Problemy, pytania - Pilne-ogromne wyzwanie
barbara 1 - Pon 11 Sty, 2016 16:10
Dzisiaj wysłałam pakę.Ważyła 5,5 kg. do końca tego tygodnia ma być na miejscu.Klientka dzisiaj mi napisała,że zaraz będzie robić fotki oczywiscie,że profesjonalne.Zakupiła postać manekina i na razie będą na nim robione.Będzie zdjęcia wysyłać na bieżąco.Pokaz ma 1-2 luty tutaj już na modelce.No nie mogę się doczekać
Madzia - Pon 11 Sty, 2016 19:38
| barbara 1 napisał/a: | | No nie mogę się doczekać |
będziesz pękać z dumy!
ja trochę też, że Cię znam.
nula - Wto 12 Sty, 2016 08:24
| izetta napisał/a: | | ja nie wiem, czy ty aby prawdziwa jesteś? |
Basia - cyborg ?
ale patrząc na to co wyprawiasz z szydełkiem to całkiem możliwe
ja jeszcze nie ochłonęłam po zobaczeniu kapelusza a Ty już pokazujesz następny projekt ....
i to już tak zaawansowany .....
kiedy Ty to robisz ??????????
już się nie mogę doczekać fotek z pokazu....
Krakowianka - Wto 12 Sty, 2016 12:00
barbara 1, nie dziwię się że nie możesz się doczekać pokazu bo ja też chociaż nie tknęłam palcem w tym projekcie a ciekawość mnie zżera
| nula napisał/a: | | kiedy Ty to robisz ?????????? |
no właśnie!! już kolejny projekt masz na tapecie! sama szyjesz te falbany?
barbara 1 - Wto 12 Sty, 2016 12:30
| Krakowianka napisał/a: | | sama szyjesz te falbany? |
tak sama uszyłam.Szycie idzie mi szybciej niż szydełkowanie.
Na chwile obecną szyję gorset, robię torebkę(doślę następną paczką bo nie zdążyłam),mam do skończenia dosłownie kilkanaście rzędów sukienki dla przyszłej synowej, nadrabiam zaległości w papierach firmowych i po woli przygotowuję się do rozliczenia podatku rocznego.Tak,że na nudę nie narzekam,tylko ta doba jest za krótka
barbara 1 - Śro 20 Sty, 2016 15:55
Dzisiaj dostałam opinie na temat sukienki od klientki
cyt: Projekt jest niezwykly a jego wykonanie niewiarygodnie piekne. Bardzo serdecznie dziekuje. I przepraszam za zwloke - musiala sie pani denerwowac.Pieknie to Pani zrobila. Pomyslala nawet o wstazkach i obrozce Emotikon smilePani Barbaro serdecznie dziekuje. Jest Pani niesamowita. Chcialam powiedziec ze balam sie jak pani w ogole zrozumie ten projekt (jest dosc nietypowy) ale swietnie to nam poszlo. Dobra druzyna z nas. Jeszcze raz dziekuje pieknie. !!!!!! Dziekuje I zycze powodzenia z dalszymi robotkami. Ma Pani ogromny talent
dwa dni się denerwowałam jaka będzie opinia.Kamień spadł mi z serca.Teraz tylko czekamy na fotki
Madzia - Śro 20 Sty, 2016 18:33
Basiu wspaniale! Gratuluję! Cieszę się razem z Tobą.
nula - Śro 20 Sty, 2016 18:49
| barbara 1 napisał/a: | | dwa dni się denerwowałam jaka będzie opinia. |
ja Ci się wcale nie dziwię - też bym się denerwowała ...
ale zdziwiłabym się, gdyby napisała coś innego
barbara 1 - Śro 20 Sty, 2016 18:57
Właśnie w tej chwili piszemy ze sobą,i rozmyślamy nad następnym projektem.
O kurcze jaka ja jestem dzisiaj z siebie dumna po takich pochwałach od klientki.A na zdjęcia to nie mogę się doczekać
Krakowianka - Śro 20 Sty, 2016 19:26
| barbara 1 napisał/a: | O kurcze jaka ja jestem dzisiaj z siebie dumna po takich pochwałach od klientki.A na zdjęcia to nie mogę się doczekać
|
pewno że bądź dumna!!! a na zdjęcia to chyba wszystkie czekamy razem z Tobą
barbara 1 - Sob 23 Sty, 2016 16:27
maluteńka fotka po wypakowaniu u klientki i wrzuceniu na swojego manekina.Klientka ma bardzo malusienki pokoik w miejscu gdzie wynajmuje do sesji zdjęciowej i nie mogła zrobić całości.Wszystkie zdjęcia dostanę z sesji
Ainer - Sob 23 Sty, 2016 18:38
super się prezentuje
Grażyna - Nie 24 Sty, 2016 16:59
zabka611 - Nie 24 Sty, 2016 17:05
barbara 1 - Pią 26 Lut, 2016 10:22
Dziewczyny zaczynam następne wyzwanie,tym razem sukienkę do Holandii dla pani na ślub cywilny
mam już tyle
trzymajcie kciuki
Frida - Pią 26 Lut, 2016 13:04
Basiu trzymam kciuki i Ci kibicuję całym sercem. Sukienka chyba nie należy do łatwych, będę śledziła jak powstaje, jeśli oczywiście pokażesz fotki.
Chociaż przyznam, że nie bardzo mi się podoba. No, ale o gustach się nie dyskutuje.
Powodzenia
zabka611 - Pią 26 Lut, 2016 13:53
Myślałam,że już mnie niczym nie zaskoczysz a tu masz ,znowu coś innego.Ja nie bede trzymać kciuków,bo dla mnie jesteś MISTRZYNIĄ :uklon:Twoje rączki poradzą sobie ze wszystkim.
qrystyna216 - Pią 26 Lut, 2016 14:14
Zapowiada sie ładna sukienka,
a że na słub to rzecz gustu i tradycji.
AlaJ - Pią 26 Lut, 2016 14:15
O gustach się nie dyskutuje, więc mówię - dla mnie ten projekt jest piękny .
Kwestia doboru właściwej tkaniny na halkę ma tu bardzo istotne znaczenie. No i figurę do tej kreacji trzeba mieć jak ta lala. Będę kibicować .
Apak - Pią 26 Lut, 2016 17:46
Dla Ciebie nie ma rzeczy niemożliwych...
Krakowianka - Sob 27 Lut, 2016 20:18
no nie lada wyzwanie!!
Anisa - Pon 29 Lut, 2016 12:43
Niesamowite, podziwiam wszystkie kreacje i zastanawiam się czy Ty masz czas z gumy czy/i szydełko z turbodoładowaniem?
barbara 1 - Pon 29 Lut, 2016 13:36
jeszcze 24 listki parę drobnych elementów, główna łodyżka i można powiedzieć przód gotowy przed łaczeniem
Krakowianka - Pon 29 Lut, 2016 13:56
super! na zrobienie elementów bym się pokusiła ale to łączenie by nadać formę, by nic się nie ściągało oj, to byłby już problem
ten projekt daje mi do myślenia bo od dawna "trawię " temat koronki irlandzkiej/w takiej najprostszej wersji oczywiście/ i od dawna marzy mi się chociaż topik mam też dużo kolorowych moteczków kordonków.... oj,oj,oj może się wezmę za to?
barbara 1 - Pon 29 Lut, 2016 14:00
a ja sobie obiecałam,że po tej kolorowej sukience dla siebie zrobię taką,bo to są te same elementy
|
|
|