To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - bean - nowe drobiazgi str. 102

bean - Czw 06 Sty, 2011 22:51

Ojejciu, ale wątek mi się zakurzył Embarassed
Postaram się w tym roku pokazywać w miarę na bieżąco Wink , bo wstawianie dużej ilości zdjęć na raz jest troszkę męczące olaboga

Jeszcze raz dziękuję za wszystkie miłe komentarze cmoknięcie love same wiecie jak przyjemnie się je czyta... Smile

Z ciuszków ostatnio zrobiłam:

tunikę z Australa

wdzianko z Angoramatic

kamizelkę z Sonaty dla bratanicy

Kilka kartek świątecznych:

haftem matematycznym

z elementami szydełka i frywolitki

Ozdobę okienną:

Frywolitki:
Jeden z tych aniołków powędrował do grazy5111 w ramach świątecznej wymianki na naszym poznańskim spotkaniu w grudniu.

Przy okazji się pochwalę, co ja dostałam hopla
trafiły mi się piękne aniołki od Paddington + słodki dodatek
Dziękuję cmoknięcie
Co prawda nie zawisły na choince, ale znalazłam dla nich zaszczytne miejsce przy lustrze nad komodą - nawet widać je na zdjęciach z prezentacji kamizelki Smile

Koleżanki, życzę Wam szczęścia w Nowym Roku, pomysłów (i czasu na ich realizację) bez liku oraz duuużo zdrówka cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

Aha, wzory do niektórych moich prac, głównie ciuszkowych znajdziecie TUTAJ

dehajola - Czw 06 Sty, 2011 23:10

uklon uklon uklon bo słów brakuje na wyrazenie zachwytu brawo brawo
anle - Czw 06 Sty, 2011 23:25

dehajola napisał/a:
bo słów brakuje na wyrazenie zachwytu
brawo brawo brawo
elka j. - Czw 06 Sty, 2011 23:26

Twoje prace zawsze mnie zachwycają, podziwiałam już wcześniej niektóre na picassie, są perfekcyjne Smile cool cool cool
marysia54 - Czw 06 Sty, 2011 23:36

Przepiękne prace cool cool cool cool cool cool cool
i sama nie wiem które chwalić, ale chyba najbardziej zachwycam się tuniką, wdziankiem
i kamizelką uklon uklon uklon uklon uklon uklon
za wszystko wielkie brawo brawo brawo

Paillette - Pią 07 Sty, 2011 00:09

Ale wyczarowałaś nowości..... brawo brawo brawo
saba52 - Pią 07 Sty, 2011 00:24

bean, Nareszcie pokazałaś te cuda brawo brawo brawo
iwonka - Pią 07 Sty, 2011 06:21

bean u Ciebie jak zwykle piękne , zapierające dech śliczności uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon
Sal - Pią 07 Sty, 2011 07:36

Uwielbiam twoj watek!
Podziwiam przede wszystkim za idealne dobranie ciuchow do sylwetki.

kwiatek dla ciebie

mimusia-1 - Pią 07 Sty, 2011 10:01

Sliczne prace brawo
Noemi1 - Pią 07 Sty, 2011 10:34

bean - prześliczne prace radocha radocha bardzo lubię zaglądać do Twojej galerii, bo Twoje ciuszki są zawsze takie perfekcyjne, gustowne i co tu dużo mówić aż mi dech zapierają.
ania_b - Pią 07 Sty, 2011 10:49

Rzeczywiście, lepiej dodawaj prace na bieżąco, bo w takich ilościach to one przyprawiają o ból głowy. Wszystkie dzieła są perfekcyjne, ale jak wspaniale na tobie się prezentują, no cudo po prostu. I dziekuję, że podajesz wszystkie schematy, często Twoja wersja wygląda lepiej od oryginału. I jest lepiej sfotografowana.
Czytam, co napisałam, i te słowa nie oddają w żaden sposób zachwytu, który wzbudzają we mnie Twoje prace.

bean - Pią 07 Sty, 2011 11:53

dehajola, anle, elka j., marysia54, Paillette, saba52, iwonka, Sal, mimusia-1, Noemi1, ania_b, jesteście kochane cmoknięcie dziękuję! love
lamika88 - Pią 07 Sty, 2011 12:00

Cudowne prace uklon uklon uklon Kłaniam się pięknie o schemacik do tego frywolitkowego cuda z fioletowymi koralikami uklon uklon uklon
ania10525 - Pią 07 Sty, 2011 13:42

bean, cudeńka cudeńka i jeszcze raz cudeńka uklon uklon uklon uklon uklon brawo brawo brawo
barbara 1 - Pią 07 Sty, 2011 14:13

Padam na kolana przed tymi wspaniałościami uklon uklon uklon uklon
Grażyna - Pią 07 Sty, 2011 14:29

Piekne wszystko, i hafty, i frywolitki, i kartki, i ubranka, lecz najbardziej podoba mi sie ta tunika. cool
żabka - Pią 07 Sty, 2011 15:20

Super prace brawobrawo brawo - tunike miałam okazje oglądać na żywo (mam w planach do odgapienia wesoło mi )

Hafciki fajniutkie brawo brawo brawo (oooooo kolorowy aniołek wesoło mi )

uklon uklon na kolana przed frywolitkami brawo brawo brawo

makramka - Pią 07 Sty, 2011 17:04

Same śliczności jedno lepsze od drugiego brawo brawo brawo brawo brawo brawo
Madzia - Pią 07 Sty, 2011 17:41

Dla mnie jak pojawia się Twoja nowa praca to jest wydarzenie. Po prostu je uwielbiam! Zawsze robisz te najfajniejsze wzory, najładniejszą włóczką, i zawsze Twoje ciuszki leżą idealnie. Tak postrzegam Twoje prace. Podziwiam Cię również za wszechstronność.

Nowe prace - przepiękne! Jakież inne mogłyby być?
uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon

Karolina - Pią 07 Sty, 2011 18:17

Fantastyczne! Dopracowane w każdym calu. Same cuda brawo
Haniutka - Pią 07 Sty, 2011 18:44

A ja podpisuję się pod wszystkimi wypowiedziami obiema łapkami i cieszę się, że część tych prac mogę podziwiać w realu! Są rewelacyjne! cool brawo i również dziękuję za wzorki uklon
beacia-24 - Pią 07 Sty, 2011 19:57

Beaciu, pracowita pszczółka z Ciebie. Nie wiem co pierwsze chwalić, czy ciuszki czy frywolitki.
Wszystko jak zawsze piękne, dopracowane, aż powiewa perfekcją.
Biżuteria zachwycająca, ale aniołki to już szaleństwo. Podebrałabym z miłą chęcią hahahihi
Widzę , że w oknie nie tylko prezentuje się pięknie ozdoba - storczyki też ładnie zakwitną bo już sporo pąków jest.
Za wszystkie śliczne prace ogromne brawa. Wgapiam się i wzdycham do Twoich pięknych pracek. Idę jeszcze powzdychać Smile cool cool cool cool

Violetta21 - Pią 07 Sty, 2011 19:59

O jak ja lubię tutaj zaglądać hopla śliczne prace cool brawo
anna.pluta1 - Pią 07 Sty, 2011 20:16

cool cool brawo brawo