To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - prace nuli - po pół roku - str.178

katrinka - Pią 01 Kwi, 2011 07:57

saba52 napisał/a:
Wykusz jest śliczny
Serwety piękne
Filcaczki

A kociakowy prezent słodki

Wszystko prawda najprawdziwsza brawo brawo brawo

Jarka - Pią 01 Kwi, 2011 08:22

buziaczek napisał/a:
rewelacyjne nowości nadziergałaś, a te serwetki są rewelacyjne
cool cool cool
Asia S. - Pią 01 Kwi, 2011 08:28

Fantastyczne prace! brawo
ciapara - Pią 01 Kwi, 2011 10:50

Znowu wszystkiego po trochu i wszystko sliczne brawo Caly czas sie rozwijasz..... szydelko, druty, frywolitka, decu... czy jest jeszcze cos nula czego nie umiesz??? hahahihi
żabka - Pią 01 Kwi, 2011 12:14

Wszystko śliczne - nie wiem już co bardziej mi się podoba brawo brawo brawo

nula napisał/a:
tym razem niestety zdjęcie bez "wkładki"
- mam nadzieję, że na spotkaniu będzie wkładka w wesoło mi środku
karmelek - Pią 01 Kwi, 2011 14:33

Czuję, że się rumienię przed monitorem... Embarassed ale bardzo się cieszę, że niespodzianka się udała cmoknięcie
A teraz pokazałaś takie prace, których Ci zazdroszczę! WSZYSTKICH!!! rotfl Wykusza, serwetek i filcaków rotfl rotfl rotfl

Aniela41 - Pią 01 Kwi, 2011 14:36

super prace brawo brawo brawo
Elżbieta P. - Pią 01 Kwi, 2011 19:19

koronkowy wykusz jest świetny, robienie od góry i to bez zszywania jest fantastyczne, sama jestem tym sposobem zachwycona, drutowe serwetki śliczne, śliczne, muszę kiedyś i ja zacząć, filcaki fajne i kotki w prezencie urocze brawo brawo
beacia-24 - Sob 02 Kwi, 2011 00:01

Nuleńko Ty jak wątek odkurzysz to i alergik może zaglądać bez stresu.

Wykusz bez "wkładki" fajny no nie powiem, ale kurcze ta wkładka jednak uroku dodaje hahahihi

Co do drutowych serwetek to mnie rozłożyłaś na łopatki. Piękne są i uważam, że jak na pierwsze to mega, mega perfecto.
Od razu mi przed oczami stoi jakbym swoje koślawce pokazać miała to chyba nawet po duuużym retuszu by nie wyglądały jak Twoje hahahihi
No chyba, że po ciemku bym robił i czarna plama by była to kto wie.

Filce cudne, a niespodzianka fantastyczna. Jak to mówią mała rzecz a cieszy.

Brawa za piękne nowości.
Koniecznie marudź o zdjęcie z wkładką. hopla

iwonka - Sob 02 Kwi, 2011 07:21

śliczności brawo brawo uklon uklon
nula - Sob 02 Kwi, 2011 08:53

Jejku, jejku !!!! dziękuję Wam bardzo !!!! cmoknięcie cmoknięcie

Bożena- 2000, serwetki to wyłącznie wina Ady - w życiu nie myślałam, że się zabiorę za robienie serwetek na drutach - ale Ada tak przekonująco kusiła w założonym temacie, że nie wytrzymałam i musiałam spróbować hahahihi

ciapara napisał/a:
czy jest jeszcze cos nula czego nie umiesz???

kochana, nie umiem jeszcze wielu rzeczy - i ciągle obiecuję sobie, że już niczego więcej nie będę próbować..... hahahihi - te dylematy "co by tu teraz robić" są straszne - w efekcie zaczynam kilka rzeczy na raz bo nie mogę się zdecydować na jedną technikę rotfl

karmelku
- myślałam, że też masz ochotę na wykusz ? spróbuj koniecznie - naprawdę łatwo się robi !!!
a filcaki to przecież tylko zwykłe kulki (w dodatku koślawe) - czego tu zazdrościć ? - zrobisz sobie ładniejsze !!!

Pozdrawiam Was wszystkie wiosennie i dziękuję serdecznie za odwiedziny cmoknięcie

ciapara - Sob 02 Kwi, 2011 10:57

nula, wiesz tak sobie czasem marze zebysmy zrobily sobie maranciakowe warsztaty. Gdzies w miłej okolicy gdzie miałybysmy spokoj z kilka dni od wszystkich innych ziemskich spraw, telefonow itp gdzie moglybysmy przez te kilka dni dziergac sobie z luboscia, wywijac czym kto chce, uczyc sie frywolitki, decu, haftu szycia xxx czy kto by tam czego chcial... bez jedzenia i spania Smile
A Twoja determinacja i coraz to nowe techniki którymi sie chwalisz po prostu mnie powalaja Smile Tak trzymaj .

dehajola - Sob 02 Kwi, 2011 11:45

no widzisz nula - nie taki diabel straszn... kibicowałam Wam w dłubaniu serwetek -same zdolniachy , wielkie brawo brawo wszystkie dziełka na najwyzszym poziomie. brawo
iwona150 - Sob 02 Kwi, 2011 12:12

jeju ile cudności pokazałaś
wykusz super brawo
serwetki super brawo
kolczyki filcowe super brawo
kociak cudny brawo
jednym słowem BOMBA! cool cool cool

misia0808 - Sob 02 Kwi, 2011 17:02

Nuleńko tyle tu pięknych rzeczy, jedne ładniejsze od drugich. Wykuszowe bolerko śliczne, biżutki bardzo mi sie podobają a serwetki po prostu prześliczne! brawo brawo
bean - Pon 04 Kwi, 2011 14:41

nula, DD bardzo udany Smile Najbardziej zazdroszczę drutowych serwetek - za nic nie miałabym do nich cierpliwości puknąć się a Twoje baaardzo mi się podobają hopla
W wykuszowym bolerku to mam nadzieję Cię zobaczyć na żywo, choć na płasko też wygląda ślicznie Smile
Biżutki są śliczniutkie i kotki od Ani superaśne cool

małgośka - Pon 04 Kwi, 2011 17:54

nula, śliczny sweterek i cudne serwetki. cool radocha
Świetnie Ci wyszły "filcaczki". cool radocha

milamirka - Wto 05 Kwi, 2011 10:06

No i jak zawsze u Nuli piekny wysyp prac i to jakich samych slicznosci brawo brawo brawo brawo brawo
Beata T - Czw 07 Kwi, 2011 14:33

śliczny sweterek , fajne serwetki ....super kolczyki dostałaś brawo brawo brawo
nula - Czw 14 Kwi, 2011 11:05

dehajola, iwona150, misia0808, bean, małgośka, milamirka, Beata T, dziękuję serdecznie cmok cmok

A teraz coś dla cierpliwych he,he - udało mi się trochę zredukować ilość pozaczynanych prac hahahihi
następna druciana serwetka

szydełkowa "ośmiornica" - robiona na wymiar do koszyczka

takie sobie kolczyki

frywolny komplet - karmelku - dziękuję bardzo za udostępnienie wzorku love - 3 tygodnie walczyłam z bransoletką i dopiero wzorek od Ciebie mnie uratował !!!! cmoknięcie
na wszelki wypadek napiszę, że to jest ciemnozielone - bo na zdjęciu pewnie tego nie widać nie wiem

filcowa kosmetyczka
to tył : a z przodu wygląda tak :

i decu - o tym, że szkło mnie nie kocha i papier ryżowy mnie nie kocha to ja wiem od dawna (jak do tej pory wszystkie próby użycia tych materiałów kończyły się porażką wściekły ) ale trafił mi się fajny duży słój, więc postanowiłam powalczyć hahahihi
Wyszło takie coś : (nie będę oryginalna jak napiszę, że w realu to wygląda trochę lepiej - to są i tak najlepsze zdjęcia jakie udało mi się zrobić hmm )

ufff, na razie tyle hahahihi

a na koniec pochwalę się jeszcze ostatnią "biżuteryjną" produkcją mojej córy wesoło mi
Na razie - ponieważ matura za pasem na tapecie tylko takie "szybkie" pracki na poprawę nastroju wesoło mi

danuta_50 - Czw 14 Kwi, 2011 11:15

nula, Wysyp prac i to w różnych technikach.Każda piękna. cool cool brawo brawo
Dla córki szczególne uklon brawo za pomysłową i piękną biżuterię a co najważniejsze chyba najlepszy sposób na odreagowanie stresu i różnego rodzaju emocji przed maturą.

Mariola - Czw 14 Kwi, 2011 11:48

śliczne prace brawo brawo brawo
bjanna - Czw 14 Kwi, 2011 14:06

nula, kurcze wściekły nie mogę tu zaglądać puknąć się wszystko potrafisz, i wszystko tak fajnie Ci wychodzi brawo brawo brawo brawo brawo brawo
w ciężkim stresie będę przez oglądanie tego co wyczyniasz wściekły

a córcia wielce telentna brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo
po mamusi love

trzymam mocno kciuki za maturkę cool cool

gosias - Czw 14 Kwi, 2011 14:10

nula, Smile brawo brawo brawo cool cool cool
elunia_olsztyn - Czw 14 Kwi, 2011 14:13

Nula jesteś mistrzyni i jaka mama taka córcia brawo brawo brawo