To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Kasiulkowe prace szydełkowe

lamika88 - Czw 05 Kwi, 2012 15:15

cool cool cool
jadzia59o - Pią 06 Kwi, 2012 08:49

7Kasiulek7 - Pią 06 Kwi, 2012 14:03

Jarka, moni07, Beata T, Violetta21, lamika88, dziękuję serdecznie Smile

jadzia59o, dziękuję za życzenia i mówię: "nawzajem" Smile

Kolejne karteczki:

Więcej o nich przeczytacie na blogu (po kliknięciu na zdjęcie), tam także wzory użytego haftu matematycznego.

Krakowianka - Pią 06 Kwi, 2012 15:11

słodkie!!!!!! cool brawo
Violetta21 - Pią 06 Kwi, 2012 20:17

śliczne karteczki cool brawo
Pysiatom - Pią 06 Kwi, 2012 21:20

Wszystkie Twoje prace są śliczne. brawo brawo brawo
saba52 - Pią 06 Kwi, 2012 23:26

Super karteczki i kubeczek cool brawo brawo brawo
Jarka - Sob 07 Kwi, 2012 09:54

Violetta21 napisał/a:
śliczne karteczki
cool brawo cool
beacia-24 - Sob 07 Kwi, 2012 12:01

Kasiulku u Ciebie tak kolorowo i wiosennie, że aż nie chcę się z Twojego wątku wychodzić. Wszystko piękne co do sztuki radocha radocha radocha
joaska77 - Sob 07 Kwi, 2012 14:31

Widzę, że i Ciebie wciągnął haft matematyczny.
Super karteczki brawo brawo brawo .

Viola - Nie 08 Kwi, 2012 14:56

✿ڿڰۣ WESOŁEGO ALLELUJA!

Paddington - Nie 08 Kwi, 2012 19:24

cudowne, ZABAWNE i najbardziej ORYGINALNE karteczki jakie widziałam- Święta osób obdarowanych będą z pewnością pełne radości skoro będzie u nich jajeczko z puchatym ogonkiem i taki kurczak cool cool cool Może na przyszły rok i do mnie by taka karteczka przyszła.... A tak przy okazji to fajny pomysł na zabawę- karteczkową- na zasadzie poczty "podaj dalej" lub po dwie trzy osoby... oczywiście już nie na te dziejące się właśnie święta ale może na kolejne okazje... jak by to wypaliło to moja szansa że dostanę taką karteczkę od Ciebie wzrośnie wesoło mi wesoło mi wesoło mi
7Kasiulek7 - Nie 08 Kwi, 2012 21:11

Krakowianka, Violetta21, Pysiatom, saba52, Jarka, beacia-24, joaska77, bardzo Wam dziękuję. To dziwne, że pierwszy raz w życiu wysyłałam kartki z życzeniami Smile Do pokazania czekają jeszcze dwie karteczki. Nie mam informacji, że dotarły, więc poczekam z nadzieją, że nie zaginęły w czeluściach poczty. : )

Viola, dziękuje za życzenia. Tobie też życzę wszystkiego najlepszego na te święta. Smile

Paddington, serdecznie dziękuję za wszystkie epitety o moich kartkach Smile
Zabawa z kartkami jak najbardziej dobra. Można by ją nawet zrobić na zasadzie naszej maranciakowej wymiany. Podoba mi się bardzo. Twoja prośba o karteczkę zostaje przyjęta i już Cię zapisuję na listę szczęśliwców karteczkowo-bożonarodzeniowych. Smile

Paddington - Wto 10 Kwi, 2012 13:06

7Kasiulek7, dziękuje bardzo za zapisanie na listę- będzie mi niezmiernie miło dostac taaaak radosną karteczkę z Twojej twórczości. Co do pomysłu wymianki karteczkowej ( z której można by naprawdę zrobić sobie mały albumik przykładowo to może trzeba zainteresować Kogoś Mądrego wymiankowo jak np Beacię (bo ja nie umiem tak koordynować) I jakoś to obmyślić... są takie portale całe na których polega to na tym, że dostajesz adres, wysyłasz pod niego karteczkę i potem znowu jakąś dostajesz od kogoś innego i ty jeszcze komuś innemu slesz itd i to potem z tego robi się kolekcja- mam nadzieję, że z tych niejasnych misiowych tłumaczeń wiesz co mam na myśli. Chodzi mi o taki długofalowy pomysł- kilkumiesięczny lub dłuższy, w którym nie będzie problemu zamknięcia wymiany, w którym przy chili wysyłasz karteczkę i czekasz spokojnie itd. A to co otrzymamy możemy na bieżąco publikować w jednym albumie- przecież do takiej zabawy to chyba zgłosza się słone osóbki których nie będzie potrzeby kontrolować jak przy wymianie bo i koszty (poza czasem na zrobienie karteczki ale to ma byc przyjemność) będą związane ze znaczkiem pocztowym.
Oj rozpisało mi-się.... przepraszam Smile

Beata T - Czw 12 Kwi, 2012 14:57

Piękne karteczki Kasiu oj śliczne któż by nie chciał coś takiego dostać brawo brawo brawo

Paddington, hihi dawno oj dawno też była taka zabawa łańcuszek - wysyłało się kartki ....i ja nie dostałam żadnej jak pech to pech ...

grzewa - Sob 14 Kwi, 2012 10:55

Piękne karteczki. brawo brawo brawo
7Kasiulek7 - Wto 08 Maj, 2012 22:57

Paddington, Beata T, grzewa, dziękuję Smile

Ktoś mnie powinien zbić za takie zaniedbanie tego wątku... Chciałam dogrzebać się do prac, których tutaj nie pokazałam i okazało się, że... są to kartki wielkanocne. Wstyd mi!

Karteczka stworzona na spotkanie Małopolanek:

Moje próby z wikliną papierową:

Troszkę koralikowo-szydełkowej bransoletki:

Powstało nawet coś sutaszowego:

i torebka:

Uff... to by było na tyle.
Każde kliknięcie na zdjęcie przeniesie Was do posta na blogu, gdzie zobaczycie więcej zdjęć i informacji o danych rzeczach. Smile

SoWa - Wto 08 Maj, 2012 23:29

Jeszcze trochę i żadna technika rękodziełowa nie będzie Ci obca! brawo brawo brawo

Niesamowita talenciara z Ciebie uklon Jak godzisz naukę z tak rozległym hobby?

we_st - Wto 08 Maj, 2012 23:52

Kasiu wszystko jest cudne. Ale torba jest niesamowita. Jest najpiękniejsza na świecie brawo brawo brawo
Jarka - Śro 09 Maj, 2012 05:47

uklon cool brawo brawo cool uklon
7Kasiulek7 - Śro 09 Maj, 2012 07:29

SoWa, we_st, Jarka, dziękuję bardzo Smile

SoWa napisał/a:
Jak godzisz naukę z tak rozległym hobby?

No właśnie chyba nie godzę... Uczę się tylko tyle ile muszę Smile

Aniela41 - Śro 09 Maj, 2012 07:57

sliczne prace brawo brawo brawo
lamika88 - Śro 09 Maj, 2012 10:06

Super prace cool cool cool Torebkę bym chętnie porwała hahahihi Bo i kolor mi się podoba i całokształt cool
SoWa - Śro 09 Maj, 2012 10:27

7Kasiulek7 napisał/a:
No właśnie chyba nie godzę... Uczę się tylko tyle ile muszę Smile

Ja nie mogę się doczekać obrony mojej pracy licencjackiej - marzę, że potem wezmę dłuuuuuuuugi urlop i się zaszydełkuję, zadrutuję..... hahahihi

Violetta21 - Śro 09 Maj, 2012 11:44

super karteczki i biżutki ale torebka jest rewelacyjna cool cool brawo