To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Zakątek pełen drobiazgów- sowa i baletnice s. 145

Dżastii - Wto 15 Kwi, 2014 07:15

Apak, jesteś moim mistrzem kwiatek dla ciebie Cudne króliczkowe zawieszki brawo cool

Szkoda że nie jestem zarejestrowana bo bym zrobiła rodzince do koszyczka kilka Sad Apak możesz podesłać? Będę wdzięczna.

krzysia551 - Wto 15 Kwi, 2014 10:54

Apak, słodziaki te króloki cool cool cool

wiem że był podawany link na wzorek ,ale teraz nie mogę na niego trafić , czy mogę prosić jeszcze raz uklon uklon uklon

Beata T - Śro 16 Kwi, 2014 14:32

Słodkie są te zajączki cool cool cool
Apak - Śro 16 Kwi, 2014 21:12

Ania, małgośka, Elżbieta P., Dżastii, krzysia551, Beata T, baaaardzo dziękuję cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

Dżastii, krzysia551, - wysłane hopla

Zające maluchy zapakowałam w celofan jak cukierki, włożyłam do puszki na słodycze i częstowałam koleżanki w pracy... wesoło mi

Dżastii - Czw 17 Kwi, 2014 06:46

Apak, świetny pomysł na obdarowanie koleżanek z pracy na święta Smile

Dziękuję za wzorek, jeszcze dziś będę próbowała zrobić. Jesteś cudowna cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie kwiatek dla ciebie

Kalima - Czw 17 Kwi, 2014 09:18

Jak zwykle urzekające brawo brawo brawo
Apak - Czw 17 Kwi, 2014 16:08

Kalima, Dżastii, - dziękuję za miłe słowa cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
Apak - Czw 17 Kwi, 2014 16:13

Jakiś czas temu izetta podesłała mi linki do wzorów z sowami (ja nie wiem, czy Iza myśli, ze ja nie mam co robić i jeszcze mi dorzuca takie pokusy wesoło mi cmoknięcie ).
No i zrobiłam kolejne sówki, bazujące na motywie African Flower.
Na zdjęciu może wyglądają trochę statycznie, ale dodałam im ostatecznie wstążeczki, które je ożywiły.

A tutaj link znaleziony przez Izettę do sowich wzorów

http://www.mooglyblog.com...-patterns-free/

żabka - Czw 17 Kwi, 2014 23:42

Świetnie wyglądają brawo brawo brawo
siebusania - Pią 18 Kwi, 2014 07:07

ANIU świetne sowki
izetta - Pią 18 Kwi, 2014 07:55

Apak, hihihi love
Jessi - Pią 18 Kwi, 2014 14:38

Apak jak Ty to robisz że tyle wspaniałych rzeczy tworzysz wesoło mi wesoło mi piękna sukieneczka dla małej panienki (a ostatnio wszystkie podpatruje Smile ) zakochałam się w mini króliczkach, są urocze i szkoda że te święta już zaraz będą bo bym sobie do telefonu przyczepiła takiego, żeby mnie wprawiał w klimat świąt Smile
koszyczki z motylkami super wiosenne, moja mama kiedyś w żywego kwiatka powkładała takie jako prezent Smile
kolejne sóweczki rewelacja, nie wiem jakie one są duże, ale fajnie wyglądałyby jako podkładki pod szklanki wesoło mi wesoło mi

Apak - Pią 18 Kwi, 2014 17:04

Jessi, izetta, siebusania, żabka, - dziękuję!!! cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

Jessi, zajączki robi się BARDZO szybko, spokojnie byś zdążyła na święta.... hopla
Co do sówek, to te na podkładki są trochę za małe, trzeba by było dorobić ze dwa okrążenia słupków dookoła...
A JA UPRZEJMIE PROSZĘ, ŻEBY MNIE NIE PODPUSZCZAĆ!!! hahahihi

Pysiatom - Sob 19 Kwi, 2014 14:06

Aniu przecudne te sówki. brawo brawo brawo
Apak - Pon 21 Kwi, 2014 21:24

Pysiatom, dziękuję serdecznie! cmoknięcie

Przypomniało mi się, że mam jeszcze inne zdjęcia moich mini-zajączków...

izetta - Wto 22 Kwi, 2014 06:47

Apak, cudowne Very Happy cool
Pysiatom - Wto 22 Kwi, 2014 11:43

Przesłodkie. brawo brawo brawo
Elżbieta P. - Wto 22 Kwi, 2014 20:45

śliczne maluszki, nawet kubek masz ze swoim nickiem cool
marysia54 - Wto 22 Kwi, 2014 22:31

Apak
cudne są te Twoje drobiazgi uklon uklon uklon uklon brawo brawo brawo

Ainer - Śro 23 Kwi, 2014 09:54

sam cudeńka podziwiam te Twoje maleństwa uklon ja wole większe rzeczy robić wesoło mi cmoknięcie
krzysia551 - Śro 23 Kwi, 2014 12:14

Apak, świetne brawo cool cool cool
Apak - Śro 23 Kwi, 2014 21:19

izetta, Pysiatom, Elżbieta P., marysia54, Ainer, krzysia551, bardzo dziękuję!!! kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
Apak - Śro 23 Kwi, 2014 21:45

Kilka dni temu zobaczyłam na czeskim blogu Lenki pięknego ptaszka. Zauroczył mnie totalnie. Autorka napisała, że nie ma do niego wzoru, robiła ze zdjęcia. Niestety nie podała, gdzie takie cudo znalazła - a chciałabym to wiedzieć, żeby wskazać pierwowzór.

Tak czy inaczej, zawzięłam się - i nie pozostało mi nic innego, jak też zrobić ptaszka ze zdjęcia. Nakombinowałam się jak koń pod górkę, ale wreszcie za trzecim razem (ptaszkiem) osiągnęłam efekt, który mnie satysfakcjonuje.

Tak więc oto jest ptaszek - jeden w trzech ujęciach (wybaczcie, nie mogłam się oprzeć)

A tu link do BLOGA który mnie zainspirował.

ania_b - Śro 23 Kwi, 2014 21:56

Uroczy, bardzo wiosenny. Smile oklaski
izetta - Śro 23 Kwi, 2014 22:01

Apak, wejdź tutaj, może znajdziesz Smile

http://www.pinterest.com/...=crochet%20bird