Galerie prac użytkowników forum - prace nuli - po pół roku - str.178
moslamawe - Nie 29 Maj, 2011 07:52
nuluś place super
a werniks ten ? http://decuhobby.blox.pl/...cy-Maimeri.html
jadzia59o - Nie 29 Maj, 2011 10:33
pace przepiękne
nula - Nie 29 Maj, 2011 12:23
jeszcze raz dziękuję !!!
moslamawe, tak, chodzi o ten werniks.
Tzn. ja mam akurat nr 744.
Różnica między nimi jest tylko taka, że ten 746 ma w opisie podane, że jest "samopoziomujący", więc teoretycznie powinien być łatwiejszy w rozprowadzeniu, bo powinien sam się wyrównać.
Nie wiem czy tak jest faktycznie, ale na forum "Kraina czarów" podczytałam, że w praktyce nie ma między nimi żadnej różnicy....
Ani w kładzeniu, ani w efekcie końcowym.....
Może jak będę kupować następny to kupię ten 746 i porównam
Paddington - Nie 29 Maj, 2011 13:34
Jejku chciałabym żeby mi tak niewychodziło jak Tobie Przecież to jest cudne i eleganckie i śliczne! Ja w ogóle nie umiem decoupagować i z najwyższym uznaniem patrzę na takie prace! To jest rewelacyjne!
Pozdrawiam i do zobaczenia
Paillette - Nie 29 Maj, 2011 16:05
Gratuluję cierpliwości...
ciapara - Nie 29 Maj, 2011 16:10
zgadzam sie z poprzedniczka... robótki wszelakiego rodzaju ucza cierpliwosci...
iwona150 - Pon 30 Maj, 2011 07:09
złote rączki, powtórzę ,bo nic innego nie mogę z siebie wydusić,zatkało mnie
Haniutka - Pon 30 Maj, 2011 19:54
| nula napisał/a: | | sama nie wiem która z nas tą walkę wygrała |
No oczywiście, że Ty!
Taca wygląda pięknie a puszka jest rewelacyjna!
Ach ... a nie mogłyby te wiewióreczki mieszkać w tej puszce dobrowolnie? I w razie potrzeby wyskakiwać i rozłupywać orzeszki ....
nula - Pon 30 Maj, 2011 20:25
Paddington, Paillette, iwona150, Haniutka,
| Haniutka napisał/a: | | a nie mogłyby te wiewióreczki mieszkać w tej puszce dobrowolnie? |
Pewnie, że by mogły ! - tylko jak je do tego namówić ???
ciapara - Pon 30 Maj, 2011 21:12
Ja bym wybrała technike mamienia wiewiórek orzeszkami
Gorzej jak skubna puszke z zawartoscia
barbara 1 - Śro 01 Cze, 2011 10:07
| iwona150 napisał/a: | | złote rączki, powtórzę ,bo nic innego nie mogę z siebie wydusić,zatkało mnie |
oj tak,zgadzam się w 100%
Grażyna - Śro 01 Cze, 2011 14:52
To wszystko jest rewelacyjne!
żabka - Czw 02 Cze, 2011 11:50
Rewelacyjne decu
Tacy nie masz się czego czepiać - mi się podoba i to bardzo
| nula napisał/a: | Haniutka napisał/a:
a nie mogłyby te wiewióreczki mieszkać w tej puszce dobrowolnie?
Pewnie, że by mogły ! - tylko jak je do tego namówić ??? hmm | orzechów nasyp do środka może wtedy dobrowolnie zostaną
milamirka - Pią 03 Cze, 2011 15:21
i jak zwykle sliczne prace spod raczek Nuli wychodza za co sie nie wezmie efekt doskonaly
Beata T - Sob 04 Cze, 2011 16:14
cudna tunika i jaka śliczna taca
Ainer - Nie 05 Cze, 2011 21:34
same cudeńka
aiszka4 - Sob 18 Cze, 2011 12:05
Na ostatnim spotkaniu mówiłaś mi o szkatułce z pocałunkiem, ale wróciłam do domu i wyleciało mi z głowy.
A teraz właśnie zbieram szczękę z podłogi
Kot w pościeli przesłodki, kubeczki zabieram. Pojemnik na herbatę ewentualnie Ci zostawię, bo muszę do czegoś zużyć moją serwetkę "green tea". Wiewiórki też, żeby moja kota nie jadła.
W "chanelkę" się nie zmieszczę, więc jest bezpieczna. A ten komplet biżuterii - beżowo-brązowa bransoletka i kolczyki romby - przynieś koniecznie na następne spotkanie.
Taca mi się bardzo podoba - podpytam Cię przy okazji, jak się robi kropeczki, bo wyobraźnia podpowiada mi raczej dziwne pomysły
nula - Wto 21 Cze, 2011 18:37
Dziewczynki - dziękuję Wam serdecznie !!!
Tym razem dla odmiany naszło mnie na frywolitki
Koleżanka prosiła mnie o zakładkę (oj, dawno mnie prosiła, ale ona cierpliwa i wie, że robię tylko wtedy jak mam wenę ) więc jak już mnie naszło to zrobiłam kilka - niech sobie dziewczyna wybierze, która jej się spodoba
oczywiście działam dalej, na razie pokazuję to co mam gotowe
inna osoba poprosiła z kolei o etui na komórkę.
Nie uwierzycie , ale pierwszy raz robiłam coś takiego
I pierwsze oczywiście mi nie wyszło tak jak powinno, więc zostało u mnie, na szczęscie spodobało się córze, więc jest szansa, że się nie zmarnuje
za to drugie wyszło ok i poszło do ludzi
no i wreszcie w końcu udało mi się skończyć hafcik
jeszcze cieplutki - prosto z tamborka (nawet nie wyprasowany)
A od czwartku do 3 lipca mam wolne - hura !!!! - oj, będzie się działo - hmmm zobaczymy co wyjdzie z moich ambitnych planów
anna.pluta1 - Wto 21 Cze, 2011 18:46
lamika88 - Wto 21 Cze, 2011 18:56
Śliczności
ciapara - Wto 21 Cze, 2011 18:56
Piekne nowosci. Zawsze wysoko swoimi pracami ustawiasz poprzeczke. Innym oczywiscie
barbara 1 - Wto 21 Cze, 2011 19:15
Przy takim wysypie wspaniałości to tylko szczeka opada
bean - Wto 21 Cze, 2011 19:17
Przy takim wyborze zakładek to koleżanka zwariuje co jedna to ładniejsza
Z etui oczywiście przesadzasz - to nieudane wg Ciebie wyszło bardzo ładnie i grzechem byłoby takiego nie używać
Na deser zostawiłaś nam piękny hafcik nawet nie wspomniałaś na spotkaniu, że szykujesz takie cudo
| nula napisał/a: | | A od czwartku do 3 lipca mam wolne - hura !!!! hopla hopla - oj, będzie się działo - hmmm zobaczymy co wyjdzie z moich ambitnych planów hmm |
No, kochana... to się będziesz byczyć z robótką w ręku a ja będę myśleć, czym znowu mnie zaskoczysz
Przyjemnego i owocnego w takim razie wypoczynku Ci życzę
Paillette - Wto 21 Cze, 2011 19:21
Same cudeńka... och, chylę nisko czoło dla Twojego kunsztu
danuta_50 - Wto 21 Cze, 2011 19:35
nula, Piękności na dodatek jeszcze zakładeczki zrobione do wyboru i koloru(pod kolor oczu)Etui na komórkę jest bez skazy a ty usiłujesz dopatrzyć się dziury w całym.Zwierzaczki słodziutkie i takie kochane
|
|
|