To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Nasze spotkania - Poznan

bogusia1255 - Czw 23 Sie, 2012 17:17

Ja też bym powiedziała w coraz większym gronie.
nula - Czw 23 Sie, 2012 20:11

Paddington napisał/a:
Widać dobrze nam wszystkim razem

oj, dobrze, dobrze !!!! cmok cmok cmok
A co do ilości wyświetleń - to faktycznie niezły rezultat cool
wygląda na to, że podczytują nas też koleżanki z innych miast i może nawet trochę nam zazdroszczą hmm
nie ma to jak "poznańskie pyry"
tak sobie ostatnio wspominałam nasze pierwsze spotkanie - na którym byłyśmy "aż" dwie - czyli bean i ja - Beatka - pamiętasz ????
potem spotkałyśmy się z karmelkiem...
potem było nasze pierwsze publiczne dzierganie z dziewczynami z gazetowego....
a potem to już się nie dało nie spotykać hopla
ale mi się wzięło na wspominki ....
buziaki dla wszystkich zaglądających do tego wątku cmoknięcie

maranta - Czw 23 Sie, 2012 20:27

nula napisał/a:
wygląda na to, że podczytują nas też koleżanki z innych miast i może nawet trochę nam zazdroszczą

no a jak wesoło mi

Tylko to podczytywanie różnie wychodzi, przed chwilą właśnie mi wyszło...

nula napisał/a:
Bogusiu - dzięki za puchy

przyznam, że lekko zbaraniałam, gdy przeczytałam, że dziękujęsz za... pchły nie widzę nie słyszę

żabka - Czw 23 Sie, 2012 23:03

Nie ma to jak w pyrlandii - spotkania w przemiłym gronie zawsze dodające energii i zapału do poświęcania czasu na hobby, którego efekty podobają się innym wesoło mi

nula napisał/a:
a potem to już się nie dało nie spotykać
no bo jak tu się oprzeć pokusie spotkania z innymi wesoło mi
weraph - Pią 24 Sie, 2012 10:07

Moje drogie, warszawka, gdańsk, śląsk zazdrości poznaniowi takiej mobilizacji i organizacji! Mam doświadczenie z kilku for internetowych i nie ma takiego drugiego zagłębia craftujących chętnych na wspólna kawę;) Trzymajmy się tak jak najdłużej:)

PS. Czy ja coś komus obiecywałam na spotkaniu wysłac droga internetową?

bean - Pią 24 Sie, 2012 11:51

nula napisał/a:
tak sobie ostatnio wspominałam nasze pierwsze spotkanie - na którym byłyśmy "aż" dwie - czyli bean i ja - Beatka - pamiętasz ????
potem spotkałyśmy się z karmelkiem...
potem było nasze pierwsze publiczne dzierganie z dziewczynami z gazetowego....
a potem to już się nie dało nie spotykać hopla

Pamiętam, a jakże wesoło mi

Dziewczyny z innych miejscowości faktycznie mają czego nam zazdrościć Wink
Dla mnie każde spotkanie jest wydarzeniem, na które czekam z niecierpliwością, bo świetne z Was babeczki - zawsze można się pośmiać, poradzić we wszystkim i w ogóle, wspaniale spędzić czas cmoknięcie hopla

Paddington - Wto 28 Sie, 2012 21:11

Skoro tak sobie kadzimy moje Drogie- czy macie już jakiś pomysł na wrześniowe spotkanie? terminy? Plany? czy któraś z Was zamierza bawić się w wymiance na koniec lata?
saba52 - Śro 29 Sie, 2012 00:21

Paddington napisał/a:
czy macie już jakiś pomysł na wrześniowe spotkanie? terminy? Plany?

Planujcie może wreszcie mnie sie uda spotkać z Wami wreszcie cmoknięcie

żabka - Śro 29 Sie, 2012 10:25

Ja na pewno odpadam jeśli padnie na drugą połowę września (od 22 zaczynam zjazdy - 3 weekendy z rzędu puknąć się dopiero w połowie października będę miała wolną sobotę).

Jeśli mogę zasugerować jakąś datę - to co powiecie na 15 WRZEŚNIA równo w połowie miesiąca.

Paddington napisał/a:
czy któraś z Was zamierza bawić się w wymiance na koniec lata?
zastanawiam się nad wzięciem udziału, ale nie wiem czy się ze wszystkim wyrobię nie wiem
bogusia1255 - Śro 29 Sie, 2012 11:04

Jak dla mnie 15 jest ok bo 8 odsypiam wesele. No chyba że tak się ułoży to i tak postaram się być.
Paddington - Śro 29 Sie, 2012 21:27

ja głosuję za 15 września wesoło mi
ŻABKO zabaw się w wymianę- ja się zgłosiłam, jest naprawdę sporo czasu a ja jestem pewna, że Ty to akurat pomysłów na fajn e prezenty masz bez liku wesoło mi

żabka - Śro 29 Sie, 2012 22:56

Paddington napisał/a:
Ty to akurat pomysłów na fajn e prezenty masz bez liku
czasami pomysłów aż za dużo, tylko potem nie ma albo materiałów albo czasu na realizację wesoło mi
alwega - Pią 31 Sie, 2012 21:39

Witam serdecznie
Podczytuję Was od pewnego czasu i podziwiam Wasze prace. Jeśli można, też chętnie bym się "wkręciła" w robótkujące towarzystwo Smile Nie mam zbyt wielu osiągnięć, ale chęci wielkie. Gorzej z wolnym czasem... trzy małe dziewuszki biegające po domu skutecznie zajmują większą część mojego życia. Jeśli tylko będę mogła, to też wybiorę się na spotkanie.
Pozdrawiam i podczytuję dalej Smile

bean - Sob 01 Wrz, 2012 19:22

bogusia1255 napisał/a:
Jak dla mnie 15 jest ok

Dla mnie też wesoło mi bye

żabka - Nie 02 Wrz, 2012 18:46

Alwega witaj wesoło mi

To cóż otwieram listę chętnych na spotkanie 15 WRZEŚNIA :
1. Bogusia1255
2. Paddington
3. Bean
4. Żabka
5. .......

alwega - Nie 02 Wrz, 2012 19:37

Witaj Żabko, widzę, że jesteś ze Swarzędza, można wiedzieć z której części? Ja mieszkam w okolicach weterynarii na Tysiąclecia.

Jeszcze nie wiem dokładnie czy mi się uda, ale też bym chciała się wybrać na to spotkanie. Wstępnie proszę mnie wpisać, ale możliwe, że nie dam rady - 16go mam urodziny i trzeba będzie coś upiec, ugotować... ale się postaram Smile

weraph - Nie 02 Wrz, 2012 20:47

Ja odpadam tym razem, nie mam wolnego;/
Uchomisia - Nie 02 Wrz, 2012 21:29

Dobry wieczór Smile Mam pytanie Drogie Koleżanki czy ktoś posiada może tę książkę?

http://mksiegarnia.pl/ksi...a/9788372435538

Co do spotkania to niestety jeszcze nie wiem, gdyż ponieważ, zapisałam się na kurs i jeśli go utworzą, to możliwe, że 15 będą pierwsze zajęcia :/

żabka - Nie 02 Wrz, 2012 23:31

alwega napisał/a:
widzę, że jesteś ze Swarzędza, można wiedzieć z której części?
okolice ul. Staszica (stara Nowa Wieś) wesoło mi

alwega napisał/a:
16go mam urodziny i trzeba będzie coś upiec, ugotować... ale się postaram
na gotowanie i pieczenie będziesz miała dużo czasu, spotykamy się dopiero o godz. 15 (przynajmniej tak było do tej pory wesoło mi )

Uchomisia napisał/a:
czy ktoś posiada może tę książkę?
niestety ja nie posiadam, a książka muszę przyznać, że ciekawa wesoło mi
MarlenaG - Wto 04 Wrz, 2012 07:42

Dopisuję się wraz z koleżanką do listy na spotkanie 15.09 pozdrawiam
żabka - Wto 04 Wrz, 2012 07:47

Prośba do nowych osób - proszę samodzielnie dopisywać się do listy (wystarczy skopiować stworzoną już listę i dopisać się wesoło mi) - tworzona jest po to aby od razu wiadomo było ile osób będzie obecnych na spotkaniu (w razie rezerwacji miejsca w kawiarni) i nie było potrzeby przeszukiwania postów aby sprawdzić kto wyraził chęć przybycia wesoło mi

Lista chętnych na spotkanie 15 WRZEŚNIA :
1. Bogusia1255
2. Paddington
3. Bean
4. Żabka
5. Alwega
6. MarlenaG + 1
7.

Paddington - Czw 06 Wrz, 2012 11:14

Uchomisia, ja tej książki nie mam niemniej liczę na spotkanie 15.09 Very Happy
A jaki kurs- może coś fajowego Wink

Uchomisia - Czw 06 Wrz, 2012 18:13

Paddington napisał/a:
Uchomisia, ja tej książki nie mam niemniej liczę na spotkanie 15.09
A jaki kurs- może coś fajowego

No właśnie czekam cały czas na jakieś info Smile pewnie na początku tygodnia w końcu coś ogłoszą Smile A kurs z pedagogiki leczniczej, ale niestety wyłącznie dla czynnych zawodowo nauczycieli Wink i niestety wiąże się to z tym, że dwa łikendy w miesiącu będą zajęte :/

Evka - Czw 06 Wrz, 2012 20:04

Ja bym chciała ale obawiam się, że potomek rozniesie wszystko wokół...znów. Chyba tym razem pozostaje mi czekać na fotorelację.
bogusia1255 - Pią 07 Wrz, 2012 09:14

Evka nie widziałam żeby synek coś rozniósł może jednak się skusisz.