To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Myszkowanie w kłębkach

halszka - Nie 25 Lip, 2010 15:07

Mysza napisał/a:
Niniejszym ogłaszam wszem i wobec, że z okazji egzaminów wstępnych nie miałam czasu na robótkowanie. Ale za to...
DOSTAŁAM SIĘ NA JAGIELLOŃSKI!!!
Magister jest już mój!

Fikam od chwili, kiedy się dowiedziałam. wesoło mi hopla hurrraaa U nas burza za burzą, ale i tak będzie grill i pęknie beczułka. Jak świętować, to świętować! Tym bardziej, że okazji jakby coraz mniej.

Teraz z Kasiulką rozniesiemy Kraków!

no i co tam mychula u ciebie ? Kraków jak był - tak jest , większych burz nie było , a wy z Kasiulką jesteście ( żywe jeszcze ) ? ...
myszo - jedna - gratulacje ! brawo brawo brawo

lamika88 - Nie 25 Lip, 2010 20:01

Gratuluję cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
Mysza - Nie 25 Lip, 2010 20:30

Dzięki Wam piękne za te wszystkie kfiaty i gratulacje! uklon cmoknięcie Wazonów na bukiety brak. Świętować jeszcze nie miałam kiedy. Jadę dzisiaj do Krakowa się zapisać na te studia. Żyję jeszcze, ale neta nie mam i tylko chwilowo korzystam u chrzestnej. Jak już będę w kontakcie, to częściej się odezwę.

Pozdrawiam serdecznie cmoknięcie love
M.

bieta - Nie 25 Lip, 2010 22:14

Mysza, kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie gratuluję
Elżbieta P. - Pon 26 Lip, 2010 09:17

gratulacje kwiatek dla ciebie cool
Krakowianka - Pon 26 Lip, 2010 11:39

gratuluje!!!!!
no to tylko oglądać się po mieście za "szydełkowymi" dziewczynami!!
proszę mieć zawsze coś szydełkowego przy/na sobie hahahihi

Mysza - Czw 29 Lip, 2010 16:07

bieta, Elżbieta P., Krakowianka, dzięki piękne uklon

Krakowianka, - najpierw trzeba będzie umieć zrobić coś do noszenia, a później nosić Very Happy

Dodaję spóźnione zdjęcia.
Najpierw ze spotkania z Kasiulkom. A jak tylko będę mogła wrzucę zdjęcia prezentów wymiankowych od reni, bo dzisiaj zapomniałam wziąć ze sobą do kafejki.

IIII.... siem nie da na tym kompie. Co za złom!!! placzek wściekły Jak siem bedzie dawać to dam.

Pozdrawiam serdecznie love
M.

7Kasiulek7 - Czw 29 Lip, 2010 16:14

Może to i dobrze... Już byłam przerażona, że się zobaczę rotfl
Joj, nie wyglądałam wtedy jak do zdjęć po całym gorącym dniu pielgrzymowania Very Happy

Bernadka - Pon 09 Sie, 2010 13:56

kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie GRATULACJE idę na imprezę
Mysza - Śro 18 Sie, 2010 15:30

Bernadka, dziękuję pięknie uklon idę na imprezę love

Moje kochane! Nie mam internetu i się na razie odzywam tylko sporadycznie. Nic nowego nie powstaje i przez jakiś czas nie powstanie. W przyszłym tygodniu jedziemy z Kasiulką do Krakowa szukać dla nas miejsca w tym mieście. Może ktoś mógłby nam dopomóc w tej misji? Chwytamy się wszystkiego, co tylko możliwe. Jakby ktoś mógł podzielić się jakimikolwiek informacjami, to proszę się kontaktować bardziej z Kasią, bo ona ma dostęp do sieci w przeciwieństwie do mnie.

Buziaki gorące dla wszystkich cmoknięcie
M.

Mysza - Śro 18 Sie, 2010 15:32

Kraków jest nasz!!!

7Kasiulek7 - Śro 18 Sie, 2010 15:50

Jeju, jednak to wstawiłaś...

Obejrzałam, przeżyłam, mogło być gorzej Very Happy

lamika88 - Śro 18 Sie, 2010 16:50

Mysza, 7Kasiulek7, fajne z Was laski wesoło mi cmoknięcie
7Kasiulek7 - Śro 18 Sie, 2010 23:19

lamika88, no ba! Very Happy Oczywiście, że fajne, ale Kraków i tak będzie biedny... rotfl
Mysza - Czw 19 Sie, 2010 19:32

Jak to przeżyłaś, to wszystko przeżyjesz! Mnie też! Smile wesoło mi hopla
7Kasiulek7 - Czw 19 Sie, 2010 19:49

Dobrze wiedzieć Razz Very Happy
Mysza - Sob 09 Paź, 2010 21:39

CZEŚĆ!!!

Odesfałam się freszcie. Mam dostęp do neta (przynajmniej do 26 października). Tak dawno mnie tu nie było, ale obowiązki i studia (pseudo-wieczorowe wściekły ) dając w kość. Dzisiaj dorzucam fotki aktualności. A tak w ogóle, to mieszkamy z Kaśką z Krakowie już tydzień. Kraków jeszcze stoiwszy, my obie żyjąc (jeszcze) i dając jedna drugiej popalić w duchu wzajemnej życzliwości. Na mieszkaniu będąwszy nas 6. Istny BABILON.

A propos aktualnościów robótkowych. Tytuł: droga przez mękę... trzy metry drogi.

czyli robota na zlecenie.

Nie mam czasu robić małych i pięknych, bo mam już następne zamówienia i te takoż będąc duże zajmą mi lat kilka Very Happy.

Pozdrawiam serdecznościowo cmoknięcie
M.

Jarka - Sob 09 Paź, 2010 22:28

Mysza napisał/a:
trzy metry drogi.
cool cool cool cool cool
janeczka33 - Sob 09 Paź, 2010 23:05

Fajnie,że się odezwałaś i pokazałaś robótkowe cudo. Zastanawiałam się co u ciebie słychać i brakowało tu Ciebie!!
Grażyna - Sob 09 Paź, 2010 23:20

brawo brawo brawo
Violetta21 - Sob 09 Paź, 2010 23:21

imponująca długość i jakie arcydzieło śliczne uklon brawo
Fajnie że jesteś cmok

bieta - Sob 09 Paź, 2010 23:22

janeczka33 napisał/a:
Fajnie,że się odezwałaś i pokazałaś robótkowe cudo

brawo brawo brawo

eumycha - Sob 09 Paź, 2010 23:24

Mysza! Napracowałaś się! Piękne! brawo
brawo brawo brawo
No i witaj w Krakowie wesoło mi wesoło mi wesoło mi

Bożena- 2000 - Nie 10 Paź, 2010 00:00

Mysza, ależ Ty jesteś pracowite zwierzątko. Raczej pszczółka niż myszka. cmoknięcie
nula - Nie 10 Paź, 2010 09:01

3 metry ! - podziwiam - było co dłubać - ale wyszło ślicznie !!! brawo brawo brawo