To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - prace nuli - po pół roku - str.178

ciaachoo - Czw 21 Paź, 2010 20:04

cool cool cool cool cool
pięknie ,a jaka śliczna modelka:)
Pozdrawiam I.

marysia54 - Pią 22 Paź, 2010 00:12

Biały sweterek rewelacyjny
uklon uklon uklon uklon uklon
piękna chusta i mitenki
brawo brawo brawo brawo brawo brawo
cool cool cool

iwonka - Pią 22 Paź, 2010 08:45

biała tuniczka boska uklon uklon uklon
chusta i mitenki piękne cool cool brawo brawo brawo

bean - Pią 22 Paź, 2010 12:20

Chusta po blokowaniu ślicznie się prezentuje, choć przed też mi się bardzo podobała zebalek
brawo brawo brawo brawo brawo

ciaachoo napisał/a:
a jaka śliczna modelka:)

Tak Ilonko, masz rację Smile nula wygląda rewelacyjnie hopla cool

ciapara - Pią 22 Paź, 2010 12:24

Taaaa Hania ma jakis eliksir mlodosci ktory luta co wieczor ... cool
Bożena- 2000 - Pią 22 Paź, 2010 18:21

ciapara napisał/a:
Taaaa Hania ma jakis eliksir mlodosci ktory luta co wieczor ... cool

O właśnie. Tylko, że to jest tak, że wszystkie do 50-tki jesteście małolaty. Zobaczycie jak fajnie jest być pańcią po 50-ce. cmoknięcie

żabka - Pią 22 Paź, 2010 20:02

dziś tylko brawo brawo brawo słowa pochwały już były wesoło mi
Bozenka7 - Pią 22 Paź, 2010 23:27

Bożena- 2000, święta prawda wesoło mi wesoło mi cool wesoło mi wesoło mi
nula - Sob 23 Paź, 2010 09:19

O mato kochana ! dziewczyny - niemożliwe jesteście !!! cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
dziękuję Wam bardzo love

Bożena- 2000 napisał/a:
Zobaczycie jak fajnie jest być pańcią po 50-ce.

no i to już całkiem niedługo.....

A apropo małolaty - zna któraś jakiś dobry krem przeciwzmarszczkowy ? hahahihi
Ma któraś jakiś wypróbowany ?
Przydałoby się stosować razem z tym eliksirem młodości - byłyby lepsze efekty rotfl

ciapara - Sob 23 Paź, 2010 09:47

No wlasnie ze ja nie znam, ale jak ktos zna... to ja sie pisze...
Cos co zagladam do lusterka ostatnio to sie mniej sobie podobam... no ale coz niedlugo hm.... na karku... a eliksiru... nie mam... kremu nie mam... nic nie mam placzek

nula - Sob 23 Paź, 2010 10:36

ciapara napisał/a:
Cos co zagladam do lusterka ostatnio to sie mniej sobie podobam...

no właśnie..... ja też hahahihi
Na zdjęciu na szczęście nie wszystko widać rotfl

ciapara - Sob 23 Paź, 2010 10:42

Taaa Gosias namawia mnie na pokazanie pysia Smile w swojej galerii ale co zerkne do lusterka to mi sie odechciewa pokazywania... wesoło mi
buziaczek - Sob 23 Paź, 2010 16:01

przecudne nowości cool brawo
elka j. - Sob 23 Paź, 2010 19:54

nula -pięknie się na zimę zaopatrzyłaś, zarówno chusta jak i mitenki są fantastyczne cool cool cool
Bozenka7 - Sob 23 Paź, 2010 23:21

nula, mam coś dla Ciebie,ale innym też,...a pro po cery.Moja siostra i ja ,nie używamy żadnych kremów tylko ...no i własnie , czy można na forum reklamować ,kremy lub inne specyfiki? ?
elunia_olsztyn - Sob 23 Paź, 2010 23:39

Oj małolaty , a ja paniusia tuż prze 60 siątką bez żadnej nadziei na wehikuł czasu dla cery placzek co mam mówić chyba nic ,ale podziwiać Wasze prace mogę uklon
Bozenka7 - Sob 23 Paź, 2010 23:47

elunia_olsztyn,ale zregenerować możesz cmoknięcie
nula - Nie 24 Paź, 2010 11:44

Dziewczynki - dzięki !!! wesoło mi

Bozenka7, myślę, że spokojnie możesz napisać - nie będzie to żadną reklamą - przecież to nie jest kosmetyk żadnej konkretnej firmy - tylko tak sobie myślę - na pewno więcej osób jest zainteresowanych tym tematem a nie każdy tu przecież zagląda.

Sprawdziłam profilaktycznie - czy nie mamy już na forum takiego tematu - otóż nie mamy !
Czy to nie dziwne, że na takim "babskim" forum nie mamy działu z kosmetykami ????
Jest co prawda temat "kosmetyka naturalna" ale są tam 3 posty (a przecież nie tylko naturalnych kosmetyków używamy) a poza tym nic !!!!

Nie zakładam na razie takiego tematu bo nie wiem czy jest sens - ale myślę, że fajnie by było mieć miejsce gdzie mogłybyśmy się dzielić wiedzą i doświadczeniami z tej dziedziny ?
Każda ma jakieś sprawdzone środki i kosmetyki a zarazem każda czasami czegoś takiego sprawdzonego szuka.
Co o tym myślicie ????

stonesik - Nie 24 Paź, 2010 11:51

nula, mnie się ten pomysł bardzo podoba! Ja przez 7 lat byłam kierownikiem stoiska kosmetycznego, co nieco więc o kosmetykach wiem. A o niektórych producentach mogłabym nawet anegdoty przytaczać wesoło mi
SoWa - Nie 24 Paź, 2010 12:02

brawo brawo brawo

tradycyjnie usycham z zazdrości....... hahahihi

maranta - Nie 24 Paź, 2010 16:41

nula napisał/a:
Sprawdziłam profilaktycznie - czy nie mamy już na forum takiego tematu - otóż nie mamy !
Czy to nie dziwne, że na takim "babskim" forum nie mamy działu z kosmetykami ????

Dział Porady=> Uroda jest bardzo niewykorzystany a myślę, że kosmetyki by tam pasowały.

Reklamować można spokojnie wszystko co dobre i sprawdzone. Śmiało podawać nazwy i firmy- niech i inni skorzystają.

---------------------------------------
Nowości w galerii świetne brawo

nula - Nie 24 Paź, 2010 16:55

maranta napisał/a:
Reklamować można spokojnie wszystko co dobre i sprawdzone. Śmiało podawać nazwy i firmy- niech i inni skorzystają.

o , to świetnie, dzięki - bo właśnie tak się zastanawiałam, czy możemy rzucać nazwami i firmami - bez sensu byłoby polecać jako sprawdzone coś czego nazwy nie można podać hahahihi

stonesik, super, taka wiedza z "pierwszej ręki" byłaby bardzo przydatna hopla

SoWa, dziękuję, love ale nie usychaj bo się pomarszczysz i też będziesz musiała szukać dobrego kremu rotfl

Haniutka - Nie 24 Paź, 2010 18:27

Nulka jak zwykle wszystko piękne! cool brawo
I jeszcze powiem, że zaglądając do Twojego albumu chwilę patrzyłam zanim zakumałam co to za Istota w tej tunice Very Happy Ślicznie wyglądasz cool cool

beacia-24 - Pon 25 Paź, 2010 10:59

Nuluś, sweterek pierwsza klasa. Wyglądasz prześlicznie. Tylko czemu te foty z tak daleka robione oj chyba musisz fotografa zmienić. hahahihi Z racji dzisiejszych czasów ciężko u Ciebie o jakiegoś więc trzeba się cieszyć tym co jest, tak więc z dwojga złego dobre i takie fotki niż żadne.
Mitenki super i takie w moim kolorku hahaha. Jak możesz to przysyłaj do mnie tylko podam adresik bo się zmienił. Szal też możesz przysłać bo jest cuuuuuudny taki fichuśny hahaha Smile.
Brawa za wszystkie nowości.
Powiedz no tak w sekreciku jak tam frywolenie - jestem ciekawa cóż tam dłubiesz.

nula - Wto 26 Paź, 2010 17:07

Haniutka, beacia-24, Dziękuję cmoknięcie

beacia-24 napisał/a:
Tylko czemu te foty z tak daleka robione oj chyba musisz fotografa zmienić. hahahihi Z racji dzisiejszych czasów ciężko u Ciebie o jakiegoś więc trzeba się cieszyć tym co jest, tak więc z dwojga złego dobre i takie fotki niż żadne.

Beacia - no wiesz ? Proszę nie szykanować mojego fotografa !!!! kazanie
Ja jestem z niego - tzn. z niej bardzo zadowolona ! To jest jedyna osoba (moja córa), której pozwalam sobie robić zdjęcia wesoło mi
A skąd Ci przyszło do głowy, że foty z daleka robione ? - jakby zrobiła dwa kroki to weszłaby mi z aparatem na głowę ! rotfl

A frywolenie - dłubię sobie, dłubię hopla