Galerie prac użytkowników forum - Maranta
Phoebe - Pon 18 Maj, 2009 16:30
prace przesliczne!
Trzymaj sie zdrowo Aneczko!
I dbaj o siebie!
beacia-24 - Pon 18 Maj, 2009 20:30
maranta, czytam i oczy mi łzami zachodzą - trzeba dać oczkom odpocząć nawet kosztem opustoszałej galerii. Nie poddawaj się i walcz. Koniecznie do lekarza idź tak być nie może byś połowicznie obrazy widziała. Jak wszystkie forumowiczki jestem przy Tobie myślami i trzymam kciuki za poprawę nastroju i zdrówka.
halszka - Wto 19 Maj, 2009 00:07
Anno-maranto
- cudne prace , nawet jesli to tylko dla ciebie powtórki
- i zbieraj się , kochana " do kupy " nawet na siłę ! - bierz się w garść - i do lekarza marsz ! bo jak nie to - albo nawet
- dużo zdrówka , pokonania największych problemów i wielu prostych dróg do obranego celu
moslamawe - Wto 19 Maj, 2009 08:11
| halszka napisał/a: | Anno-maranto
- cudne prace , nawet jesli to tylko dla ciebie powtórki brawo
- i zbieraj się , kochana " do kupy " nawet na siłę ! - bierz się w garść - i do lekarza marsz ! bo jak nie to - kazanie albo nawet lanie
- dużo zdrówka , pokonania największych problemów i wielu prostych dróg do obranego celu |
POPIERAM
Elżbieta P. - Wto 19 Maj, 2009 21:15
Aniu życzę poprawy zdrowia i lepszego samopoczucia, oby jak najszybciej
powtórki są śliczne
Susan - Śro 20 Maj, 2009 15:00
Aniu prace prześliczne! Proszę Cie dbaj o siebie, bo nikt tak jak Ty nie plącze takich pięknych frywolitek! Masz wielki talent i dlatego nie możesz popadać w czarne dziury. A poza tym... gdzie my się biedniutkie bez Ciebie podziejemy???
Głowa do góry, a mam nadzieję, że złe chwile szybciutko odpedzisz! Ze zdrowiem w chorobach przewlekłych jest tak raz lepiej raz gorzej. Ja tez mam czasem gorszy rok, ale potem mija i wraca do, powiedzmy sobie, normy. Mam nadzieję, że i u Ciebie tak bedzie. Trzymam kciuki!
wienia - Wto 02 Cze, 2009 10:54
Jak zawsze przepiekne twoje dzieła sztuki
Bernadka - Czw 11 Cze, 2009 09:34
Ania bluzeczka sama wiesz powaliła mnie na kolana i na jesień planuję zmałpowanie jej całkowite co do twoich frywolitek to sama wiesz każda jest dla mnie WIELKA
psotka26 - Pią 12 Cze, 2009 10:49
Jestem pod dużym wrażeniem prac Anny
maranta - Sob 13 Cze, 2009 17:43
Dziękuję
Nadrabiam zaległości w pokazywaniu nowości i powtóreczek-
bean - Sob 13 Cze, 2009 17:51
ale nam zaserwowałaś pokaz - frywolitki piękne (jak zawsze ) a sukienka do chrztu jest wspaniała, cudowna
maranta - Sob 13 Cze, 2009 17:55
| bean napisał/a: | | a sukienka do chrztu jest wspaniała, cudowna |
Dziękuję, mam tylko nadzieję, że będzie pasowała, bo robiona tak bardziej na oko, wymiary tylko w przybliżeniu na 9 miesięczną dziewczynkę
jola373 - Sob 13 Cze, 2009 18:11
O mateńko! Aniu, ile tego! ! ! Wierzyc się nie chce, że takim maleńkim przyrządzikiem można tak piękne rzeczy zrobic!
Z uznaniem przyznaję - Ty to potrafisz, i to jak!
Gusia - Sob 13 Cze, 2009 18:29
Aniu jestem w szoku, przepiękna kolekcja, same cuda
barbara 1 - Sob 13 Cze, 2009 18:59
Szczeka opada z wrażenia
makneta - Sob 13 Cze, 2009 19:02
Hm, brak mi słów po prostu z wrażenia!!!
Poranna - Sob 13 Cze, 2009 19:05
pewnego dnia jak nie kardiolog, to okulista będzie mi musiał pomocy udzielić, Ania
wszystko, bez wyjątku, jest artystycznym przysmakiem dla mojej duszy i oczu, po prostu pychota!
reni - Sob 13 Cze, 2009 19:13
cuda
_ulcia - Sob 13 Cze, 2009 19:18
oj kardiolog by się przydał tak serducho mi pika, mąż zza ramienia ogląda Twoje prace i mówi że to mistrzostwo.
Madzia - Sob 13 Cze, 2009 19:22
Na pochwałę Twoich robótkowych wyczynów brak słów, naprawdę. Jeśli chodzi o frywolitki doszłaś już do takiego poziomu, że za każdym razem można je określić jednym słowem ARCYDZIEŁA. Do tego arcydzieła z prawdziwą artystyczną duszą. Dodatkowo dzisiaj zachwyciłaś tą prześliczną sukieneczką, naprawdę chyba nie mogłaby być piękniejsza.
Wypada tylko głowę pochylić
Żeby jeszcze można było Ci pomóc w tych strasznych problemach Aniu.........
Ściskam Cię mocno!
halszka - Sob 13 Cze, 2009 19:32
Aniu - maranto
- nadrabiaj i nadrabiaj i powtarzaj i pokazuj .... same cudeńka .... oczu nie można oderwać ....
Violetta21 - Sob 13 Cze, 2009 22:10
biżuteria jak zwsze cudna
sukieneczka śliczna
buziaczek - Sob 13 Cze, 2009 22:16
aż mowę mi odjęło, cóż za dzieła sztuki, a sukieneczka ................................... jest przecudna
donka66 - Nie 14 Cze, 2009 00:04
A ja widzę same krzyżyki
donka66 - Nie 14 Cze, 2009 00:05
Oooo!!! Teraz w końcu zobaczyłam... i mowę mi odjęło... Cuda prawdziwe!
|
|
|