To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Pogaduchy - ciaza

mama Jo - Pon 25 Lut, 2008 09:40

Wszystkie tu czekamy z niecierpliwoscią cmoknięcie
magdalena - Pon 25 Lut, 2008 18:38

ma już ktoś wiadomości od PLE PLE?
małgośka - Wto 26 Lut, 2008 10:34

Ple Ple pisała, że jutro ordynator ma zdecydować czy poród będzie w czwartek, czy w piątek. Myślę, że ma robione badania i skoro jeszcze czekają to wszystko jest OK. Cały czas trzymam kciuki.Jak będę miała nowe informacje to napiszę. Pozdrawiam Danusia. bye
Bożena- 2000 - Wto 26 Lut, 2008 11:23

Cholerka, Ple, Ple rodzić ma, to normalka, ale..... czemu ja się denerwuję? Może czuję się forumową babcią? Co? Pozdrawiam Ple, Ple i wszystkie forumianki.
mordka - Wto 26 Lut, 2008 11:24

małgośka napisał/a:
Ple Ple pisała, że jutro ordynator ma zdecydować czy poród będzie w czwartek, czy w piątek. Myślę, że ma robione badania i skoro jeszcze czekają to wszystko jest OK. Cały czas trzymam kciuki.Jak będę miała nowe informacje to napiszę. Pozdrawiam Danusia. bye

Qrcze jestem ciekawa na co oni czekaja tyle jakby nie mozna bylo zrobic cc od razu w końcu juz ma dawno po terminie, on sa normalnie leniwi albo mysla ze w łape dostaną, przeciez dziecko teraz rosnie bardzo szybko, i juz na pewno tak dużego dziecka nie urodzi normalnie tylko przez cc, co myślą że do tego czasu to sie zdecyduje samo wyjść takie duże puknąć się

Asia S. - Wto 26 Lut, 2008 15:12

Poczekajmy cierpliwie i napewno będzie cool
Bernadka - Śro 27 Lut, 2008 07:50

Ja się tylko zastanawiam na co lekarze czekają jeśli juz jest dwa tygodnie po terminie i dzidzia się nie rodzi to raczej wątpliwe jest żeby się sama urodziła naturalnie , ja nie lekarz ale tak mi się zdaje nie wolno
szajka - Śro 27 Lut, 2008 10:59

moja kolezanka niedawno w takiej sytuacji byla i nawet jej oksytocyna wywolywali
ale naszczescie sie nie udalo
bo potem przyszedl jakis lekarz i powiedzial ze termin zle obliczyli i maluch ma jeszcze spokojnie z tydzien dwa !! wiec kto wie
Ale w szpitalu jest raczej pod "dobrą" opieką wiec napewno wszystko bedzie OK Smile
Ja sama rodzilam obu synow 2 tyg po terminie Wink

małgośka - Śro 27 Lut, 2008 12:39

JEST GRZESIO!!!
Urodził się o 11:06 przez CC. Ma 4300 i 59 cm. Dostał 10 pkt w skali Apgar.
Ple Ple, Grzesiu kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie cmoknięcie cmoknięcie love love wesoło mi wesoło mi

bjanna - Śro 27 Lut, 2008 13:00

wesoło mi hopla kwiatek dla ciebie GRATULUJĘ młodej mamusi idę na imprezę love
barbara 1 - Śro 27 Lut, 2008 13:10

Ale ulga,narescie hahahihi To Ci Grzesiu zrobił niespodzianke swoją wagą 4300 hopla hopla hopla
Wszystkiego dobrego PlePle,trzymajcie się cieplutko kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie

kabyr - Śro 27 Lut, 2008 13:19

Ple Ple gratulacje cmoknięcie
karmelek - Śro 27 Lut, 2008 13:34

to ja też napiszę: NO NARESZCIE! Very Happy gratulacje dla Mamy i Taty kwiatek dla ciebie
Asia S. - Śro 27 Lut, 2008 13:53

pierwsze wiosenne kwiatek dla ciebie dla Ple Ple i dla maleństwa
mordka - Śro 27 Lut, 2008 14:02

Nareszcie!!!! hopla hopla hopla dużo zdrówka dla Mamy i maleństwa no i ulga że już brawo
szajka - Śro 27 Lut, 2008 14:15

O rany Chłop jak Dąb Very Happy
super ze juz po wszystkim
to teraz duzo zdrowka dla mamusi tatusia i malucha
oby jak najszybciej byli w domku
Very Happy

dota72 - Śro 27 Lut, 2008 14:41

Ple Ple GRATULUJĘ kwiatek dla ciebie chłop jak dąb kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie .
mama Jo - Śro 27 Lut, 2008 15:14

kongratulejszyn kwiatek dla ciebie cmoknięcie To teraz dużo zdrowia , szybkiego powrotu do formy , aby ci sie wszystko ładnie i szybko zagoiło, i pamietaj o wstawaniu" po łokciu" aby brzucha nie nadwyrężać, zreszta pewnie Ci to wszystko powiedzą.Ale masz syna no no cool brawo
dom_Klary - Śro 27 Lut, 2008 15:27

Ja skromnie, ale cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

I jeszcze cool cool cool cool cool cool cool cool

Asia S. - Śro 27 Lut, 2008 15:31

A może wspólnymi silami zrobimy coś dla maleństwa, np. kocyk z elementów? Każda chętna zrobiłaby min. 1 element i przesłała do koordynatorki, która by polączyla te elemenciki. Chętnie bym się tym zajęła. Co szanowna społeczność na taki pomysł?
Jasieńka - Śro 27 Lut, 2008 15:45

gratulacje Ple Ple nareszcie już po wszystkim życzę ci zdrowia i jak najszybszego powrotu do domu i odpoczywaj no i oczywiście gratulacje dla taty bo on też jest ważny cmoknięcie cmoknięcie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
Bernadka - Śro 27 Lut, 2008 15:46

Dużo zdrówka dla ciebie i dla dzidziusia cool cool cool cool cool cool brawo brawo brawo brawo brawo brawo kwiatek dla ciebie GRATULACJE kwiatek dla ciebie
maranta - Śro 27 Lut, 2008 16:05

Ple Ple przyłączam się do gratulacji, życzę zdrówka i jak najszybciej wracajcie do domu i do nas oczywiście kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
Bożena- 2000 - Śro 27 Lut, 2008 17:10

Brawo, ale chłop. Pleple gratulacje. kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie cmoknięcie cmoknięcie
Eve - Śro 27 Lut, 2008 17:15

Gratulacje kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
Dużo zdrówka dla Grzesia i jego Mamy cmoknięcie cmoknięcie