Galerie prac użytkowników forum - prace nuli - po pół roku - str.178
Bozenka7 - Nie 14 Lis, 2010 22:37
nula...to jest piękne ,
elunia_olsztyn - Nie 14 Lis, 2010 22:38
Wszystko śliczne a takiego ślimaka nikt by nie wyganiał z ogródka
Violetta21 - Nie 14 Lis, 2010 22:53
widzę że kolekcja zwierzątek się powiększa są super i dobrze że skończyłaś biżuterię bo jest śliczna
andzia35 - Pon 15 Lis, 2010 07:07
cudowności ))
bean - Pon 15 Lis, 2010 10:59
| nula napisał/a: | bean napisał/a:
Moim faworytem jest piesek - jest tak uroczy, że od razu takiego zapragnęłam
w takim razie mam nadzieję, że na spotkaniu mój psiak będzie miał kolegę wesoło mi |
pewnie na spotkaniu jeszcze nie, ale... mam w planach
nula, jesteś niesamowita supłasz chyba z prędkością światła a fry są cudowne
A ja dawno już czółenka w ręku nie miałam
Do zobaczenia w sobotę
żabka - Pon 15 Lis, 2010 12:15
ooooo zoo się powiększyło - super nowe zwierzątka (zwłaszcza smok - taki ognisty )
Biżuteria super
jadzia59o - Pon 15 Lis, 2010 17:33
S U P E RRRRRRRRRRRRRRRRRR
lamika88 - Pon 15 Lis, 2010 19:12
Ojej jakie kolejne piękne frywolitki A ja supłać nie mogę dobrze, że chociaż popatrzeć na takie wspaniałości mogę
Mysza - Pon 15 Lis, 2010 20:41
Nula Aaaale masz eksztra zoo Ja chcę SMOKA!!1 Ale w diabły nie umiem frywolić O, Matko! Jak ja chcę smoka!!!
(Jakby mnie Kaśka słyszała, to by poszła do sklepu cymuka mi kupić, żebym się wreszcie zamknęła, ale na szczęście jest na zajęciach. )
Pozdrawiam
M.
Zula - Pon 15 Lis, 2010 21:57
Cudeńka
Grażyna - Pią 19 Lis, 2010 22:14
super cudeńka
milamirka - Sob 20 Lis, 2010 14:29
Nula masz kobietko cierpliwosc takie maluskie cudaczki robic sliczne ale te duze tez super
Beata T - Wto 23 Lis, 2010 11:19
śliczne są te frywolitki
nula - Sob 04 Gru, 2010 17:06
Bardzo, bardzo mocno Wam dziękuję, za wszystkie miłe słowa
Teraz uwaga - lojalnie uprzedzam, że będę marudzić !!! - więc tą część posta możecie sobie odpuścić - ale muszę się wyżalić - może mi ulży
Miałam paskudny tydzień !!!
1.Najpierw padłam w sklepie ofiarą kieszonkowca i zostałam pozbawiona portmonetki (oprócz pieniędzy miałam w niej miesięczny bilet na tramwaj)
2. popsuła się prostownica do włosów mojej córy - ponieważ dziecię bez niej jak bez ręki - lament wielki - trzeba kupić nową - ciekawe za co ? (patrz pkt. 1)
3. blokując chustę wypaliłam dziurę w kołdrze - bo bardzo inteligentnie postanowiłam ją blokować na kołdrze właśnie, żeby było dokładnie widać wzorek
4. po wypaleniu dziury żelazko przestało działać w ogóle ! - podobno nie nadaje się do naprawy - tak więc zostałam też pozbawiona żelazka.
5. W czwartek pół dnia jeździłam po mieście załatwiając m.in. duplikat karty tramwajowej - oczywiście za każdym razem kasując w tramwaju bilet - po czym wieczorem dowiedziałam się, że w tym akurat dniu wszystkie przejazdy w Poznaniu były bezpłatne - więc niepotrzebnie wydałam kilkanaście zł. na bilety !
6. Wczoraj zerwały się moje ulubione błękitne koraliki i oczywiście połowa zginęła.
7. A dzisiaj ułamałam uszko od kubka termicznego mojej córy, z którym jeździ do szkoły popijając sobie w tramwaju ciepłą herbatkę.
no dobra, wiem, że pkt. 6 i 7 to są drobiazgi - ale to były te kropelki, które przepełniły czarę goryczy
ufff, chyba faktycznie mi lepiej
Teraz możecie już czytać
Udało mi skończyć kilka drobiazgów :
słoń i pingwin do mojego ZOO
do kompletu z chustą i mitenkami zrobiłam sobie czapeczkę (a raczej czepeczek - bo wyglądam w niej jak w czepku kąpielowym ), ale innej niestety nie potrafię
odgapiłam od grazy5111 (za jej zgodą oczywiście ) bransoletkę, jaką miała na spotkaniu i ufilcowałam sobie taką samą (tylko kolorki są inne )
tak na marginesie - nie wiem dlaczego mój mąż jest uczulony na słowo "odgapić" - no fakt - zapewne nie jest poprawne językowo .... ale moim zdaniem idealnie oddaje to co mamy na myśli.....
Kilka nowych markerów
które bardzo mi się przydały przy ostatnim "drobiazgu" czyli :
moja wersja chusty Ericha Engelna - C
I specjalne podziękowania dla Saby, która pół spotkania poświęciła na tłumaczenie mi jak się za nią zabrać - Aniuś
i dla reszty dziewczyn, które wspomagały mnie w wątku on line
Ale tasiemca wyprodukowałam - już Wam daję spokój
lamika88 - Sob 04 Gru, 2010 17:16
| nula napisał/a: | | Ale tasiemca wyprodukowałam - już Wam daję spokój daję nogę |
E tam... My nie chcemy spokoju tylko jeszcze więcej taki wspaniałych tasiemców Piękne prace
anle - Sob 04 Gru, 2010 17:17
Ponoć wygadanie się pomaga
Prace piękne, a chusta to cudo
Grażyna - Sob 04 Gru, 2010 17:44
Tak jest zawsze, jak nieszcześcia się trafiaja, to tworzą oczywiscie wielki łańcuch nieciekawych zdarzeń. Nie przejmuj się. To tylko rzeczy nabyte.
Ważne jest - że znów wytworzylas cos slicznego, że tak duzo natworzyłaś i ogólnie z tego powodu jestes szczęśliwa. Tak?
7Kasiulek7 - Sob 04 Gru, 2010 19:06
Co do 5. punktu, to trzeba podziękować wszystkim pasażerom, że są uprzejmi i informują niewiedzących o dniu bez biletu. Aj.
Po burzy zawsze świeci słońce.
Śliczne prace
Madzia - Sob 04 Gru, 2010 19:16
Teraz musi być tylko lepiej! Więc życzę miłego przyszłego tygodnia!
Wspaniałe prace!
małgośka - Sob 04 Gru, 2010 19:17
nula, przykro mi z powodu tylu nieprzyjemności, które Cie spotkały.
Ja ostatnio również miałam tzw. prawo serii. i niestety trochę więcej mnie to kosztowało.
Tym bardziej Ci współczuję.
Prace wykonałaś cudne.
Technikę frywolitkową opanowałaś do perfekcji.
Zrobiłaś śliczną czapkę.
A chusta to po prostu MISTRZOSTWO ŚWIATA.
ciapara - Sob 04 Gru, 2010 19:40
Wszystko mi sie bardzo podobalo z twoich prac. Chusta cudna, niesamowita wrecz... chyba nie dalabym jej rady zrobic... cudna...
I jak dla mnie chyba nie osiagalna jeszcze dłuuugo
Jesli chodzi o trudny tydzien... przykro mi ze tyle Ci spraw sie posypalo... my zlapalismy w czwartek gume... i spedzilismy godzine na mrozie... dodam ze maz dzien wczesniej zalozyl nowe opony zimowki.... tia fajnie bylo.. zwlaszcza wyciagac zapas spod podwozia....
kabyr - Sob 04 Gru, 2010 19:47
Nula nie przejmuj się.
To tylko rzeczy martwe.
Dobrze, że Tobie się nic nie stało.
Reszta wydarzeń to już sznureczek
Tak bywa to jest życie.
Odstresowałaś bardzo ładnymi robótkami.
I tak trzymaj
nula - Sob 04 Gru, 2010 19:59
lamika88, anle, Grażyna, 7Kasiulek7, Madzia, małgośka, ciapara,kabyr,
dziękuję Wam gorąco !!!
Aż mi głupio , że tak jęczę
Każdy przecież ma jakieś problemy !
Wiadomo, raz jest lepiej , raz gorzej - rzeczy się psują, popełniamy różne niezamierzone głupoty itd.
Ale bezczelnie ukraść komuś coś z kieszeni ?
to mnie najbardziej zabolało
| kabyr napisał/a: | | Reszta wydarzeń to już sznureczek |
dokładnie, tak jak piszesz, normalnie to bym się pewnie śmiała z tych "katastrof"
I macie rację - najlepiej się odstresować robiąc coś ładnego - więc lecę frywolić dalej
saba52 - Sob 04 Gru, 2010 20:08
| Cytat: | | I specjalne podziękowania dla Saby, która pół spotkania poświęciła na tłumaczenie mi jak się za nią zabrać - Aniuś cmoknięcie cmok love |
No yyyyyyyy przecież po to jesteśmy żeby sobie pomagać
Jak tak czytałam te Twoje 7 punkcików to aż się popłakałam!Przyszły tydzień będzie na pewno lepszy (spotkanie przecież)portfela już Ci nie ukradną A sprzęty widocznie się zużyły,kołdrę da się naprawić .Na pocieszenie powiem że jak prasowałam ostatnią chustę to zabrakło "podkładu"i wypaliłam....dywan
Pracki jak zwykle cudne
Bożena- 2000 - Sob 04 Gru, 2010 20:14
Nula!!! żadna z nas nie tęskni za takim dniem, ale każdej może się cos podobnego wydarzyć. Swietnie, że się wygadałaś, bo w tym celu także tu jesteśmy. Szkoda, że nie jesteś moją sąsiadką, bo wsparłabym Cię, choćby, żelazkiem. Fajne te Twoje prace-jak zawsze- mnie każda czapka wkurza, w każdej wyglądam śmiesznie. Zgapiłam czapkę od Antoniny i... mogę patrzeć w lustro. Powiem Ci więcej, ja się tej baby z lustra nie boję.
|
|
|