To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - prace nuli - po pół roku - str.178

beacia-24 - Sob 06 Lis, 2010 18:29

Nuluś, padłam jak zobaczyłam zoo, różnorodność niesamowita, zabieram pieska, kotka, delfinka........, a co się będę rozdrabniać zabieram wszystko.
Dobrze, że kota w rabatkę podrzuciłaś choć nie wygląda na zadowolonego Smile patrząc na ten nastroszony grzbiet. Krokodyla się może wystraszył kto wie Smile
Miotełkę do mnie podrzuć bo ta moja coś nie hula, a Twoja na zaczarowaną wygląda Smile
Nie dość, że frywolitkujesz, szydełkujesz itd... to jeszcze za florystykę się zabrałaś, ale żeby tego było mało to jeszcze jesteś w tym niezła. Musisz nas szokować i o zawrót głowy przyprawiać. Ja poproszę jeszcze w takim razie tego zawrotu głowy Smile i czekam niecierpliwie na kolejne cuda. brawo brawo
Kto wie może kwiczołki wrócą do łask, jakby co trzymam kciuki,.cool ale wiesz nic na siłę.

Jarka - Sob 06 Lis, 2010 19:51

Violetta21 napisał/a:
ale masz super frywolitkowe zoo
piękny stroik
cool brawo cool
elka j. - Sob 06 Lis, 2010 21:42

nula - rozbroiłaś mnie tym zwierzyńcem, świetny pomysł, zwierzaki zabawne. Szczególnie pierwszym psiakiem mnie ujęłaś, bo mam podobnego "ciapulka". Stroik bardzo elegancki cool cool cool
ania10525 - Sob 06 Lis, 2010 22:04

nula śliczne prace, znam ten ból zbyt wielu projektów i nie wiadomo za co się zabrać a chciałoby się wszystko na raz wściekły
Bozenka7 - Sob 06 Lis, 2010 22:58

nula, zwierzaki są superaśne hopla cool hopla
...stroik piękny, wykonany ze smakiem kwiatek dla ciebie

Bożena- 2000 - Sob 06 Lis, 2010 23:09

Pokwiczą i przestaną. Rzeczywiście cuda i cudeńka. Jest na co popatrzec.
nula - Nie 07 Lis, 2010 08:37

dziękuję, dziękuję, dziękuję

Zwierzakom woda sodowa uderzyła do łebków i chodzą dumne jak stado pawi hahahihi

ania10525 napisał/a:
znam ten ból zbyt wielu projektów i nie wiadomo za co się zabrać a chciałoby się wszystko na raz

ania - doskonale to ujęłaś !!! głowa pęka od pomysłów a doba za krótka !!! wściekły

beacia - stroiki robię od wielu lat, tylko jakoś nigdy nie robiłam im zdjęć.

bean - Nie 07 Lis, 2010 12:10

Ale świetne ZOO!!!!! Moim faworytem jest piesek - jest tak uroczy, że od razu takiego zapragnęłam Smile oczywiście w formie zakładki, bo żywego już mam Wink
nula napisał/a:
Zwierzakom woda sodowa uderzyła do łebków i chodzą dumne jak stado pawi

No, nie dziwota - w końcu w ZOO trzeba trzymać fason i odpowiednio prezentować swoje walory hahahihi

uklon uklon uklon za perfekcyjne wykonanie cool

misia0808 - Nie 07 Lis, 2010 15:35

ZOO jest fantastyczne. Jesteś wszechstronnie uzdolnioną dziewczynką i co byś nie zrobiła bardzo mi się podoba brawo brawo
grzewa - Nie 07 Lis, 2010 16:33

Superaśne. cool cool cool cool
magnolia - Nie 07 Lis, 2010 20:10

nula, sliczne to frywolne ZOO ale kiciek to mi najbardziej sie podoba jest odjazdowy brawo brawo brawo cool cmoknięcie
elunia_olsztyn - Nie 07 Lis, 2010 22:23

Będzie szybciej i prościej jak napiszesz czy jest coś czego Twoje łapki nie zrobią brawo brawo brawo
marysia54 - Nie 07 Lis, 2010 23:47

Fantastyczne Zoo
uklon uklon uklon uklon uklon
cool cool cool

alszka - Śro 10 Lis, 2010 08:05

Cudna kolekcja zwierzaczków brawo brawo brawo brawo brawo
Ale to na widok miotełki o mało nie przewróciłam się ze śmiechu - jest po prostu bossssssska wesoło mi wesoło mi wesoło mi

ewbas - Śro 10 Lis, 2010 09:42

Piękne zoo brawo brawo brawo
Zula - Śro 10 Lis, 2010 11:14

Zoo jest fantastyczne cool brawo
nula - Czw 11 Lis, 2010 08:24

bean, misia0808, grzewa, magnolia, elunia_olsztyn, marysia54, alszka, ewbas, Zula, cmoknięcie cmoknięcie

bean napisał/a:
Moim faworytem jest piesek - jest tak uroczy, że od razu takiego zapragnęłam

w takim razie mam nadzieję, że na spotkaniu mój psiak będzie miał kolegę wesoło mi

elunia_olsztyn napisał/a:
Będzie szybciej i prościej jak napiszesz czy jest coś czego Twoje łapki nie zrobią

oj, chyba jednak nie - trochę by się tego uzbierało hahahihi

nula - Nie 14 Lis, 2010 20:26

W ZOO za wiele nie przybyło - po prostu paluszki mi się zbuntowały - więc do łask wróciło kwiczące szydełko hahahihi

Ale przyleciał smok o wdzięcznym imieniu Papryka wesoło mi

i przyczołgał się tęczowy ślimak

ale za to udało mi się skończyć dawno zaczętą biżu wesoło mi

ciapara - Nie 14 Lis, 2010 20:45

Slicznosci cool cool cool
Jarka - Nie 14 Lis, 2010 21:04

radocha radocha radocha
Haniutka - Nie 14 Lis, 2010 21:44

nula, słów brakuje cool brawo rewelacja cool brawo
makramka - Nie 14 Lis, 2010 21:54

Nula galeria jest de best i powala na kolana aż trzeszczą brawo brawo brawo brawo cool cool cool cool cool cool
saba52 - Nie 14 Lis, 2010 22:02

nula, Niesamowita jesteś brawo cool brawo brawo brawo brawo
gosias - Nie 14 Lis, 2010 22:09

nula, cool cool cool brawo brawo brawo
marysia54 - Nie 14 Lis, 2010 22:29

Suuuuuuuuuuper
brawo cool radocha uklon