Galerie prac użytkowników forum - prace nuli - po pół roku - str.178
Jarka - Wto 21 Cze, 2011 19:52
| bean napisał/a: | | Przy takim wyborze zakładek to koleżanka zwariuje co jedna to ładniejsza | | Paillette napisał/a: | | Same cudeńka |
Bożena- 2000 - Wto 21 Cze, 2011 20:43
E! tam koleżanka. Ja też zwariowałam. Oczy mi się kręcą. Etui kapitalne. Hafcik cudo. I Ty gderasz, że nie haftujesz? A teraz pisz mi tu zaraz jak sobie wyobrażasz wypoczynek? Tylko nie pisz, że będziesz leżeć do góry kołami, pisz prawdę.
karmelek - Wto 21 Cze, 2011 20:50
Już zrobiłaś "Fandago bookmark" ??? I to dwie zakładki tym wzorkiem... pozostałe zakładki też są śliczne! Etui super, nie wiem czemu narzekasz?
Hafcik cudny !!! Czy ma jakieś przeznaczenie? Na poduszkę? Na torebkę?
elunia_olsztyn - Wto 21 Cze, 2011 21:50
Wszystko śliczne jak zawsze, wtul się w kogoś jak te kotki i wypoczywaj .
saba52 - Wto 21 Cze, 2011 22:25
Ale cudowności
Kiedy Wy(i Żabka)to wszystko robicie?
Ja już ogladać nie nadążam!!!!!Nie mówiąc o dzierganiu!
Violetta21 - Wto 21 Cze, 2011 22:48
te kociaki są słodkie i piękne zakładeczki i etui
Madzia - Śro 22 Cze, 2011 11:45
Przecudne zakładeczki, ja jako koleżanka wybrałabym tę zielono-różową, po prostu ach! jaka ona cudna! Podziwiam etui w paseczki, tyle łączenia nitek, ja zrezygnowałam z tego, choć kiedyś miałam chęci. I słodki hafcik. Cudnie u Ciebie!
Też się cieszyłam z paru dni wolnych, ale wczoraj usunęłam zęba i dzisiaj jestem ledwo żywa. Więc wolne zamiast zaplanowanych prac domowych jest dochodzeniem do siebie.
żabka - Śro 22 Cze, 2011 11:51
Śliczne prace wszystkie bez wyjątku i proszę pani, proszę mi się tu nie dopatrywać czegoś czego nie ma (Nula-perfekcjonistka )
| saba52 napisał/a: | | Kiedy Wy(i Żabka)to wszystko robicie? | ja nie wiem o co chodzi - ostatnio to moje robótki leżą i się kurzą
Haniu udanego urlopowania
Pysiatom - Śro 22 Cze, 2011 16:09
Wszystko jest po prostu cudne.
nula - Śro 22 Cze, 2011 19:06
rany, dziewczyny - powinnyście zostać zarejestrowane w spisie leków jako najlepszy lek na świecie na poprawę nastroju !!!!! - bardzo Wam dziękuję za te wszystkie słowa, które tu wypisujecie !!!
| bean napisał/a: | | nawet nie wspomniałaś na spotkaniu, że szykujesz takie cudo |
A bo ja te lwiątka (bo tak na marginesie to są lwiątka ) haftowałam od zeszłego roku i jakoś nie pomyślałam, że trzeba się tym chwalić
| bean napisał/a: | | to się będziesz byczyć z robótką w ręku a ja będę myśleć, czym znowu mnie zaskoczysz |
oj, chyba nie tak łatwo będzie Cię zaskoczyć ale bardzo się postaram
| Bożena- 2000 napisał/a: | | I Ty gderasz, że nie haftujesz? |
Ja gderam, że haftuję w żółwim tempie a nie, że w ogóle nie haftuję
| Bożena- 2000 napisał/a: | | teraz pisz mi tu zaraz jak sobie wyobrażasz wypoczynek? |
Mam zamiar przeprosić się z maszyną do szycia Mam parę pomysłów, ale zobaczymy co z tego wyjdzie.....
Przede wszystkim mam zamiar robić tylko to na co będę miała ochotę - czyli pełen luzik
| karmelek napisał/a: | | Już zrobiłaś "Fandago bookmark" ??? |
ano zrobiłam....
Trochę się zdziwiłam, dlaczego piszesz "już" ale domyślam się, że chodzi o to, że to jest nowy, tegoroczny wzorek Jane Eborall ?
| karmelek napisał/a: | | Hafcik cudny !!! Czy ma jakieś przeznaczenie? Na poduszkę? |
Jejku, skąd wiesz ??? dokładnie tak ! mam zamiar wkomponować te lwiątka w poduszkę
| saba52 napisał/a: | | Kiedy Wy(i Żabka)to wszystko robicie? |
Żabka po nocach a ja w tak zwanym "międzyczasie"
| Madzia napisał/a: | | Też się cieszyłam z paru dni wolnych, ale wczoraj usunęłam zęba i dzisiaj jestem ledwo żywa. |
Madzia - współczuję
Ale to i tak dobrze, że akurat masz trochę wolnego - odpoczywaj i dochodź do siebie !!!
| żabka napisał/a: | | Nula-perfekcjonistka |
do usług
Grażyna - Śro 22 Cze, 2011 19:13
Śliczne prace wszystkie bez wyjątku
karmelek - Śro 22 Cze, 2011 22:29
Tak , to jest wzorek z tego roku i widzę, że na różnych blogach z nim eksperymentują
Bo te kociaki takie miłe są, tylko do przytulania od razu przyszła mi do głowy poduszka
iwona150 - Czw 23 Cze, 2011 12:17
o rety jakie fajne zakładki ,a pokrowce a hafcik ...oj wszystko mi się podoba
misia0808 - Czw 23 Cze, 2011 21:39
Nuleńko perfekcyjne prace. Rety jak ja lubię tutaj zaglądać i napaść swoje stare oczy Twoimi cudownościami
grzewa - Pią 24 Cze, 2011 00:30
Piękne wszystkie prace.
milamirka - Pią 24 Cze, 2011 15:27
wszedzie mozna oko nacieszyc ale Nula powala na kolana swoimi pieknymi roznosciami lubie ogladac twoje prace
nula - Śro 29 Cze, 2011 17:37
Grażyna, iwona150, misia0808, grzewa, milamirka, bardzo, bardzo Wam dziękuję
siedzę sobie w domku i szyję, szyję, szyję - w końcu "przemówiła" do mnie maszyna do szycia
Ale na początek niezbyt udana zakładka - i nie, nie marudzę, nie szukam dziury w całym i się nie czepiam
Po prostu chciałam wypróbować, czy ten kordonek nadaje się na frywolitki, bo bardzo mi się kolor podobał - ale już wiem, że się nie nadaje - nitka jest szorstka, nierówna i nie chce się przesuwać - robi się ciężko a frywolitka nie ma efektu. Ale co tam, będę miała następną zakładkę do gubienia
i powtórka znanego już wzorku
I w końcu zrobiłam dla siebie popielaty komplet
Z niego jestem naprawdę zadowolona i nikomu nie oddam !
"oprawiłam" lwiątka w poduszkę
no a teraz szyję łapki do garnków
te już skończone, reszta na różnym etapie powstawania
takie śmieszne z łabądkami
i takie trochę bardziej ambitne
na razie tylko to jest skończone, oczywiście zaczętych jeszcze kilka rzeczy naraz - mam stanowczo za dużo pomysłów i tak się miotam między różnymi robótkami......
całusy dla wszystkich
lecę dalej
Paillette - Śro 29 Cze, 2011 17:41
Świetny wypust
Jarka - Śro 29 Cze, 2011 17:49
milamirka - Śro 29 Cze, 2011 17:56
wszystko sliczne milusie poduszeczki wiem cos o nich ty jednak masz te zdolnosci i dobe wydluzona pieknieeeeeeeeeeeeee
Haniutka - Śro 29 Cze, 2011 20:09
Nula słów mi zabrakło
Popielaty komplet rewelacyjny, podusia cudnie przytulaśna, łapki, zakładki... po prostu super!
A mam jeszcze takie nieśmiałe pytanko : może "porozmawiasz" też z moją maszyną?
Miłego urlopowego szaleństwa
lamika88 - Śro 29 Cze, 2011 20:35
A czy jest coś czego nie umiesz? Piękne prace popielaty komplecik bym chętnie capnęła
Madzia - Śro 29 Cze, 2011 21:15
jejku jakie to cuda wszystko, jaki cudny ten szary komplet!!!!!!!!!!!!!!
Może jakbyś była w Lublinie to byś zgubiła tę zakładkę, a ja bym akurat ją znalazła.............
Pysiatom - Śro 29 Cze, 2011 21:53
Oczopląs gotowy, wszystko jest prześliczne i nie wiadomo na czym zatrzymać wzrok. Wielkie
marysia54 - Śro 29 Cze, 2011 22:21
nula wielkie i
za wszystkie prace
|
|
|