To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Maranta

Susan - Pon 05 Sty, 2009 14:52

maranta napisał/a:

Jedno i drugie wydumane przeze mnie-

Ty uważaj jak to mowisz hahahihi hahahihi hahahihi bo kto wie... może już to "KTOS" wymyslił a Ty tego nie wiesz hahahihi hahahihi hahahihi

Żartuję oczywiście!

Maranto-Aniu! Ja już nawet nie komentuję, bo znowu brakło mi słów! Poprostu cudne!! cool cool

monika_b - Pon 05 Sty, 2009 16:30

To to jest nie tylko nie brzydkie, powiedziałabym, że jest śliczne brawo
bean - Pon 05 Sty, 2009 16:49

cool brawo cudowna biżu brawo
_ulcia - Pon 05 Sty, 2009 17:10

brawo brawo brawo Oby tak dalej, wymyślaj i pleć niteczki, cudownie Ci to wychodzi
maranta - Pon 05 Sty, 2009 17:11

karmelek napisał/a:
1. Też właśnie coś zrobiłam z nabłyszczanej nitki
2. Próbuję wplatać koraliki jak w Twoim medalionie
3. Narysowałam sobie schemat na fajny łańcuszek, a tu proszę, Ty już go zrobiłaś!!!

coś chyba wpadłyśmy na podobne klimaty/ pomysły frywolitkowe

Hahahha a to dobre wesoło mi

Ten łańcuszek niby listkowy tak mi nagle wpadł do głowy, chciałam do tego dyndadełka coś prostego, ale innego niż do tej pory robiłam, wzięłam czółenko plus kłębuszek (wiem, że powinnam robić dwoma czółenkami, ale mam taki jeden myk, że nawet jak muszę dwoma a mam lenia, to nie podpadnie, gdy robię jednym Very Happy ) i tak bez rozrysowywania wyplątałam.

Susan napisał/a:
maranta napisał/a:

Jedno i drugie wydumane przeze mnie-

Ty uważaj jak to mowisz bo kto wie... może już to "KTOS" wymyslił a Ty tego nie wiesz

Otóż to właśnie wesoło mi

Dziękuję za tyle ciepłych pochwał cmoknięcie

jola373 - Pon 05 Sty, 2009 18:17

Aniu, podpisuję się pod wszystkimi postami koleżanek, bo cóż nowego można powiedziec? PIĘKNE PRACE! brawo
Mao - Pon 05 Sty, 2009 18:20

Matko padam na pysk uklon uklon uklon przed Twoimi frywolitkami brawo brawo brawo
Madzia - Pon 05 Sty, 2009 18:29

Niebrzydkie, mówisz? hmm

Niebrzydkich to Ty nie robisz. Ty robisz same rzeczy piękne!!!!!!!!! uklon uklon uklon

reni - Pon 05 Sty, 2009 18:29

toż to istne arcydzieło uklon cool brawo brawo brawo

nic tylko podziwiać cool

Elżbieta P. - Pon 05 Sty, 2009 19:54

śliczna biżu, masz talent Aniu brawo
Bernadka - Pon 05 Sty, 2009 20:04

Aniu po prostu CUDNE , ale to już nic nowego w moich ustach pod kwiatek dla ciebie adresem Twoich prac cool brawo
ata30 - Pon 05 Sty, 2009 20:19

Aniu biżuteria jest śliczna brawo
elka j. - Pon 05 Sty, 2009 23:29

Co jeszcze można dodać? Cuda, cuda, cuda brawo
marysia54 - Wto 06 Sty, 2009 00:06

Zupełnie mnie zamurowało oglądając Twoje prace!!! Brak słów, są wprost cudowne aż się kręci w głowie rety radocha
Pozdrawiam!
kwiatek dla ciebie

iwonka - Wto 06 Sty, 2009 07:54

Aniu Twoje biżuteria zwala z nóg uklon zwykłe śliczne , piękne to za mało! brakuje słów dla uznania Twoich arcydzieł uklon
alienor - Wto 06 Sty, 2009 10:57

Arcydzielo
misia0808 - Wto 06 Sty, 2009 19:58

Aniu sprawiasz, ze brakuje słów w języku polskim żeby określić zachwyt dla Twoich prac. Napiszę tylko: kolejne arcydzieło uklon uklon uklon
magnolia - Śro 07 Sty, 2009 19:21

sliczniutkie srebro i czerwien w czerni brawo cmoknięcie
beacia-24 - Czw 08 Sty, 2009 10:24

maranta, a mówiłam, że wypadałoby wcześniej wizytę u lekarza zamówić, o mało co palpitacji serca nie dostałam. Oj nie masz litości nade mną nie masz ani krzty. Wszystko takie piękne, oczu, a szczęki z podłogi nie idzie oderwać. Powaliłaś nie na całego - wszystko piękne, zapiera dech. Jestem zdolna wykrzesać stokrotne brawa z siebie i nie więcej bo mnie zamurowało. 1000-ce braw dla Ciebie brawo radocha hurrraaa brawo
Edytka - Czw 08 Sty, 2009 20:52

ANIU Jak zwykle brak mi słów cudowne prace cmoknięcie brawo
onka15 - Czw 08 Sty, 2009 21:41

same cuda natworzylas cool cool cool brawo brawo brawo radocha
barbara 1 - Pią 09 Sty, 2009 08:04

Tylko napiszę tyle uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon
maranta - Czw 15 Sty, 2009 23:09

Dziękuję ślicznie cmoknięcie

Ostatnio u mnie same powtóreczki, więc nie mam się czym chwalić.
Może pokażę tylko jeden komplet ze Swarovskim z granatowej aidy-

Reszta, to tak jak mówię- powtóreczki i to głównie tego czarno- czerwonego kompleciku.
Wszystko to zawdzięczam Gazecie Wyborczej, która mi przez półtora dnia niezłą reklamę zrobiła wesoło mi

Aaaaaa, gdyby ktoś chciał, to podobnie jak wiele innych osób, zgłosiłam swojego młodziutkiego jeszcze blogaska do konkursu na bloga roku puknąć się
Skuter mi nie potrzebny, ale czemu się nie zabawić Wink

Każdemu kto zechce zagłosować wysyłając sms o treści H00889 (uwaga- 0 to jest "zero") na numer 7144 (koszt SMS, to 1,22 zł brutto) ślicznie dziękuję cmoknięcie

Głosować można do 22.01.2009 do godz. 12.00

Dochód z zebranych sms-ów jest przeznaczony na szczytny cel- opłacenie turnusów rehabilitacyjnych dla dzieci z porażeniem mózgowym.

Każdy głosujący ma szansę zdobycia nagrody- aparatu fotograficznego Smile

agnesaga - Czw 15 Sty, 2009 23:26

Cytat:
Aaaaaa, gdyby ktoś chciał, to podobnie jak wiele innych osób, zgłosiłam swojego młodziutkiego jeszcze blogaska do konkursu na bloga roku puknąć się
Skuter mi nie potrzebny, ale czemu się nie zabawić Wink

Każdemu kto zechce zagłosować wysyłając sms o treści H00889 (uwaga- 0 to jest "zero") na numer 7144 (koszt SMS, to 1,22 zł brutto) ślicznie dziękuję cmoknięcie

Głosować można do 22.01.2009 do godz. 12.00

Dochód z zebranych sms-ów jest przeznaczony na szczytny cel- opłacenie turnusów rehabilitacyjnych dla dzieci z porażeniem mózgowym.

Każdy głosujący ma szansę zdobycia nagrody- aparatu fotograficznego Smile

Głosik oddany wesoło mi

bean - Czw 15 Sty, 2009 23:29

Przepięknie wyglądają te niebieskie szkiełka w połączeniu z granatową nitką, tak subtelnie brawo brawo brawo