Nasze spotkania - Poznan
graza5111 - Pią 07 Wrz, 2012 12:14
Dopisuję się z wielką przyjemnością na 15. bo tym razem nie zapomniałam o wejściu na tę stronę. Przy okazji dodam, że jakieś młode dziewczyny już drugi raz organizują w tę niedzielę - 9.09.2012 od godz. 11:00 piknik w stylu PINE UP na Cytadeli. Zapraszały w TV. W niedzielę ma być piękna pogoda. Nasze robótki bardzo do tego pikniku pasują. Może warto wziąć kocyczek, koszyczek z robótką, ubrać się w coś w stylu lat 50-60 (najgorsza ta wąska talia ale pasek szeroki może pomoże ) i spotkać się dodatkowo? Ja nie mam co robić w niedzielę więc na pewno tam będę, może ktoś jeszcze?, może z dziećmi? - w końcu to piknik...
]Lista chętnych na spotkanie 15 WRZEŚNIA :[/size][/color][/b]
1. Bogusia1255
2. Paddington
3. Bean
4. Żabka
5. Alwega
6. MarlenaG + 1
7. Graza5111
żabka - Pią 07 Wrz, 2012 19:54
Ja się na piknik raczej nie wybiorę - w niedziele siostrzeniec gra mecz niedaleko nas i córa chce jechać go dopingować
graza5111 - Pią 07 Wrz, 2012 21:43
Oczywiście, miało być PIN UP nie sprawdziłam pisowni a strasznie dawno się tego angielskiego uczyłam
Uchomisia - Pon 10 Wrz, 2012 18:54
Bardzo proszę o głosy, kto ma facebooka
http://www.facebook.com/p...pe=3&permPage=1
  dziękju
alwega - Pon 10 Wrz, 2012 21:01
Ja niestety odpadam - przyjeżdżają do mnie goście i nie będę mogła się wyrwać w sobotę Szkoda wielka....
Zatem lista będzie wyglądała następująco:
1. Bogusia1255
2. Paddington
3. Bean
4. Żabka
5. MarlenaG + 1
6. Graza5111
No cóż, następną razą
Paddington - Wto 11 Wrz, 2012 09:02
Uchomisia, wybieracie się na spotkanie?
Serdecznie pozdrawiam
MarlenaG - Wto 11 Wrz, 2012 14:08
O której godzinie i gdzie jest planowane spotkanie 15.09?pozdrawiam
izetta - Wto 11 Wrz, 2012 15:13
dla maniaczek drutow
http://www.youtube.com/watch?v=M6ZjMWLqJvM
Uchomisia - Wto 11 Wrz, 2012 22:32
| Paddington napisał/a: | | Uchomisia, wybieracie się na spotkanie? |
Jeszcze nie wiem Żadnych informacji nie dostałam, ale wysłałam do nich maila może coś się dowiem...
Dzięki za głosy na facebooku
Uchomisia - Śro 12 Wrz, 2012 18:52
Uchomisia już wie, że go nie będzie
bean - Czw 13 Wrz, 2012 20:43
| MarlenaG napisał/a: | | O której godzinie i gdzie jest planowane spotkanie 15.09?pozdrawiam |
Spotykamy się zawsze o 15,00 i chyba jeszcze tym razem przed ratuszem. W chłodniejsze dni rezerwujemy salę w jakiejś kawiarence ale teraz chyba jeszcze damy radę w zacisznym miejscu w ogródku?
| Uchomisia napisał/a: | Uchomisia już wie, że go nie będzie papa
|
Paddington - Sob 15 Wrz, 2012 12:14
przykro mi i przepraszam, ale mnie nie będzie- jakaś głupia p...... wjechała w tył mojego samochodu i mam kłopot- zderzak i klapa bagażnika są totalnie rozwalone... nie dam rady się zjawić. Zyczę udanego spotkania
Pozdrawiam
saba52 - Sob 15 Wrz, 2012 13:04
Dzisiaj wreszcie mogę przyjechać:)
Nie wiem czy Nula bedzie a tylko do niej mam tel
bo jak sie czasem spóźnię to Was nie znajdę!
Niech która choć głuchnie do mnie proszę:)
Uchomisia - Sob 15 Wrz, 2012 19:28
| Paddington napisał/a: | | mam kłopot- zderzak i klapa bagażnika są totalnie rozwalone |
Ojej Biedny Misiaku No jak mogła nie widzieć, że jedzie Miś Paddington :/
żabka - Sob 15 Wrz, 2012 21:24
| Paddington napisał/a: | | wjechała w tył mojego samochodu i mam kłopot- zderzak i klapa bagażnika są totalnie rozwalone... | samochód do naprawy, ważne że Tobie nic się nie stało
Obecnym dziękuje za cudowne popołudnie mam tyle pomysłów, że nie wiem, który pierwszy realizować
saba52 - Sob 15 Wrz, 2012 22:22
Ja już też w domu:)
Mam nadzieję że Was nie zamęczyłam moim gadaniem
Tak to jest jak się uda raz na pół roku z domu wyrwać!Dziękuję
bogusia1255 - Nie 16 Wrz, 2012 12:58
Aniu nie zamęczyłaś nas gadaniem dajemy radę . Paddington współczuje tego zderzenia (przykra sprawa) dziś dopiero to przeczytałam ,najważniejsze że Ty jesteś cała.
A teraz zdjęcia tu https://picasaweb.google.com/103967354100464822781/15092012 Mało nas było oj mało tym razem ale atmosfera jak zawsze świetna
dziękuję. Beatka skany dla Ciebie https://picasaweb.google.com/117592476684854336587/20120916 dodałam jeszcze nabieranie oczek żebyś nie zapomniała.
bean - Nie 16 Wrz, 2012 17:06
Paddington, najważniejsze, że Ty jesteś cała i zdrowa samochód, rzecz martwa, można naprawić
Bogusiu, dziękuję ślicznie za czas mi poświęcony i za scany serwetki początek pamiętałam, więc robótka w toku i o dziwo, nawet jakoś wychodzi
Wszystkim kobitkom dziękuję za sympatyczne spotkanie
Paddington - Pon 17 Wrz, 2012 12:15
Dziękuję KOCHANE, macie racje, rzecz nabyta autko i da się naprawić, miś ma się dobrze i jest cały, niemniej latanie, załatwianie, zgłąsaznie, wiszenie na telefonie i konieczność czekania na zastępcze auto- to wszystko wymaga czasu i duuuużo cierpliwości, nie mówiąc już o tym by załatwić wszytko muszę kombinować z pracą- i to się nazywa być POSZKODOWANYM.... Nie dość, że nie moja wina, że ja tylko na tym tracę to jeszcze podwójnie bo muszę sama wszystko załatwiać... coś nie tam w tym naszym kraju się dzieje.
No ale dość o rzeczach przykrych, dzięki za fotki ze spotkania- miło popatrzeć, żałuję bardzo, że mnie nie było- kolejnego nie odpuszczę choć by cała zgraja samochodów się na mnie zaczaiła
Pozdrawiam serdecznie i ściskam gorąco.
PS. Czy czujecie już w powietrzu jesień?
bean - Pon 17 Wrz, 2012 19:18
| Paddington napisał/a: | | Nie dość, że nie moja wina, że ja tylko na tym tracę to jeszcze podwójnie bo muszę sama wszystko załatwiać... |
No właśnie, ten tracony czas i nerwy są najgorsze...
Bogusia, melduję wykonanie zadania! http://2.bp.blogspot.com/...00/IMG_7926.JPG
Przesiedziałam całą niedzielę i udało się! (chyba?)
kabyr - Pon 17 Wrz, 2012 20:21
| bean napisał/a: | | Przesiedziałam całą niedzielę i udało się! (chyba?) |
Beatko nie Chyba a na pewno zrobiłaś przepiękną serwetkę.
Warto było poświęcić dla niej czas.
bean - Pon 17 Wrz, 2012 21:42
kabyr, dziękuję
Jarka - Pon 17 Wrz, 2012 23:06
| kabyr napisał/a: | bean napisał/a:
Przesiedziałam całą niedzielę i udało się! (chyba?)
Beatko nie Chyba a na pewno zrobiłaś przepiękną serwetkę.
Warto było poświęcić dla niej czas. | oj warto !!!
bogusia1255 - Wto 18 Wrz, 2012 12:38
Beatko napisałam już w komentarzu PIĘKNA i zawsze będę powtarzać że najprostsze wzorki mają w sobie COŚ.
nula - Wto 18 Wrz, 2012 15:22
A mi się tym razem nie udało
ogromnie żałuję !
Ania - cieszę się , że Tobie się tym razem udało
szkoda, że się nie spotkałyśmy - ale najważniejsze, że dotarłaś !
Może w październiku będzie mi bardziej termin pasował ?
Misiaczku - współczuję kłopotów
Beatko - no,no,no ale śliczna serwetka !!!
Żabuś - szablony świetne i super wykorzystane i widzę, że się zabrałaś za papierową wiklinę ? - osłonka super
I jaki śliczny szaliczek Agnieszki !!!!
Podejrzewam, że więcej fajnych rzeczy było do podziwiania......
|
|
|