To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Halkuk

reni - Czw 28 Sie, 2008 18:45

nawet w szpitalu można wydziergać super rzeczy wesoło mi cool cool brawo brawo brawo
Madzia - Czw 28 Sie, 2008 18:54

Jaki cudny ten sweterek Halinko!!!!!!!!!!! Niesamowicie podoba mi ta stójeczka, uwielbiam takie!!!!!!!! brawo brawo brawo brawo brawo brawo

Ale fajna pacjentka, wygląda na tak zajętą, że nie ma czasu na chorowanie! cool

barbara 1 - Czw 28 Sie, 2008 19:14

Ale ślicznosci wydziergałaś brawo brawo brawo
Violetta21 - Czw 28 Sie, 2008 19:14
Temat postu: Halkuk
Halinko super sweterek cool brawo za stringi cool i obrazek hopla brawo
Laura S. - Czw 28 Sie, 2008 19:19

Halinko -spóźnione,ale najszczersze-Wszystkiego naj,naj ,naj!!! I zdrowia wreszcie bezawaryjnego Ci zyczę cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
A sweterek piękny uklon .
Wracaj do zrowia szybciutko kwiatek dla ciebie

maranta - Czw 28 Sie, 2008 21:12

Sweterkiem jestem oczarowana, stringi na czerwonym ciałku świetne, obrazek śliczny cool cool cool
magdalena - Czw 28 Sie, 2008 22:25

Wspaniały sweterek i stringusie:-) cool cool cool
Irenka - Czw 28 Sie, 2008 22:34

Superowe stringi i cała reszta!!! brawo Powrotu do zdrowia życzę Ci z całego serca!!!
alicja11 - Pią 29 Sie, 2008 00:04

Super pooperacyjne prace ,czas leżenia wykorzystany na maxa ,ale już zdrówka życzę cmoknięcie cmoknięcie
Pani Mama - Pią 29 Sie, 2008 09:59

Halinko super ze jestes znowu z nami cmok cmok cmok cmok cmok cmok
wienia - Pią 29 Sie, 2008 12:06

Halinko , dobrze , że już jesteś w domu. Doktorowe stringi bajeranckie a swetrek jest suuuuuper śliczny cool cool cool cool cool
Gusia - Pią 29 Sie, 2008 13:25

Halinko świetne prace i dobrze, że ze zdrówkiem już lepiej
Grażyna - Pią 29 Sie, 2008 14:09

Oj nie próżnowałaś w szpitalu! Piękny, elegancki sweterek!!!
Świetne stringi, i cudny hafcik!

Gwozdek - Pią 29 Sie, 2008 14:13

Halkuk, Bardzo dużo zdrówka życzę,piękne prace :r cmok
buziaczek - Pią 29 Sie, 2008 14:54

Ależ cudowne rzeczy wydziergałaś w szpitalu, ogromne brawa dla każdej pracy cool brawo cool brawo
Halkuk - Pią 29 Sie, 2008 16:52

Ślicznie Wam wszystkim dziękuję za pochwały i życzenia love kwiatek dla ciebie cmoknięcie
agniechak - Pią 29 Sie, 2008 17:20

Halkuk, cieszę się, że jesteś już w domu. Pewnie dlatego tak długo byłaś w szpitalu, żeby pan doktor miał komplet bielizny dla żony hahahihi Takie pacjentki pewnie nie często się zdarzają, więc wykorzystał okazję Wink
Bardzo ładny sweterek zrobiłaś. Pracochłonny - ale jaki efektowny ! O Maryjce już nie wspomnę - piękna, jak zwykle. brawo brawo brawo

ata30 - Pią 29 Sie, 2008 23:00

Grażyna napisał/a:
Oj nie próżnowałaś w szpitalu! Piękny, elegancki sweterek!!!
Świetne stringi, i cudny hafcik!

brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo

Halkuk - Sob 30 Sie, 2008 08:58

Dziękuję Dziewczynki love kwiatek dla ciebie
Wyobraźcie sobie , jak jednego dnia po operacji , już dobrze się czułam , poszłam do pielęgniarek z prośbą o ściągnięcie welfromu - bo nie mogłam gotowego swetra przymierzyć . Siostrzyczki ryczały ze śmiechu wesoło mi hahahihi Powiedziały że takiej prośby jeszcze nie słyszały bye

Jarka - Sob 30 Sie, 2008 09:34

Dobry żart, rzeczywiście Halinko. Wszystko bardzo, bardzo piękne cool brawo cool , życzę zdrówka cmoknięcie love cmoknięcie
Zosia32 - Sob 30 Sie, 2008 10:11

Halinko śliczne rzeczy narobiłaś , bardzo podoba mi się sweterek jest taki delikatny , piękna koronka (wzorek) i fason ,zdrowiej szybciej i pokazuj go na sobie wtedy ujawni się jego piękno w całej okazałości ,stringi fajne a na misiu prezentują się kapitalnie ,
obrazek zawsze mi się podobał jest taki bardzo delikatny , śliczny , brawo ,
życzę szybkiego powrotu do zdrowia

LidkaM - Sob 30 Sie, 2008 11:44

Halinko sweterek cudnej urody i wcale się nie dziwię, że złożyłaś pielęgniarkom tak nietypową prośbę. Zdrowiej szybko, co byś mogła następne stworzone przez siebie cuda bez problemów przymierzać! cmoknięcie
Zygfryd Smarzyk - Nie 31 Sie, 2008 13:40

Halinko, witaj w domu. Nieczęsto bywam na forum i rzadko mam w dłoniach szydełko. I nieprędko się to zmieni. Ty zupełnie inaczej - chyba w szpitalu szydełko wszczepili w Twe łapki na stałe.
Wreszcie dziś pooglądałem Twoje robótki. Nie widziałem ich od dawna, bo jeśli uda mi się być na forum, to zwykle przebiegam jedynie po czysto koronkowych robótkach. Twe dzieła, jak zwykle, są piękne (i mam nadzieję, że uleciały już z nich szpitalne perfumy).
Pamiętaj - szydełkować i haftować nie musisz w szpitalu. W domu też tworzyć potrafisz cuda, które zachwycają.
Z tysiącem serdeczności

Bernadka - Nie 31 Sie, 2008 16:00

Halinko super że już jesteś z powrotem , super rzeczy wydziergałaś w szpitalu brawo brawo brawo brawo brawo super że choć szydełko pomogło ci szpitalne dni spędzić milej love
Halkuk - Nie 31 Sie, 2008 16:28

Dziękuję love Jesteście kochani kwiatek dla ciebie cmok cmoknięcie
Zygfryd Smarzyk napisał/a:
chyba w szpitalu szydełko wszczepili w Twe łapki na stałe.
Właśnie mój syn się śmieje i dodaje do tego swoje 3 grosze hahahihi wesoło mi Jakoś od powrotu do domu nie za bardzo mi idą robótki , jutro - mam nadzieję - ze jadę na ostatni opatrunek do szpitala . Myślę że potem wreszcie wszystko się zmieni i zacznę znowu moje ulubione zajęcia hopla
Kolejna "Maryja" czeka w kolejce + zaczęta tunika i kamizelka .