Galerie prac użytkowników forum - Halkuk
gabrysia - Nie 31 Sie, 2008 18:53
Halinko, prace rewelacyjne,
a może mogabyś przesłać schemat Maryjki, nadaje się na prezent
Halkuk - Pon 01 Wrz, 2008 18:29
Gabrysiu dziękuję
U mnie "Maryja" to głównie na prezenty idzie ale ta szpitalna zostaje do pokoju syna Ślicznie wygląda w każdym kolorku
Schemat jest w tym albumie - http://halkuk.fotosik.pl/albumy/407502.html
gabrysia - Pon 01 Wrz, 2008 19:12
Dziękuję, a muszę się przyznać, że z albumu "podprowadziłam" kilka wzorów. Urodziły się dzieci, będą prezenty
bean - Pon 01 Wrz, 2008 23:17
Halinko, przede wszystkim życzę zdrówka
Wszystko piękne aż mnie ściska z ciekawości jak ta śliczna bluzeczka leży na Tobie
A swoją drogą, takie hobby potrafi choć w części umilić pobyt w szpitalu i czas leci szybciej...
Bożena- 2000 - Pon 01 Wrz, 2008 23:33
I to jest właśnie to. Nie ma złych warunków, ani sytuacji, wszystko da się podporządkować robótkom. A udane dziełko to terapia doskonała, a to widać po Halince. Halinko gratuluję prac, optymizmu. Fajnie, że jesteś w domu. Zdrówka życzę.
Halkuk - Wto 02 Wrz, 2008 17:50
Gabrysiu - bardzo się cieszę
Bean, Bożena- 2000, dziękuję
Macie rację - szydełko to jak terapia , przed operacją umilało czas , po operacji pozwalało zapomnieć o kłopotach . Za ozdabianie swetra koralikami wzięłam się kiedy po raz drugi odwlekło sie moje wyjście do domu , dziewczyny na sali z politowaniem patrzyły jak przeciągałam koralik po koraliku , ale efektem były zaskoczone
Leśny Duch - Czw 04 Wrz, 2008 17:27
Halkuk! Nie da się oglądać Twojej galerii - co pokażesz ciuszek, to następują strooooooooony pochwał GRATULACJE
Lacrima - Czw 04 Wrz, 2008 22:19
Halkuk - Pią 05 Wrz, 2008 20:19
Leśny Duch, Lacrima, dziękuję
Dziewczyny kochane , wprawdzie tu nie miejsce na to , ale wróciłam właśnie z pierwszego klasowego spotkania zorganizowanego poprzez portal "Nasza Klasa" . Jestem zachwycona mimo iż musiałam siedzieć przy herbatce choć inni mieli fajne drinki ( u mnie ścisła dieta na pół roku ) . Było cudownie , szkoda tylko że grono bardzo małe , ale już zaplanowaliśmy na przyszły rok spotkanie
Warto robić takie spotkania - jest naprawdę super spotkać koleżanki i kolegów po tylu latach
Elżbieta P. - Sob 06 Wrz, 2008 20:06
Halinko dobrze, że szpital masz już za sobą, teraz szydełkuj już nie w ramach terapii a dla przyjemności
"Nasza klasa" to rzeczywiście fajny portal, ja też spotkałam się dzięki niemu z koleżanką (która akurat przyjechała do Łodzi) z czasów szkolnych i obie bardzo się z tego cieszyłyśmy
gabis - Pią 12 Wrz, 2008 16:45
Halkuk, pracki śliczne!!!!
A ja życzę Ci zdrówka i obyś mogła szydełkować dla przyjemności, a nie w ramach terapii.
Halkuk - Sob 13 Wrz, 2008 15:29
Fruzia, Gabis, ślicznie dziękuję
Kończę narzutkę i robię hafcik - kolejna Maryja (juz 5 i ostatnia chyba) .
Strasznie wolno mi to idzie - już się ze mnie śmieją że krew jaką w szpitalu dostałam była od jakiegoś lenia chyba
Pozdrawiam wszystkich
Nowe prace dopiero w przyszłym tygodniu będą
dom_Klary - Śro 17 Wrz, 2008 08:21
No to czekamy, na takiego twórcę czekanie to przyjemność... ,Halinko zaraziłaś mnie Maryją, muszę sobie taką sprawić, przesłałam też zdjęcie Twojej pracy do koleżanki w Prowansji, jest zauroczona i taż biegnie do sklepu, aby sobie taki obrazek strzelić na ścianę w sypialni.. .
A więc , Ty rozpoczęłaś łańcuszek, takich obrazków będzie dużo :wesolek: . A tak w nawiasie, czy wolno tak papugować , oj , całe szczęście, że nie jesteś , Halinko mistrzuniem... .
Uściski
Halkuk - Czw 18 Wrz, 2008 09:58
Klaruniu dziękuję
| dom_Klary napisał/a: | | Ty rozpoczęłaś łańcuszek, takich obrazków będzie dużo |
To mnie bardzo cieszy , obrazek jest naprawdę uroczy
| dom_Klary napisał/a: | | A tak w nawiasie, czy wolno tak papugować co by tu... , oj , całe szczęście, że nie jesteś , Halinko mistrzuniem... . |
Sama prosiłam kogoś o ten schemat , teraz ode mnie też już sporo osób ściągało go , więc wypada się cieszyć z takiej popularności Sama już zrobiłam ich 5
A teraz mój kolejny obrazeczek - tym razem na 50 urodziny dla znajomej

A tak wygląda cała moja piątka
Asia S. - Czw 18 Wrz, 2008 11:00
Halinko!! Prześliczne te obrazki... szkoda, że nie umiem wyszywać
Edytka - Czw 18 Wrz, 2008 11:27
super obrazki
summer21 - Czw 18 Wrz, 2008 11:41
prezent napewno ucieszy każde oko. Jako prezent naprawdę super
bean - Czw 18 Wrz, 2008 12:37
Piękny prezent sprawisz swojej znajomej ja na jej miejscu byłabym zachwycona
Zdjęcie całej kolekcji - super!
Halinka, ten motyw obrazka jest śliczny - nic dziwnego, że cieszy się takim zainteresowaniem! Ja też pozwoliłam sobie ściągnąć go od Ciebie
Violetta21 - Czw 18 Wrz, 2008 13:45 Temat postu: Halkuk pieknie się prezentuje cała kolekcja
kroowka - Czw 18 Wrz, 2008 14:04
świetna kolekcja
buziaczek - Czw 18 Wrz, 2008 14:17
piękne obrazeczki
jola1010 - Czw 18 Wrz, 2008 15:19
piękny prezent
ata30 - Czw 18 Wrz, 2008 17:12
reni - Czw 18 Wrz, 2008 19:08
super obrazki
alienor - Czw 18 Wrz, 2008 19:11
Piekny ,
|