Nasze spotkania - Poznan
Haniutka - Czw 16 Sie, 2012 16:44
My również bardzo dziękujemy za wspaniałe spotkanie Miło było poznać Nowe Robótkujące
Dziękujemy ślicznie za dostarczone zamówienie i za wszelkie porady
bean buziaki wielkie za cudną zakładkę!
Dziewczyny fajne fotki! Dzięki
Kamoni - Czw 16 Sie, 2012 17:20
Fajnie na was popatrzeć,wszystkie takie radosne ,że aż zazdroszczę wam trochę może kiedyś i mnie się uda z wami spotkać ,a na razie uwielbiam oglądać wsze zdjęcia
aiszka4 - Czw 16 Sie, 2012 17:33
| Kelmuska napisał/a: |
ale miałyście fajnie, mam nadzieję, że i ja w końcu zawitam na takie spotkanko  |
No, daleko nie masz:)
Dziękuję bean za przepiękną zakładkę, weraph za koraliki, Uli za przywiezienie włóczki; za serwetki to nawet nie wiem komu; Bogusi za zdjęcia, nuli za puzzle, a wszystkim za wspaniałą atmosferę i podładowanie akumulatorków (normalnie miałam gwiazdkę w środku lata)
żabka - Czw 16 Sie, 2012 18:26
Kochaniutkie dziękuje za suuuuperowo spędzony czas
Idę pooglądać fotki i zobaczyć te nasze uśmiechnięte dziubki
Jarka - Czw 16 Sie, 2012 19:31
Ale Wam zazdroszczę, że możecie , chcecie i spotykacie się tak regularnie
Evka - Czw 16 Sie, 2012 20:25
I ja również dziękuję, chociaż byłam krótko, mam nadzieję, że następnym razem uda mi się na dłużej.
bogusia1255 - Czw 16 Sie, 2012 20:49
Kamoni gościliśmy ABA z Jawora , Lamika 88 z Górzyna i inne kobietki to i Twój przyjazd jest możliwy.
saba52 - Czw 16 Sie, 2012 23:48
Cześć dziewczyny:)
Znów mnie spotkanie ominęło:(Ale chociaż zdjęcia pooglądałam:)
Wróciłam dopiero z wakacji
małgośka - Pią 17 Sie, 2012 12:35
Ale świetne spotkanie.
Szkoda, że bliżej poznania nie mieszkam.
Apak - Pią 17 Sie, 2012 14:58
No, Kobietki, i jeszcze wiele z Was to żywa reklama swojego talentu, poubierane byłyście w swoje dziergadełka - super! Świetnie pooglądać zdjęcia!
Evka - Pią 17 Sie, 2012 20:46
Dziewczyny, któraś miała taką cudną chustę z melanżowej włóczki. Możecie dać znać jaka to była?
bogusia1255 - Pią 17 Sie, 2012 22:41
Evka jeśli chodzi oto jaka to włóczka to http://www.fastryga.pl/go...r_id=89&lang=pl ta, a chusta była Beaty. A jeśli idzie o wzór chusty to tu http://www.ravelry.com/patterns/library/fylleryd
Evka - Sob 18 Sie, 2012 10:48
Dziękuję dobra kobieto, bo mi Paddington dziurę wiercił w brzuchu
żabka - Sob 18 Sie, 2012 11:00
| Apak napisał/a: | | Świetnie pooglądać zdjęcia! | kochaniutka ja mam nadzieję, że i Ty w końcu zawitasz na którymś spotkaniu i samą siebie pooglądasz później na zdjęciach
Apak - Sob 18 Sie, 2012 22:51
| żabka napisał/a: | | Apak napisał/a: | | Świetnie pooglądać zdjęcia! | kochaniutka ja mam nadzieję, że i Ty w końcu zawitasz na którymś spotkaniu i samą siebie pooglądasz później na zdjęciach  |
Ech, dziękuję Szczerze mówiąc miałam nadzieję, że tym razem się do Was wybiorę, ale wydarzenia zdrowotno-szpitalne mojej córki sprawiły, że nie miałam na to ani sił, ani nastroju...
żabka - Nie 19 Sie, 2012 08:53
Apak uściskaj córkę od nas i zdrowia jej życzymy
Paddington - Pon 20 Sie, 2012 21:39
bean czy mogę uśmiechnąć się o wzorki na dzieła paczworkowe bez odcinania każdego elementu na szydełko- magiku Ty mój
bean - Wto 21 Sie, 2012 01:11
Paddington, dla Ciebie wszystko https://picasaweb.google.com/112061713396451180830/BezOdrywaniaNici?authkey=Gv1sRgCKvFr9nVhtWIMg
Czyżby moje sztuczki przypadły Ci do gustu?
Paddington - Wto 21 Sie, 2012 06:42
doskonale wiesz, że tak i z duma pokazałam mojej cioci czego się nauczyłam bo ona jak i jak nie lubi elementwoych wzorów choć pwoody ma inne niż moje.
Ściskam mocno i życzę miłego dnia- bez burzy
nula - Wto 21 Sie, 2012 16:23
| Paddington napisał/a: | | A dla mnie to jeszcze wzorek na serwetkę frywolną jak masz i jeżeli mogę prosić |
no tak, na spotkaniu nic nie mówiłaś - pewnie myślałaś, że Cię olałam .....
a ja po prostu dopiero teraz przeczytałam tego posta !!!
we wtorek już mnie nie było w domu - tak więc choć nie zawiniłam to bardzo przepraszam
ja również dziękuję za bardzo udane spotkanie i mam nadzieję, że na następnym będę mogła posiedzieć dłużej
Bogusiu - dzięki za puchy
| aiszka4 napisał/a: | | za serwetki to nawet nie wiem komu; |
a mi
Paddington - Śro 22 Sie, 2012 11:25
nula, ja wiem,że nie o olewadztwo tu chodzi Kochana! Jak dawałaś znać, że z "dyżuru" na spotkanie na chwilkę tylko wlecisz to wiedziałam, że nie będziesz miała czasu na przygotowania i szperania po wzorkach więc spokojnie daję radę i mam nadzieję zaskoczyć was frywolnie
izetta - Śro 22 Sie, 2012 14:03
Witam was kochane. Nawet nie wiecie, jak za wami tesknie, ale niestety nie mam czasu nawet sie z wami zobaczyc, nie mowiac juz o nowych robotkach. Przepraszam ze tak dziwacznie pisze, ale nie mam w pracy polskich liter. Czy ma ktos z was pomysl jak wygospodarowac sobie chociaz godzinke dziennie na prace reczne? Ehhh ja juz nawet lazienke czyszcze w ratach.
Caly czas podziwiam jednak wasze prace.
Paddington, wstawka w bluzce piekna. Chyba podkradne tobie pomysl, bo mam taka jedna co ma za duzy dekold
nula, te wyszyte koty sa superasne. Przydalyby mi sie takie na poduszke dla chlopakow
bean, szara sukienka rewelacyjna
weraph wczoraj obejrzalam caly twoj blog, jestes cudotworczynia po prostu, albo czarodziejka musze sie do ciebie na dwa kursy zapisac: kuleczek i obszywania tych kamei
nula - Czw 23 Sie, 2012 05:54
Paddington,
izetta, dziękuję bardzo
| izetta napisał/a: | | Przydalyby mi sie takie na poduszke dla chlopakow |
jeżeli tylko chcesz to podaj mi adres a Ci prześlę wykroje
bogusia1255 - Czw 23 Sie, 2012 11:34
Kobietki czy widziałyście ile wyświetleń ma strona poznańskich spotkań ? ja dziś to zobaczyłam i jestem w szoku . Może to nie jest aż tak dużo ale w porównaniu z innymi (bez komentarza).
Paddington - Czw 23 Sie, 2012 17:07
bogusia1255, bo nie ma co być skromnym w tym temacie i powiedzieć głośno: POZNAŃSKI WĄTEK ŻYJE I MA SIĘ NAJLEPIEJ! To cudowne, że Maranciaki z Pyrlandii tak się zgrały. Widać dobrze nam wszystkim razem skoro nadal w tak licznym gronie się spotykamy (co raz liczniejszym) i przyciągamy innych. Mam nadzieję, że będziemy tak trzymać Za wszystkie dotychczasowe spotkania dzięki WAM Kochane!!!
|
|
|