To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Nasze spotkania - Poznan

nula - Pon 04 Cze, 2012 06:32

No to co robimy ze spotkaniem ? hmm
bean - Pon 04 Cze, 2012 19:37

Dla mnie czerwiec jest miesiącem imienin, urodzin, rocznic nie widzę nie słyszę więc trudno mi dziś powiedzieć.
Ale jak już będzie wiadoma data spotkania to będę główkować co zrobić by nie opuścić spotkania wesoło mi

nula, życzę Ci udanej zabawy w sobotę cmoknięcie

Paddington - Wto 05 Cze, 2012 21:47

ja w czerwcu to poczekam też na kolektyw i się dołączę bo nie chcę do siebie nikogo mobilizować. Mam jednak nadzieję, że niedługo się zobaczymy bo tęsknię cmok
M. - Śro 06 Cze, 2012 22:14

uklon uklon uklon
Kelmuska - Śro 06 Cze, 2012 22:47

Malwina chyba będzie problem z hotelami, bo mamy EURO, a kiedy konkretnie przyjeżdżasz, bo nie napisałaś?
M. - Śro 06 Cze, 2012 23:10

cmoknięcie
Kelmuska - Śro 06 Cze, 2012 23:34

Ibis jest ok. 2 km od dworca, ale tam jest bardzo drogo. A ten jest też bardzo blisko dworca i taniej http://www.booking.com/ho...5ec79e197ed78X3 no i w tym terminie mają pokoje.
M. - Śro 06 Cze, 2012 23:38

Kelmuska, cmoknięcie kochana jesteś, dziękuję bardzo love love love jutro zadzwonię, czy mają recepcję całodobową cmok cmok cmok cmok
Kelmuska - Śro 06 Cze, 2012 23:41

Mają rezerwację online więc możesz zarezerwować teraz, bo chyba ostatnia dwójeczka jest w tym terminie. Inne hotele mają kosmiczne ceny od 500 zł za dobę przez te mecze. Wykorzystują okazję, a tu masz 125 zł za pokój, tylko łazienka wspólna, więc nie wiem czy ci będzie odpowiadać.
M. - Śro 06 Cze, 2012 23:46

Kelmuska, no chyba jakoś da rade wziąć prysznic.. zależy mi przede wszystkim, żeby się trochę przespać...
masz racje jest tylko jedno miejsce.

Kelmuska - Śro 06 Cze, 2012 23:48

No prysznic spokojnie, tyle, że nie masz w pokoju a na korytarzu i od dworca 10 minut .
Kelmuska - Śro 06 Cze, 2012 23:50

Na polach namiotowych w Poznaniu doba kosztuje 200 z ł przez to EURO, kosmos po prostu.
M. - Czw 07 Cze, 2012 00:01

Kelmuska napisał/a:
Na polach namiotowych w Poznaniu doba kosztuje 200 z ł przez to EURO, kosmos po prostu.

widziałam te ceny...

lepiej by było PKS'em , wyjazd o 23,45 i na rano w Poznaniu...
ale jexdzi tylko RAZ w tygodniu !!! w czwartki do Poznania Smile,
a do Olsztyna z Poznania też raz w tygodniu... w niedzielę Wink

ale teraz z tym internetem to wygoda, hopla mam potwierdzenie rezerwacji juz wydrukowane, a kase sobie sami wezmą z konta... nawet przelewu nie muszę robić,

dziękuję Ci bardzo za pomoc cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie love love love

Kelmuska - Czw 07 Cze, 2012 00:20

Nie ma za co. Polecam sie na przyszlość.Smile
M. - Czw 07 Cze, 2012 00:37

Kelmuska, mam wobec Ciebie dług cmoknięcie love kwiatek dla ciebie
nula - Czw 07 Cze, 2012 08:44

Paddington napisał/a:
Mam jednak nadzieję, że niedługo się zobaczymy bo tęsknię

ja też tęsknię i też mam nadzieję, że niedługo się zobaczymy love

bean napisał/a:
nula, życzę Ci udanej zabawy w sobotę

dziękuję bardzo cmok

żabka - Pią 08 Cze, 2012 11:22

Kochaniutkie decupażystki, czy któraś ma może ochotę dołączyć do zamówienia serwetek? Zamówienie z tej stronki http://serwetki.xip.pl/in...nicms/cms&id=57
aiszka4 - Pią 08 Cze, 2012 19:51

To co z tym 16. czerwca?
Meczem nie ma się co przejmować, bo kibice będą albo w strefie, albo w lokalach z wykupionym prawem do transmisji, albo w domach przed tv.
Jarmark w tym roku też nie na Starym Rynku tylko gdzie indziej:
http://www.mmpoznan.pl/41...y?category=news

Paddington - Sob 09 Cze, 2012 11:54

aiszka4, dzięki za info o jarmarku- zastanawiałam się kiedy i jak a tu on już jest Smile Chyba się jutro wybiorę jak pogoda będzie dobra. Przynajmniej coś niemeczowego. Pozdrawiam i jeżeli o 16 chodzi to ja nie mogę bo idę na weselicho Smile (choć nie mam sukienki...... buuuuuu)
nula - Pon 11 Cze, 2012 19:59

obawiam się, że w tym roku piłka nożna wygra z dzierganiem placzek i chyba jak tak dalej pójdzie, to spotkamy się dopiero po Euro ......
A szkoda bo strasznie się za Wami stęskniłam cmoknięcie

cobrad - Wto 12 Cze, 2012 09:06

Nie krzyczcie, ale ja się cieszę, że po euro, bo teraz żadnym sposobem nie mogłabym być - znowu, a tak jest szansa, że znajdziecie termin taki, gdzie nic mi nie stanie na przeszkodzie Smile
żabka - Wto 12 Cze, 2012 22:56

cobrad napisał/a:
Nie krzyczcie, ale ja się cieszę, że po euro, bo teraz żadnym sposobem nie mogłabym być
ja też się ciesze, bo wtedy to już powinnam być też po egzaminach, a bardzo się za Wami stęskniłam wesoło mi
weraph - Wto 12 Cze, 2012 22:58

Byle nie 30! Bo ja nie mogę:(
Calatea - Śro 13 Cze, 2012 18:42

No to może 23? Bo ta data chyba jeszcze nie padła. 16 to już chyba nie damy rady się skrzyknąć, zresztą mnie tez nie bardzo pasuje.
Paddington - Czw 14 Cze, 2012 11:58

a dzień ojca???