Galerie prac użytkowników forum - prace nuli - po pół roku - str.178
nula - Wto 03 Maj, 2011 21:16
Jarka, misia0808, iwona150, ciapara, karmelek, moni07, bean, makneta, Haniutka, elka j., milamirka,
| misia0808 napisał/a: | | Twoje decu mnie po prostu powala na kolana. |
o, popatrz, ja mam tak samo jak patrzę na Twoje
| milamirka napisał/a: | | dla corki na jutro malego kopniaka |
Mireczko, kochana jesteś ! nie wiem czy mały wystarczy
Na wszelki wypadek dam jej porządnego kopa
Grażyna - Śro 04 Maj, 2011 09:14
Rewelacyjne wszystko
żabka - Śro 04 Maj, 2011 20:28
Nulka super decu - konturówka rewelacja i nie ściemniaj że pierwszy raz
buziaczek - Śro 04 Maj, 2011 21:12
cudowne nowości stworzyłaś
nula - Czw 05 Maj, 2011 08:04
Grażyna, żabka, buziaczek, | żabka napisał/a: | | nie ściemniaj że pierwszy raz |
jak mamę kocham !
Przyjrzyj się dobrze - tak mi ręka drżała, że wszędzie zamiast prostego wałeczka są wężyki nie umiem równomiernie wyciskać tej konturówki - trzeba poćwiczyć
beacia-24 - Czw 05 Maj, 2011 13:31
Nuleńko, tak myślałam, że to konturówka i patyna. Żeś mnie totalnie rozmemłała tymi pracami. To co kiedy mogę się niby "pierworodnej" pracki spodziewać bo wiesz ja już się na nią tak zapatrzyłam jak cielak na te wrota co to malowane .
Nie masz wyjścia bo z tej choroby nie wyjdę cało
Powiem Ci, że co się w twe łapki dostanie to cudo wychodzi. Chyba muszę się do Ciebie przejechać bo może jak i mnie w swe rączki weźmiesz to jakaś ładniejsza będę. Z resztą to na jedno było by ryzykowane bo małż dość zazdrosny, a co dopiero by było po takim liftingu u Ciebie hahaha.
Brawa raz jeszcze za piekniusie pracki. Idę się doszukać tych wałeczków choć zapewne ich tam wcale nie znajdę.
Szkoda, że takie małe fotki. Następnym razem większe zbliżenia proszę ;p
karmelek - Czw 05 Maj, 2011 13:44
nula napisała:
| Cytat: | | tak mi ręka drżała, że wszędzie zamiast prostego wałeczka są wężyki |
Ło matko... a ja myślałam, że tak właśnie ma być; że to taki zamierzony efekt bo naturalnie wygląda
Paddington - Czw 05 Maj, 2011 14:39
WOW !!! No po prostu rewelacja
Masz talent i nic tylko zazdrościc takich cudeniek w domu
nula - Czw 05 Maj, 2011 19:20
Paddington, dziękuję bardzo
| karmelek napisał/a: | | a ja myślałam, że tak właśnie ma być; że to taki zamierzony efekt |
gdyby to miał być zamierzony efekt, to głowę daję, że by nie wyszło (pewnie wyszłoby jeszcze coś zupełnie innego )
| beacia-24 napisał/a: | | Chyba muszę się do Ciebie przejechać bo może jak i mnie w swe rączki weźmiesz to jakaś ładniejsza będę. |
Beacia - przyjeżdżaj - wydekupażuję Ci pośladki - wtedy małż nie będzie musiał być zazdrosny bo tylko on będzie mógł podziwiać
żabka - Pią 06 Maj, 2011 10:17
| nula napisał/a: | | Przyjrzyj się dobrze - tak mi ręka drżała, że wszędzie zamiast prostego wałeczka są wężyki rotfl nie umiem równomiernie wyciskać tej konturówki - trzeba poćwiczyć wesoło mi | - nie tylko ty nie umiesz - mi też wychodziły raz grubsze raz cieńsze linie ale co tam trening czyni mistrza
Natalia - Pią 06 Maj, 2011 11:24
łał bombowe sa Twoje prace
barbara 1 - Pią 06 Maj, 2011 20:14
CUDENKA
ciapara - Pią 06 Maj, 2011 23:14
Ja widzialam malarki recznie zdobiace donice, zapewniam Was ze takiej pewnej reki nabywa sie przez doswiadczenie. One tyle tego trzepały ze malowaly tak ze ja z linijka bym tak nie narysowala.
Tak wiec pełen podziw Haniu za Twoje łapki... ja na decupauge sobie moge powzdychac... a tak mi sie marzy niciarka tak pieknie ozdobiona. Fajnie jest miec jakies marzenia... moze z czasem uda sie jakies zrealizowac
maranta - Sob 07 Maj, 2011 09:38
Nula jesteś rewelacyjna- zakochałam się w Twoich pracach
Pudełka po kremie bym z łapek nie wypuściła, sama przyjemność trzymać coś tak pięknego i dopieszczonego.
Osłonki na doniczki chętnie bym takie u siebie widziała, tylko, że potrzebowałabym ich minimum 40 w przeróżnych rozmiarach i to tylko do roślin w mojej sypialni
Biżuterię porywam- szczególnie ten drugi zestaw
Eksperymenty świetne- narysować linię odręcznie, to dla mnie masakra, łapy mnie zawze zawodzą w takim wypadku, nawet w szkole miałam problem z wbiciem nóżki cyrkla w konkretny punkt a co dopiero narysować coś prostego (nie mówiąc już o wsadzeniu nitki nawet w wielkie igielne ucho- bez wspomagacza ani rusz)
nula - Nie 15 Maj, 2011 19:23
Natalia, barbara 1, maranta, bardzo Wam dziękuję - lejecie miód na moje serce
coś tam udało mi się jeszcze zmajstrować
Ale najpierw karteczka zrobiona przez córę dla koleżanki (robiona była w tempie ekspresowym, więc czasu na opracowanie bardziej skomplikowanej koncepcji brakowało )
a u mnie następna pucha - tym razem na herbatkę - (Beacia - specjalnie dla Ciebie - są kropeczki )
"Kociak w pościeli"
i eksperymentów ciąg dalszy, czyli "Pocałunek wśród róż"
od razu Was przepraszam za ilość zdjęć. ale nie mogłam się oprzeć, żeby nie obcykać tego z każdej strony
Pierwszy raz robiłam coś z szablonami - te szablony nie są idealne ponieważ wycinałam je sama z folii - do wypukłych ornamentów powinny być grubsze, ale z grubszej folii nie dałam niestety rady wyciąć (więc na początek musiały wystarczyć te)
Aktualnie walczę z dużą tacą. która niestety uparcie nie chce ze mną współpracować więc na razie została odłożona na bok i czeka aż złapię drugi oddech
Za to dzisiaj udało mi się skończyć chanelkę - ale fotografa brak, więc zdjęcie niebawem ...
Violetta21 - Nie 15 Maj, 2011 19:30
cudne jest to ostatnie pudełko i puszka na herbatkę i karteczka śliczna
anna.pluta1 - Nie 15 Maj, 2011 20:10
beacia-24 - Nie 15 Maj, 2011 21:08
| nula napisał/a: | | Beacia - przyjeżdżaj - wydekupażuję Ci pośladki - wtedy małż nie będzie musiał być zazdrosny bo tylko on będzie mógł podziwiać |
Hahahah uśmiałam się do żywego. Jeśli myślisz, że to pomoże to pewnie. Tylko poproszę wersję bez 3D i bez ornamentów no i jakiś ładny motyw taki godny mojej pupki.
Tyle cudów pokazałaś, że nie wiem co chwalić pierwsze.
Karteczka superancka. Mi się podoba i to strasznie.
Co do puszki to powiem tak, zabieram kropeczki, ale żeby nie było, że marudzę to puszkę też, a co.
Jak na mój gust to kotek zaliczył totalną glebę bo taką szklankę na wieczku zrobiłaś.
Może i się powtarzam, ale powaliłaś mnie na kolana.
Szkatułka jest po prostu zarybcista i ZABIERAM bo poprostu zakochałam się w tym motywie.
Praca wykonana perfekcyjnie. Taka czyściutka, wypieszczona po prostu miodzio.
Ornamenciki pierwsza klasa. Jeszcze jak pomyślę, że sama wycinałaś to po prostu leżę i kwiczę hahaha. Szkoda, że zdjęcia się tak szybko skończyły.
Jeśli chodzi o tacę to faktycznie dajcie sobie odpocząć, a współpraca na pewno przebiegnie pomyślnie. Wierzę w to. Nie ma innej opcji.
Czekam w takim razie na litość fotografa. Nawet skłonna jestem go przekupić by foteczki szybciej były.
nula - Nie 15 Maj, 2011 21:26
Violetta21, anna.pluta1, beacia-24, dzięki serdeczne !!
| beacia-24 napisał/a: | | Tylko poproszę wersję bez 3D i bez ornamentów |
a reliefy konturówkowe mogą być ? cieniowanie patyną mogę Ci darować
| beacia-24 napisał/a: | | bo taką szklankę na wieczku zrobiłaś. |
ta "szklanka" to ten paskudny werniks szklący, który mi nie wyszedł na tacy.
Została mi taka resztka w słoiku to walnęłam na wieczko, bo mi się lakier za mało błyszczał a miało być z połyskiem (coś ten nowy lakier "śnieżki" mi nie leży) - o dziwo, na szkatułce nie było problemu..... ciekawe dlaczego ?
| beacia-24 napisał/a: | | Praca wykonana perfekcyjnie. |
i tu powinnam Cię zacytować, nie pamiętam jak to szło w Twoim wątku, ale ja widzę w tej szkatułce mnóstwo mankamentów
Ale nie będę marudzić w sumie mi się podoba
kabyr - Nie 15 Maj, 2011 21:54
| beacia-24 napisał/a: | | Tyle cudów pokazałaś, że nie wiem co chwalić pierwsze. |
Nula ja też,
więc chwalę wszystko.
Z nie cierpliwością też czekam na fotki chanelki.
Madzia - Nie 15 Maj, 2011 22:43
Jak dobrze, że obcykałaś z każdej z strony bo "pocałunek" to coś niebywale pięknego i urokliwego. A ten kociak!!! Tworzysz cudowne rzeczy, a jak widać córka odziedziczyła talenty po mamie. Zazdroszczę Tobie i Twojej rodzinie, że możecie obcować z tymi cudami. Ach, parząc herbatę wyciągnąć ją z takiej puszki!
alutka171 - Nie 15 Maj, 2011 23:10
Wszystko cudowne i karteczka, i przemilusi kociak, a za pocałunek wielkie zwłaszcza za szablonik swojej produkcji
dehajola - Nie 15 Maj, 2011 23:25
same śliczności
saba52 - Pon 16 Maj, 2011 01:07
A ja tu czegoś nie rozumiem hmmm....
Tyle cudowności pokazałaś że powiadomienia mi się zapchały !
bean - Pon 16 Maj, 2011 01:37
nula, wszystko piękne i takie dopieszczone, że mucha nie siada!
I "kociak w pościeli" i puszka na herbatkę są wspaniałe a szkatułka "Pocałunek wśród róż" jest tak cudna, że jak najbardziej warta obfocenia ze wszystkich stron
I dla córci za pomysł i wykonanie ślicznej karteczki
P.S.
tylko nie każ nam czekać zbyt długo na zdjęcia chanelki
|
|
|