Galerie prac użytkowników forum - Maranta
maranta - Czw 07 Maj, 2009 14:48
Wieki całe mnie tutaj nie było i włąściwie niewiele mam rzeczy do pokazania.
Mam ostatnio kłopoty, wpadłam w czarną dziurę i nie wiem jak się wykałapućkać z tego.
Nawet robótki mnie nie ciągną.
Z rzeczy, które pokazywałam na blogu a których tutaj brakuje zrobiłam takie drobiazgi-
Bluzka, którą skończyłam jakiś czas temu a dopiero dzisiaj po raz pierwszy przymierzyłam i zdecydowałam się na sesję zdjęciową..., tak, tak, taki mam nastrój, jednak do fotek wzięłam się w garść i grzecznie się uśmiechałam 
Promyczek radości otrzymany od Halszki - dziękuję
Bożena- 2000 - Czw 07 Maj, 2009 16:16
Prace piękne- tradycyjnie już. A czarny dół zakop, tak zwyczajnie. Weż łopatę i zakop. Wrzuć tam jeszcze wszystkie emocjonalne bzdury, które powodują powstawanie dołu.
I jeszcze uśmiechnij się do siebie, do mnie, ...i będzie ok.
halszka - Czw 07 Maj, 2009 16:17
jejku - te pierwsze brązowe " braciszki " - to moje , moje !
Aniu
- same śliczności porobiłaś ( dla mnie zawsze będziesz MISTRZ ) cudeńko a nie bluzia
- o kurczaki jedne - nawet nie pomyślałam , że takie białe /byle jakie kropelki opalowe/ a tak bardzo ci będzie pasowało .... kierunkowałam się raczej bliżej twojemu kolorowi włosów hi hi hi
-no to ja już teraz nie mogę się dłużej opierniczać - tylko muszę szybko robić i wklejać fotki tego co ja dostałam ( te już moje ) - ale będziecie mi zazdrościć dziewuszki - he he he he
maranta - Czw 07 Maj, 2009 16:33
Dziękuję
| Bożena- 2000 napisał/a: | | Wrzuć tam jeszcze wszystkie emocjonalne bzdury, które powodują powstawanie dołu. |
Niestety to co wywołałao dół, to bardzo poważna sprawa i bez cudu nie ma szansy, żeby zmieniło się coś na lepsze, wręcz przeciwnie. Nie potrafię sobie z tym poradzić.
anna.pluta1 - Czw 07 Maj, 2009 16:33
Ula_K - Czw 07 Maj, 2009 17:33
Aniu same slicznosci Zycze Ci duzo zdrowia bo ono jest najwazniejsze
monika_b - Czw 07 Maj, 2009 18:22
Ania trzymaj się. Pomyśl, że jutro będzie nowy, lepszy dzień i tego Ci życzę, a także trzymam kciuki, żeby się to wszystko pomyślnie dla Ciebie zakończyło.
A Twoje frywolitki jak zwykle przepiękne. Ile ja bym za nie dała. Oj się rozmarzyłam
Madzia - Czw 07 Maj, 2009 18:26
Aniu znów cudów natworzyłaś swoimi zdolnym łapki i żeby jeszcze ten cud się wydarzył, o którym wspominasz.............
moslamawe - Pią 08 Maj, 2009 07:03
Aniu Twoje prace są przepiękne
życzę dużo zdrowia
makneta - Pią 08 Maj, 2009 07:27
Ten sweterek jest przepiękny, takie ładne sploty. Frywolitki super.
Życzę Ci zdrówka i na pewno uda się znaleźć jakieś rozwiązanie w każdej sprawie. Za to dodatkowo trzymam kciuki.
LidkaM - Pią 08 Maj, 2009 07:38
Do cudnych frywolitek już się przyzwyczaiłam i z niecierpliwością czekałam na nowe. Jak zawsze przepiękne. Ale sweterek mnie powalił. Gdybyż tak mieć czasowstrzymywacz....
lucyna112 - Pią 08 Maj, 2009 07:44
Maranta- wyłaź z czarnej dziury,bo Twoje prace są natchnieniem dla paru osób i dają wielką radość nawet jeśli brak talentu nie pozwala zrobić choćby w części podobnych wytworów do Twoich
Pani Mama - Pią 08 Maj, 2009 09:16
Anusia sliczne jak zawsze
eap - Pią 08 Maj, 2009 09:56
Pracce cudowne
Violetta21 - Pią 08 Maj, 2009 10:53
Andzia sweterek jest cudny fry zresztą też
życzę Ci Aniu szybkiego powrotu do zdrówka trzymam kciuki
szydeleczko - Pią 08 Maj, 2009 11:04
Rewelacja przesliczne cudowne dziela
_ulcia - Pią 08 Maj, 2009 13:47
Aniu, oj Aniu uwielbiam oglądać Twoje prace. Trzymam kciuki za Ciebie i Twoją rodzinkę
summer21 - Pią 08 Maj, 2009 13:58
U Ciebie Aniu zawsze same piękności tylko podziwiam.
baluu - Pią 08 Maj, 2009 17:05
Piękne prace, a sweterek jest naj,naj... trzymam mocno kciuki , żeby cuda się zdarzyły
alienor - Pią 08 Maj, 2009 19:49
Zachwycające
rene - Pią 08 Maj, 2009 19:56
Twoje frywolitki jak zawsze przepiękne. Wszystkie prace są poprostu superaśkie. Handra prawie każdego łapie na wiosnę i jesień. Głowa do góry jutro będzie lepiej. Zazwyczaj my robimy "z igły widły" .
Elżbieta P. - Pią 08 Maj, 2009 22:30
śliczności
beacia-24 - Sob 09 Maj, 2009 08:39
Maranto kochana, tak mi smutno jak patrze na Twoją przygaszoną buzię. Chciałoby się odgonić od Ciebie te smutki, choroby i wszystkie inne złe rzeczy, gdybym tylko wiedziała jak.
Cudne dziełka wstawiłaś jak zawszę, lecz ten przygaszony uśmiech nie pasuje do Ciebie. Wyglądasz przecudnie i elegancko. Biżuteryjka i prezencik przecudnej urody.
dom_Klary - Sob 09 Maj, 2009 09:43
Ania, trzymam kciuki za Ciebie i .... , życzę zdrowia i ... , zdenerwowałam się, ... , Bóg Ci pomoże, kłopoty znikną ... , muszą zniknąć!
Prace piękne, Jestem z Tobą
jola373 - Sob 09 Maj, 2009 14:51
Aniu, frywolitki - jak zawsze z najwyższej półki - cudne!
Bluzeczka przepiękna, w romantycznym stylu
Trzymaj się, kochana! Odpędzaj złe myśli i pamiętaj, że cuda się zdarzają! Jesteśmy z Tobą!
|
|
|