To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Nasze spotkania - GDAŃSK- spotkania

nann - Czw 15 Paź, 2009 11:59

kuela napisał/a:
nann Smile gadałyśmy z alutką i planujemy spotkanie u mnie Smile
Jak upora się z swoimi zobowiązaniami to się do Ciebie odezwie i zrobimy spotkanie.
pozdr ela

cu-dnie cool
czekam na informancje ;DDD

alutka171 - Pią 16 Paź, 2009 00:21

Przepraszam że się nie odzywałam ale musiałam na kilka dni wyjechać. Jak już Ela wspomniała kombinujemy coś w tym kierunku żeby się spotkać, a na razie przygotowujemy się do wystawy na którą serdecznie zapraszam wszystkich chętnych wraz z rodzinami, sąsiadami, przyjaciółmi itp. itd
O szczegółach można przeczytać tu
http://e-reda.pl/viewtopic.php?t=1171

Nasze cotygodniowe spotkania zaś można podglądać tu
http://e-reda.pl/viewtopic.php?t=64&start=210

Jeśli uważacie że to miejsce nie jest zbyt dobre na ogłoszenie tego typu rzeczy to poprawcie mnie bo jak na razie to ja tu się nie za bardzo mogę połapać co i jak

cmoknięcie cmoknięcie

woalka - Pon 19 Paź, 2009 15:32

cirena, proszę, podziel się wrażeniami ze spotkania hardangerowego...
Myslami byłam z Wami Very Happy

alik - Pią 23 Paź, 2009 09:11

Witajcie! Widzę,że Alutka pisała o naszych Redzkich Impresjach.
Ja chciałabym wybiec znacznie dalej. Stowarzyszenie "Kunszt", którego jestem członkiem planuje zorganizowanie WYSTAWY tylko dla rękodzieła. Miałaby się odbyć na wiosnę.Jestem ciekawa, czy znalazłyby się chętne osoby do wystawienia swoich prac.
Jeśli tak, to proszę o kontakt ze mną. Muszę zacząć tworzyć listę osób oraz technik, które będziemy prezentować. Pozdrawiam i czekam na wiadomości.

alutka171 - Pon 26 Paź, 2009 02:22

Fotorelację z "Impresji" wstawiłam do tematu" Wystawa w Redzie" Zapraszam do oglądania, a chętnych do zgłaszania się do udziału w wiosennej wystawie.
cirena - Śro 30 Gru, 2009 18:13

Ale tu cicho nikt sie nie wpisuje chyba wszystkie Panie zapracowane .
W nadchodzacym Nowym Roku 2010 zycze wszystkim milosniczkom robotek duzo ,duzo zdrowia oraz pracy tworczej i cierpliwosci przy robotkach cmoknięcie

Basia.G - Czw 31 Gru, 2009 16:02

Wszystkiego co najlepsze w Nowym 2010 Roku , spełnienia marzeń , zdrowia i dokończenia starych prac i rozpoczęcia nowych cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
woalka - Pon 04 Sty, 2010 13:05

Ja również przesyłam noworoczne serdeczności dla wszystkich Pomorzanek.Życzę zdrówka, szczęścia, radości i miłości na cały 2010.
I duuużo czasu na realizację swoich hobby oraz spotkania na żywo z koleżankami z forum Smile

Phoebe - Czw 07 Sty, 2010 13:12

woalka napisał/a:
Ja również przesyłam noworoczne serdeczności dla wszystkich Pomorzanek.Życzę zdrówka, szczęścia, radości i miłości na cały 2010.
I duuużo czasu na realizację swoich hobby oraz spotkania na żywo z koleżankami z forum Smile

podpisuje sie pod tymi zyczeniami!
cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

cirena - Śro 13 Sty, 2010 15:47

Kolezanki a moze byśmy sie spotkaly w karnawale zasniezonym i mroznym kiedy jeszcze Woalka jest na chodzie ,co kolezanki na to a w szczegolności Woalka .
Woalko co sadzisz o tym moze dasz jakąś propozycje cmok

woalka - Czw 14 Sty, 2010 09:30

cirena kochana, dzięki, że wrzuciłaś tutaj ten pomysł!
Na chodzie jestem, do pracy chodzę i mam wrażenie, że czasu mam coraz mniej.
Ale masz rację - jak nie teraz, to kiedy?
Ponieważ pracuję, więc jeżeli w tygodniu, to po 16:00. A jeżeli weekend, to zdecydowanie lepsza jest niedziela (poza 24.I. - tę niedzielę mam już zaplanowaną).
Poza tym ciągle planuję wybrać się do Was na spotkanie na Zaspę, ale to może bliżej wiosny.
A jakie terminy pasują Tobie i innym dziewczynom? Sonda rozpoczęta Wink

nann - Czw 14 Sty, 2010 09:35

melduje posłusznie, ze wszystkie niedziele bez ostatniej styczniowej i lutowej mam wolne ;D
radocha

woalka - Czw 14 Sty, 2010 09:43

No to pierwsza propozycja - niedziela 7 lutego.
Jak ta propozycja pasuje innym chętnym na spotkanie Pomorzankom?

Basia.G - Czw 14 Sty, 2010 13:14

dobry pomysł i na razie nie mam nic na ten dzień zaplanowane i już cieszę się na to spotkanie ( i chyba pora zabrać się za robotę bo koleżanki z pewnością przybędą ze swoimi dziełami a ja z ...... niczym to wstyd ) cmoknięcie
cirena - Czw 14 Sty, 2010 17:07

Alu super mi tez pasuje ten termin juz sie pisze zreszto nie moge inaczej nawet odmowic nie moge zeby mi myszy nie zjadly .Takze termin jest juz ustalony tak mysle a teraz miejsce spotkania .mam nadzieje ze tez zaproponujesz / brawo
woalka - Pią 15 Sty, 2010 08:24

cirena napisał/a:
nie moge inaczej nawet odmowic nie moge zeby mi myszy nie zjadly

Baaardzo mi się ten przesąd podoba Smile Mam nadzieję, że wieść o spotkaniu rozgłosisz również wśród koleżanek z Zaspy i na spotkaniu będziemy mogły zobaczyć się w licznym gronie. Naprawdę stęskniłam się już za Wami!
Co do miejsca - pod względem lokali słabo znam jeszcze Gdańsk. Raczej stołuję się w domu - przy dwuletnim brzdącu to znacznie wygodniejsze Wink
Wypróbowanym miejscem jest Capri na Długiej. W ogródku było uroczo, wewnątrz też jest całkiem miło. Może inne koleżanki będą miały pomysł na rozpoznanie nowego miejsca? Jestem otwarta na wszelkie propozycje Smile

Basia.G - Śro 20 Sty, 2010 19:56

To dobre miejsce Capri i myślę , ze nie trudno trafić
cirena - Czw 21 Sty, 2010 13:49

Alu ,Basiu data odpowiednia rozmzwialam z dziewczynami i tez im odpowiada termin i miejsce a teraz ustalic trzeba godzine i znowu z tym sie zwracam do Woalki zeby podala jaka odpowiada .Nie wiecie moze co sie dzieje z Anią ? hahahihi
woalka - Pon 25 Sty, 2010 10:47

Co do godziny - wydaje-mi-się, że dobra byłaby jakaś wczesnopopołudniowa, np. 15:30-16:00 - po obiadku, ale nie za późno, bo dzień ciągle krótki Wink
Ale to tylko moje przypuszczenie. Piszcie dziewczyny o któej Wam pasuje, ja się mogę dostosować do każdej.
Nie wiem co z Anią, ale mam do niej numer tel. więc dziś zadzwonię i sprawdzę.
Mam też prośbę. Niestety od jutra nie będę miała dostępu do netu, dlatego bardzo proszę o telefon w sprawie ostatecznych ustaleń co do godziny spotkania.
Będę na pewno!
Do zobaczonka!
Alicja

Basia.G - Pon 25 Sty, 2010 16:44

mi pasuje
cirena - Pon 25 Sty, 2010 20:56

Basiu nam tez to moze o równej godzinie o 15 w Capri tak jak sugerowala Ala .Ja do niej przedzwonie . bye
cirena - Pon 25 Sty, 2010 20:56

Basiu nam tez to moze o równej godzinie o 15 w Capri tak jak sugerowala Ala .Ja do niej przedzwonie . bye
Basia.G - Wto 26 Sty, 2010 09:42

to super cmoknięcie
agnia.p - Wto 26 Sty, 2010 13:29

Ja chcę się dopisać jeśli można , miejsce i czas super pasuje cool
Basia.G - Wto 26 Sty, 2010 15:12

i fajnie , że nas będzie więcej cool