napisał/a: | | Nawet nie wyobrażacie sobie jak ja bym chciała je wszystkie zobaczyć zebrane razem wesoło mi |
no dobra, nie będę taka, mam teraz trochę czasu, to postaram się je zebrać do kupy. Jest tylko jedno ale, ja nie mam Picassy i nie bardzo chcę mieć, więc zbiorę je z podziałem na albumy, które czyje i mogę przesłać e-mailem komuś kto wrzuci to na Picassę. Ok?
teris - Czw 10 Gru, 2009 15:40
A to moje aniołki czekają na dekorację okna
borutka63 - Czw 10 Gru, 2009 16:06
teris bardzo ładne płaskie aniołki-
anna.pluta1 - Czw 10 Gru, 2009 16:29
ale piekności
Elżbieta P. - Czw 10 Gru, 2009 18:52
śliczne aniołki
weronika5810 - Czw 10 Gru, 2009 19:22
| borutka63 napisał/a: | I tak oto powstały kolejne aniołki.....................
Obrazek
Obrazek | SĄ PRZEPIĘKNE
nula - Czw 10 Gru, 2009 19:53
| monika_b napisał/a: | | no dobra, nie będę taka, mam teraz trochę czasu, to postaram się je zebrać do kupy. |
Monika - jeżeli NAPRAWDĘ czujesz się na siłach i cierpisz na nadmiar czasu to rób
Myślę, że po prostu musiałabyś wybrać wszystkie zdjęcia z tego wątku (dobrze by było ustalić jakieś ramy czasowe - może aniołki tegoroczne ? ) i je podpisać (niektóre z nas mają już zdjęcia podpisane więc nie powinno być tak bardzo dużo roboty)
Nie ma sensu grupować tych zdjęć w albumy - ja potem zrobię jeden zbiorczy album na picasie i będziemy się chwalić naszym dorobkiem w sieci
p.s. sprawdziłam - pierwsze tegoroczne aniołki pojawiają się na 46 stronie tego wątku.
album można by nazwać np. "Nasze aniołki - 2009" albo coś w tym stylu
Dziewczyny - jeżeli monika się zdecyduje to dobrze byłoby , gdybyście wstawiały nowe zdjęcia już podpisane swoim nickiem - wtedy wystarczy tylko "wyłuskać" je z postów.
monika_b - Czw 10 Gru, 2009 21:21
| nula napisał/a: | | p.s. sprawdziłam - pierwsze tegoroczne aniołki pojawiają się na 46 stronie tego wątku. |
niestety zapisałam już wszystkie od 1 strony wątku, więc jest po ptakach a to że w albumach to akurat ułatwienie bo i tak trzeba by pewnie pozmieniać nazwy czy coś, żeby było wiadomo które czyje
nula - Czw 10 Gru, 2009 22:31
| monika_b napisał/a: | | niestety zapisałam już wszystkie od 1 strony wątku, |
aleś się uwinęła !!!
Ja tak myślę, żeby podpisać na zdjęciu nickiem
jak porobiłaś w albumach to będzie łatwiej podpisać bo faktycznie będzie wiadomo które jest czyje
no to w wolnej chwili możesz mi wysłać (a ja w wolnej chwili się pobawię dalej )
nula@inMail.pl
I trzeba wymyślić tytuł dla albumu
elka j. - Czw 10 Gru, 2009 23:20
Dziewczyny piękne te Wasze zastępy anielskie teris - chyba pozwolę sobie popełnić plagiat aniołkowy, bo bardzo mi się te Twoje płaskie aniołki podobają
ewa6940 - Pią 11 Gru, 2009 10:24
monika_b - Pią 11 Gru, 2009 11:04
Ok Nula. Spakowałam RARem i spróbuję wysłać. Tego jest ponad 60 mb, więc pójdzie w 7 plikach, chyba, że miałabyś problem z odebraniem takiej dużej poczty, to napisz a ja podzielę na mniejsze kawałki,
Niektóre zdjęcia dziewczyny poopatrzały swoimi nickami, więc może nie będzie tego dużo, ja bym się może pobawiła, ale... nie umiem pewnie jakiś program graficzny potrzebny do tego?
| nula napisał/a: | | I trzeba wymyślić tytuł dla albumu hmm |
może dziewczyny jakieś pomysły podrzucą: zastępy anielskie Maranciaków czy coś tam?
|
|
|