To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - prace nuli - po pół roku - str.178

Jarka - Wto 21 Cze, 2011 19:52

bean napisał/a:
Przy takim wyborze zakładek to koleżanka zwariuje co jedna to ładniejsza
cool cool cool cool cool
Paillette napisał/a:
Same cudeńka
cool cool cool
Bożena- 2000 - Wto 21 Cze, 2011 20:43

E! tam koleżanka. Ja też zwariowałam. Oczy mi się kręcą. Etui kapitalne. Hafcik cudo. I Ty gderasz, że nie haftujesz? A teraz pisz mi tu zaraz jak sobie wyobrażasz wypoczynek? Tylko nie pisz, że będziesz leżeć do góry kołami, pisz prawdę. cmoknięcie cmoknięcie
karmelek - Wto 21 Cze, 2011 20:50

Już zrobiłaś "Fandago bookmark" ??? I to dwie zakładki tym wzorkiem... uklon uklon uklon pozostałe zakładki też są śliczne! Etui super, nie wiem czemu narzekasz? Smile
Hafcik cudny !!! Czy ma jakieś przeznaczenie? Na poduszkę? Na torebkę?

elunia_olsztyn - Wto 21 Cze, 2011 21:50

Wszystko śliczne jak zawsze, wtul się w kogoś wesoło mi jak te kotki i wypoczywaj .
saba52 - Wto 21 Cze, 2011 22:25

Ale cudowności cool brawo

Kiedy Wy(i Żabka)to wszystko robicie?
Ja już ogladać nie nadążam!!!!!Nie mówiąc o dzierganiu!

Violetta21 - Wto 21 Cze, 2011 22:48

te kociaki są słodkie i piękne zakładeczki i etui cool brawo
Madzia - Śro 22 Cze, 2011 11:45

Przecudne zakładeczki, ja jako koleżanka wybrałabym tę zielono-różową, po prostu ach! jaka ona cudna! Podziwiam etui w paseczki, tyle łączenia nitek, ja zrezygnowałam z tego, choć kiedyś miałam chęci. I słodki hafcik. Cudnie u Ciebie!
brawo brawo brawo brawo
Też się cieszyłam z paru dni wolnych, ale wczoraj usunęłam zęba i dzisiaj jestem ledwo żywa. Więc wolne zamiast zaplanowanych prac domowych jest dochodzeniem do siebie.

żabka - Śro 22 Cze, 2011 11:51

Śliczne prace wszystkie bez wyjątku brawo brawo brawo i proszę pani, proszę mi się tu nie dopatrywać czegoś czego nie ma nie wolno (Nula-perfekcjonistka wesoło mi)

saba52 napisał/a:
ja nie wiem o co chodzi nie wiem - ostatnio to moje robótki leżą i się kurzą wesoło mi

Haniu udanego urlopowania wesoło mi cmok

Pysiatom - Śro 22 Cze, 2011 16:09

Wszystko jest po prostu cudne. brawo brawo brawo
nula - Śro 22 Cze, 2011 19:06

rany, dziewczyny - powinnyście zostać zarejestrowane w spisie leków jako najlepszy lek na świecie na poprawę nastroju !!!!! - bardzo Wam dziękuję za te wszystkie słowa, które tu wypisujecie !!!
cmok cmok cmok

bean napisał/a:
nawet nie wspomniałaś na spotkaniu, że szykujesz takie cudo

A bo ja te lwiątka (bo tak na marginesie to są lwiątka jęzorek ) haftowałam od zeszłego roku hahahihi i jakoś nie pomyślałam, że trzeba się tym chwalić rotfl

bean napisał/a:
to się będziesz byczyć z robótką w ręku a ja będę myśleć, czym znowu mnie zaskoczysz

oj, chyba nie tak łatwo będzie Cię zaskoczyć ale bardzo się postaram wesoło mi

Bożena- 2000 napisał/a:
I Ty gderasz, że nie haftujesz?

Ja gderam, że haftuję w żółwim tempie a nie, że w ogóle nie haftuję Very Happy

Bożena- 2000 napisał/a:
teraz pisz mi tu zaraz jak sobie wyobrażasz wypoczynek?

Mam zamiar przeprosić się z maszyną do szycia hahahihi Mam parę pomysłów, ale zobaczymy co z tego wyjdzie.....
Przede wszystkim mam zamiar robić tylko to na co będę miała ochotę - czyli pełen luzik hopla

karmelek napisał/a:
Już zrobiłaś "Fandago bookmark" ???

ano zrobiłam....
Trochę się zdziwiłam, dlaczego piszesz "już" ale domyślam się, że chodzi o to, że to jest nowy, tegoroczny wzorek Jane Eborall ?

karmelek napisał/a:
Hafcik cudny !!! Czy ma jakieś przeznaczenie? Na poduszkę?

Jejku, skąd wiesz ??? dokładnie tak ! mam zamiar wkomponować te lwiątka w poduszkę wesoło mi

saba52 napisał/a:

Żabka po nocach hahahihi a ja w tak zwanym "międzyczasie" hahahihi

Madzia napisał/a:
Też się cieszyłam z paru dni wolnych, ale wczoraj usunęłam zęba i dzisiaj jestem ledwo żywa.

Madzia - współczuję love
Ale to i tak dobrze, że akurat masz trochę wolnego - odpoczywaj i dochodź do siebie !!!

żabka napisał/a:
Nula-perfekcjonistka

do usług

Grażyna - Śro 22 Cze, 2011 19:13

Śliczne prace wszystkie bez wyjątku cool
karmelek - Śro 22 Cze, 2011 22:29

Tak , to jest wzorek z tego roku i widzę, że na różnych blogach z nim eksperymentują Smile

Bo te kociaki takie miłe są, tylko do przytulania Smile od razu przyszła mi do głowy poduszka Smile

iwona150 - Czw 23 Cze, 2011 12:17

o rety jakie fajne zakładki ,a pokrowce a hafcik ...oj wszystko mi się podoba brawo brawo brawo
misia0808 - Czw 23 Cze, 2011 21:39

Nuleńko perfekcyjne prace. Rety jak ja lubię tutaj zaglądać i napaść swoje stare oczy Twoimi cudownościami uklon uklon brawo brawo brawo
grzewa - Pią 24 Cze, 2011 00:30

Piękne wszystkie prace. brawo brawo brawo
milamirka - Pią 24 Cze, 2011 15:27

wszedzie mozna oko nacieszyc ale Nula powala na kolana swoimi pieknymi roznosciami lubie ogladac twoje prace brawo brawo brawo brawo brawo cmoknięcie
nula - Śro 29 Cze, 2011 17:37

Grażyna, iwona150, misia0808, grzewa, milamirka, bardzo, bardzo Wam dziękuję love love

siedzę sobie w domku i szyję, szyję, szyję - w końcu "przemówiła" do mnie maszyna do szycia rotfl
Ale na początek niezbyt udana zakładka - i nie, nie marudzę, nie szukam dziury w całym i się nie czepiam Very Happy
Po prostu chciałam wypróbować, czy ten kordonek nadaje się na frywolitki, bo bardzo mi się kolor podobał - ale już wiem, że się nie nadaje - nitka jest szorstka, nierówna i nie chce się przesuwać - robi się ciężko a frywolitka nie ma efektu. Ale co tam, będę miała następną zakładkę do gubienia rotfl

i powtórka znanego już wzorku

I w końcu zrobiłam dla siebie popielaty komplet wesoło mi

Z niego jestem naprawdę zadowolona i nikomu nie oddam !

"oprawiłam" lwiątka w poduszkę

no a teraz szyję łapki do garnków
te już skończone, reszta na różnym etapie powstawania
takie śmieszne z łabądkami jęzorek

i takie trochę bardziej ambitne

na razie tylko to jest skończone, oczywiście zaczętych jeszcze kilka rzeczy naraz - mam stanowczo za dużo pomysłów i tak się miotam między różnymi robótkami...... rotfl

całusy dla wszystkich
lecę dalej :szyję: wesoło mi

Paillette - Śro 29 Cze, 2011 17:41

Świetny wypust Smile brawo brawo brawo
Jarka - Śro 29 Cze, 2011 17:49

radocha radocha radocha
milamirka - Śro 29 Cze, 2011 17:56

wszystko sliczne milusie poduszeczki wiem cos o nich cmoknięcie ty jednak masz te zdolnosci i dobe wydluzona pieknieeeeeeeeeeeeee brawo brawo brawo brawo brawo brawo
Haniutka - Śro 29 Cze, 2011 20:09

Nula słów mi zabrakło szczęka
Popielaty komplet rewelacyjny, podusia cudnie przytulaśna, łapki, zakładki... po prostu super! cool brawo
A mam jeszcze takie nieśmiałe pytanko noo : może "porozmawiasz" też z moją maszyną? jęzorek
Miłego urlopowego szaleństwa wesoło mi

lamika88 - Śro 29 Cze, 2011 20:35

A czy jest coś czego nie umiesz? puknąć się wesoło mi Piękne prace cool cool cool popielaty komplecik bym chętnie capnęła zebalek daję nogę daję nogę gafa
Madzia - Śro 29 Cze, 2011 21:15

jejku jakie to cuda wszystko, jaki cudny ten szary komplet!!!!!!!!!!!!!! brawo brawo brawo brawo brawo
Może jakbyś była w Lublinie to byś zgubiła tę zakładkę, a ja bym akurat ją znalazła............. hmm

Pysiatom - Śro 29 Cze, 2011 21:53

Oczopląs gotowy, wszystko jest prześliczne i nie wiadomo na czym zatrzymać wzrok. Wielkie brawo brawo brawo
marysia54 - Śro 29 Cze, 2011 22:21

nula wielkie brawo brawo brawo brawo i uklon uklon uklon
za wszystkie prace