Nasze spotkania - Poznan
Calatea - Pon 05 Mar, 2012 11:56
Ja się zapisuję, wszystko jedno, z "zajączkiem" lub bez . Termin tylko trochę dla mnie jest niejasny, albo coś przegapiłam...
Pozdrowienia.
żabka - Pon 05 Mar, 2012 18:48
| Calatea napisał/a: | | Termin tylko trochę dla mnie jest niejasny, albo coś przegapiłam... | termin został ustalony na 24 MARCA
żabka - Wto 06 Mar, 2012 15:18
Kobietki moje kochane wiem, że na was zawsze można liczyć. Zwracam się do Was z prośbą o głosowanie na dziecięcą drużynę piłkarską "LIDER" ze Swarzędza w konkursie NIVEA. Nivea dla zwycięscy sponsoruje program treningowy i sprzęt sportowy. Na zakończenie akcji odbędzie się turniej spośród 6 najlepszych drużyn, zwycięska wyjedzie na obóz do Amsterdamu. Wprawdzie moich dzieci do piłki nożnej nie ciągnie, ale w tej drużynie gra mój 10-letni siostrzeniec i staramy się aby jak najwięcej głosów zdobyła jego szkółka. Jeśli możecie oddajcie na nich głos.
http://www.szkolkinivea.pl/nursery/422.html
Paddington - Wto 06 Mar, 2012 18:41
żabka, proszę bardzo
Przy okazji powiem że rozwijam się koralikowo- nowe foteczki wstawiłam do swojej galerii i będzie mi miło jak obejrzycie i powiecie jak wam się podoba. Na spotkanie nie przyniose tego towaru bo już jest w ludziach- były te moje węże robione na specjalne zamawianie w śród "znajomych królika"
Do zobaczenia na spotkanku
aiszka4 - Śro 07 Mar, 2012 10:57
Co byście chciały z okazji Dnia Kobiet?
Ja zażyczyłam sobie zakupów w markecie budowlanym
nula - Śro 07 Mar, 2012 18:26
| aiszka4 napisał/a: | | Ja zażyczyłam sobie zakupów w markecie budowlanym |
Agnieszka - bardzo prawidłowo ! - przecież to jest właśnie to czego pragnie prawdziwa kobieta - żadna perfumeria ani jubiler - tylko market budowlany !!!!
Ja - gdyby tylko ktoś mi chciał zrobić prezent to aktualnie wybrałabym zakupy w sklepie Fluggera !! (niestety brak chętnych )
Wiadomo, że nic tak nie poprawia samopoczucia jak zakupy - więc ostatnio kupiłam sobie w tym celu papier ścierny 1200 i lakier akrylowy w sprayu - od razu mi się humor poprawił !!!
żabka - Śro 07 Mar, 2012 22:53
| Cytat: | | Co byście chciały z okazji Dnia Kobiet? | dostać pracę
nula - Czw 08 Mar, 2012 07:37
| żabka napisał/a: | | dostać pracę |
życzę Ci tego żabuś z całego serca !!!!
co do "zająca" - chciałam zobaczyć ile będzie chętnych zanim sama się dopiszę....
ale ponieważ jakoś cisza w tym temacie to myślę, że jednak większość nie ma czasu na robienie prezentu, więc może tym razem sobie odpuścimy
zróbmy po prostu listę obecności, żeby wiedzieć ile osób będzie
spotkanie 24.03
1. Paddington
2. Uchomisia
3. Żabka[/quote]
4. Kasia A
5. bogusia1255
6. nula
bogusia1255 - Czw 08 Mar, 2012 16:41
Nula przegapiłaś Alicję dopisuję.
spotkanie 24.03
1. Paddington
2. Uchomisia
3. Żabka[/quote]
4. Kasia A
5. bogusia1255
6. nula
7. Calatea
Paddington - Czw 08 Mar, 2012 16:45
żabka, życzę spełnienia tego pragnienia
nula, ja mam flugera na swoim osiedlu- jeżeli mogę jakoś spełnic twoje marzenie z dnia kobiet by wykonać zakupy za ciebie to pisz!!!
Wszystkim Babeczkom życzę tego o czym marzycie i czego pragniecie... a niech ta brzydsza płeć Was zaskoczy
Ja spędzam dziejszy dzień w pracy.
Ściskam mocno
nula - Czw 08 Mar, 2012 19:19
| Paddington napisał/a: | nula, ja mam flugera na swoim osiedlu- jeżeli mogę jakoś spełnic twoje marzenie z dnia kobiet by wykonać zakupy za ciebie to pisz!!!
|
zakupy to ja mogę sama wykonać - ja szukam kogoś kto by za mnie zapłacił !
czyli, no .... po prostu sponsora szukam
ale poważnie, całkiem niewykluczone, że jak nie dam rady sama dotrzeć to przed spotkaniem Cię poproszę o zakup konkretnych rzeczy - tylko problem w tym, że nie znam aktualnych cen więc nie wiem na ile mogę sobie pozwolić - ale jakby co to zawsze mogę zadzwonić i zapytać....
przepraszam za przegapienie Alicji
Paddington - Czw 08 Mar, 2012 19:40
nula, no z tym sponsoringiem to wiesz..... różnie bywa....:-p
Jak coś to pisz śmiało. Ten fluger u mnie chyba zaopatrzony dobrze, choć nie wiem bo nigdy nic tam nie kupiłam.
Pozdrawiam
Haniutka - Czw 08 Mar, 2012 20:24
spotkanie 24.03
1. Paddington
2. Uchomisia
3. Żabka
4. Kasia A
5. bogusia1255
6. nula
7. Calatea
8. Haniutka
Kamoni - Pią 09 Mar, 2012 09:41
Bardzo bym chciała przyjechać na wasze spotkanie i jakimś cudem mam wolne właśnie 24.03.Jestem zmotoryzowana,ale po Poznaniu to jeździłam może z 10 lat temu i jestem pełna obaw czy trafię,co ze sobą zabrać i czy znajdę miejsce do zaparkowanie.Z drugiej strony taka okazja może się już długo nie trafić,a bardzo bym chciała was poznać.I co wy na to
żabka - Pią 09 Mar, 2012 13:18
Moni nam również będzie miło Ciebie poznać. Zabrać ze sobą musisz dobry humor, coś do porobienia, coś gotowego i identyfikator (żebyśmy wiedziały że to ty ). Na pewno dasz radę jakoś dotrzeć na spotkanie
justyna-80 - Nie 11 Mar, 2012 20:18
Dziewczyny tak sobie myślę, że chciałabym nauczyć się robienia feywolitek, już kiedyś się zabierałam ale jakoś z książki to kiepsko mi szło, czy któraś z Was na spotkaniu zaoferowałaby mi swoja pomoc w tej kwestii?!
Jeśli tak proszę o instrukcję co należy przynieść na lekcję ?!
nula - Pon 12 Mar, 2012 08:01
spotkanie 24.03
1. Paddington
2. Uchomisia
3. Żabka
4. Kasia A
5. bogusia1255
6. nula
7. Calatea
8. Haniutka
9. Regina
justyna-80, przynieś po prostu czółenko, jakiś grubszy kordonek i ewentualnie cienkie szydełko do łączenia ....
i dopisz się do listy obecności
justyna-80 - Pon 12 Mar, 2012 10:52
spotkanie 24.03
1. Paddington
2. Uchomisia
3. Żabka
4. Kasia A
5. bogusia1255
6. nula
7. Calatea
8. Haniutka
9. Regina
10 Justyna-80
to już wskoczyłam na listę bardzo się sięszę z tego że zdobędę nowe umiejętności liczę na Waszą pomoc
a czy miejsce już zostało ustalone bo jeśli tak to przegapiłam tę informację
weraph - Czw 15 Mar, 2012 11:12
Kochane, dwie sprawy:
- przesyłam zdjęcia z rozdania skarpet/itp/ dzieciom z Afganistanu, też się do tego przyczyniłyscie!
http://imgur.com/a/OVuLE#0
- Giełda - Wystawa Kamieni, Minerałów, Muszli i Wyrobów Jubilerskich 24-25.03.2012, godzina 10:00-18:00
Pozdrawiam!
Paddington - Czw 15 Mar, 2012 14:30
weraph, dzięki za infortmację o giełdzie
Przy okazji widze, że nie wpisałaś się na spotkanie- czy to znaczy że ma zamiar Ciebie nie być?
A ja chciałam się nauczyc turka bo niestety podglądanie nie dało mi pełni mozliwości- ciągle nie wychodzi...
Ściskam i pozdrawiam
weraph - Czw 15 Mar, 2012 19:05
Paddington, nie, nie bedę. Ide na wiosenny zlot Craftladies, terminy się nałożyły.
Paddington - Czw 15 Mar, 2012 19:46
weraph, i co ja teraz zrobię bez Ciebie.... może będę miała szczęście i gdzieś Ciebie dorwę. Zobaczymy. Ściskam cieplutko
weraph - Pią 16 Mar, 2012 14:30
Paddington, Wiesz, w poniedziałek umowiłam się z Aiszką na odbiór koralików, chętnie jesli ci ten termin pasuje spotkam się w pon. na turasku:)
bean - Sob 17 Mar, 2012 13:02
Do dzisiaj nie byłam pewna, czy uda mi się dotrzeć na nasze spotkanko, ale już wiem, że będę
spotkanie 24.03
1. Paddington
2. Uchomisia
3. Żabka
4. Kasia A
5. bogusia1255
6. nula
7. Calatea
8. Haniutka
9. Regina
10 Justyna-80
11. bean
justyna-80 - Sob 17 Mar, 2012 17:34
Dziewczyny spotkanie już za tydzień a napiszecie gdzie?! Bo nie na ten temat nie znalazłam
|
|
|