To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Maranta

Phoebe - Pon 18 Maj, 2009 16:30

brawo brawo prace przesliczne! brawo brawo

Trzymaj sie zdrowo Aneczko!
kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
I dbaj o siebie!
cmok

beacia-24 - Pon 18 Maj, 2009 20:30

maranta, czytam i oczy mi łzami zachodzą - trzeba dać oczkom odpocząć nawet kosztem opustoszałej galerii. Nie poddawaj się i walcz. Koniecznie do lekarza idź tak być nie może byś połowicznie obrazy widziała. Jak wszystkie forumowiczki jestem przy Tobie myślami i trzymam kciuki za poprawę nastroju i zdrówka. kwiatek dla ciebie
halszka - Wto 19 Maj, 2009 00:07

Anno-maranto
- cudne prace , nawet jesli to tylko dla ciebie powtórki brawo
- i zbieraj się , kochana " do kupy " nawet na siłę ! - bierz się w garść - i do lekarza marsz ! bo jak nie to - kazanie albo nawet lanie

- dużo zdrówka , pokonania największych problemów i wielu prostych dróg do obranego celu

moslamawe - Wto 19 Maj, 2009 08:11

halszka napisał/a:
Anno-maranto
- cudne prace , nawet jesli to tylko dla ciebie powtórki brawo
- i zbieraj się , kochana " do kupy " nawet na siłę ! - bierz się w garść - i do lekarza marsz ! bo jak nie to - kazanie albo nawet lanie

- dużo zdrówka , pokonania największych problemów i wielu prostych dróg do obranego celu

POPIERAM

Elżbieta P. - Wto 19 Maj, 2009 21:15

Aniu życzę poprawy zdrowia i lepszego samopoczucia, oby jak najszybciej
powtórki są śliczne brawo

Susan - Śro 20 Maj, 2009 15:00

Aniu prace prześliczne! Proszę Cie dbaj o siebie, bo nikt tak jak Ty nie plącze takich pięknych frywolitek! Masz wielki talent i dlatego nie możesz popadać w czarne dziury. A poza tym... gdzie my się biedniutkie bez Ciebie podziejemy???

Głowa do góry, a mam nadzieję, że złe chwile szybciutko odpedzisz! Ze zdrowiem w chorobach przewlekłych jest tak raz lepiej raz gorzej. Ja tez mam czasem gorszy rok, ale potem mija i wraca do, powiedzmy sobie, normy. Mam nadzieję, że i u Ciebie tak bedzie. Trzymam kciuki! cool

wienia - Wto 02 Cze, 2009 10:54

Jak zawsze przepiekne twoje dzieła sztuki cool
Bernadka - Czw 11 Cze, 2009 09:34

Ania bluzeczka sama wiesz powaliła mnie na kolana i na jesień planuję zmałpowanie jej całkowite Smile co do twoich frywolitek to sama wiesz uklon uklon uklon uklon każda jest dla mnie WIELKA brawo brawo brawo
psotka26 - Pią 12 Cze, 2009 10:49

Jestem pod dużym wrażeniem prac Anny cool cool cool
maranta - Sob 13 Cze, 2009 17:43

Dziękuję uklon cmoknięcie

Nadrabiam zaległości w pokazywaniu nowości i powtóreczek-

bean - Sob 13 Cze, 2009 17:51

szczęka gały ale nam zaserwowałaś pokaz - frywolitki piękne (jak zawsze Very Happy) a sukienka do chrztu jest wspaniała, cudowna brawo brawo brawo
maranta - Sob 13 Cze, 2009 17:55

bean napisał/a:
a sukienka do chrztu jest wspaniała, cudowna

Dziękuję, mam tylko nadzieję, że będzie pasowała, bo robiona tak bardziej na oko, wymiary tylko w przybliżeniu na 9 miesięczną dziewczynkę Wink

jola373 - Sob 13 Cze, 2009 18:11

O mateńko! Aniu, ile tego! ! ! Wierzyc się nie chce, że takim maleńkim przyrządzikiem można tak piękne rzeczy zrobic!
Z uznaniem przyznaję - Ty to potrafisz, i to jak! cool
brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo

Gusia - Sob 13 Cze, 2009 18:29

Aniu jestem w szoku, przepiękna kolekcja, same cuda brawo brawo brawo brawo brawo
barbara 1 - Sob 13 Cze, 2009 18:59

Szczeka opada z wrażenia brawo brawo brawo brawo
makneta - Sob 13 Cze, 2009 19:02

Hm, brak mi słów po prostu z wrażenia!!!
Poranna - Sob 13 Cze, 2009 19:05

pewnego dnia jak nie kardiolog, to okulista będzie mi musiał pomocy udzielić, Ania hahahihi
wszystko, bez wyjątku, jest artystycznym przysmakiem dla mojej duszy i oczu, po prostu pychota! brawo brawo brawo

reni - Sob 13 Cze, 2009 19:13

cuda uklon cool cool cool cool
_ulcia - Sob 13 Cze, 2009 19:18

oj kardiolog by się przydał tak serducho mi pika, mąż zza ramienia ogląda Twoje prace i mówi że to mistrzostwo. cool cool cool
Madzia - Sob 13 Cze, 2009 19:22

Na pochwałę Twoich robótkowych wyczynów brak słów, naprawdę. Jeśli chodzi o frywolitki doszłaś już do takiego poziomu, że za każdym razem można je określić jednym słowem ARCYDZIEŁA. Do tego arcydzieła z prawdziwą artystyczną duszą. Dodatkowo dzisiaj zachwyciłaś tą prześliczną sukieneczką, naprawdę chyba nie mogłaby być piękniejsza.
Wypada tylko głowę pochylić uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon

Żeby jeszcze można było Ci pomóc w tych strasznych problemach Aniu.........
Ściskam Cię mocno! cmok

halszka - Sob 13 Cze, 2009 19:32

Aniu - maranto
- nadrabiaj i nadrabiaj i powtarzaj i pokazuj .... same cudeńka .... brawo brawo oczu nie można oderwać .... brawo brawo

Violetta21 - Sob 13 Cze, 2009 22:10

biżuteria jak zwsze cudna cool brawo
sukieneczka śliczna hopla

buziaczek - Sob 13 Cze, 2009 22:16

mdleje szczęka gały mdleje szczęka gały mdleje szczęka gały aż mowę mi odjęło, cóż za dzieła sztuki, a sukieneczka ................................... jest przecudna wesoło mi uklon
donka66 - Nie 14 Cze, 2009 00:04

A ja widzę same krzyżyki Sad
donka66 - Nie 14 Cze, 2009 00:05

Oooo!!! Teraz w końcu zobaczyłam... i mowę mi odjęło... Cuda prawdziwe! cmoknięcie