Galerie prac użytkowników forum - bean - nowe drobiazgi str. 102
bean - Czw 06 Sty, 2011 22:51
Ojejciu, ale wątek mi się zakurzył
Postaram się w tym roku pokazywać w miarę na bieżąco , bo wstawianie dużej ilości zdjęć na raz jest troszkę męczące
Jeszcze raz dziękuję za wszystkie miłe komentarze same wiecie jak przyjemnie się je czyta...
Z ciuszków ostatnio zrobiłam:
tunikę z Australa
wdzianko z Angoramatic
kamizelkę z Sonaty dla bratanicy
Kilka kartek świątecznych:
haftem matematycznym
z elementami szydełka i frywolitki
Ozdobę okienną:
Frywolitki:
Jeden z tych aniołków powędrował do grazy5111 w ramach świątecznej wymianki na naszym poznańskim spotkaniu w grudniu.
Przy okazji się pochwalę, co ja dostałam
trafiły mi się piękne aniołki od Paddington + słodki dodatek
Dziękuję
Co prawda nie zawisły na choince, ale znalazłam dla nich zaszczytne miejsce przy lustrze nad komodą - nawet widać je na zdjęciach z prezentacji kamizelki
Koleżanki, życzę Wam szczęścia w Nowym Roku, pomysłów (i czasu na ich realizację) bez liku oraz duuużo zdrówka
Aha, wzory do niektórych moich prac, głównie ciuszkowych znajdziecie TUTAJ
dehajola - Czw 06 Sty, 2011 23:10
bo słów brakuje na wyrazenie zachwytu
anle - Czw 06 Sty, 2011 23:25
| dehajola napisał/a: | | bo słów brakuje na wyrazenie zachwytu |
elka j. - Czw 06 Sty, 2011 23:26
Twoje prace zawsze mnie zachwycają, podziwiałam już wcześniej niektóre na picassie, są perfekcyjne
marysia54 - Czw 06 Sty, 2011 23:36
Przepiękne prace
i sama nie wiem które chwalić, ale chyba najbardziej zachwycam się tuniką, wdziankiem
i kamizelką
za wszystko wielkie
Paillette - Pią 07 Sty, 2011 00:09
Ale wyczarowałaś nowości.....
saba52 - Pią 07 Sty, 2011 00:24
bean, Nareszcie pokazałaś te cuda
iwonka - Pią 07 Sty, 2011 06:21
bean u Ciebie jak zwykle piękne , zapierające dech śliczności
Sal - Pią 07 Sty, 2011 07:36
Uwielbiam twoj watek!
Podziwiam przede wszystkim za idealne dobranie ciuchow do sylwetki.
mimusia-1 - Pią 07 Sty, 2011 10:01
Sliczne prace
Noemi1 - Pią 07 Sty, 2011 10:34
bean - prześliczne prace bardzo lubię zaglądać do Twojej galerii, bo Twoje ciuszki są zawsze takie perfekcyjne, gustowne i co tu dużo mówić aż mi dech zapierają.
ania_b - Pią 07 Sty, 2011 10:49
Rzeczywiście, lepiej dodawaj prace na bieżąco, bo w takich ilościach to one przyprawiają o ból głowy. Wszystkie dzieła są perfekcyjne, ale jak wspaniale na tobie się prezentują, no cudo po prostu. I dziekuję, że podajesz wszystkie schematy, często Twoja wersja wygląda lepiej od oryginału. I jest lepiej sfotografowana.
Czytam, co napisałam, i te słowa nie oddają w żaden sposób zachwytu, który wzbudzają we mnie Twoje prace.
bean - Pią 07 Sty, 2011 11:53
dehajola, anle, elka j., marysia54, Paillette, saba52, iwonka, Sal, mimusia-1, Noemi1, ania_b, jesteście kochane dziękuję!
lamika88 - Pią 07 Sty, 2011 12:00
Cudowne prace Kłaniam się pięknie o schemacik do tego frywolitkowego cuda z fioletowymi koralikami
ania10525 - Pią 07 Sty, 2011 13:42
bean, cudeńka cudeńka i jeszcze raz cudeńka
barbara 1 - Pią 07 Sty, 2011 14:13
Padam na kolana przed tymi wspaniałościami
Grażyna - Pią 07 Sty, 2011 14:29
Piekne wszystko, i hafty, i frywolitki, i kartki, i ubranka, lecz najbardziej podoba mi sie ta tunika.
żabka - Pią 07 Sty, 2011 15:20
Super prace  - tunike miałam okazje oglądać na żywo (mam w planach do odgapienia )
Hafciki fajniutkie (oooooo kolorowy aniołek )
na kolana przed frywolitkami
makramka - Pią 07 Sty, 2011 17:04
Same śliczności jedno lepsze od drugiego
Madzia - Pią 07 Sty, 2011 17:41
Dla mnie jak pojawia się Twoja nowa praca to jest wydarzenie. Po prostu je uwielbiam! Zawsze robisz te najfajniejsze wzory, najładniejszą włóczką, i zawsze Twoje ciuszki leżą idealnie. Tak postrzegam Twoje prace. Podziwiam Cię również za wszechstronność.
Nowe prace - przepiękne! Jakież inne mogłyby być?
Karolina - Pią 07 Sty, 2011 18:17
Fantastyczne! Dopracowane w każdym calu. Same cuda
Haniutka - Pią 07 Sty, 2011 18:44
A ja podpisuję się pod wszystkimi wypowiedziami obiema łapkami i cieszę się, że część tych prac mogę podziwiać w realu! Są rewelacyjne! i również dziękuję za wzorki
beacia-24 - Pią 07 Sty, 2011 19:57
Beaciu, pracowita pszczółka z Ciebie. Nie wiem co pierwsze chwalić, czy ciuszki czy frywolitki.
Wszystko jak zawsze piękne, dopracowane, aż powiewa perfekcją.
Biżuteria zachwycająca, ale aniołki to już szaleństwo. Podebrałabym z miłą chęcią
Widzę , że w oknie nie tylko prezentuje się pięknie ozdoba - storczyki też ładnie zakwitną bo już sporo pąków jest.
Za wszystkie śliczne prace ogromne brawa. Wgapiam się i wzdycham do Twoich pięknych pracek. Idę jeszcze powzdychać
Violetta21 - Pią 07 Sty, 2011 19:59
O jak ja lubię tutaj zaglądać śliczne prace
anna.pluta1 - Pią 07 Sty, 2011 20:16
|
|
|