To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Nasze spotkania - Poznan

Uchomisia - Śro 16 Maj, 2012 04:09

No właśnie Smile To kto jest chętny na spotkanie? Smile
woalka - Śro 16 Maj, 2012 07:50

Sytuacja jest nad wyraz dynamiczna.
Ten wyjazd do Lubonia niespodziewanie wyskoczył i równie niespodziewanie wypadł z planów. To znaczy przyjadę, lecz nie teraz, ale za tydzień lub dwa.
Przykro mi, tym razem się nie wbiję na poznańskie spotkanie.
Ale jak będę wiedziała kiedy będę , to nieśmiało tutaj podpytam, bo może komuś uda się tak "nadprogramowo"...
Bawcie się dobrze! Do zobaczenia...

bean - Śro 16 Maj, 2012 10:59

W maju mogę tylko w tę sobotę (19 maja), wiec gdyby ktoś jeszcze mógł, to ja bardzo chętnie się spotkam Smile

woalka, szkoda Sad ale wierzę, że niedługo się zobaczymy bye

Paddington napisał/a:
Przy okazji BEAN nowy awatarek ładniusi

love

weraph - Śro 16 Maj, 2012 11:09

Moje miłe, ja od 17 będę w Muzeum etnograficznym, generalnie zapowiada się kilka osób z Cl (min. Izziland, Nami, które znacie) - więc może się spotkamy w Muzeum a potem ew. na kawkę gdzieś pójdziemy?
aiszka4 - Śro 16 Maj, 2012 14:25

To może spotkajmy się w Misji, tłumów tam raczej nie ma wczesnym popołudniem. Kto ma ochotę, ten przyjdzie. A potem, dla chętnych, Noc Muzeów.
1. ullak
2. Kaga (chyba)
3. aiszka

bean - Śro 16 Maj, 2012 21:18

1. ullak
2. Kaga (chyba)
3. aiszka
4. bean
aiszka4 napisał/a:
To może spotkajmy się w Misji, tłumów tam raczej nie ma wczesnym popołudniem.

Ale na Gołębiej w Szkole Baletowej w sobotę od 10.00 jest casting do "Top Model" a to jest na przeciwko Misji więc nie wiadomo jak z tymi miejscami będzie nie wiem

Uchomisia - Śro 16 Maj, 2012 21:46

1. ullak
2. Kaga (chyba)
3. aiszka
4. bean
5.Haniutka
6. Uchomisia

bean napisał/a:
jest casting do "Top Model"

A myślałam, że chcesz żebyśmy poszły na casting Razz

Tak sobie myślę, że może spotkajmy się pod pręgierzem i zdecydujemy wtedy?
Spotkanie zapowiada się skromnie więc gdzieś się zmieścimy, tak myślę....

aiszka4 - Czw 17 Maj, 2012 17:28

W takim razie pod pręgierzem. Jak zwykle o 15.00?

Myślicie, że na ten casting to nie bardzo? Może spróbujemy rotfl

Calatea - Pią 18 Maj, 2012 09:28

Hej, to ja się też piszę hopla
Do zobaczenia!

nula - Pią 18 Maj, 2012 14:43

Dziewczyny, jak zwykle jesteście niezawodne !!!
dziękuję za wszystkie sms-y cmok cmok cmok
Na listę się nie wpisuję, bo ..... po prostu nie wiem, czy mi się uda przykro mi
Praktycznie dopiero jutro koło południa będę coś wiedziała.....
Jak mnie nie będzie to nie czekajcie na mnie - jakby co to zadzwonię do kogoś i się dowiem gdzie jesteście.
Na wszelki wypadek życzę Wam dobrej zabawy cmoknięcie

ullak - Sob 19 Maj, 2012 20:58

Dziewczyny dziękuję za miłe spotkanie. Wrzuciłam na bloga dwa zdjątka, oto link:
http://ullak1.blogspot.co...-bluzeczki.html
pozdrawiam serdecznie

Uchomisia - Nie 20 Maj, 2012 10:13

Faktycznie było bardzo miło i kameralnie Smile Wypróbowałyśmy nową kawiarnię "Cafe Szpilka" - bardzo sympatyczne miejsce Smile
Ullak dzięki za zdjęcia Smile

Paddington - Nie 20 Maj, 2012 13:18

ZAZDRASZCZAM spotkania Smile Czekam niecierpliwie na termin czerwcowego Smile Do zobaczenia
bogusia1255 - Nie 20 Maj, 2012 17:04

Miło było zerknąć na zdjęcia dziękuję. uklon
Paddington - Śro 23 Maj, 2012 20:44
Temat postu: do adopcji 3 słodkie maluszki
Oddam w dobre ręce za nic więcej ponad miłość do zwierzaka- mieszkające w domu, korzystają z kuwety, odrobaczone, zaszczepione, po prostu słodkie maluszki do kochania. Zainteresowanych proszę o kontakt- kociaki mogą zostać dowiezione pod wskazany adres byle by tylko znalazły dom!!!

żabka - Śro 23 Maj, 2012 22:56

Hania, Aneta mam już towar z drewlandii. Dajcie znać czy któraś potrzebuje pilnej dostawy cmoknięcie
nula - Nie 27 Maj, 2012 17:47

Hej !
Nie było mnie parę dni w domu więc dopiero teraz się odzywam .....
Żabuś - mi się nie pali - mam nadzieję, że zobaczymy się na następnym spotkaniu, to wtedy sobie odbiorę, ok ?
Napisz tylko, czy pieniążki potrzebujesz ?
Jeżeli tak to odezwij się na PW - w domu jestem teraz tylko do wtorku rano - potem nie wiem kiedy będę ......

żabka - Nie 27 Maj, 2012 18:21

nula napisał/a:
mam nadzieję, że zobaczymy się na następnym spotkaniu, to wtedy sobie odbiorę, ok ?
może tak być, wszystko zależy od tego kiedy będzie spotkanie wesoło mi o kase się nie martw wesoło mi
nula - Nie 27 Maj, 2012 19:01

żabka napisał/a:
wszystko zależy od tego kiedy będzie spotkanie

no, następne to już powinno być "dzierganie publiczne" - bo to przecież czerwiec już będzie, no nie ?
czyli wypadałoby tak ok. 14-tego ? - sobota wypada 16.06, więc może wtedy ?

Strasznie mi było przykro, że nie mogłam być na ostatnim spotkaniu - zwłaszcza, że było to pierwsze, które opuściłam od samego początku !!!!

Ale na to czerwcowe to już zrobię wszystko, żeby dotrzeć - ogromnie za Wami tęsknię i nie ukrywam, że trochę rozrywki jest mi bardzo potrzebne !
no chyba, że ustalicie termin na 09.06 - wtedy mam ślub siostrzenicy więc nici ze spotkania z Wami

Ale jak już ustalicie termin to bardzo proszę o wiadomość tak jak ostatnio uklon
U mamy niestety nie mam komputera - laptopem też nie dysponuję, więc jestem kompletnie od Was odcięta placzek

Uchomisia - Pon 28 Maj, 2012 16:23

Żabuś mi się bardzo nie pali, więc może być na następny spotkaniu Smile ale gdybyś chciała się finansowo rozliczyć, to daj znać, szybki przelew i będzie po sprawie Smile

Co do spotkania, to właśnie się zastanawiałyśmy na ostatnim spotkaniu jak to będzie, bo 16 jest mecz Polska - Czechy i pewnie będą tłumy w centrum, ale może nie? Smile w każdym razie dobrze byłoby coś ustalić wcześniej Wink

Misiu Paddingtonie już słodszego zdjęcia kotków nie dało się zrobić, co? Nic tylko brać i tulić Wink niestety nikt ze znajomych obecnie kota nie szuka Sad

cobrad - Pon 28 Maj, 2012 19:08

A dałoby radę po 17 dopiero? wiem, wiem, rzadko bywam, ale zazwyczaj mi terminy nie pasują, a teraz to już w ogóle ciężko dopasować bo babci młodą obarczyć teraz nie mogę
żabka - Pon 28 Maj, 2012 20:35

Wygląda na to, że na czerwcowym spotkaniu też nie będę mogła być wściekły - sesja w pełni
Calatea - Wto 29 Maj, 2012 00:04

To może dzierganie uskutecznimy gdzieś indziej niż na Starym Rynku? W jakimś parku albo nad Maltą? Jakby była ładna pogoda....
Paddington - Wto 29 Maj, 2012 11:01

Calatea, fajny pomysł- może PIKNIK? jedno zielone miejsce dogodne dla jak największej ilości z nas, kilka smakołyków, soczek... kocyki lub jakieś ławeczki.... i plener jak się patrzy Smile Mi podoba się taki pomysł i chętnie się w niego zaangażuję.
Calatea - Pią 01 Cze, 2012 18:52

Paddigtonie, ja w sprawie kociąt.... Próbowałam Ci wysłać maila, ale coś mi chyba nie wychodzi. Podaj może jakiś namiar, to się skontaktuję z Tobą.