To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Halkuk

Grażyna - Sob 05 Lip, 2008 17:01

Ja podobnie, mam segregatory, ale uporządkowałam próbki (bo był juz tego worek, irlandke by zrobił, gdyby wszystko było z jednego typu nitki wesoło mi )i doczepiłam zszywaczem probki do schematów. Teraz z tymi próbkami segregatory sa jeszcze grubsze.
Halkuk - Sob 05 Lip, 2008 17:21

Grażyna napisał/a:
doczepiłam zszywaczem probki do schematów

Ciekawy pomysł uklon

misia0808 - Sob 05 Lip, 2008 18:11

Halinko misiaczek przesłodki, bardzo mi się podoba.
A jeśli chodzi o segregatory, to u nie ich dostatek. Ja jeszcze mam segregator, w którym na kartkach przyklejam banderole od włoczek i kawałeczki nitek. Wtedy wiem, jak każda włoczka wygląda. Piszę sobie tam też jakim szydełkiem i co z niej robiłam.

Grażyna - Sob 05 Lip, 2008 18:34

Aaaaa...to ja mam na to taki notes.
Jarka - Sob 05 Lip, 2008 18:58

Dziewczyny ciekawymi pomysłami tu sypiecie. co by tu... co by tu... co by tu...
Violetta21 - Sob 05 Lip, 2008 22:12
Temat postu: Halkuk
Halinka chyba wszystkie tak mamy jak przychodzi co do czego to żaden wzór nie odpowiada nie wiem więc ciągle szuka się coś nowego zebalek
a misio jest słodki hopla

jola373 - Sob 05 Lip, 2008 23:45

Jaki milusi misiaczek! brawo brawo brawo brawo brawo
nula - Nie 06 Lip, 2008 05:49

misia0808 napisał/a:
Ja jeszcze mam segregator, w którym na kartkach przyklejam banderole od włoczek i kawałeczki nitek. Wtedy wiem, jak każda włoczka wygląda. Piszę sobie tam też jakim szydełkiem i co z niej robiłam.

A na to nie wpadłam !!! a pomysł świetny i wart odgapienia !!!! cool
cool

Bet - Nie 06 Lip, 2008 07:41

pomysłowo z tymi zapachami a miso słodziutki brawo
Bernadka - Nie 06 Lip, 2008 08:24

misio na prawdę słodziak , a za drukowaniem wzorów u mnie to samo , jak myślę o jednej rzeczy to drukuję wzory do 5 ciu puknąć się puknąć się puknąć się i potem ginę w tonie papierów hahahihi
Antonina - Nie 06 Lip, 2008 10:18

Halinko - swietne pomysły: misiaczek uroczy, woreczki zapachowe też. Ale ja pochwalę jeszcze ananasowa tuniczkę- - jest sliczna i doskonale w niej wyglądasz cool
Halkuk - Nie 06 Lip, 2008 15:30

Misia0808, Violetta21, Jola373, Bet, Bernadka, Antonina, ślicznie dziękuję love kwiatek dla ciebie idę na imprezę

Misia0808, Grażyna, kolejne ciekawe pomysły wesoło mi Moje próbki na ogół chomikuje Mama hahahihi - zawsze jak przyniosę Jej pokazać cos nowego to chce zostawić sobie - bo później też spróbuje wesoło mi

Antonina napisał/a:
Ale ja pochwalę jeszcze ananasowa tuniczkę-

Ślicznie dziękuję love kwiatek dla ciebie Ostatnio bardzo dobrze nosiło mi się ją do czarnych spodni i czarnego topiku Wink efekt lepszy niz przy jasnych spodniach (jak mam na zdjęciu Wink )

Jutro chce wyjść już w tym nowym wdzianku - idę kończyć rękawek bye bye :wesolek:

bean - Nie 06 Lip, 2008 17:54

Halkuk, misiaczek CUDOWNY cool cool brawo brawo
bjanna - Nie 06 Lip, 2008 18:54

misiaczek śliczniutki cool cool cool
Halkuk - Pon 07 Lip, 2008 16:23

Bean, Bjanna, ślicznie dziękuję love cmoknięcie kwiatek dla ciebie
Elżbieta P. - Pon 07 Lip, 2008 18:12

nula napisał/a:
Kochane koleżanki ! Nie tylko Wy tak macie zebalek
I też potem uwielbiam to wszystko przeglądać, segregować a jak chcę robić coś nowego to drukuję następne bo akurat tego czegoś potrzebnego nie ma w moich zbiorach rotfl

mam dokładnie tak samo, na dodatek jak już znajdę wzór i go wydrukuję, okazuje się, że już go wcześniej wydrukowałam i mam kolejny zbyteczny egzemplarz mdleje bye

Halkuk - Pon 07 Lip, 2008 20:16

Fruzia, i mnie się to zdarza hahahihi Tyle ze ja zaniosę to do Mamy - i już mam mniej wesoło mi Dziś przybyło mi kolejnych 8 kartek puknąć się Za co ja się teraz wezmę hmm

A teraz zapraszam do obejrzenia tego co wyjść nie chciało i w kącie leżało szalony
Wreszcie gotowe

Pasuje na sportowo i nie tylko wesoło mi

Moi chłopcy mnie rozśmieszali i wyszło - co wyszło :wesolek:

Wdzianko z bawełny - 4 cienkie nitki szydełko nr 2,5 zrobione z resztek sztrikuję
Wzorek od Grażynki kwiatek dla ciebie Dziękuję love

Madzia - Pon 07 Lip, 2008 20:29

Na szczęście wyszło i bardzo ładne jest brawo brawo brawo brawo brawo
a sesja w kapeluszu cool cool cool cool cool cool

bean - Pon 07 Lip, 2008 20:29

Ale SUPER wdzianko!!!! brawo brawo brawo warto było się pomęczyć bo efekt piorunujący i świetnie zdjęcia wesoło mi a w tym kapeluszu wyglądasz REWELACYJNIE cool
jola373 - Pon 07 Lip, 2008 20:35

Halinko, ale czadowa sesja! cool cool cool cool cool cool cool
Super wdzianko, a jak exstra w nim wyglądasz! brawo brawo brawo brawo brawo

Asia S. - Pon 07 Lip, 2008 22:20

jola373 napisał/a:
Halinko, ale czadowa sesja! cool cool cool cool cool cool cool
Super wdzianko, a jak exstra w nim wyglądasz! brawo brawo brawo brawo brawo

podpisuję się pod tymi zdaniami brawo brawo

nula - Pon 07 Lip, 2008 22:31

No wiesz, Halinko !!!! Wyglądasz suuuuper !!!!!! Wdzianko na szczęście jednak wyszło i to świetnie brawo brawo brawo brawo
Zdjęcia odlotowe - tylko konia brakuje do kompletu ! zebalek Dziki zachód jak się patrzy zebalek

Violetta21 - Pon 07 Lip, 2008 22:34
Temat postu: Halkuk
Halinka super wyglądasz w tej bluzeczce cool brawo a w kapeluszu cool cool brawo
bjanna - Pon 07 Lip, 2008 22:39

Halinko wdzianko suuuuuuuuuer brawo brawo brawo wyglądasz w nim rewelacyjnie cool radocha a sesja zdjęciowa odlotowa radocha cool
Ula_K - Wto 08 Lip, 2008 02:47

bardzo ladnie sie prezentuje brawo brawo brawo ...ciekawe motywy idę na imprezę