Sprawy administracyjne - Limit transferu, opcje hostingowe
Violetta21 - Pon 14 Lip, 2008 18:59
Ania będę trzymać mocno kciuki żeby wszystko było dobrze
Madzia - Pon 14 Lip, 2008 19:32
Biedna, kochana Anulka!!!!!!!!!!!! Mam nadzieję, że tyle pozytywnym myśli skierowanych do Ciebie, choć troszkę w cierpieniu Ci ulży!
Elżbieta P. - Pon 14 Lip, 2008 20:26
Aniu trzymaj się dzielnie, lekarze na pewno Ci pomogą, trzymam kciuki, życzę dużo zdrowia
persjanka - Pon 14 Lip, 2008 21:13
powodzenia..sily i optymistycznych mysli zycze...wszystko sie ulozy bo musi jak to dziewczyny napisaly:)..wracaj do zdrowia...pozdrawiam ania
Bernadka - Pią 18 Lip, 2008 14:06
wiesz że myślę o Tobie
Grażyna - Wto 22 Lip, 2008 10:53
To jednak wyczulam, co sie dzieje. Przypuszczałam, ze raczej te zawroty glowy beda załatwione, ale moze one sa od złego stanu całego organizmu? Nie martw się, wyjma kamienia i bedzie dobrze. Najbardziej jednak zmartwilo mnie podejrzenie stwardnienia rozsianego. Oby diagnoza byla dobra, ze go brak.
rzenia - Czw 24 Lip, 2008 10:42
Aniu i ja jestem z Tobą, życzę z całego serca szybkiego powrotu do zdrowia.
Mam nadzieję ( wierzę), że diagnoza będzie pomyślna.
Z serdecznościami Marzena
maranta - Wto 05 Sie, 2008 21:22
Grażynka z Elbląga- dziękuję za wpłatę na hosting
Na koncie mamy 235zł
lucyna112 - Śro 06 Sie, 2008 09:14
Maranto masz jak w banku
Pani Mama - Śro 06 Sie, 2008 09:52
Aniu napewno bedę sie modlic
Nikola5 - Śro 06 Sie, 2008 12:07
Życzę duużo zdrowia Aniu - jest mi bardzo przykro że jesteś chora.Moja Ciocia miała operację usunięcia nerki po wcześniejszym rozbijaniu kamieni laserem.Laser niestety nic nie pomógł a jeszcze pogorszył stan nerki.
Trzymam mocno kciuki, modlę sie i przesyłam trochę mojej siły na walkę z chorobą bo jak mówią niektórzy że mam jej jeszcze dużo niwiadomo skąd ? Resztę zostawiam dla mojej ciężko chorej od urodzenia córci.
Oczywiście do opłaty za forum też się dorzucę tylko wybaczcie dopiero chyba we wrześniu - może być?
ida - Czw 07 Sie, 2008 11:44
dopiero dziś TU dotarłam i też bym chciała dorzucić swój grosik
czy dane z pdf z pierwszej strony są nadal aktualne?
maranta - Czw 07 Sie, 2008 13:11
Bardzo dziekuję za wsparcie duchowe, to wszystko się przeciąga, bo doszły problemy z serduchem, jakieś spore zmiany w ekg i przed szpitalem muszę dokładnie je wybadać co się dzieje
| Nikola5 napisał/a: | | Oczywiście do opłaty za forum też się dorzucę tylko wybaczcie dopiero chyba we wrześniu - może być? |
No jasne, to wszystko to tak w miarę chęci, w miarę możliwości, nic na siłę
| ida napisał/a: | dopiero dziś TU dotarłam i też bym chciała dorzucić swój grosik
czy dane z pdf z pierwszej strony są aktualne aktualne? |
Tak, są aktualne. Dziękuję za chęć pomocy
Zygfryd Smarzyk - Pią 08 Sie, 2008 21:46
Co za smutnawe wieści u Ciebie. Życzę, by zdrowie wróciło tak szybko jak tylko możliwe. Obiecuję pamięć w modlitwie.
Długo nie byłem na forum i nie wiem kiedy znowu się tu pojawię. Trudno mi nawet powiedzieć czy czasu mam tak mało, czy nie potrafię dobrze nim gospodarzyć. Szydełko ma się dobrze - leży i do oporu odpoczywa...
Z tysiącem serdeczności
Ula_K - Sob 09 Sie, 2008 20:07
Dziewczyny trzymam kciuki za pomyslne zakonczenie klopotow zdrowotnych.Najwazniejsze to pozytywne myslenie w takich sytuacjach. Wtedy wszystko szybciej dochodzi do normy.
stora - Śro 13 Sie, 2008 13:48
Dopiero dzisiaj dotarłam do wiadomości o potrzebie dofinansowania forum i kłopotach ze zdrowiem. Pieniążki przelewam, a co do zdrówka, to jedna rada, pomimo wszystkiego, bądź optymistką. I walcz. Potrzebujemy Ciebie. Stworzyłaś miejsce spotkań dla wielu osób, które są szczęśliwe, gdy mogą ze sobą pogadać. Ja jestem bardzo szczęśliwa czytając posty na forum. Samotność, już nie jest mi straszna, bo mam tylu znajomych. Raczej mało się udzielam ( nie mam aparatu, żeby zrobić zdjęcia), ale z wielką niecierpliwością czekam na spotkanie u Maranty i nieśmiałe podglądanie tych wszystkich cudowności, które tworzycie. Powodzenia na każdym polu Twojej działalności.
Gwozdek - Śro 13 Sie, 2008 14:43
Dopiero dzisiaj , tak jak moja przedmówczyni dotarłam do wiadomości o stanie Twojego zdrowia Aniu,bardzo mnie to zasmuciło.Wiara czyni cuda.Wierzę,że operacja się uda i krok po kroku będziesz wracać do zdrowia,by tworzyć razem z nami to wspaniałe forum.Potrzebujemy Ciebie!! Trzymam kciuki za powodzenie operacji,obiecuję pamięć w modlitwie.Serdecznie pozdrawiam Renia/Gwozdek/
maranta - Czw 14 Sie, 2008 09:00
Dziękuję za tyle serdeczych słów
Wiesława z Sieradza- bardzo dziękuję za wpłatę
ata30 - Nie 17 Sie, 2008 22:12
Kochana Aniu, ja też będę się modlić aby wszystko potoczyło się tak jak trzeba, bądź dobrej myśli, bo wiara przenosi góry.
PS> ja również dołożę się do forum ale będę mogła dopiero we wrześniu.
całuję mocno
maranta - Pią 29 Sie, 2008 08:26
Ida- bardzo dziękuję- pieniążki wpłynęły
Na koncie jest 265zł
Ata
nula - Nie 09 Lis, 2008 09:05
Aniu !!! - zbliża się koniec roku - napisz proszę, czy masz dość pieniążków na koncie żeby opłacić hosting na następny rok !!!!
Jeżeli brakuje to wołaj głośno !!!!!
maranta - Nie 09 Lis, 2008 11:13
Nula, dziękuję za troskę
Na koncie jest, tak jak pisałam- 265zł czyli starczy na opłatę za kolejne 8 miesięcy.
Być może wpadnie jeszcze coś za reklamy Google umieszczone na forum- zobaczymy. Jednak na to nie ma co liczyć, bo to jedna wielka niewiadoma
Biję się z myślami czy tym razem nie zapłacić tylko za pół roku, bo jakoś przestaję być pewna LiveNetu. Admini przestali reagować na klientów całkowicie- nie odpowiadają na pytania, skargi, serwery pracują jak chcą, sama nie wiem co myśleć i dlatego dla pewności chyba wpłacę 180zł za 6 miesięcy a potem zobaczymy
nula - Nie 09 Lis, 2008 12:11
Nie znam się na tym kompletnie, więc niestety nic nie mogę doradzić !
Ale jednego jestem pewna - cokolwiek zdecydujesz - na pewno będzie to słuszna decyzja !!!!
Może faktycznie zapłać za 6 miesięcy a potem się zobaczy co dalej.
A w tym czasie spokojnie uzbieramy kwotę potrzebną na drugie półrocze.
Pozdrawiam serdecznie.
maranta - Pon 24 Lis, 2008 13:52
Ata 30 ślicznie dziekuję za wpłatę, pieniążki już są na koncie
maranta - Pon 24 Lis, 2008 13:52
Ata 30 ślicznie dziekuję za wpłatę, pieniążki już są na koncie
|
|
|