To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Nasze spotkania - GDAŃSK- spotkania

woalka - Czw 17 Wrz, 2009 21:25

Jak się udało dzisiejsze spotkanie?
cirena - Pią 18 Wrz, 2009 11:58

woalka napisał/a:
Jak się udało dzisiejsze spotkanie?

woalko spotkanie sie nie obylo ,Panie ktore mialy dac ogloszenia na klatki zawiodly Na 100% odedzie sie 1 pazziernika o 17 .Staramy sie o zorganizowanie kursow ,koszty ktore by pokryla spoldzielnia ale to narazie jest w trakcie rozmow,zobaczymy co z tego wyniknie bye bye

woalka - Pią 18 Wrz, 2009 15:06

1.X na pewno jeszcze nie skończymy walki z mieszkaniem, więc i tym razem nie dotrę.
Ale spróbuję rozpropagować wieści o Waszym spotkaniu - może jeszcze ktoś nowy i chętny do frywolenia się pojawi Smile
Do zobaczenia!
Alicja

ania_b - Sob 19 Wrz, 2009 19:08

A 1 października to powinnam być. No chyba że śnieg albo gradobicie, albo szarańcza...
W każdym razie piszę już w kalendarzu.

cirena - Nie 20 Wrz, 2009 19:16

Kochane kolezanki poszukuje kordonku Aida 29 kolor 297 jest to dosyc ostry żółty cmoknięcie
cirena - Nie 20 Wrz, 2009 19:18

To jest numer 20 a mi wyskoczylo 29
Poranna - Nie 20 Wrz, 2009 20:06

w tym kolorze znalazłam tylko nr 10 tutaj http://www.niteczka.com.p...18c1a9cb67e7cc8
ania_b - Nie 20 Wrz, 2009 21:10

W tym sklepie podanym przez Poranną na pewno sprowadzą Ci żądany kolor i grubość, bo mi zamówili wszystko, co chciałam, choć kupowałam tylko po jednym kłębku.
Żółty - czyżbyś już myślała o wielkanocnych kurczakach? Chyba za wcześnie?

nann - Pon 21 Wrz, 2009 00:32

chetnie dołaczyłabym do Was, a czwartek nawet rozsądnie wyglada w moich planach, ale nie 1 pazdziernika niestety Sad
w każdym badź razie bede Was dopingować i popatrze sobie jak sie sytuacje rozwija cool

woalka - Pon 21 Wrz, 2009 08:38

nann, z tego co wiem, to cirena i inne dziewczyny z Zaspy planują te spotkania 2x miesiącu, więc jak nie 1.X, to w któryś kolejny czwartek i tak się uda Smile
Do zobaczenia!

cirena - Pon 21 Wrz, 2009 18:15

Słchajcie ,słuchajcie spotkania beda sie odbywac w 1 i 3 czwartek miesiaca nie wazne od daty,pierwsze spotkanie trafia akurat na pierwszego pazdziernika to trzeci czartek wypada 15 pazdziernika o godz. 17 .Dzieki za rade co do kordonku ale juz sie orientowalam i jest on wycofany z produkcji to co jest to sa stare zapasy i dlatego rzucilam temat na forum ,faktycznie potrzebny jest mi do kurczakow jezeli ktos ma chetnie odkupie radocha
nann - Śro 23 Wrz, 2009 11:04

dziewczynki, a napiszcie prosze cos wiecej na tema tych spotkan na Zaspie. W jakich godzinach, dokładny adres, odpłatnośc
Mnie by sie bardzo przydało, zeby ktos popatrzał na moje poczynania frywolczane - jestem zupełnym samoukiem i pewnie za głowe sie złapiecie jak zobaczycie jak trzymam czółenko, a sprawy dla mnie nie do przeskoczenia, dla Was okaza sie banałem...
uklon

cirena - Śro 23 Wrz, 2009 15:09

nann juz ci pisze adres Zaspa ul Pilotow 3 bardzo blisko od kolejki .Od kolejki elektrycznej w kirrunku morza okolo 300m ,trzeba sie kierowac w strone kosciola , a za nim sa pawilony handlowe i spoldzielnia mieszaniowa Mlyniec ,a przy niej Klub Młyniec a reszte to zobacz w moim poscie wyzej kiedy i gdzie .Zapraszamy zima
cirena - Śro 23 Wrz, 2009 15:42

Nann zapomniala ci odpowiedziec na pytanie ile to kosztuje ,krocie placimy do klubu miesiecznie 1,50 od osoby (prawda ze to zawrotna kwota?).Natomias staramy sie kupowac przez internet inne rzeczy takie jak czolenka lub co innego zeby wychodzilo tanie ale to juz inna sprawa.Pozdrowienia irena idę na imprezę
cirena - Czw 24 Wrz, 2009 14:38

Szanowne kolezanki chcialam poinformowac ,ze 13 pazdziernika o godz 10 na Zaspie w Domu Kultury Mlyniec odbedzie sie kurs hardangera kosz kursu to 40 zlotych.Jezeli ktoras reflektuje zapisy przyjmuje sekretariat Domu Kultury Pilotow 3 brawo
woalka - Czw 24 Wrz, 2009 14:51

Jejkuś, cirena, jak Ty potrafisz kusić...
Marzę o tym! Zauroczona dziełami Krzysi wiosną nabyłam tkaninę i nici do hardangera... które leżą teraz beczynnie w szufladzie i czekają na lepsze czasy.
Ale tym razem nie dam rady nie tylko ze wzgl. na wczesną porę dnia Sad
Mam nadzieję, że co się odwlecze, to nie uciecze i kiedyś mnie jeszcze nauczycie Smile
A tymczasem polecam hardangerowego bloga Krzysi

cirena - Pią 25 Wrz, 2009 18:15

A ja jak zwykle pomylilam daty przepraszam ale puknąć się odbedzie sie 15 pazdziernika o godz 10
kuela - Czw 01 Paź, 2009 13:02

nann napisał/a:
... Mnie by sie bardzo przydało, zeby ktos popatrzał na moje poczynania frywolczane - jestem zupełnym samoukiem i pewnie za głowe sie złapiecie jak zobaczycie jak trzymam czółenko, a sprawy dla mnie nie do przeskoczenia, dla Was okaza sie banałem...
uklon

Frywolitkę bardzo lubię, ale jeszcze .. lub nadal ... nie dojrzałam do niej.

Jednak znam bardzo fajną, miłą i bardzo uczynną osóbkę z Redy, która robi cuda frywolitkowe to Alutka. Czy jest na tym forum nie wiem.
Podam Tobie jej namiar na multiply to http://alutka171.multiply.com/ poza tym mam z nią kontakt osobisty (jak Cię interesuje pisz na priv).

Fajnie macie z tymi spotkaniami - w Gdyni jakoś wygasły - a poza tym się przeprowadziłam i wieczorne samotne powroty tak sobie mi odpowiadały.

pozdr ela

woalka - Czw 01 Paź, 2009 13:35

Ja też znam Alutkę. Krzysia kiedyś, ze względu na mój zapał do nauki frywolitek, dała mi do niej namiary i specjalnie na robótkowe spotkanie do Redy pojechałam. Było super!!! Ale dla mnie wyjazd do Redy z centrum Gdańska to prawdziwa wyprawa, zwłaszcza, że w domu wieczorem synek na kąpiel czeka, więc 1x w tygodniu, to zbyt duże wyzwanie. Ale z Wejherowa macie bliżej, więc popieram kuelę, naprawdę warto!
nann - Czw 01 Paź, 2009 14:44

czy ja musiałam z Marancinym forum sie przeprosic, zeby krajanke namierzyc ???
Witaj ! radocha

kuela - Czw 01 Paź, 2009 15:36

Kto by pomyślał Smile jaki ten świat jest mały Smile wesoło mi
alutka171 - Pią 09 Paź, 2009 01:46

Witam Was miłe panie. Dowiedziałam się że tu się o mnie mówi więc przybyłam Smile (nie wiedziałam że robię się popularna Wink )
i zapraszam na nasze cotygodniowe spotkania w Redzie. Odbywają się one w każdą środę od godziny 17 w szkole przy ulicy Łąkowej. Pierwsze spotkanie odbyło się w minioną środę.
Fotorelacje z naszych spotkań można oglądać na poniższej stronce
http://e-reda.pl/viewtopic.php?t=64

do zobaczenia mam nadzieję

nann - Pią 09 Paź, 2009 11:53

alija napisał/a:
Witam Was miłe panie. Dowiedziałam się że tu się o mnie mówi więc przybyłam Smile (nie wiedziałam że robię się popularna Wink )
i zapraszam na nasze cotygodniowe spotkania w Redzie. Odbywają się one w każdą środę od godziny 17 w szkole przy ulicy Łąkowej. Pierwsze spotkanie odbyło się w minioną środę.
Fotorelacje z naszych spotkań można oglądać na poniższej stronce
http://e-reda.pl/viewtopic.php?t=64

do zobaczenia mam nadzieję

Witaj !!! radocha

niestety dla mnie sroda jest nie do przeskoczenia Sad kurcze szkoda Sad((
moze raz jeden jedyny wtorek lub czwatrek ?

woalka - Pią 09 Paź, 2009 14:54

alija, ale właściwie Alutko, cieszę się, że się odezwałaś.
Jak widzisz - Twoja sława niesie się w świat Wink
Pozdrawiam serdecznie!

kuela - Czw 15 Paź, 2009 09:28

nann Smile gadałyśmy z alutką i planujemy spotkanie u mnie Smile
Jak upora się z swoimi zobowiązaniami to się do Ciebie odezwie i zrobimy spotkanie.
pozdr ela