To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Maranta

maranta - Czw 07 Maj, 2009 14:48

Wieki całe mnie tutaj nie było i włąściwie niewiele mam rzeczy do pokazania.

Mam ostatnio kłopoty, wpadłam w czarną dziurę i nie wiem jak się wykałapućkać z tego.
Nawet robótki mnie nie ciągną.

Z rzeczy, które pokazywałam na blogu a których tutaj brakuje zrobiłam takie drobiazgi-

Od Frywolitki- biżuteria frywolitkowa jesienna
Od Frywolitki- biżuteria frywolitkowa jesienna
Od Pierwsza Komunia, chrzest

Bluzka, którą skończyłam jakiś czas temu a dopiero dzisiaj po raz pierwszy przymierzyłam i zdecydowałam się na sesję zdjęciową..., tak, tak, taki mam nastrój, jednak do fotek wzięłam się w garść i grzecznie się uśmiechałam Wink

Od Druty- bluzeczki
Od Druty- bluzeczki
Od Druty- bluzeczki
Od Druty- bluzeczki
Od Druty- bluzeczki
Od Druty- bluzeczki
Od Druty- bluzeczki
Od Druty- bluzeczki
Od Druty- bluzeczki
Od Druty- bluzeczki
Od Druty- bluzeczki

Promyczek radości otrzymany od Halszki - dziękuję love

Bożena- 2000 - Czw 07 Maj, 2009 16:16

Prace piękne- tradycyjnie już. A czarny dół zakop, tak zwyczajnie. Weż łopatę i zakop. Wrzuć tam jeszcze wszystkie emocjonalne bzdury, które powodują powstawanie dołu.
I jeszcze uśmiechnij się do siebie, do mnie, ...i będzie ok.

halszka - Czw 07 Maj, 2009 16:17

ooooo jejku - te pierwsze brązowe " braciszki " - to moje , moje ! wesoło mi
Aniu
- same śliczności porobiłaś ( dla mnie zawsze będziesz MISTRZ ) cudeńko a nie bluzia
- o kurczaki jedne - nawet nie pomyślałam , że takie białe /byle jakie kropelki opalowe/ a tak bardzo ci będzie pasowało .... kierunkowałam się raczej bliżej twojemu kolorowi włosów hi hi hi
-no to ja już teraz nie mogę się dłużej opierniczać - tylko muszę szybko robić i wklejać fotki tego co ja dostałam ( te już moje ) - ale będziecie mi zazdrościć dziewuszki - he he he he

maranta - Czw 07 Maj, 2009 16:33

Dziękuję Smile

Bożena- 2000 napisał/a:
Wrzuć tam jeszcze wszystkie emocjonalne bzdury, które powodują powstawanie dołu.

Niestety to co wywołałao dół, to bardzo poważna sprawa i bez cudu nie ma szansy, żeby zmieniło się coś na lepsze, wręcz przeciwnie. Nie potrafię sobie z tym poradzić.

anna.pluta1 - Czw 07 Maj, 2009 16:33

cmoknięcie cmoknięcie cool
Ula_K - Czw 07 Maj, 2009 17:33

Aniu same slicznosci uklon uklon uklon brawo brawo brawo Zycze Ci duzo zdrowia bo ono jest najwazniejsze cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
monika_b - Czw 07 Maj, 2009 18:22

Ania trzymaj się. Pomyśl, że jutro będzie nowy, lepszy dzień i tego Ci życzę, a także trzymam kciuki, żeby się to wszystko pomyślnie dla Ciebie zakończyło.

A Twoje frywolitki jak zwykle przepiękne. Ile ja bym za nie dała. Oj się rozmarzyłam wesoło mi

Madzia - Czw 07 Maj, 2009 18:26

Aniu znów cudów natworzyłaś swoimi zdolnym łapki i żeby jeszcze ten cud się wydarzył, o którym wspominasz............. cmok
brawo brawo brawo brawo brawo brawo

moslamawe - Pią 08 Maj, 2009 07:03

Aniu Twoje prace są przepiękne brawo
życzę dużo zdrowia love

makneta - Pią 08 Maj, 2009 07:27

Ten sweterek jest przepiękny, takie ładne sploty. Frywolitki super.
Życzę Ci zdrówka i na pewno uda się znaleźć jakieś rozwiązanie w każdej sprawie. Za to dodatkowo trzymam kciuki.

LidkaM - Pią 08 Maj, 2009 07:38

Do cudnych frywolitek już się przyzwyczaiłam i z niecierpliwością czekałam na nowe. Jak zawsze przepiękne. Ale sweterek mnie powalił. Gdybyż tak mieć czasowstrzymywacz....
lucyna112 - Pią 08 Maj, 2009 07:44

Maranta- love wyłaź z czarnej dziury,bo Twoje prace są natchnieniem dla paru osób i dają wielką radość nawet jeśli brak talentu nie pozwala zrobić choćby w części podobnych wytworów do Twoich cmoknięcie
Pani Mama - Pią 08 Maj, 2009 09:16

Anusia sliczne jak zawsze brawo brawo brawo
eap - Pią 08 Maj, 2009 09:56

Pracce cudowne brawo brawo brawo
Violetta21 - Pią 08 Maj, 2009 10:53

Andzia sweterek jest cudny fry zresztą też brawo brawo
życzę Ci Aniu szybkiego powrotu do zdrówka trzymam kciuki cmok cmok

szydeleczko - Pią 08 Maj, 2009 11:04

ooooo gały ooooo gały ooooo gały Rewelacja przesliczne cudowne dziela cool szczęka
_ulcia - Pią 08 Maj, 2009 13:47

Aniu, oj Aniu uwielbiam oglądać Twoje prace. Trzymam kciuki za Ciebie i Twoją rodzinkę cmok
summer21 - Pią 08 Maj, 2009 13:58

U Ciebie Aniu zawsze same piękności tylko podziwiam. cool brawo cmoknięcie
baluu - Pią 08 Maj, 2009 17:05

Piękne prace, a sweterek jest naj,naj... trzymam mocno kciuki , żeby cuda się zdarzyły cool cool cool
alienor - Pią 08 Maj, 2009 19:49

Zachwycające cool cool cool
rene - Pią 08 Maj, 2009 19:56

Twoje frywolitki jak zawsze przepiękne. Wszystkie prace są poprostu superaśkie. Handra prawie każdego łapie na wiosnę i jesień. Głowa do góry jutro będzie lepiej. Zazwyczaj my robimy "z igły widły" love .
Elżbieta P. - Pią 08 Maj, 2009 22:30

śliczności brawo brawo
beacia-24 - Sob 09 Maj, 2009 08:39

Maranto kochana, tak mi smutno jak patrze na Twoją przygaszoną buzię. Chciałoby się odgonić od Ciebie te smutki, choroby i wszystkie inne złe rzeczy, gdybym tylko wiedziała jak.
Cudne dziełka wstawiłaś jak zawszę, lecz ten przygaszony uśmiech nie pasuje do Ciebie. Wyglądasz przecudnie i elegancko. Biżuteryjka i prezencik przecudnej urody. brawo radocha brawo

dom_Klary - Sob 09 Maj, 2009 09:43

Ania, trzymam kciuki za Ciebie i .... , życzę zdrowia i ... , zdenerwowałam się, ... , Bóg Ci pomoże, kłopoty znikną ... , muszą zniknąć!
Prace piękne, cmoknięcie Jestem z Tobą hmm

jola373 - Sob 09 Maj, 2009 14:51

Aniu, frywolitki - jak zawsze z najwyższej półki - cudne! cool brawo

Bluzeczka przepiękna, w romantycznym stylu cool brawo

Trzymaj się, kochana! Odpędzaj złe myśli i pamiętaj, że cuda się zdarzają! Jesteśmy z Tobą! love