Galerie prac użytkowników forum - Halkuk
reni - Czw 28 Sie, 2008 18:45
nawet w szpitalu można wydziergać super rzeczy
Madzia - Czw 28 Sie, 2008 18:54
Jaki cudny ten sweterek Halinko!!!!!!!!!!! Niesamowicie podoba mi ta stójeczka, uwielbiam takie!!!!!!!!
Ale fajna pacjentka, wygląda na tak zajętą, że nie ma czasu na chorowanie!
barbara 1 - Czw 28 Sie, 2008 19:14
Ale ślicznosci wydziergałaś
Violetta21 - Czw 28 Sie, 2008 19:14 Temat postu: Halkuk Halinko super sweterek za stringi i obrazek
Laura S. - Czw 28 Sie, 2008 19:19
Halinko -spóźnione,ale najszczersze-Wszystkiego naj,naj ,naj!!! I zdrowia wreszcie bezawaryjnego Ci zyczę
A sweterek piękny .
Wracaj do zrowia szybciutko
maranta - Czw 28 Sie, 2008 21:12
Sweterkiem jestem oczarowana, stringi na czerwonym ciałku świetne, obrazek śliczny
magdalena - Czw 28 Sie, 2008 22:25
Wspaniały sweterek i stringusie:-)
Irenka - Czw 28 Sie, 2008 22:34
Superowe stringi i cała reszta!!! Powrotu do zdrowia życzę Ci z całego serca!!!
alicja11 - Pią 29 Sie, 2008 00:04
Super pooperacyjne prace ,czas leżenia wykorzystany na maxa ,ale już zdrówka życzę
Pani Mama - Pią 29 Sie, 2008 09:59
Halinko super ze jestes znowu z nami
wienia - Pią 29 Sie, 2008 12:06
Halinko , dobrze , że już jesteś w domu. Doktorowe stringi bajeranckie a swetrek jest suuuuuper śliczny
Gusia - Pią 29 Sie, 2008 13:25
Halinko świetne prace i dobrze, że ze zdrówkiem już lepiej
Grażyna - Pią 29 Sie, 2008 14:09
Oj nie próżnowałaś w szpitalu! Piękny, elegancki sweterek!!!
Świetne stringi, i cudny hafcik!
Gwozdek - Pią 29 Sie, 2008 14:13
Halkuk, Bardzo dużo zdrówka życzę,piękne prace :r
buziaczek - Pią 29 Sie, 2008 14:54
Ależ cudowne rzeczy wydziergałaś w szpitalu, ogromne brawa dla każdej pracy
Halkuk - Pią 29 Sie, 2008 16:52
Ślicznie Wam wszystkim dziękuję za pochwały i życzenia
agniechak - Pią 29 Sie, 2008 17:20
Halkuk, cieszę się, że jesteś już w domu. Pewnie dlatego tak długo byłaś w szpitalu, żeby pan doktor miał komplet bielizny dla żony Takie pacjentki pewnie nie często się zdarzają, więc wykorzystał okazję
Bardzo ładny sweterek zrobiłaś. Pracochłonny - ale jaki efektowny ! O Maryjce już nie wspomnę - piękna, jak zwykle.
ata30 - Pią 29 Sie, 2008 23:00
| Grażyna napisał/a: | Oj nie próżnowałaś w szpitalu! Piękny, elegancki sweterek!!!
Świetne stringi, i cudny hafcik! |
Halkuk - Sob 30 Sie, 2008 08:58
Dziękuję Dziewczynki
Wyobraźcie sobie , jak jednego dnia po operacji , już dobrze się czułam , poszłam do pielęgniarek z prośbą o ściągnięcie welfromu - bo nie mogłam gotowego swetra przymierzyć . Siostrzyczki ryczały ze śmiechu Powiedziały że takiej prośby jeszcze nie słyszały
Jarka - Sob 30 Sie, 2008 09:34
Dobry żart, rzeczywiście Halinko. Wszystko bardzo, bardzo piękne , życzę zdrówka
Zosia32 - Sob 30 Sie, 2008 10:11
Halinko śliczne rzeczy narobiłaś , bardzo podoba mi się sweterek jest taki delikatny , piękna koronka (wzorek) i fason ,zdrowiej szybciej i pokazuj go na sobie wtedy ujawni się jego piękno w całej okazałości ,stringi fajne a na misiu prezentują się kapitalnie ,
obrazek zawsze mi się podobał jest taki bardzo delikatny , śliczny , brawo ,
życzę szybkiego powrotu do zdrowia
LidkaM - Sob 30 Sie, 2008 11:44
Halinko sweterek cudnej urody i wcale się nie dziwię, że złożyłaś pielęgniarkom tak nietypową prośbę. Zdrowiej szybko, co byś mogła następne stworzone przez siebie cuda bez problemów przymierzać!
Zygfryd Smarzyk - Nie 31 Sie, 2008 13:40
Halinko, witaj w domu. Nieczęsto bywam na forum i rzadko mam w dłoniach szydełko. I nieprędko się to zmieni. Ty zupełnie inaczej - chyba w szpitalu szydełko wszczepili w Twe łapki na stałe.
Wreszcie dziś pooglądałem Twoje robótki. Nie widziałem ich od dawna, bo jeśli uda mi się być na forum, to zwykle przebiegam jedynie po czysto koronkowych robótkach. Twe dzieła, jak zwykle, są piękne (i mam nadzieję, że uleciały już z nich szpitalne perfumy).
Pamiętaj - szydełkować i haftować nie musisz w szpitalu. W domu też tworzyć potrafisz cuda, które zachwycają.
Z tysiącem serdeczności
Bernadka - Nie 31 Sie, 2008 16:00
Halinko super że już jesteś z powrotem , super rzeczy wydziergałaś w szpitalu super że choć szydełko pomogło ci szpitalne dni spędzić milej
Halkuk - Nie 31 Sie, 2008 16:28
Dziękuję Jesteście kochani
| Zygfryd Smarzyk napisał/a: | | chyba w szpitalu szydełko wszczepili w Twe łapki na stałe. | Właśnie mój syn się śmieje i dodaje do tego swoje 3 grosze Jakoś od powrotu do domu nie za bardzo mi idą robótki , jutro - mam nadzieję - ze jadę na ostatni opatrunek do szpitala . Myślę że potem wreszcie wszystko się zmieni i zacznę znowu moje ulubione zajęcia
Kolejna "Maryja" czeka w kolejce + zaczęta tunika i kamizelka .
|
|
|