To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Nasze spotkania - Poznan

aiszka4 - Sob 11 Sie, 2012 11:53

weraph napisał/a:
ktoś chce jakieś koraliki?

A w sensie, że jak?

Masz coś na zbyciu, robisz zamówienie, czy chcesz pokazać jakieś nowości?

weraph - Sob 11 Sie, 2012 12:00

aiszka4, Mogę przynieść moje magiczne 5 pudełek, zobaczycie/spiszecie sobie kolory, zawsze moge wam odsprzedać czy odsypać. Zdaję sobie sprawę, że na zywo lepiej to wygląda;)

PS. mam fiolki na koraliki na zbyciu, duze (15gramow wchodzi) za 20 groszy a małe (wchodzi 6,5grama) za 17groszy.

Paddington - Sob 11 Sie, 2012 12:35

weraph, to fiolki też przynieś.

A tak przy okazji Kochane mam taki dziwny dość temat- jadę nad morze na totalne LB (leżenie bykiem) i chcę zabrać ze sobą coś "do roboty" na plażę. Koraliki (jeżeli ich nie nawlekę wcześniej) to odpadają, pozostaje mi więc szydełko lub frywolitka. I tu pytanie- marzy mi się frywolitkowa serwetka albo jakaś fajna serwetka szydełkowa... tyle że do frywolitkowej to nie wiem jaką nitką robić by coś było widać- podpowiedzcie mi frywlitkujące Kobiety co kupić żeby prosto się supłało i było łądnie bo ja mam tylko cieniutkie nitki do biżu i takimi to chyba tylko nasze UchoMisia jest w stanie serwetkę zrobić Wink

W ogóle mam jakiś taki moment że potrzebuję natchnienia... sama nie wiem co bym chciała... chyba trzeba mnie kopnąć w misiowy zadek...

weraph - Sob 11 Sie, 2012 14:39

Paddington, A ile byś chciała? Bo ja mam hurtowe ilosci:)
aiszka4 - Sob 11 Sie, 2012 15:10

weraph, przynieś te skrzynie skarbów wesoło mi

Paddington, u Uli patrzyłam na Aidę, ponoć na frywolitkę się nadaje. A na szydełko to może Cotton Filet - taki śliczny żółty wypatrzyłam. Zajrzyj do Uli do sklepu, jak coś wybierzesz, to Ci na spotkanie przywiezie.

Paddington - Nie 12 Sie, 2012 12:52

weraph, tak na trzy bransoletki żeby było. Ale jak byś miała za ciężko do targania to sobie mną głowy nie zaprzątaj, spoko Smile Miło będzie Cię zobaczyć Smile

aiszka4, dziękuję Kochana, zaraz pooglądam, do zobaczenia na spotkanku Smile- czy zamówienie dojdzie przed środą?
PS. Na zamotanych jest tylko aida 10 i 15. Nie mogę zlokalizować 20. Czy jak coś wybiorę to mam dać znać Tobie czy Uli bo widzę, że Ona rzadko zagląda tu.

Uchomisia - Nie 12 Sie, 2012 13:57

Spotkanie 15 sierpnia
1. aiszka4
2. żabka
3. Bogusia
4. bean
5. Paddington Mis
6. ullak
7. calatea
8. nula
9. weraph
10. Haniutka
11. Uchomisia

cool

bogusia1255 - Nie 12 Sie, 2012 15:32

Paddington w zamotane masz numer telefonu do Ulki , możesz osobiście telefon odbiera wiem to sprawdzałam miesiąc temu .
Paddington - Nie 12 Sie, 2012 18:01

bogusia1255, dziękuję Smile Jak ja bym tylko wiedziała, czego chcę... no ale może do jutra coś postanowię i zadzwonię do Ulki Smile
Widzę, że nas co raz więcej- zapowiada się duże spotkanie Smile

karmelek - Nie 12 Sie, 2012 18:28

Tylko zróbcie duuużoooo zdjęć na tym spotkaniu Smile

Bardzo proszę uklon

weraph - Nie 12 Sie, 2012 19:47

Paddington, czy y się dobrze rozumiemy? Pytałam ile chcesz fiolek:P Na trzy bransoletki? jaka to jest ilość?
Paddington - Nie 12 Sie, 2012 19:56

to rzeczywiście nie zrozumiałam Ciebie, przepraszam. Czytając post byłam myślami w koralikach a nie fiolkach i stąd nieporozumienie. Fiolki to cztery dla mnie Smile
Pozdrawiam i wybacz gapie Smile

żabka - Pon 13 Sie, 2012 13:45

Nasz misio jak zwykle z głową w obłokach wesoło mi
nula - Pon 13 Sie, 2012 13:58

dziewczynki - na spotkaniu będę wesoło mi (tfu, tfu, żeby tylko nie zapeszyć ! )
czy mam wlec ze sobą te koty ????? hahahihi

żabka - Pon 13 Sie, 2012 18:17

nula napisał/a:
czy mam wlec ze sobą te koty ????? hahahihi
Nuleńko co to za dziwne pytanie? oczywiście że tak, przynajmniej ich część wesoło mi
Paddington - Wto 14 Sie, 2012 14:48

nula, no przynajmniej jednego kota! A dla mnie to jeszcze wzorek na serwetkę frywolną jak masz i jeżeli mogę prosić (ale takie ksero z misiem obok wzoru to mam)

W ogóle do frywolitkujących będę miała techniczne pytania i nawet próbeczkę (taką mini próbeczkę) będę miała ze sobą do wzoru który znalazłam w gazecie Smile

Bardzo się cieszę na to spotkanie Smile

Haniutka - Wto 14 Sie, 2012 23:04

nula napisał/a:
czy mam wlec ze sobą te koty ?????

Oczywiście! No może nie wszystkie, ale ze dwa, trzy... Wink Very Happy

weraph - Śro 15 Sie, 2012 10:18

Wszystkie!

PS. poszukuję na "gwałt" ogniwek sprężynkowatych w kolorze złotym, takich 6-8mm, 4 sztuk, poratuje ktoś?

bean - Śro 15 Sie, 2012 22:00

Dziewczyny, dzięki za przesympatyczne spotkanie Smile

karmelek napisał/a:
Tylko zróbcie duuużoooo zdjęć na tym spotkaniu

Karmelku, mnie niestety padły baterie w aparacie. Dopiero pod koniec spotkania zreflektowałam się, że mogę kilka fotek strzelić telefonem, niestety została nas już wtedy połowa Sad i nie wszystkich sfotografowałam.
Za to Bogusia jak zwykle nie zawiodła i na pewno załączy całą fotorelację z naszego spotkania hopla

bogusia1255 - Czw 16 Sie, 2012 12:32

I już jestem z fotkami https://picasaweb.google.com/103967354100464822781/15082012 i jak zawsze dziękuję za cudowną atmosferę spotkania. uklon
Kelmuska - Czw 16 Sie, 2012 12:34

bogusia1255, popraw linka, bo pojawia się info, że strony nie znaleziono.
bogusia1255 - Czw 16 Sie, 2012 12:36

poprawiłam.
Kelmuska - Czw 16 Sie, 2012 12:38

bogusia1255 napisał/a:
poprawiłam

ale miałyście fajnie, mam nadzieję, że i ja w końcu zawitam na takie spotkanko cmoknięcie

Paddington - Czw 16 Sie, 2012 13:42

I ja gorąco dziekuję za spotkanie- było CUDOWNIE- tak nas duzo i tak wesoło... WSPANIALE!!!
Szczególnie gorąco chciałam podziękować HANIUTCE KOCHANEJ za cudeńko w którym zaraz się obfotografuję i wrzucę Smile I AISZCE za kolczyki śliczne, i BEAN za nauczenie "czegoś magicznego", i ULCE za porady..... no WSZYSTKIM za to, że było mi z Wami jak zawsze doskonale. Powiem więcej- tak się wyluzowałam, że wydawało mi sie, że jest sobota i jak dziś rano budzik mnie wyrwał ze snu to nie wiedziałam co się dzieje...
Ściskam gorąco i już mysle o kolejnym naszym spotkaniu cmok cmok cmok

karmelek - Czw 16 Sie, 2012 14:27

bean dzięki Smile przecież ucieszę się z każdego zdjęcia cmoknięcie
bogusia1255 dziękuje za fotki kwiatek dla ciebie

Ale Was dużo było zakręconych robótkomaniaczek Smile Fajnie zobaczyć znajome, uśmiechnięte buzie wesoło mi