To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Co MAO wydziergało

kabyr - Śro 23 Sty, 2008 12:55

Bardzo ładny sweterek Mao. cool cool cool
agniechak - Śro 23 Sty, 2008 12:58

Bardzo fajny sweterk - kolorek, fason i wzór. I jest Ci w nim bardzo ładnie i twarzowo brawo brawo brawo
Moja córka męczy mnnie też o taki sweterek, ale nie mogę się jakoś za niego zabrać... Może teraz się zmobilizuję Smile

A dodatkowe kilogramy czy gramy ... Mało jest ludzi idealnych. To tylko przemysł odzieżowy wychodzi z założenia, że po świecie chodzą same "wieszaki na ubrania". I z tego, co można zaobserwować - mężczyznom niekonieczie przypadają do gustu super-modelki - bo co to za przyjemność przytulać żebra obciągniete skórą, hihihihi.
A tak serio - kiedyś czytałam,że osoby przy - choćby małej - tuszy sa pogodniejsze, milsze i szczęśliwsze od tych szczupłych. Dlatego - puszyste górą hopla hopla hopla

monika_b - Śro 23 Sty, 2008 16:53

Mi też się bardzo podoba.
Joanna_J9 - Pon 28 Sty, 2008 13:35

Piekny sweterek Mao...Jestem pełna podziwu.....
brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo
A tak a propo zaczęłam bluzeczkę z tego wzoru co robiłyście z Desikiem wrzosową sukienkę. Dzięki tobie mogę coś wyskrobać na szydełku.....mam tylko nadzieję ,że mi coś wyjdzie.
Serdecznie pozdrawiam z zimnego , wietrznego i deszczowego Edinburga. cool cool cool

Lacrima - Pon 28 Sty, 2008 15:53

Jesli do szafy to tylko do mojej.
kwiatek dla ciebie love kwiatek dla ciebie

Joanna_J9 - Pon 28 Sty, 2008 17:32

Nie...do żadnej szafy... radocha ....napewno dam radę.....choc właśnie rozprułam 4-ry motywy bo żle połączyłam..ale jestem zawzięta i dam radę.
pozdrawiam ciepło wszystkie forumowiczki kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie wesoło mi wesoło mi wesoło mi

Joanna_J9 - Pon 28 Sty, 2008 17:37

Lacrima,
Twoje prace też są suuuperrrr......ja mam narazie bardzo skromną kolekcję i dopiero musze porobić coś żeby było toto widać.
Macie wszystkie wspaniałe pomysły...ja dopiero zaczynam.... cool cool cool

misia0808 - Wto 29 Sty, 2008 18:06

Małgosiu kopertówka jest bardzo piękna. Wygladasz w niej bardzo ładnie, więc ani sie waż upychać ją w szafie. brawo brawo
Mao - Nie 10 Lut, 2008 13:02

Oj ale zaniedbałam swój wątek nie wolno ,ale tak to jest jak się nie ma kabla USB w domu i tylko liczy się na to ,że dobra koleżanka przyjdzie na kawę i przyniesie swój hahahihi

Dzięki ostatniej jej wizycie pochwalę się grubaśnym swetrem robionym na okrągło iście prawdziwy kożuch tylko zimy nie ma nie wiem .Poza tym ostatnio wiele czsu pochłania mi komputer ,gapię się w monitor przeglądając setki stron i szukam inspiracji na ciuszki hmm w których będę w końcu dobrze wyglądać.

No i zgłębiam tajniki obróbki zdjęć pierwsze efekty poniżej zebalek

kabyr - Nie 10 Lut, 2008 13:20

Piękny sweterek
taki typowy na narty brawo brawo brawo

Madzia - Nie 10 Lut, 2008 13:28

Piękny! A jakie piękne zdjęcie! cool brawo brawo brawo
małgośka - Nie 10 Lut, 2008 14:01

Piękny sweterek. A zdjęcie rewelacja. Modelka prosto z wybiegu.
uklon cool cool brawo brawo brawo brawo bye

bjanna - Nie 10 Lut, 2008 14:08

Mao, sweterek rewelacyjny cool zawsze miałam ochotę na taki, ale jakoś zbrakło mi weny bye
Poranna - Nie 10 Lut, 2008 18:17

ale świetny sweter, taki wprost w góry! cool brawo
Asia S. - Nie 10 Lut, 2008 18:20

brawo brawo
alienor - Nie 10 Lut, 2008 18:26

Mao gratuluje sukcesów w obrabianiu fotek .
Sweterek jest super cos podobnego mialam w liceum.nawet też niebieski i cieply i dlugo byl to moj ulubiony sweterek . brawo brawo brawo

misia0808 - Nie 10 Lut, 2008 18:27

Sweterek bardzo, ale to bardzo sliczny. Nie martw się, za rok tez będzie zima i napewno się przyda cool
Elżbieta P. - Nie 10 Lut, 2008 19:46

bardzo fajny sweterek brawo brawo Mao, zima w końcu przyjdzie, jak nie w tym, to w przyszłym roku rotfl a zdjęcie zrobiłaś rewelacyjnie, też bym tak chciała umieć przykro mi bye
Jarka - Nie 10 Lut, 2008 19:57

SWETEREK TEŻ KOJARZY MI SIĘ Z WYPADEM NA NARTY W GÓRY - WYSZEDŁ SUPER cool cool cool POJĘTNA JESTEŚ W TYCH TAJNIKACH OBRÓBKI ZDJĘĆ MAŁGOSIU brawo brawo brawo
gabis - Nie 10 Lut, 2008 22:05

Mao, brawo brawo brawo
dota72 - Pon 11 Lut, 2008 00:57

brawo brawo brawo
wiesia_33 - Pon 11 Lut, 2008 01:14

Mao świetny sweter cool cool cool cool
Mao napisał/a:
SWETEREK TEŻ KOJARZY MI SIĘ Z WYPADEM NA NARTY W GÓRY

I mi też kojarzy się z wypadem w góry hopla hopla hopla cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

Bernadka - Pon 11 Lut, 2008 08:54

Mao, cool brawo faktycznie sweterek narciarski cool
Violetta21 - Pon 11 Lut, 2008 12:43
Temat postu: Co MAO wydziergało
Małgosia super swetrzysko akurat na narty cool brawo brawo
wienia - Pon 11 Lut, 2008 12:49

Ubierz się w swetr i jazda w góry bye bye bye bye