To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - bean - nowe drobiazgi str. 102

Mariola - Śro 13 Paź, 2010 18:32

Beatko piekna sukienka i modelka cool cool cool brawo brawo brawo brawo brawo
nula - Śro 13 Paź, 2010 18:38

Haniutka napisał/a:
Beatko wyglądasz zjawiskowo!

Prawda to !!! hopla
Sukienka r-e-w-e-l-a-c-j-a !!!!! cool cool cool

Paddington - Śro 13 Paź, 2010 18:58

no i ca ja mam tu napisać... wszystkie słowa zachwytu już padły... i ochy i achy i wzdychanie i cmokanie... a to wszystko mało! Bo że narzutka piękna tulipankowa i zdobna to jasne, ale ta suknia... słów mi brak, ale jedno muszę Tobie powiedzieć- dałaś mi kopa do odchudzania bo też chciałabym tak cuuuuuudownie wyglądać w takim dziele! No bo niby szarość, niby tak jesiennie, ale styl, wzór, uzyskany kształt... i to jak ona leży na TOBIE!!!
Słów mi brak!
i dlatego choć z natury nie posługuję się aż taką ilością emotków to:
cool brawo wesoło mi hurrraaa radocha cmoknięcie kwiatek dla ciebie uklon wesoło mi hopla cool brawo radocha hurrraaa uklon uklon uklon uklon

rennatta - Śro 13 Paź, 2010 19:16

tak, tak Paddington, masz rację wszystko tu już zostało napisane pozostaje tylko podpisać się się pod tym wszystkim rękoma i nogami .
A to ze suknia będzie piękna było wiadomo od razu bo Beatka robi tylko piękne rzeczy brawo brawo brawo brawo brawo brawo

Bożena- 2000 - Śro 13 Paź, 2010 19:25

nula napisał/a:
Haniutka napisał/a:

Prawda to !!! hopla

No, zjawiskowo. kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie

bean - Śro 13 Paź, 2010 19:33

beacia-24, ABA, saba52, we_st, eumycha, nutinka, alutka171, Bratek, Aniela41, lamika88, Violetta21, elka j., bjanna, maranta, Madzia, kasia123, anle, Haniutka, mariola196412, nula, Paddington, rennatta, Bożena- 2000, bardzo Wam wszystkim dziękuję za taki ogrom komplementów cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie chyba jestem próżna, bo skrzydła mi dzisiaj urosły do samego nieba hahahihi
żabka - Śro 13 Paź, 2010 21:08

wow sukienka .... trudno opisać to cudo brawo brawo brawo ślicznie w niej wyglądasz wesoło mi
bieta - Śro 13 Paź, 2010 21:17

bean, zaglądając do Ciebie popadam w kompleksy!!!

śliczna sukienka brawo brawo .śliczna narzutka brawo brawo brawo

małgośka - Śro 13 Paź, 2010 21:47

Beatko, efekt oszałamiający. gały hopla
Jeszcze raz WIELKIE brawo

gustavo_2008 - Śro 13 Paź, 2010 22:25

nula napisał/a:
Haniutka napisał/a:

Prawda to !!! hopla

brawo brawo brawo uklon uklon uklon

marysia54 - Śro 13 Paź, 2010 22:59

Sukienka i narzutka przepiękne,wyglądasz suuuuuuuper
brawo brawo brawo brawo brawo brawo
uklon uklon uklon uklon uklon uklon

Bozenka7 - Śro 13 Paź, 2010 23:02

bean, ...chylę czoła uklon ,stworzyłaś przecudowną sukienkę kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie brawo brawo brawo
Mao - Śro 13 Paź, 2010 23:21

O ja też uwielbiam do Beatki zaglądać i podziwiać jej piękne rzeczy na pięknej kobiecie
Baetko brawo brawo brawo sukienka i Ty jesteście zjawiskowe cmoknięcie

elunia_olsztyn - Śro 13 Paź, 2010 23:45

Nie wypowiadam się ,bo tak szczerze to nie potrafię się zdecydować .....hm..sukienka? czy modelka ? hmm śliczne brawo
dehajola - Czw 14 Paź, 2010 01:50

zachwycająca uklon brawo
Paddington - Czw 14 Paź, 2010 09:47

Cytat:
chyba jestem próżna, bo skrzydła mi dzisiaj urosły do samego nieba

Nie jesteś próżna tylko załużenie dumna z dzieła a to różnica. Ja też bym miała skrzydła wielkie jak archanioł gdybym taaakie cudo wydziergała

bean - Czw 14 Paź, 2010 10:37

żabka, bieta, małgośka, gustavo_2008, marysia54, Bozenka7, Mao, elunia_olsztyn, dehajola, cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

Paddington napisał/a:
Nie jesteś próżna tylko zasłużenie dumna z dzieła a to różnica

Faktycznie, jestem baaardzo zadowolona z efektu końcowego, bo w trakcie dziergania musiałam kilka razy pruć i poprawiać.
I bardzo miło jest przeczytać potem tyle pochwał Very Happy

Grażyna - Czw 14 Paź, 2010 20:55

Bean, prześliczna sukienka, elegancko wyglądasz, pięknie cool
Viola - Pią 15 Paź, 2010 21:02

Bean jesteś mistrzynią , Twoje prace powalają na kolana, jeszcze ta figurka brawo brawo brawo brawo brawo brawo
bean - Nie 17 Paź, 2010 11:13

Grażyna, Viola, bardzo Wam dziękuję cmoknięcie
Beata T - Nie 17 Paź, 2010 14:27

Cudna sukienka uklon uklon uklon
Anisa - Nie 17 Paź, 2010 18:51

Chwaliłam na blogu, chwale jeszcze raz, piękna sukienka brawo
alka - Nie 17 Paź, 2010 19:58

Wczoraj pokazałam Twój blog koleżance - nieszydełkującej i na widok sukienki usiadła. Wykrztusiła "to naprawdę szydełkowe?" Była pod ogromnym wrażeniem. Ja swój komentarz wpisałam na blogu, ale powtórzę: cool brawo radocha hurrraaa uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon
Pozdrawiam serdecznie!

ania10525 - Nie 17 Paź, 2010 23:35

bean, śliczna sukienka uklon uklon uklon uklon uklon uklon też bym tak chciała zrobić ale za mało mam cierpliwości do tak dużych projektów jak sukienki czy bluzki i tym bardziej chylę głowę w uznaniu talentu i cierpliwości uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon cool cool cool cool uklon uklon uklon
beti9 - Pon 18 Paź, 2010 12:33

Sukienka przepiękna, brak słów i jak pieknie w niej wyglądasz. brawo