To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Pogaduchy - ciaza

LidkaM - Śro 27 Lut, 2008 17:20

Ja również przyłączam się do gratulacji. Grzesiu - rośnij zdrowo!!! kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
magdalena - Śro 27 Lut, 2008 17:40

Gratulacje PLE PLE! kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
Grażyna - Śro 27 Lut, 2008 17:48

Cieszę się, że juz jestes po wszystkim. CC zdaje sie byc obecnie bardziej popularna niz naturalny poród. Gabaryty Grzesia ogromne. Musiało mu byc dobrze w brzuszku mamuni, że urósł na tak duzego chłopca. Buziaczki cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie buziaczki i jeszcze raz biziaczki cmoknięcie
Halkuk - Śro 27 Lut, 2008 17:50

Gratulacje cool kwiatek dla ciebie
Teraz będziemy czekać na zdjęcia Grzesia i szczęśliwej Mamusi wesoło mi

Madzia - Śro 27 Lut, 2008 18:05

No nareszcie!!!!!!!! Wielkie buziaki dla dzielnej mamy!!!!!!!!!!! cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

Czy ktoś zauważył posta i pomysł Asi S.? Moim zdaniem fajny.

monika_b - Śro 27 Lut, 2008 18:46

Ja też przyłączam się do gratualcji kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
magnolia - Śro 27 Lut, 2008 21:41

GRATULACJE
DLA SZCZESLIWYCH RODZICOW I MALUSZKA GRZESIA kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
SZYBKIEGO POWROTU DO FORMY cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

Krulik - Śro 27 Lut, 2008 21:46

No nareszcie!!! Już nie mogłam się doczekać! GRATULACJE Ple Ple! Grześ napewno cudowny! Taki duży jak mój;) tylko mi się udało, nie wiem jakim cudem, naturalnie. Fajnie że nasze forumowe dzidzi się narodziło;D pozdrawiam kwiatek dla ciebie
Elżbieta P. - Śro 27 Lut, 2008 21:55

ja również serdecznie gratuluję narodzin tak dużego Grzesia, zdrówka życzę Wam obojgu i ślę gratulacje dla taty cool kwiatek dla ciebie
Haniutka - Śro 27 Lut, 2008 21:57

Gratulacje dla Rodziców kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
Grzesiowi dużo zdrówka cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

betichw - Śro 27 Lut, 2008 22:21

Gratulacje dla rodzicow i witamy Grzesia Smile idę na imprezę kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie love love hopla cmok cmoknięcie

Ja dziewczyny musze Wam powiedziec,ze bylam dzis u lekarza i powiedzial mi, ze mam skrocona szyjke macicyi rozwarcie na 1 cm. kazal mi sie spakowac i czekac. termin mam na 22 marca,no ale zapowiada sie ze bedzie to szybciej... teraz to dopiero zaczynam miec pietra Smile

szajka - Śro 27 Lut, 2008 23:02

Betichw dasz rade, nie mysl ze to cos okropnego
mysl ze czekasz na najpiekniejsze chwile w twoim zyciu Very Happy
bo przeciez kazdy maluch to cud swiata Wink

Poranna - Czw 28 Lut, 2008 07:31

Ple Ple, moje gratulacje! Życzę zdrowia i czekam z niecierpliwością na wieści od Ciebie! cmoknięcie kwiatek dla ciebie

betichw, za Ciebie też potrzymamy kciuki i będzie dobrze! cmok

Asia, miałas sympatyczny pomysł, jeśli się nadam, to chętnie wydziergam kwadrat/kwadraciki Smile

alienor - Czw 28 Lut, 2008 09:00

Cytat:
Ple Ple, moje gratulacje! Życzę zdrowia i czekam z niecierpliwością na wieści od Ciebie! cmoknięcie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie

betichw, za Ciebie też potrzymamy kciuki i będzie dobrze! cmoknięcie

Asia, miałas sympatyczny pomysł, jeśli się nadam, to chętnie wydziergam kwadrat/kwadraciki Smile
Zosia32 - Czw 28 Lut, 2008 09:11

Ple Ple gratulacje dla Ciebie i Twojego męża ,zostaliście rodzicami
małego Grzesia życzę zdrowia dla całej trójki i miłości

wiesia_33 - Czw 28 Lut, 2008 19:59

Ple Ple gratulacje dla Ciebie i Twojego męża kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
Grześ niech się Wam zdrowo chowa cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

Poranna napisał/a:
betichw, za Ciebie też potrzymamy kciuki i będzie dobrze! cmok

Ja już trzymam kciuki za Ciebie betichw , nie martw się- będzie dobrze cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

Krulik - Czw 28 Lut, 2008 22:10

betichw, powodzenia;) Nie ma się co bać bo to sama natura;)
betichw - Czw 28 Lut, 2008 22:38

Wiem dziewczyny, ze Wasze kciuki czynia cuda Smile Smile Smile tak wiec jak mozecie, to zaciskajcie je bardzo mocno Smile
tylko najbardziej mi zal, ze akurat nie bedzie mojej mamy przy mnie i ze zobaczy dzidzie jak juz bedzie mial ok 2 miesiace Sad

co do prezentu dla Ple Ple uwazam, ze to swietny pomysl Smile z checia bym sie do niego przylaczyla, ale nei wiem czy zdaze i czy moje umiejetnosci do czegokolwiek sie przydadza Smile

dota72 - Pią 29 Lut, 2008 00:07

Betichw trzymam mocno kciuki-wszystko będzie dobrze cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie .
małgośka - Pią 29 Lut, 2008 11:43

betichw, trzymam kciuki, na pewno wszystko będzie dobrze. cmoknięcie cmoknięcie
przekazuje najświeższe wieści od Ple Ple, cytuję:
"Hej, ze mną jest wszystko OK. Grzesia wyniki są super. Tylko mu uczulenie wyszło na Jonsona- a nie chcieli Mojego Nivea. Jak jutro będzie tak jak dziś to pójdziemu do domu!"
"Ja zabrałam ze sobą Nivea. Ale oni nie pozwolili tego użyć, bo mają tu swoje Jonsona. Ale teraz go będziemy myć w Oilatum. Pediatra kazała.Buziaki dla ... FORUMEK."
cmoknięcie kwiatek dla ciebie love
Chciałam dodać od siebie informację, dla Wszystkich Dziewczyn, które w najbliższym czasie mają urodzić dziecko, że JONSON bardzo często uczula. koniec pax kazanie
Radzę używać sprawdzonych kosmetyków z Bambino. cool cool
Jeśli chodzi o dzieci ze skłonnością do alergii i przesuszania skóry mam wypróbowane OILATUM. cool cool
Chyba trzeba założyć nowy wątek dla świeżo upieczonych Mamusiek?
Trzymam kciuki za Wszystkie Mamuśki, które w najbliższym czasie oczekują potomstwa. cool cool love kwiatek dla ciebie cmoknięcie
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie Danusia. love bye

Krulik - Pią 29 Lut, 2008 11:54

HA! mój mały też ma uczulenie na Jonsona, bo on ma mnóstwo jakiś zapachów itp! A w szpitalach promują tę markę!!! grrrr... Oilatum rzeczywiście jest super, no i jeszcze Emolium - mają fajne emulsje do ciała. No tylko niestety ceny są fiu fiu... Teraz do wszystkich nieaptecznych kosmetyków dają jakieś paskudztwa:( Mój mały ma nawet na bambino uczulenie puknąć się puknąć się

małgośka napisał/a:
Chyba trzeba założyć nowy wątek dla świeżo upieczonych Mamusiek?

popieram;)
I moooooocno całuję Ple Ple i dzidziusia;) Ach, kiedy my go zobaczymy wreszcie!

karmelek - Pią 29 Lut, 2008 12:52

O! To dziwne, mi w szpitalu mówili, że TYLKO Oilatum, J%Johnson absolutnie zakazany, wysusza skórę maluszków! ( co za absurd swoją drogą...) ale jest jeszcze Nivea Baby w białych opakowaniach NUTRI SENSITIVE i tego używamy z powodzeniem Smile
moslamawe - Sob 01 Mar, 2008 13:56

Gratulacje cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
alicja11 - Sob 01 Mar, 2008 18:15

Ple Ple jeszcze raz gratuluję synka i życzę szybkiego powrotu do pełni sił,abyś w pełni mogła doświadczać macierzyństwa-to najpiękniejsze chwile cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie love love
małgośka - Sob 01 Mar, 2008 23:09

karmelek napisał/a:
O! To dziwne, mi w szpitalu mówili, że TYLKO Oilatum

Oni na razie zalecili Oilatum chyba tylko dopóki nie zaleczy się uczulenie.
Na razie nie mam nowych wieści od Ple Ple. zastanawiam się jak wyszła bilirubina. Czy malutki nie ma czasem żółtaczki. puknąć się
Mój Szymuś miał dosyć wysoką i musiał być naświetlany lampami.
Jak tylko dostanę nowe wiadomości to napiszę. A może Ple Ple zrobi nam niespodziankę i Sama napisze do Nas z domku. Bardzo Jej tego życzę. cmoknięcie kwiatek dla ciebie