To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Myszkowanie w kłębkach

7Kasiulek7 - Pią 25 Cze, 2010 16:29

Mysza, zdolnicha z Ciebie Wink na pewno dasz radę Wink a nasze forumowe kciuki Cię nie zawiodą cmok
bieta - Pią 25 Cze, 2010 20:50

Mysza, gratuluję już nie studentko cool kwiatek dla ciebie
trzymam kciuki love KRAKOW będzie TWOJ

bjanna - Pią 25 Cze, 2010 22:32

Mysza gratuluję kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
Mysza - Sob 26 Cze, 2010 17:19

7Kasiulek7, bieta, bjanna, Dziękuję pięknie kwiatek dla ciebie uklon

Kocham Was cmoknięcie

Pozdrawiam love
M.

Bożena- 2000 - Sob 26 Cze, 2010 19:53

No! Mysza dziura jest godna zawiści, byłam tam właśnie. A Kraków ? Jest Twój. Wiem to. cmoknięcie
SoWa - Nie 27 Cze, 2010 09:04

kwiatek dla ciebie niech spełnią się Twoje marzenia cmoknięcie
Mysza - Pon 28 Cze, 2010 15:57

Bożena- 2000, SoWa, - Dziękuję pięknie love kwiatek dla ciebie uklon

Pozdrawiam cmoknięcie
M.

Mysza - Pon 05 Lip, 2010 15:27

UUU lalala! Tralalalala! Mam euforyczne fiu-bździu! Szalej, cannabis i 0,75 mogą się schować! Sa lepsze sposoby, żeby odpłynąć lub pofruwać nad ziemią! Na przykład...

5 V FUNF FIVE PIĘĆ !!!!!!!!!!!!!!
wesoło mi wesoło mi wesoło mi

A teraz mam fakacje! Nunc est bibendum! Oj! Będę świętować i wywracać fikołki wesoło mi przez tydzień! I jesze paczka wymiankowościowa przyszła! Cuda! Cuda rozgłaszajmy! Bo dzieją się dziś na ziemi.

POZDRAWIAWSZY WAS Z DEKA PIJANI (SZCZĘŚCIEM TYLKO JAK NA RAZIE) cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

Mysza i jej Giermek (czyt. rzep przyczepiony do ogona) ADHD

lamika88 - Pon 05 Lip, 2010 16:26

Mysza gratuluję kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
7Kasiulek7 - Pon 05 Lip, 2010 18:46

O Matko, gratulacje cmok
nula - Pon 05 Lip, 2010 19:08

O rany Mysza, jak miło się czyta takie radosne posty !!!!!
GRATULACJE !!!!!!! kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
Teraz odpoczywaj, dziergaj, relaksuj się wesoło mi
A Kraków będzie Twój - ja też trzymam kciuki !!!! love

Mysza - Pon 05 Lip, 2010 20:08

lamika88, 7Kasiulek7, nula, Dziękuję Wam pięknie kwiatek dla ciebie Jakże mogę nie być radosna. To najważniejszy jak do tej pory egzamin w moim życiu i od niego zależy moja przyszłość. Cieszę się, że poszło tak dobrze. hopla W każdym razie mam nadzieję, że mi neta nie odetną i będę się mogła rekrutować do Krakowa. Jakoś to będzie...

Pozdrawiam cmoknięcie
M.

7Kasiulek7 - Pon 05 Lip, 2010 20:31

Mysza napisał/a:
Jakoś to będzie...

Nie "jakoś" tylko dobrze będzie Wink

Grażyna - Czw 08 Lip, 2010 13:50

kwiatek dla ciebie cmoknięcie kwiatek dla ciebie idę na imprezę kwiatek dla ciebie cmoknięcie kwiatek dla ciebie
bieta - Czw 08 Lip, 2010 21:35

Mysza, cool cool cool
Mysza - Wto 13 Lip, 2010 13:13

7Kasiulek7, Grażyna, bieta, Dziękuję Wam pięknie kwiatek dla ciebie uklon

Kraków już jutro będzie mój. Ale nie z tego powodu, z jakiego się spodziewacie. Na studia jeszcze się nie dostałam. Egzamin przede mną (19 lipca 3majcie kciuki). Jednakże mój brat i owszem. Od października zacznie studia na Uniwersytecie Jagiellońskim na kierunku bezpieczeństwo narodowe. I jadę go na te studia zapisać, bo biedak sam nie może, bo pracuje w Gdańsku.
Jadę sama i będę się potwornie nudzić przez te kilka dni. Pozwiedzam trochę, ale samemu to żadna frajda. Ma ktoś ochotę wypaść na Starówkę? Dajcie znać na fona, bo już od dzisiaj wieczorem będę poza netem, aż do poniedziałku.

Pozdrawiam gorąco cmoknięcie
M.
P.S. Mówiłam poważnie o wypadzie na Starówkę. Tel. 661440242. cmoknięcie wesoło mi

7Kasiulek7 - Wto 13 Lip, 2010 17:56

Mysza, ja w Krakowie będę w czwartek wesoło mi
Mysza - Wto 13 Lip, 2010 21:00

7Kasiulek7, ja od jutra do poniedziałku. Daj znać, jak chcesz się spotkać na numer powyżej. Jak oczywiście masz czas i ochotę. wesoło mi

Pozdrawiam cmoknięcie
M.

Mysza - Pią 16 Lip, 2010 17:16

Spotkalim się z Kasiulką f Cracovie. Aaaale byyyyło faaaajnie. Oprócz tego, że obie miałyśmy już nogi w pasie. Ale to strzegół, to się wytnie. Ogółem był extra, choć krótko. Jak już będę w domu, to może wrzuciwszy fotkem.

Pozdrawiam z bólem gardła z rozżarzonego Krakowa cmoknięcie
M.

Mysza - Sob 24 Lip, 2010 19:03

Niniejszym ogłaszam wszem i wobec, że z okazji egzaminów wstępnych nie miałam czasu na robótkowanie. Ale za to...
DOSTAŁAM SIĘ NA JAGIELLOŃSKI!!!
Magister jest już mój!

Fikam od chwili, kiedy się dowiedziałam. wesoło mi hopla hurrraaa U nas burza za burzą, ale i tak będzie grill i pęknie beczułka. Jak świętować, to świętować! Tym bardziej, że okazji jakby coraz mniej.

Teraz z Kasiulką rozniesiemy Kraków!

Pozdrawiam serdecznie cmoknięcie love cmok
M.

P.S. Nie mam internetu, więc chyba szybko się nie skontaktuję. Chyba, że natrafię na jakieś Śródło Mocy. Ale czuję w moczu, że szybko się to nie stanie. cmoknięcie

janeczka33 - Sob 24 Lip, 2010 20:12

Serdeczne gratulacje!! cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
misia0808 - Sob 24 Lip, 2010 20:14

kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie Gratulacje!! Miłego świętowania kwiatek dla ciebie , bo jest czego
Martta - Sob 24 Lip, 2010 21:17

Gratuluję przyszła Pani magister ;D brawo brawo brawo
SoWa - Sob 24 Lip, 2010 21:25

hopla no to teraz nawet doktorat pójdzie z górki wesoło mi
7Kasiulek7 - Nie 25 Lip, 2010 14:03

Och, jak dobrze (oczywiście nie dla Krakowa Very Happy ), ze się udało.
A powiem: a nie mówiłam, że dasz radę? Wink no.
Tak się właśnie zastanawiałam, czemu się nie odzywasz... Uznałam, że jesteś albo pijana ze szczęścia, albo z innego powodu i nie masz jak napisać.
Strasznie się cieszę i gratuluję Wink