To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Co MAO wydziergało

kabyr - Nie 16 Mar, 2008 00:30

Mao przepiękne obie bluzeczki.
Wyrzuć ten manekin.
Na Tobie bluzeczki o wiele lepiej się prezentują. brawo

jola373 - Nie 16 Mar, 2008 04:04

Mao, piękne, piękne, piękne, piękne i jeszcze raz piękne rzeczy robisz. brawo brawo brawo
Bernadka - Nie 16 Mar, 2008 08:55

Mao brawo brawo brawo brawo pajęczynka cudna brawo brawo brawo
Nikola5 - Nie 16 Mar, 2008 09:59

Schemat zapisany i czeka na swoją kolej - dzięki.
Jasieńka - Nie 16 Mar, 2008 11:27

Mao ta pajęczynka jest ekstra brawo brawo
Bet - Nie 16 Mar, 2008 20:55

brawo brawo brawo brawo
już chyba wszystko zostało powiedziane brawo

nula - Pon 17 Mar, 2008 08:34

No,no,no następne rewelacyjne ciuchy !!!!!!!!!!!!! brawo brawo brawo brawo
małgośka - Pon 17 Mar, 2008 10:11

Mao, ale śliczne bluzeczki. Pajęczynka rewelacja. Świetny pomysł z wykorzystaniem wzoru do tuniczki. Perfekcyjne wykonanie.
ooooo szczęka gały radocha radocha radocha cool

Mao - Czw 03 Kwi, 2008 09:38

Dziękuję wszystkim za pochwały cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
Ostatnio coś mnie tu dawno nie było hmm ale miałam po drodze mnóstwo dodatkowych zajęć i zdarzeń i nawet mi czasu zabrakło na dzierganie ,ale nie tak do końca.
Dzisiaj kilka drobiazgów:

Kurko-serwetka do koszyczka wg,opisu Mordki -nie upiekło mi sie Flora zobaczyła i w Wielki Piątek między pieczeniem bab i mięs musiałam jej machnąć kurkę koszyczkową z którą dumnie szła do święcenia Very Happy

Koraliki takie zwyczajne ale lubię je

No i pasek z lat szczupłości ,w który się nie mieściłam skurczył się nie wiem czy co?
żal mi było wyrzucać wiec postanowiłam go zmodyfikować.Jeszcze sie zastanawiam czy cały przód też nie wywalić i zrobić na szydełku hmm ponoszę trochę i się zastanowię.

Oprócz tego zrobiłam jeszcze jeden sweter z czekoladowej "Kalinki" ale jest identyczny tylko w rozmiarze mniejszy więc zdjęcia nie wstawiam.

małgośka - Czw 03 Kwi, 2008 09:48

Msao śliczne kurki, koraliki i świetny pomysł na wykorzystanie paska.
uklon cool radocha radocha radocha radocha

mordka - Czw 03 Kwi, 2008 09:58

Mao super prace, paski sa teraz znowu bardzo modne a Ty wyczarowałas boski pasek, korale sa superowe a serwetka świetna nie dziwię się że Cię Flora wymeczyła, mój synek nie mógł sie każdej kurki doczekać. Cudowności zrobiłaś! cmoknięcie
Pani Mama - Czw 03 Kwi, 2008 10:16

Mao pieknie a pasek tez super brawo brawo brawo
bjanna - Czw 03 Kwi, 2008 10:16

Mao, kolejne świetne prace cool bardzo dobry pomysł na renowację paska brawo ja strasznie nie lubię wyrzucać niezniszczonych rzeczy nie wolno koraliki mówisz zwyczajne, ale w tym cały urok radocha a dla Florci wielki buziak love love love że namówiła mamę na kurkową serwetkę bye
eap - Czw 03 Kwi, 2008 12:33

Super prace,aż miło popatrzec.
_ulcia - Czw 03 Kwi, 2008 13:12

Mao ale z Ciebie pracuś, wszystko co wydziergałaś jest śliczne brawo brawo brawo
Halkuk - Czw 03 Kwi, 2008 14:28

Śliczne prace cool brawo cool
luna19 - Czw 03 Kwi, 2008 14:32

bardzo ladne prace cool brawo
gabis - Pią 04 Kwi, 2008 00:34

Mao, kolejne nowości - śliczności!!!!
brawo brawo brawo

alienor - Pią 04 Kwi, 2008 07:40

Mao brawo fajna kuro-serweta i i świetne dodatki cool
elka j. - Pią 04 Kwi, 2008 08:47

Fajne te Twoje różności, szczególnie podobają mi się korale. Pomysł z renowacją paska też super, a serwetkowa kurka wygląda, jakby wysiadywała jajka w koszyku zebalek cool cool cool cool
barbara 1 - Pią 04 Kwi, 2008 10:00

brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo
beacia-24 - Pią 04 Kwi, 2008 10:13

Mao, same śliczności widzę brawo brawo radocha hurrraaa brawo brawo czy mogę poprosić o przepis na te mniamniuśne koraliczki, mam tyle koralików do wykorzystania, ale leżą sobie w pudełku jakby czekały właśnie na tę chwilkę hihih, jeśli to nie kłopot oczywiście Embarassed
beacia-24 - Pią 04 Kwi, 2008 10:58

Mao, ja tu już "nie zaglądam" hihih bo mnie opadło wszystko co opaść mogło jak przejrzałam wszystkie prace rotfl mdleje mdleje rotfl Exclamation Exclamation Exclamation

Słów mi brak, proszę wybaczyć tą niedyspozycję, ale chyba to zrozumiałe jak się przejrzy te cuuuuudności. radocha radocha

jola373 - Pią 04 Kwi, 2008 18:21

Mao, śliczne prace! brawo brawo brawo
ata30 - Pią 04 Kwi, 2008 19:49

brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo