To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Maranta

Phoebe - Śro 08 Lip, 2009 17:49

maranta, Przepiekne! slow mi zabraklo... brawo
jola373 - Śro 08 Lip, 2009 18:09

Aniu, dla mnie spódnica - bomba! Tworzy z bluzeczką piękny komplet! cool brawo brawo brawo

A Ty nie narzekaj, tylko mów, że to zamierzony efekt! wesoło mi

Frywolitki - jak zawsze - cudne, a najbardziej podoba mi się brązowy, cieniowany komplecik! Uwielbiam go! cmoknięcie

Kiciusia masz inteligentnego - wie, że nie wolno pani przeszkadzać, więc zakamuflowany nieśmiało zerka...

maranta - Śro 08 Lip, 2009 19:45

Dziękuję ślicznie cmoknięcie

jola373 napisał/a:
dla mnie spódnica - bomba! Tworzy z bluzeczką piękny komplet!

O to chodzi, ze to nie komplet, bo spódnica nie dla mnie Wink
Gdyby była moja, to bym nie marudziła, ale dla kogoś to chciałabym, żeby wsio było tak jak być powinno a gdy nie jest to placzek

W ogóle to dzisiaj mam płaczliwy nastrój, nie potrafię się pogodzić z tymi problemami ze wzrokiem, najgorsze, że na żadną pomoc liczyć nie mogę.
Każde pogorszenie załamuje mnie okropnie a gdy psychika siada, to wszystkie problemy puchną do kwadratu, do sześcianu, do n-tej potęgi...
Smutno mi, nawet robótki, które zawsze cieszyły, teraz nie cieszą, nic nie cieszy.
Kiedyż te choróbska się wyniosą z naszego domu wściekły

Przepraszam, że tak marudzę, ale uwierzcie, ze ostatnio nie mogę już z własną osobą wytrzymać, najchętniej wyszłabym z siebie i uciekła hen do lasu...

Violetta21 - Śro 08 Lip, 2009 20:13

Andzia cmok
spódniczka jest całkeim fajna to połączenie kolorów zrobiło ją bardzo ciekawą wesoło mi a frywolki to zawsze dla mnie cudeńka cool sukieneczka już mi się podoba bye

Anusiaczek - Czw 09 Lip, 2009 10:13

Aniu frywolitki jak zwykle genialne!!! Uwielbiam je w Twoim wykonaniu, piękne są uklon
Spódnica też wydaje się w porządku Smile Chociaż chciałabym bardzo zobaczyć ją na ludziu.

buziaczek - Czw 09 Lip, 2009 11:40

wowwwwww jaka piękna biżuteria i spódnica równie piękna brawo
bieta - Czw 09 Lip, 2009 18:45

maranta
WSZYSTKIE TWOJE PRACE SA PIEKNE
brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo

Halkuk - Czw 09 Lip, 2009 20:21

Wspaniałe prace uklon brawo
Życzę ci duuużo zdrówka love

makneta - Czw 09 Lip, 2009 20:42

Aniu, cmok cmok cmok cmok cmok cmok
milamirka - Czw 09 Lip, 2009 22:10

Piekne prace brawo Wracaj juz do zdrowka koniec tych chorob
Mysza - Pią 10 Lip, 2009 12:55

Maranto - kolejny raz zarzekam się po obejrzeniu twojej galerii, że już tam nie wrócę, bo mnie chcę się wpędzać bardziej w kompleksy niż jestem. Ale wracam za każdym razem i rozum mi odejmuje. Ja nie mam jak nauczyć się frywolitek (brak czasu), a twoja biżuteria to 8 cud świata. Buziaczki serdeczne i uszy do góry. W końcu co nas nie zabije... to na pewno spróbuje ponownie, więc nie ma co się łamać.
Zdrówka i uśmiechów kwiatek dla ciebie
Mysza cmoknięcie

teris - Pią 10 Lip, 2009 13:35

cool brawo brawo
Bernadka - Pią 10 Lip, 2009 13:40

Aniu gratuluję ci cirpliwości do tej spódnicy , wiem co za wstręciuch z niej był i co do kolorów to ostatnio sama miałam przygodę . Zamówiłam sobie włóczkę w zamotane i na drugi dzień pani dzwoniła żę okazuje się że niby ta sama a jednak kolory nie te same i to zupełnie różniące się od tego co poprzednia i musiałam zmieniać zamówienie. brawo brawo brawo brawo
maranta - Pią 10 Lip, 2009 14:02

Dziękuję wszystkim za miłe komentarze cmoknięcie

Teraz pora na sukienkę. Zmusiałam się do sesji zdjęciowej z bidą, bo się źle czuję co zresztą widać na zdjęciach.

Włóczka jakaś z odzysku w kolorze srebrnym- czego nie widać na zdjęciach.
Szydełko 4mm a mniej więcej od linii bioder w dół przeszłam na szydełko 5mm, co niestety dokładnie widać na zdjęciach wesoło mi

Z sukienki jestem zadowolona, jedyne zastrzeżenia mogę mieć do tego co w sukience...

Bernadka - Pią 10 Lip, 2009 14:14

Świetna sukienka , ale minka jakaś taka cmok cmok super w niej wyglądasz brawo brawo
Anusiaczek - Pią 10 Lip, 2009 14:19

Aniu sukienka wyszła pięknie! brawo brawo brawo
mimusia-1 - Pią 10 Lip, 2009 14:20

Sukienka śliczna brawo brawo brawo
we_st - Pią 10 Lip, 2009 14:22

Ładnie Ci w tej sukience i głowa do góry, będzie lepiej love
jola373 - Pią 10 Lip, 2009 14:24

Aniu, sukienka piękna! cool brawo brawo brawo
Anisa - Pią 10 Lip, 2009 14:31

Bardzo ładna sukienka brawo
natta - Pią 10 Lip, 2009 14:43

świetnie w niej wyglądasz brawo
maranta - Pią 10 Lip, 2009 14:47

Dziekuję dziewczyny cmoknięcie

Sukienka jako tako, tylko ja mam walnięte proporcje w mojej własnej osobie i dopiero na fotkach widzę, że zmiana rozmiaru szydełka akurat w tym miejscu, to nie był dobry pomysł, bo podkreśla to moje zbyt obfite dolne partie.
Poza tym dolny wykańczający wzorek w moim przypadku też powinien być drobniejszy niż górny a przez to zwiększone szydełko jest odwrotnie.
No cóż, gdybym jeszcze coś takiego dla siebie dłubała, to choć tego błędu nie powtórzę Wink

Gdy patrzę na siebie, to przypomnina mi się taki film z Kobielą- Przekładaniec.
Mnie też tak jakoś poskładano z niezbyt pasujących do siebie części hahahihi
Góra- klatka i ręce drobniutkie, od pasa w dół kawał baby, stópki znowu maleńkie i do tego tak wąskie, że zdobycie jakiegokolwiek obuwia, w którym bym nie pływała graniczy z cudem. Na samej górze też nie lepiej, bo główka malutka, tyle, że okrągluśka- wszelkie pokrywki, przykrywki, nakrywki lądują mi na nosie (oooo chociaż ten mam wielki i spadzisty Wink ).
To tylko to co na zewnątrz a wśrodku mojej osoby jest jeszcze lepszy galimatias, lekarze to się za głowy biorą puknąć się

teris - Pią 10 Lip, 2009 14:57

Aniu nie przesadzasz Ty trochę hmm nie jedna babka chciała by mieć taką figórkę ślicznie wyglądasz w tej sukieneczce radocha
makneta - Pią 10 Lip, 2009 17:10

Sukienka jest bardzo ładna, ty wyglądasz w niej ślicznie i ogólnie nie narzekaj na swoją urodę, bo jesteś ładną kobietką. Mam nadzieję, że zdrowie będzie wkrótce lepiej - musi być. cmok
Lucilla - Pią 10 Lip, 2009 17:32

Widzę na zdjęciu zgrabną "babkę",proporcje idealne, żadnych krągłości, tylko pozazdrościć!
Pozdrawiam serdecznie i życzę dużo optymizmu i słońca! bye