To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Nasze spotkania - Poznan

graza5111 - Pią 07 Wrz, 2012 12:14

Dopisuję się z wielką przyjemnością na 15. bo tym razem nie zapomniałam o wejściu na tę stronę. Przy okazji dodam, że jakieś młode dziewczyny już drugi raz organizują w tę niedzielę - 9.09.2012 od godz. 11:00 piknik w stylu PINE UP na Cytadeli. Zapraszały w TV. W niedzielę ma być piękna pogoda. Nasze robótki bardzo do tego pikniku pasują. Może warto wziąć kocyczek, koszyczek z robótką, ubrać się w coś w stylu lat 50-60 (najgorsza ta wąska talia ale pasek szeroki może pomoże hmm ) i spotkać się dodatkowo? Ja nie mam co robić w niedzielę więc na pewno tam będę, może ktoś jeszcze?, może z dziećmi? - w końcu to piknik... co by tu... sztrikuję hopla wesoło mi

]Lista chętnych na spotkanie 15 WRZEŚNIA :[/size][/color][/b]
1. Bogusia1255
2. Paddington
3. Bean
4. Żabka
5. Alwega
6. MarlenaG + 1
7. Graza5111

żabka - Pią 07 Wrz, 2012 19:54

Ja się na piknik raczej nie wybiorę - w niedziele siostrzeniec gra mecz niedaleko nas i córa chce jechać go dopingować wesoło mi
graza5111 - Pią 07 Wrz, 2012 21:43

Oczywiście, miało być PIN UP ooooo nie sprawdziłam pisowni a strasznie dawno się tego angielskiego uczyłam nie widzę nie słyszę
Uchomisia - Pon 10 Wrz, 2012 18:54

Bardzo proszę o głosy, kto ma facebooka Razz

http://www.facebook.com/p...pe=3&permPage=1

SmileSmileSmile dziękju Smile

alwega - Pon 10 Wrz, 2012 21:01

Ja niestety odpadam - przyjeżdżają do mnie goście i nie będę mogła się wyrwać w sobotę Sad Szkoda wielka....

Zatem lista będzie wyglądała następująco:

1. Bogusia1255
2. Paddington
3. Bean
4. Żabka
5. MarlenaG + 1
6. Graza5111

No cóż, następną razą Wink

Paddington - Wto 11 Wrz, 2012 09:02

Uchomisia, wybieracie się na spotkanie?
Serdecznie pozdrawiam

MarlenaG - Wto 11 Wrz, 2012 14:08

O której godzinie i gdzie jest planowane spotkanie 15.09?pozdrawiam
izetta - Wto 11 Wrz, 2012 15:13

dla maniaczek drutow Very Happy

http://www.youtube.com/watch?v=M6ZjMWLqJvM

Uchomisia - Wto 11 Wrz, 2012 22:32

Paddington napisał/a:
Uchomisia, wybieracie się na spotkanie?

Jeszcze nie wiem Sad Żadnych informacji nie dostałam, ale wysłałam do nich maila może coś się dowiem...

Dzięki za głosy na facebooku Wink

Uchomisia - Śro 12 Wrz, 2012 18:52

Uchomisia już wie, że go nie będzie papa
bean - Czw 13 Wrz, 2012 20:43

MarlenaG napisał/a:
O której godzinie i gdzie jest planowane spotkanie 15.09?pozdrawiam

Spotykamy się zawsze o 15,00 i chyba jeszcze tym razem przed ratuszem. W chłodniejsze dni rezerwujemy salę w jakiejś kawiarence Wink ale teraz chyba jeszcze damy radę w zacisznym miejscu w ogródku?
Uchomisia napisał/a:
Uchomisia już wie, że go nie będzie papa
Sad papa
Paddington - Sob 15 Wrz, 2012 12:14

przykro mi i przepraszam, ale mnie nie będzie- jakaś głupia p...... wjechała w tył mojego samochodu i mam kłopot- zderzak i klapa bagażnika są totalnie rozwalone... nie dam rady się zjawić. Zyczę udanego spotkania
Pozdrawiam

saba52 - Sob 15 Wrz, 2012 13:04

Dzisiaj wreszcie mogę przyjechać:)
Nie wiem czy Nula bedzie a tylko do niej mam tel

bo jak sie czasem spóźnię to Was nie znajdę!
Niech która choć głuchnie do mnie proszę:)

Uchomisia - Sob 15 Wrz, 2012 19:28

Paddington napisał/a:
mam kłopot- zderzak i klapa bagażnika są totalnie rozwalone

Ojej Sad Biedny Misiaku cmok No jak mogła nie widzieć, że jedzie Miś Paddington :/

żabka - Sob 15 Wrz, 2012 21:24

Paddington napisał/a:
wjechała w tył mojego samochodu i mam kłopot- zderzak i klapa bagażnika są totalnie rozwalone...
samochód do naprawy, ważne że Tobie nic się nie stało cmoknięcie

Obecnym dziękuje za cudowne popołudnie cmoknięcie mam tyle pomysłów, że nie wiem, który pierwszy realizować wesoło mi

saba52 - Sob 15 Wrz, 2012 22:22

Ja już też w domu:)

Mam nadzieję że Was nie zamęczyłam moim gadaniem daję nogę

Tak to jest jak się uda raz na pół roku z domu wyrwać!Dziękuję cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

bogusia1255 - Nie 16 Wrz, 2012 12:58

Aniu nie zamęczyłaś nas gadaniem dajemy radę . Paddington współczuje tego zderzenia (przykra sprawa) dziś dopiero to przeczytałam ,najważniejsze że Ty jesteś cała.
A teraz zdjęcia tu https://picasaweb.google.com/103967354100464822781/15092012 Mało nas było oj mało tym razem ale atmosfera jak zawsze świetna
dziękuję. Beatka skany dla Ciebie https://picasaweb.google.com/117592476684854336587/20120916 dodałam jeszcze nabieranie oczek żebyś nie zapomniała. cmoknięcie

bean - Nie 16 Wrz, 2012 17:06

Paddington, cmok najważniejsze, że Ty jesteś cała i zdrowa Smile samochód, rzecz martwa, można naprawić Wink

Bogusiu, dziękuję ślicznie za czas mi poświęcony i za scany serwetki cmoknięcie początek pamiętałam, więc robótka w toku hahahihi i o dziwo, nawet jakoś wychodzi zebalek

Wszystkim kobitkom dziękuję za sympatyczne spotkanie bye

Paddington - Pon 17 Wrz, 2012 12:15

Dziękuję KOCHANE, macie racje, rzecz nabyta autko i da się naprawić, miś ma się dobrze i jest cały, niemniej latanie, załatwianie, zgłąsaznie, wiszenie na telefonie i konieczność czekania na zastępcze auto- to wszystko wymaga czasu i duuuużo cierpliwości, nie mówiąc już o tym by załatwić wszytko muszę kombinować z pracą- i to się nazywa być POSZKODOWANYM.... Nie dość, że nie moja wina, że ja tylko na tym tracę to jeszcze podwójnie bo muszę sama wszystko załatwiać... coś nie tam w tym naszym kraju się dzieje.

No ale dość o rzeczach przykrych, dzięki za fotki ze spotkania- miło popatrzeć, żałuję bardzo, że mnie nie było- kolejnego nie odpuszczę choć by cała zgraja samochodów się na mnie zaczaiła nie wolno

Pozdrawiam serdecznie i ściskam gorąco.
PS. Czy czujecie już w powietrzu jesień?

bean - Pon 17 Wrz, 2012 19:18

Paddington napisał/a:
Nie dość, że nie moja wina, że ja tylko na tym tracę to jeszcze podwójnie bo muszę sama wszystko załatwiać...

No właśnie, ten tracony czas i nerwy są najgorsze... puknąć się

Bogusia, melduję wykonanie zadania! zebalek http://2.bp.blogspot.com/...00/IMG_7926.JPG
Przesiedziałam całą niedzielę i udało się! (chyba?)

kabyr - Pon 17 Wrz, 2012 20:21

bean napisał/a:

Beatko nie Chyba a na pewno zrobiłaś przepiękną serwetkę.
Warto było poświęcić dla niej czas. brawo brawo brawo

bean - Pon 17 Wrz, 2012 21:42

kabyr, cmoknięcie dziękuję
Jarka - Pon 17 Wrz, 2012 23:06

kabyr napisał/a:
bean napisał/a:

Beatko nie Chyba a na pewno zrobiłaś przepiękną serwetkę.
Warto było poświęcić dla niej czas.
cool cool cool cool cool oj warto !!!
bogusia1255 - Wto 18 Wrz, 2012 12:38

Beatko napisałam już w komentarzu PIĘKNA i zawsze będę powtarzać że najprostsze wzorki mają w sobie COŚ.
nula - Wto 18 Wrz, 2012 15:22

A mi się tym razem nie udało wściekły
ogromnie żałuję !
Ania - cieszę się , że Tobie się tym razem udało love
szkoda, że się nie spotkałyśmy - ale najważniejsze, że dotarłaś !
Może w październiku będzie mi bardziej termin pasował ?
Misiaczku - współczuję kłopotów cmok
Beatko - no,no,no ale śliczna serwetka !!! cool
Żabuś - szablony świetne i super wykorzystane brawo i widzę, że się zabrałaś za papierową wiklinę ? - osłonka super brawo
I jaki śliczny szaliczek Agnieszki !!!! cool
Podejrzewam, że więcej fajnych rzeczy było do podziwiania......
cmoknięcie