To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Co MAO wydziergało

Mao - Pon 11 Lut, 2008 15:43

He ,he w góry może i tak ,ale na narty nigdy w życiu oooo nieee raz deski miałam na nogach i to za młodu i więcej tego nie powtórzę Very Happy .
Cieszę się ,że swetrzysko się podoba , na razie leży w szafie i czeka....na mroźne dni brrrrrr pewnie w przyszłym sezonie , bo na razie u mnie zakwitły przebiśniegi i pierwsze pierwiosnki nie wspomnę o całej reszcie , która wylazła z ziemi lub puściła pąki tylko ,żeby teraz tego nie zmroziło no poczekaj...

beacia - Pon 11 Lut, 2008 16:18

a mnie się taki swetr przydałby w pracy bo stary, zimny budynek w którym padło centralne aż się prosi o ciepluchny sweter, podziwiam cię Mao że chciało ci się szalec z kolorowymi kulkami brawo bo ja to i owszem robic lubię ale tylko z jednym kłębkiem, więcej kulek wywołuje u mnie panikę że się zasupłają na weźlisko a poza tym nie wyobrazam sobie ewentualnego prucia jakiegos błędu.
buziaczek - Pon 11 Lut, 2008 18:32

świetny swetr cool brawo
Halkuk - Wto 12 Lut, 2008 16:52

Ale śliczny sweter cool brawo cool
Grochu - Wto 12 Lut, 2008 17:33

Mao piękne swetrzysko cool
Zimy ostatnio jakoś mało zimowe sie porobiły. Alternatywą szusowania, albo innych szaleństw mogą być górskie wycieczki. Szkoda, aby tak efektowny wyrób zdobił jedynie półkę w szafie oooo nieee

Oprócz przebiśniegów ze zdziwieniem oglądałam róże, wypuszczające młode listki. Surprised

maranta - Wto 12 Lut, 2008 17:36

Mao, tylko się wtulić w Twój sweterek, superaśny jest cool cool cool
agniechak - Śro 13 Lut, 2008 12:53

MAO, podziwiam Cię !!! Zawsze podobały mi się takie swetry, ale nawet sobie nie umiem wyobrazić, jak się za nie zabrać... Jak widać - Masz wyobraźnie odpowiednich rozmiarów a do tego talent brawo brawo brawo
avante - Śro 13 Lut, 2008 13:44

Śliczny sweterek brawo
Zosia32 - Śro 13 Lut, 2008 13:52

MAO sweter świetny widać że cieplutki i mięciutki hopla
Anngo - Śro 13 Lut, 2008 15:31

Wspaniałe swetrzysko radocha Uwielbiam takie radocha
ata30 - Śro 13 Lut, 2008 16:28

ekstra sweter cool cool cool brawo brawo brawo
Mao - Sob 16 Lut, 2008 23:27

Tadam pax skończyłam tunikę z "Sasanki" druty 2,5 i 3 oraz szydełko do wykończenia dekoltu 3mm . W tej będe chodzić bo trafiłam w rozmiar hahahihi
Koncepcja własna podpatrzona z kilku swetrów i wzorów.

Asia S. - Sob 16 Lut, 2008 23:52

Mao, pokaż na sobie swoje najnowsze dzieło brawo brawo
magdalena - Sob 16 Lut, 2008 23:56

Fantastyczna tuniczka Mao cool cool cool
Jarka - Nie 17 Lut, 2008 08:12

Małgosiu, ale co to za sesja bez modelki ??? Tuniczka wyszła świetna cool cool cool
bjanna - Nie 17 Lut, 2008 09:38

Mao, no, no pokaż się w niej hopla bardzo mi się podoba cool bye
Mao - Nie 17 Lut, 2008 10:30

Pokażę się w niej jak zdobędę kabel USB wściekły już mnie wkurza jego brak w domu.Fotki szybko musiałam cyknąć bo koleżanka wleciała tylko na chwilkę ze swoim kablem ,ale cyknę sobie i poproszę by znów przyniosła kabelek , tak wiec proszę o cierpliwość zebalek
Jasieńka - Nie 17 Lut, 2008 10:32

mao bardzo piękna ta tunika brawo brawo
ata30 - Nie 17 Lut, 2008 10:33

tunika cudo brawo brawo brawo brawo brawo brawo
Zosia32 - Nie 17 Lut, 2008 10:41

MAO tunika świetna cool
Madzia - Nie 17 Lut, 2008 10:51

Tunika świetna, poza tym Ty zawsze tak fajnie łączysz kolory! Ja również czekam na zdjęcie z Twoją uroczą buzią!
brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo

maranta - Nie 17 Lut, 2008 11:09

Świetna tunika cool cool cool
Szkoda, że nie mogę Ci wirtualnie kabelka podrzucić, mam zapasowy z lekko nadgryzioną koszulką Wink

Gdy kupiłam mój pierwszy aparacik ponad 3 lata temu, to wszystko ładnie wypakowałam i nim się od razu zajęłam, próbnie cyknęłam pierwszą fotkę- akurat Kizia na dywanie była pod ręką.
Potem zainstalowałam sterowniki do aparatu i chciałam go podłączyć...
Tylko kurna olek... gdzie ten kabelek...
Znalazłam na dywanie, zdziwiłam się przy tym, że koszulka pęknięta, hmmm...
Zgrałam próbnie tę pierwszą fotkę do komputera i dopiero na tej fotce zobaczyłam co się kablowi stało wesoło mi wesoło mi wesoło mi

Musiała zarajza go ukraść i w czasie, gdy się zajmowałam aparatem, ona zajmowała się kablem puknąć się puknąć się puknąć się

Więc łap kabelka, bo ja chcę ciuszka na Tobie zobaczyć Wink

alienor - Nie 17 Lut, 2008 11:22

O rany , taka cienizna i w takim tempie Mao uklon
tunika jest śliczna , z tegoco mogę się dopatrzeć to koperta tylko do talii . Będziesz cudownie wyglądać cool cool cool

Krulik - Nie 17 Lut, 2008 11:39

Śliczna tuniczka!!!
Grażyna - Nie 17 Lut, 2008 11:40

Fajny z tek kici rozrabiaka wesoło mi

Sweterek śliczny, akurat na dzisiaj, bo u mnie zima i mroźno, a tunika rewelacyjna brawo