Galerie prac użytkowników forum - Prace JJki
Elżbieta P. - Pią 28 Lis, 2008 21:08
prace są kolorowe, pomysłowe i bardzo ładne i tak ich dużo
ata30 - Pią 28 Lis, 2008 21:24
Madzia - Pią 28 Lis, 2008 21:40
Ależ wiele wyczarowałaś prac!!!!!!!!
Kolorowe, pomysłowe, oryginalne, wspaniałe!!!
elka j. - Sob 29 Lis, 2008 00:32
| JJka napisał/a: | | mam nadzieję że się Wam podoba, bo pomysł był na tzw „żywioł”... sama nie wiedziałam co z tego wyjdzie ;/ |
Podoba się, podoba, wyszło super
buziaczek - Sob 29 Lis, 2008 11:17
wowwwwww jak dużo nowości, brawa dla wszystkich
JJka - Sob 29 Lis, 2008 14:09
Dziewczyny - Dzięki Wam za te pochwały!!
nie bede wymieniac każdej z imienia, bo szkoda miejsca na serwerze
ale naprawdę strasznie DZIĘKUJE!!
wczoraj w pracy zakończyłam tę etolę z Mammuta Steinbacha ... troche wzudziłam zdziwienie państwa kontrolujacych.. . ale nie minęło pół godziny a już tym paniom pokazywałam jak zrobić warkocz na drutach... hihihi ... czyzby to juz przyjaźn??? )))))))))))))))
dziś do tej etolki u Desika w sklepiku kupiłam wstążeczkę..
(Desik strasznie zabiegana, ale udało mi się z Nia chwilke pogadać... )
fotke etolki zrobie w poniedziałek, to sie nia pochwalę.
Poza tym jak zwykle dziś wyszłam na miasto po przysłowiowe "chleb i masło" i...
i wróciłam z kolejną porcją włoczek...
.... czy to juz uzaleznienie ??? .... noja rodzina mówi że tak
jak co to zgonie na Was i to forum
bo przeglądając Wasze prace, to rusz na jakąś rzecz "choruję" ...
Beata T - Sob 29 Lis, 2008 17:12
ojej ile fajniutkich ubranek wydziergałaś jedno ładniejsze od drugiego
JJka - Czw 18 Gru, 2008 14:34
no to nadrabiam zaległości w prezentowaniu moich prac:
na początek, to co miało powstać z tej dużej szydełkowej choinki czyli dekoracja do drzwi wejściowych do biura:
reszta dekoracji świątecznych wkrótce
oraz obiecana etola z resztek Mammuta:
coś co nie wiem jak nazwać... cos na zasadzie kamizelko-narzutki...
z Ethnica Katii (włóczka kosztowała mnie prawie 200 zł, ale nie mogłąm się jej oprzeć )

bolerko z czeskiej włóczki Elian. Strasznie mi się podobałą, bo nie dość, że śliczny melanż turkusowo-żółto-różowy, to jeszcze ma (czego nie widać na fotce) rózowe połyskliwe włosie... na dodatek strasznie lekka i wydajna. Na te bolerko zuzyłam zaledwie dwa i trochę motka, czyli jakieś 230 g. !!! Naprawdę Wam ja polecam!.

Ma tylko jedna wadę. Nie nadaje się do prucia... przez te włosie... :/
Z pozostałości tej włoczki zrobiłam sobie szaliczek
no i jeszcze taka "imprezowa" tunika z "Pirlanty" (jak ja uwielbiam jej włosie ).
Lezała włoczka ponad rok, więc w końcu zdecydowałam coś sobie z niej zrobić... zupełnie improwizując :/
JJka - Czw 18 Gru, 2008 14:45
aha...
zapomniałam jeszcze zaprosić Was do mojej galerii prac decoupage....
zaczełam się tym bawić jakieś 2-3 tyg temu i złapałam bakcyla!!!
to co na razie wrzuciłam do galerii, to tylko jakies 1/3 tego co zrobiłam... a ile jest w trakcie...
aby nie przeciążać strony, tutaj podrzucę tylko tzw fotki zbiorowe
Mao - Czw 18 Gru, 2008 16:44
Super prace a włóczka Elian rzeczywiście urocza gdzie ją można nabyć? Jaka to jest konkretnie włóczka?
Zajrzałam do Twojego "Ciucholandu" sweterek Republika mnie powalił zaraz mi się przypomniały stare czasy, w końcu na studia trafiłam do Torunia dzięki Republice ( moja ksywka na studiach) i tu zostałam aż do dziś
JJka - Czw 18 Gru, 2008 17:10
| Mao napisał/a: | | sweterek Republika mnie powalił zaraz mi się przypomniały stare czasy, w końcu na studia trafiłam do Torunia dzięki Republice ( moja ksywka na studiach) i tu zostałam aż do dziś |
no to witaj Republikanko!! na dodatek z Torunia!
no prosze.. nawet tutaj znajduje fanów )
to może spotkałyśmy się w miniony weekend w Odnowie?? bo ja byłam (jak zawsze co roku) na koncercie poświęconym G.C. W kwietniu również zawsze jestem.
A sweterek był robiony w 86roku, i do tej pory jeździ ze mną na każdy zlot i spotkanie z zespołem... no i wiele osób mi go zazdrości
ma tez kilku młodszych "braciszków", których stworzyłam dla kilku malutkich dzieciaczków (dzieci fanów), ale niestety nie mam ich fotek
a co do włóczki Elian, to jest Exklusiv. Kupiłam ją w małym sklepiku w Czestochowie, w którym tak na prawdę chciałam kupić guziki... a wyszłam z włoczką
Elian ma stronę internetową na której prowadzą wysyłkową sprzedaż (również do Polski choć firma jest w Czechach)
link do włóczki: http://www.vsv.cz/rucni-p...lusiv/t_528.jpg
Beata T - Czw 18 Gru, 2008 18:14
ale wspaniałości , deseczki pierwsza klasa
beacia-24 - Czw 18 Gru, 2008 19:12
JJka, decu rewelacyjne. Fantastycznie wygląda ten nakrapiany efekt na szkatułce, zachodzę w głowę jak to zrobiłaś.
Wszystkie prace cudne . Ogromne brawa za wykonanie i cierpliwość
Mao - Czw 18 Gru, 2008 19:18
He ,he nie spotkałyśmy się w "Od Nowie" bo co roku o tej porze kiedy jest zlot choruję ja lub Florka w tym roku też niestety to mnie nie ominęło, córcia przyniosła jakąś zjadliwą infekcję bakteryjną ,że zaropiały mi oczy ,a jaj oczy ,nos i ucho masakra.
Teraz przynajmniej wiem ,że się spotkamy jak nie na zlocie Fanów to na jakimś zlocie dziergocholiczek
Za namiary na włóczkę dziękuje teraz wiem czego szukać
alienor - Czw 18 Gru, 2008 19:20
Prace rewelacyjne , kamizelo - narzutka powalająca
reni - Czw 18 Gru, 2008 19:22
wszystkie prace świetne
improwizacja tuniki wyszła super
barbara 1 - Czw 18 Gru, 2008 19:44
Ziomalko,ale mega produkcja,wszystko śliczne.Przygarnę z chęcią kamizelo-narzutkę
Elżbieta P. - Czw 18 Gru, 2008 20:14
świetne prace i te włóczki takie fajne!
ata30 - Czw 18 Gru, 2008 22:43
super prace
nula - Czw 18 Gru, 2008 23:52
JJka, Ale zaszalałaś !!!!
Ja już chyba kiedyś prosiłam, żebyś wstawiała na raty a nie tyle cudów na raz !!!
Potem nie wiadomo co najpierw chwalić !!!
Bo oczywiście wszystko jest bajeczne - ale ta narzutko - kamizelka !!!!!
Wcale się nie dziwię, że skusiłaś się na tą włóczkę - jest przepiękna.
A ciuszek wygląda tak przytulnie, że od samego patrzenia ciepło się robi !!!!
I jeszcze na dodatek decu !!!!
Jeżeli to mają być Twoje początki to rób koniecznie dalej bo efekty są super !!!
Violetta21 - Czw 18 Gru, 2008 23:52
o kurcze ale wysyp pięknych prac i już wiem jak wygląda mamutek !!! ta narzutka jest cundna i ta tuniczka super ale deboku ekstra!!!!
iwonka - Pią 19 Gru, 2008 06:21
same wspaniałości
maranta - Pią 19 Gru, 2008 08:46
Wspaniałe prace, podoba mi się ich różnorodność a szczególnie przypadło mi do gustu bolerko
bean - Pią 19 Gru, 2008 19:48
JJka, śliczne prace!!! Bardzo fajne ubranka ze wspaniałych włóczek! SUPER
Decupe cudnej urody
Susan - Pią 19 Gru, 2008 23:46
| JJka napisał/a: |
Kupiłam ją w małym sklepiku w Czestochowie, w którym tak na prawdę chciałam kupić guziki... a wyszłam z włoczką
|
Skąd ja to znam...
Gratuluję prac! Wszystkie absolutnie przepiękne i niezmiernie pracochłonne!
|
|
|