Nasze prace - karteczki i pudełka danfi
Ciotka22 - Pon 30 Wrz, 2013 09:30
Jak zwykle przepiękne. Kwiaty bomba
kundzia - Wto 01 Paź, 2013 11:45
Wspaniałe karteczki,świateczne niepowtarzalne,to połączenie technik daje cudowne rezultaty.
danfi - Wto 01 Paź, 2013 16:28
Elunia, Ciotka22, Kundzia - miło mi, że odwiedzacie mój pokoik i że podobają się Wam moje prace. Dziękuję za komentarze
Ostatnio na blogu pokazałąm trzy lifty kartek Elly - Holenderki, która zajmuje się scrapbookinkiem. Przyznaję, że na jej blogu znajduję wiele inspiracji dla swoich prac. Poza tym, od czasu do czasu pisujemy do siebie (nie ma to jak tłumacz Google ) Mam nadzieję, że moje lift spodobają się Wam - Elly się spodobały

Elunia - Śro 02 Paź, 2013 12:24
oj bardzo nam sie podobają,chcemy jeszcze
fantagiro7 - Śro 02 Paź, 2013 20:41
Kartki jak zawsze piękne.
Tłumacz Google? Jeśli z polskiego na język obcy tłumaczy tak samo jak z obcego na polski, a może tak być, to ja dziękuję.
danfi - Pią 04 Paź, 2013 18:49
Elunia - "mówisz i masz" - spójrz na dół posta
fantagiro7 - cieszę się, że karteczki Ci się podobają A co do tłumacza Google, to masz rację, dlatego piszę zawsze po polsku, angielsku i holendersku i dogadujemy się Może to, co teraz napiszę, zbulwersuje wiele osób, ale zafundowałam sobie kiedyś szybki kurs angielskiego (nie mam czasu na naukę): nie zależało mi na pisowni, chciałam się umieć dogadać na zasadzie: "Kali pić, Kali jeść" i jak na razie to mi wystarcza. Jeżdżę za granicę, robię zakupy, chodzę do restauracji i jak do tej pory dostaję wszystko czego chcę. Co więcej - zauważyłam, że tam też nie do końca znają perfekt angielski
kabyr - Pią 04 Paź, 2013 20:04
danfi, lubię oglądać Twoje dzieła.
Sama nie tworzę karteczek to chociaż tutaj oko napieszczę.
fantagiro7 - Pią 04 Paź, 2013 22:00
Kartka jak zwykle piękna.
Angielskiego uczyłam się 10 lat, szło mi bardzo dobrze, ale nie pogadam, bo za bardzo skupiam się na tym, żeby było poprawnie i nawet praca ze studentami anglistyki nie jest w stanie tego zmienić.
danfi - Sob 05 Paź, 2013 10:48
kabyr, fantagiro7 - dziękuje za odwiedzinki i miłe słowa
fantagiro7 - wiem o czym piszesz, też tak kiedyś miałam, jak prowadziłam zajęcia dla nauczycieli z różnych krajów Europy w ramach programu Socrates Commenius. Na nich przekonałam się, że i oni nie znają tak prefekcyjnie angielskiego - powstał nam język uniwersalny złożony ze wszystkich języków uczestników + migowy i było OK
A dzisiaj kolejna karteczka bożonarodzeniowa z tą ładną ramką
fantagiro7 - Sob 05 Paź, 2013 21:42
Na szczęście nauczycielką nie jestem, choć też w swojej pracy uczę. Ze studentami rozmawiam oczywiście po polsku, a oni uwierzyć nie mogą, że anglistyki nie kończyłam, bo zawsze umiem im pomóc.
A teraz do rzeczy - kartka
Ciotka22 - Nie 06 Paź, 2013 12:07
Bardzo ładna rameczka. Tylko ja mam z wykrojnikami jeden problem. 99% moich kartek jest w formacie A5, a wszystkie ramki i foldery są w mniejszych wymiarach i ciężko je zastosować. Myślę, że na święta zrobię trochę mniejszych kartek i może jakieś rameczki zakupię.
danfi - Nie 06 Paź, 2013 16:50
fantagiro7, Ciotka22 - dziękuję
Ciotka22 - ta ramka jest akurak dosyć duża 5 x 7 cali i w zasadzie jak dodasz podwójną bazę, to wychodzi A5
Dzisiejsza karteczka, jest z tych "na bogato" i zrobiłam ją dla pewnej pary z okazji Złotych Godów. A że dominuje w niej złoty kolor, to dodatkowo zgłosiłam ją na Złociste wyzwanie
Na blogu zdjęcie środka i życzenia
danfi - Nie 06 Paź, 2013 19:11
Coś mi dzisiaj komputer płata figle - nie lubię tego
fantagiro7 - Nie 06 Paź, 2013 21:41
Violetta21 - Nie 06 Paź, 2013 23:22
Danusiu Twoje karteczki to prawdziwe arcydzieła
danfi - Wto 08 Paź, 2013 20:21
fantagiro7, Violetta21 - dziękuję
A to karteczka jeszcze "ciepła", bo skończona przed chwilą. Zrobiłam ją dla jednej z uczennic naszej szkoły, która dzisiaj skończyła 18 lat. Wręczę ją jutro - będzie to przedłużenie jej świętowania Karteczka różowa, bo solenizantka uwielbia ten kolor. Mam nadzieję, że jej się spodoba Do jej wykonania użyłam lidlowskiego papieru
danfi - Czw 10 Paź, 2013 15:08
Ostatatnio "wymodziłam" takie bożonarodzeniowe karteczki:

Ciotka22 - Pią 11 Paź, 2013 16:36
Przepiękne. Na bogato to też trzeba umieć robić
Sprawdziłam sobie cenę tych ramek 5x7". Niestety są bardzo drogie i chyba na razie sobie podaruje.
Elunia - Nie 13 Paź, 2013 10:01
już mam w swojej kolekcji twoje karteczki i wiem że na żywo są jeszcze piekniejsze
fantagiro7 - Nie 13 Paź, 2013 21:28
onka15 - Nie 13 Paź, 2013 21:31
Śliczności
kabyr - Nie 13 Paź, 2013 22:48
| Ciotka22 napisał/a: | Przepiękne. Na bogato to też trzeba umieć robić  |
Dokładnie.
Trzeba mieć to coś w sobie.
Ja to nazywam zmysłem artystycznym.
danfi - Wto 15 Paź, 2013 17:29
Ciotka22, Elunia, fantagiro7, onka15, kabyr - dziękuję Wam za miłe komentarze
A dzisiaj coś innego - różowy czekoladownik, zrobiony dla uczennicy, która wkrótce ukończy 18 lat

Elunia - Śro 16 Paź, 2013 10:37
śliczny i czekolada mniamuśna
beacia-24 - Czw 17 Paź, 2013 08:12
Danusiu wszystkie piękne każda jedna. Chciałam zaplusować, a tu mi się przyblokowała myszka i zaminusowałam oczywiście wszystkie są na plus!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Idę na swojego laptopa bo ten staroć stacjonarny coraz bardziej się wiesza.
|
|
|