To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Maranta

Poranna - Sob 09 Maj, 2009 17:30

Ania, cuda się zdarzają ... cmoknięcie
donka66 - Sob 09 Maj, 2009 23:10

Z całego serca życzę Ci tego cudu... Też niedawno miałam straszliwego doła, nawet myśli samobójcze, ale jakoś mi się udało z tego otrząsnąć, na razie przynajmniej. A rzeczy, które zrobiłaś... wszystko piękne, ale bluzeczka powalająca, po prostu zachwycająca!
bean - Nie 10 Maj, 2009 00:15

brawo brawo brawo
Sweterek jest niesamowicie uroczy hopla
Frywolitki - cudne!!!

maranta - Nie 10 Maj, 2009 08:34

Dziękuję bardzo za słowa pocieszenia i za pochwały bluzeczki uklon
nula - Nie 10 Maj, 2009 15:06

maranta napisał/a:
Dziękuję bardzo za słowa pocieszenia i za pochwały bluzeczki

Bluzeczce słowa pochwały należą się jak najbardziej !!!! Jak zresztą reszcie prac również - wszystko przepiękne jak to zwykle u Ciebie bywa brawo brawo brawo
A słowa pocieszenia płyną od nas ze szczerego serca - myślę, że to forum ma być nie tylko miejscem gdzie możemy się chwalić - ale również takim, gdzie możemy liczyć na wsparcie - choćby właśnie słowa otuchy - jako dowód, że gdzieś tam w świecie są osoby które nam dobrze życzą.
Ania - mam nadzieję, że cud się zdarzy !!!!

Gusia - Nie 10 Maj, 2009 15:48

Aniu bluzeczka prześliczna.
Wierzę, że wszystko będzie dobrze i na twojej buzi znowu zagości uśmiech cmok

krystyn47 - Nie 10 Maj, 2009 16:00

Szkoda, że ja już z ażurów wyrosłam. Bluzeczka przepiękna. Mało kto na tym forum tak potrafi. brawo
Czekam na pozytywne wiadomości. Nie dawaj się złym myślom. oooo nieee

Beata T - Nie 10 Maj, 2009 16:06

biżuteria śliczna i sweterek fajny cool cool cool
AgnieszkaF - Pon 11 Maj, 2009 13:23

Zyczę Ci Aniu dużo siły żebyś mogła przetrwać najgorsze i iść do przodu kwiatek dla ciebie
milamirka - Pon 11 Maj, 2009 15:58

Aniu piekne prace trzymam kciuki czego ci zycze z calego serca zebys wyszla z tego dolu wiem co to znaczy bylam w dole na samym dnie ale twoje forum i dziewczyny na nim pozwoily mi sie wydostac z tego dolu moze nie calkowicie ale widze troszke inny swiat Zycze powodzenia love
Phoebe - Pon 11 Maj, 2009 17:44

brawo brawo Aniu jak zwykle cuda robisz!
zycze duzo zdrowka i tego potrzebnego Ci CUDU! cmoknięcie

Magda2702 - Wto 12 Maj, 2009 13:00

Bluzka śliczna, ale frywolitki powalające!
Aniu, życzę zdrowia, a cuda naprawdę się zdarzają.

małgośka - Wto 12 Maj, 2009 13:08

Aniu, prześliczne frywolitki. radocha
Sweterek cudny, bardzo elegancki. gały
Życzę radości życia. cmok

marysia54 - Wto 12 Maj, 2009 23:19

Aniu Twoje prace są przepiękne, jesteś mistrzynią w każdej technice robótkowej, tylko ogladać i podziwiać
radocha cmoknięcie radocha
Życzę duuuuuuużo zdrówka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

misia0808 - Czw 14 Maj, 2009 19:35

Aniu sweterek jest piekny, fry jak zwykle budzi mój zachwyt.
Trzymam mocno kciuki , żeby cud się zdarzył. Dużo zdrowia dla Ciebie cmok cmok cmok

gabis - Nie 17 Maj, 2009 10:50

maranta, moja mistrzyni frywolitek wszelakich!!!! radocha radocha Cudowności (jak zawsze) stworzyłaś!!! A co do doła - trzeba go piachem zasypać! Na pewno wtedy wyjdzie słoneczko z za chmurki!!!!
maranta - Nie 17 Maj, 2009 10:59

Dziękuję wszystkim za dobre słowa, niestety nie tak łatwo poradzić sobie z problemami Sad

Coś tam motam, ale idzie mi to z trudem- myśli zajęte czym innym a do tego wzrok się pogorszył i widzę kawałakami to co robię- strasznie to wkurzające gdy zamiast całego kolczyka widzę pół i to tak na zasadzie pojawia się i znika brrrrr Sad

Martwię się o siebię, martwię się o to co w domu się dzieje... mam dosyć, wyć się chce.

Zrobiłam tymczasejm dwie powtórki, czyli niewiele, robię kolejne-

Violetta21 - Nie 17 Maj, 2009 18:10

myślałam że to przejściowy kryzys jak to bywa czasem na wiosnę ale widzę że to ciągnie się już dłuższy czas... Andzia co się dzieje z Twoim zdrowiem co mówią lekarze? życzę Ci mnóstwa zdrówka i trzymam kciuki żebyś jak najszybciej wróciła do siebie cmok buziaki
a frywolki jak zawsze śliczne hopla

Lucysia - Nie 17 Maj, 2009 22:49

Piękne prace brawo brawo brawo
Życzę zdrowia bye

jola373 - Nie 17 Maj, 2009 23:23

Matko kochana, co jest?! Anusiu, nie poddawaj się! Słonko Ty nasze nie popadaj w deprechę! Czasem się wydaje, że wszystko sie wali (nieszczęścia chodzą parami), nic sie niechce, nawet życ. Musisz wierzyc, że będzie lepiej! Ja wierzę i j/w spoglądam, koleżanki z forum - też! Z całego serca życzę Ci jak najlepiej! love cmoknięcie cmok

Powtórki frywolitkowe - jak zawsze przepiękne! cool brawo brawo brawo

Wciąż jednak nie widzę w Twojej Galerii pewnego pięknego kompletu...no, wiesz o ktorym myślę wesoło mi

makneta - Nie 17 Maj, 2009 23:28

Aniu, trzymaj się, musi w końcu zaświecić słoneczko.
Wiem, że to banał, ale czasami człowiekowi pozostaje tylko nadzieja, wiem coś o tym.
A oczy - może czas zacząć je oszczędzać. Szkoda będzie jeśli robótek będziemy niewiele nowych oglądać w twoim wykonaniu, ale może jednak oczy potrzebują odpoczynku.

anna.pluta1 - Nie 17 Maj, 2009 23:43

jakie to ładne trzymaj się cool cool cool radocha
donka66 - Nie 17 Maj, 2009 23:50

Ojej, trzymaj się, nie daj się żadnemu choróbsku oooo nieee
monika_b - Pon 18 Maj, 2009 07:51

Piękne frywolitki brawo Ania tylko Ty się dziewczyno nie poddawaj, walcz, wiesz, że po nocy przychodzi dzień, a po burzy spokój...
bean - Pon 18 Maj, 2009 14:09

brawo brawo brawo za, jak zwykle, piękne frywolitki!

Życzę Ci Maranto- podobnie jak wszyscy z tego forum- optymizmu i zdrowia. cmok cmok cmok