Galerie prac użytkowników forum - Maranta
maranta - Sob 27 Gru, 2008 19:18
| Poranna napisał/a: | | żałuję tylko, że Swarovskie słabo widać, trudno je dostrzeć na tym zdjęciu |
Łap i nie marudź
żeby nie te błyski, to całkiem byłyby niewidoczne, bo tym razem w części biżuterii były czarne a w części szare kryształki
| Bożena- 2000 napisał/a: | | Napisz ze dwa słowa o co w tej robocie chodzi |
Ze dwa słowa powiadasz- no więc w dwóch słowach- chodzi o stworzenie NAJWIĘKSZEGO GALIMATIASU z nici i korali
Za każdym razem wychodzi trochę inaczej, bo nie mając żadnego schematu gmatwam ot tak, na oko
Raz te zaplątane pęczki robię z kółek, raz z łuczków, wszystko zależy od fantazji
Dziękuję za miłe słowa dziwuszki
Bernadka - Sob 27 Gru, 2008 19:40
Ania , jak zawsze CUDO , jesteś moim frywolitkowym GURU
Edytka - Sob 27 Gru, 2008 19:47
Aniu Twoje prace zawsze są piękne i efektowne
magnolia - Sob 27 Gru, 2008 19:53
jejciu jaki sliczny az slow brakuje by wszystko wyrazic co sie czuje widzac Twoje dziela
Poranna - Sob 27 Gru, 2008 21:00
| maranta napisał/a: | Poranna napisał/a:
żałuję tylko, że Swarovskie słabo widać, trudno je dostrzeć na tym zdjęciu
Łap i nie marudź |
fotosik-dziadosik mnie nie dopuszcza
nula - Sob 27 Gru, 2008 23:13
| Poranna napisał/a: | | fotosik-dziadosik mnie nie dopuszcza |
Mnie na szczęście dopuścił !!!
(a może na nieszczęście - znowu nie będę mogła spać !!!!!)
Zawsze po obejrzeniu Twoich prac popadam w kompleksy
Ale co tam - trochę kompleksów jeszcze nikomu nie zaszkodziło !!!
Naszyjniki jak zwykle cudowne
Poranna - Sob 27 Gru, 2008 23:56
udało się! bardzo bogaty naszyjnik!!!
monika_b - Nie 28 Gru, 2008 00:24
Biżuteria przepiękna, za każdym razem jak oglądam te Twoje frywolitki, strasznie żałuję, że nie umiem, ale nawet jak bym umiała to i tak nie potrafiłabym zrobić takich jak Ty, bo do takich cudeniek nie wystarczy "tylko" umieć plątać węzełki tu potrzeba takich zmyslu artystycznego jaki Ty posiadasz
jola373 - Nie 28 Gru, 2008 22:51
Znów śliczności naplątałaś Aniu!!!!!!!!!
iwonka - Pon 29 Gru, 2008 06:04
Aniu twoja biżuteria zwala z nóg
beacia-24 - Pon 29 Gru, 2008 09:26
maranta, jak już nie raz wspominałam jestem ogromnym fanem Twoich prac, a o tym, że jesteś dla mnie mistrzynią frywolitki już nie wspomnę. Kolejny raz zwaliłaś mnie z nóg. nie masz dla mnie litości hahahaha. Ogromniaste brawa za całokształt
milamirka - Pon 29 Gru, 2008 10:53
SLICZE PRACE JAK WSZYSTKIE
JJka - Pon 29 Gru, 2008 11:16
o rany!!!
z wrażenia włąśnie zleciałam z fotela....
nawet nie wiem co napisać, aby wyrazić jakie to cuuudne... bo jeśli napisze, że to jest "przesliczne" to będzie to takie banalne...
na dodatek: ametyst, onyks, kwarc dymny ... to moje ulubione kamienie
Maranto jesteś wielka..
Krakowianka - Pon 29 Gru, 2008 11:24
PIĘKNY>>>>
maranta - Pon 29 Gru, 2008 13:47
Oj, tak mnie chwalicie, że aż się rumienię
Dziękuję ślicznie, miło czytać Wasze komentarze
Teraz pokażę co wczoraj sobie wymyśliłam, no... niekoniecznie sobie, jeśli znajdzie się ktoś na niego chętny, to tylko się ucieszę
Violetta21 - Pon 29 Gru, 2008 14:06
Andzia jak dla mnie komplecik jest śliczny może w końcu zbiorę się i ja za fry? czółenko leży od kilku miesięcy w szafie.... może czas na nową technikę?
Jarka - Pon 29 Gru, 2008 14:31
AgnieszkaF - Pon 29 Gru, 2008 14:47
nie potrafie sobie wyobrazić jak można tak piękną biżuterię wyczarować
monika_b - Pon 29 Gru, 2008 17:38
Padłam i juz nie wstanę Aniu Ty to robisz w momencie. Przyznaj się, ile czasu zajmuje Ci zrobienie takiego cudeńka?
_ulcia - Pon 29 Gru, 2008 17:46
Ja mogę tylko powzdychać do Twoich frywolitek, cokolwiek weźmiesz w łapki wychodzą z tego cudowności
maranta - Pon 29 Gru, 2008 17:47
| monika_b napisał/a: | | Przyznaj się, ile czasu zajmuje Ci zrobienie takiego cudeńka? |
Ten poprzedni długo dłubałam- prawie tydzień, bo to nudna powtórka z rozrywki, jedynie kolor nowy.
Ten ostatni- jeden dzień, szybko poleciał, bo sama go wykombinowałam i ciekawość efektu końcowego mnie poganiała
Poza tym, mimo że wydaje się podobny w pewnym sensie do poprzednika, jednak w wykonaniu jest sporo łatwiejszy
Miło mi, że się podoba, dziękuję za pochwały
Poranna - Pon 29 Gru, 2008 18:35
ja wysiadam ... piękniejszy niż Swarovski!
to pewnie wpływ czerwieni
misia0808 - Pon 29 Gru, 2008 18:53
O matuniu Aniu ależ cudowności namotała. Ja juz nawet nie umiem znaleść słów aby wyrazić mój zachwyt.
reni - Pon 29 Gru, 2008 18:54
Aniu cudo wyczarowałaś
oj szkoda,że ja tak nie potrafię
basiaaa - Pon 29 Gru, 2008 19:08
Biżuteria przepiękna
|
|
|