Galerie prac użytkowników forum - Maranta
Anisa - Pon 27 Lip, 2009 08:54
Śliczna bluzeczka , nawet nie próbuj jej pruć, bo dzięki temu dołowi wygląda ładnie i oryginalnie.
_ulcia - Pon 27 Lip, 2009 10:24
Aniu biżuteria cudowna siedzę i wzdycham do niej z zachwytu . Co do bluzeczki to powiem troszkę inaczej niż koleżanki. Bluzeczka jest fajna, ma ładny wzorek ale ja zrobiłabym prosty dół. Serdecznie pozdrawiam
Antonina - Pon 27 Lip, 2009 10:26
Bluzeczka ma interesujące rozwiązanie góry - pięknie wygląda. Przychylam się do zdania Uli - chyba prosty dół lepiej by pasował.
Sukienka dla Mamy fantastyczna A bizuteria, jak zawsze, cudna.
maranta - Pon 27 Lip, 2009 10:43
Ulcia i Antonina, chyba właśnie o to chodzi, bo tak jak teraz to jest za bardzo przekombinowana- za dużo wszystkiego w jednym plus ten kolor, który już sam w sobie za bardzo wzrok przyciąga
Ainer - Pon 27 Lip, 2009 10:53
Taka śliczna nie wolno jej pruć to barbarzyństwo cuda świata są do podziwiania
Grażyna - Pon 27 Lip, 2009 12:56
Ja też jestem za tym, zeby dół bluzeczki wyprostować, bo te "czuby" są za obszerne i nie daja delikatnosci całemu wyrobowi, a kombinacja wzorków moim zdaniem jest wspaniała. Ten żółciutki kolor rozświetla ci twarz. Ma ładny odcień (przynajmniej u mnie na komputerze).
jola373 - Pon 27 Lip, 2009 13:07
Aniu, śliczne nowości (dla nas)!
Co do bluzeczki - uważam , że niekoniecznie musi być prosty dół, jednak
| Grażyna napisał/a: | | "czuby" są za obszerne | , więc ewentualnie zmień je na mniejsze.
Ula_K - Pon 27 Lip, 2009 15:46
swietne prace i kolorek na czasie. Aniu wszystko zalezy od tego jak Ty sie w takiej bluzce czujesz. Kazdy ma niestety inny troche gust ja bym ten dol w bluzce zmienila gdybym oczywiscie robila dla siebie.
Halkuk - Pon 27 Lip, 2009 18:00
Sukienka dla Mamy śliczna , bluzeczka całkiem ładna i biżu cudowne
Elżbieta P. - Pon 27 Lip, 2009 19:17
wg mnie dół jest trochę zbyt "zębaty", bo góra, a właściwie do pasa, bluzeczka jest świetna i akurat ten kolor bardzo Ci pasuje
bean - Pon 27 Lip, 2009 19:42
Sukienki są wspaniałe
Co do żółtej bluzeczki, to wydaje mi się, że prosty dół będzie lepiej pasował do fantastycznej góry. A kolorek, potwierdzam - bardzo Ci pasuje
milamirka - Pon 27 Lip, 2009 19:48
Piekna kanarkowa bluzeczka i wlasnie z tymi rogami taka niespotykana nie ma jej nikt
maranta - Pon 27 Lip, 2009 19:59
Dziękuję za wszystkie podpowiedzi.
Prawda jest taka, że jak wzięłam szydełko, to od razu przyszła mi na myśl taka właśnie góra, byłam ciekawa czy to w ogóle wyjdzie.
Zrobiłam górę, przymierzyłam, stwierdziłam, że leży fajnie no i zonk... kompletna pustka w głowie jeśli chodzi o dół.
Myślałam o brugijce, albo taki sam wzór jak górą tylko w układzie pionowym, ale w sumie żadne rozwiązanie mi nie pasowało i dalej nie pasuje
Rogi są faktycznie za masywne, fajnie się nimi można bawić i to wszystko (szczególnie kotka jest nimi zainteresowana)
Violetta21 - Pon 27 Lip, 2009 20:16
Aniu kolorek stworzony dla Ciebie bluzeczka super ale zębiska bym troszkę skróciła
irenka10 - Pon 27 Lip, 2009 20:25
Bluzeczka sliczna te rogi moze rzeczywiscie troche zmniejszyc chociaz niekoniecznie koloreksuper i do twarzy Ci w nim .Bizuteria cudo szkoda ze nie umiem takiej zrobic .Pozdrawiam
buziaczek - Pon 27 Lip, 2009 22:20
jak dla mnie bluzeczka jest rewelacyjna, nikt takiej nie ma
Viola - Wto 28 Lip, 2009 19:32
buziaczek ma rację takiej bluzeczki nikt nie ma , dla mnie jest fantastyczna ale najważniejsze jest samopoczucie jeśli cos od początku nie pasuje to trudno się przyzwyczaić ,tylko nie pruj całej bo szkoda a kolorek poprawia humor
Pani Mama - Wto 28 Lip, 2009 22:07
buziaczek i viola maja racje,ja tez uwazam ze nikt takiej nie ma i nie zmienialabym
mala100gosia - Śro 29 Lip, 2009 09:02
bluzeczka interesująca a co do biżuteri to musze sobie powzdychac z zachwtyu
ata30 - Śro 05 Sie, 2009 18:12
Maranto mam spore zaległości w przeglądami forum i przez to przegapiłam zbiórkę pieniążków za co bardzo przepraszam. Następnym razem nie zapomnę.
A co do Twoich prac to cóż ja mogę powiedzieć, wszystko jest prześliczne po mistrzowsku wykonane, fantastyczne
maranta - Nie 23 Sie, 2009 15:04
Dziękuję
Z żółciochą jeszcze nic nie robiłam, w ogóle mało robiłam, tylko to co musiałam.
Na nic nie mam chęci, nawet na pisanie
Wrzucę tylko parę fotek a troszkę więcej skrobnęłam na blogu, bo też kurzem sie pokrył...
Długa spódnica ananasowa- 90cm
Włóczka to resztka tego melanżu, z którego powstała sukienka dla mamy, szydełko 3mm.
Niżej narzutka na ramiona- projekt osoby dla której powstała-
Skromna obróżka z krzyżykiem i bardzo szeroka bransoleta-
szajajaba - Nie 23 Sie, 2009 15:19
Ogromnie ładna ta białą biżutka i narzutka cudo, musi byc szalenie miła w noszeniu
_ulcia - Nie 23 Sie, 2009 15:24
Aniu wszystko co zrobisz jest śliczne ale biżuterią frywolitkową jestem zauroczona. Nigdzie w sieci nie widziałam piękniejszej, Twoja jest naj naj naj
jadzia59o - Nie 23 Sie, 2009 15:38
maranta twoje prace to dziela, piekne fryfolitki, ktore mi sie bardzo podobaja bizuteria, wszystko poprostu CUDO
Bernadka - Nie 23 Sie, 2009 16:36
Aniu kolejne śliczności , sukienka dla twojej mamy świetna w bluzeczce żółtej wyglądasz super a biżuteria jak zwykle CUDNA
|
|
|