To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Nasze spotkania - Poznan

żabka - Pią 09 Lis, 2012 09:23

Apak napisał/a:
skoro spotkanie mikołajkowe, to robimy upominki, tak? Każda jeden? Na miejscu losujemy? Czy one powinny być za określoną kwotę?
Mikołajkowe spotkanie to wymiana upominków wśród chętnych na taką formę zabawy. Robimy po jednym upominku (coś drobnego nie koniecznie świątecznego)wesoło mi W zeszłym roku bodajże była ustalona kwota na materiał potrzebny do wykonania na 10 zł (jeśli dobrze pamiętam hmmm ). Na spotkaniu prezenciki dostają nr (wykonawca musi go zapamiętać) i wszystkie zebrane są w jedno miejsce. Potem losujemy karteczkę z numerkiem i dostajemy upominek, który jest do niego przypisany. Zabawa jest super, szczególnie od momentu jak próbujemy rozszyfrować kto wykonał cudo, które zostało naszą własnością zebalek
weraph - Pią 09 Lis, 2012 23:34

Boa'maniaczki!
Strzeżcie się, posiadłam tę sztukę!
Dziękia Aiszko i Tobatko:)
http://koralikowaweraph.b...a-post-bez.html

Paddington - Sob 10 Lis, 2012 11:51

Żabka bardzo dobry opis- chyba teraz wszystko jasne Smile Ja już jakiś tam drobiazg przygotowuję Very Happy
Weraph - jesteś nieprzewidywalna, byłam na blogu, bardzo fajne boa- będzie o czym opowiadać na spotkaniu wesoło mi

aiszka4 - Wto 13 Lis, 2012 17:13

Umówiłam się z Ulą na sobotę, 17. listopada. Będzie też Marlena i prawdopodobnie Alicja i nula. Nie rezerwowałyśmy lokalu, usiądziemy, gdzie nam przypadnie do gustu. Są jeszcze jakieś chętne?
żabka - Wto 13 Lis, 2012 18:49

Jeśli będzie taka możliwość to wpadnę do Was na chwilkę koło 19 wesoło mi (prosto z wykładów) jeśli jeszcze będziecie wesoło mi
nula - Wto 13 Lis, 2012 20:29

Ja już się cieszę wesoło mi
Nareszcie uda mi się wyrwać hopla

Paddington - Wto 13 Lis, 2012 20:39

fajnie, że mówisz Smile Może też przyjadę, tylko godzinkę podajcie a o miejscu to się zdzwonimy.
Pozdrawiam

aiszka4 - Śro 14 Lis, 2012 10:31

Sobota, 15.00, pręgierz wesoło mi
żabka - Śro 14 Lis, 2012 10:59

Ja poproszę w sobotę o informacje gdzie siedzicie i do której wesoło mi
nula - Sob 17 Lis, 2012 19:38

Nawet nie wiecie jak się cieszę, że udało mi się w końcu z Wami spotkać !!!!
Tego mi było potrzeba cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

aiszka4 - Sob 17 Lis, 2012 19:47

Dostałaś się do kompa bez walki? rotfl

Ja też się cieszę, że udało nam się spotkać.

nula - Sob 17 Lis, 2012 19:55

aiszka4 napisał/a:
Dostałaś się do kompa bez walki?

jakoś mi się udało.... ale nie wiem na jak długo hahahihi

żabka - Sob 17 Lis, 2012 20:20

Oj jak miło było znowu Was zobaczyć wesoło mi Cudne zakończenia męczącego dnia wesoło mi
Paddington - Sob 17 Lis, 2012 21:11

ja też dziękuję- cudnie WAS widzieć, wspaniale pogadać, posiedzieć, zainspirować się znowu Smile Tylko musimy w inne miejsce się next time wybrać bo ja taką sobie smakę na deser lodowy z bitą śmietaną zrobiłam wesoło mi wesoło mi wesoło mi
Raz jeszcze dzięki, mam głowę pełną nowych pomysłów i było z WAMI wspaniale love love love love love love

żabka - Sob 17 Lis, 2012 22:04

Kochaniutkie może tak jak mówiłam - w "Fanaberii" ul Wroniecka 24 - naprawdę zaskoczyło mnie oświetlenie kiedy koło niej dzisiaj przechodziłam wesoło mi nad każdym stolikiem lampa z 4 żarówkami

link ze zdjęciem wnętrza http://www.fanaberia-restauracja.pl/galeria

Paddington napisał/a:
Tylko musimy w inne miejsce się next time wybrać bo ja taką sobie smakę na deser lodowy z bitą śmietaną zrobiłam
Aniu sprawdziłam mają w menu deser lodowy z bitą śmietaną wesoło mi
bogusia1255 - Sob 17 Lis, 2012 22:20

Mi też było milutko z Wami dziękuję.foto: https://picasaweb.google.com/103967354100464822781/FrancuskiAcznik17112012 cmoknięcie
bean - Nie 18 Lis, 2012 14:34

Nawet nie wiecie jak żałuję, że nie mogłam z Wami być wczoraj Sad

Nula, narzuta w koty jest rewelacyjna!!! uklon uklon uklon a Marzena widzę nie odpuszcza i nadal dzielnie ćwiczy frywolitki hopla i tak trzymaj!
żabka napisał/a:
Kochaniutkie może tak jak mówiłam - w "Fanaberii" ul Wroniecka 24 - naprawdę zaskoczyło mnie oświetlenie kiedy koło niej dzisiaj przechodziłam wesoło mi nad każdym stolikiem lampa z 4 żarówkami

Na fotkach wygląda bardzo obiecująco cool

Trzymajcie się i do zobaczenia na mikołajkowym spotkaniu bye cmoknięcie

weraph - Nie 18 Lis, 2012 14:56

Dzięki moje miłe za ciepłe przyjęcie mojego miłego! Dzięki za włoczki!

Aisza - jutro będą nowosci w Kadoro wiec bedę zamawiać, daj znac czy cos chcesz do wieczora.

Grażyna - Nie 18 Lis, 2012 17:59

No, no...widzę, że Nulka skończyła swoje kotki. Slicznie i elegancko wygląda efekt końcowy.

Obejrzałam zdjęcia, zachwyciłam się również Fanaberią i wzdycham...

izetta - Nie 18 Lis, 2012 19:26

Nula, piękne te koty Very Happy
niestety nie mogłam być Sad

żabka - Nie 18 Lis, 2012 19:32

Ja to chyba będę placzek - bo byłam i nie obejrzałam namacalnie kotów, ale tak to już jest jak się dotrze z dużym opóźnieniem wściekły
Kamoni - Pon 19 Lis, 2012 10:55

Bardzo bym chciała przyjechać na takie spotkanie.Powiem cichutko ,że kombinuje jak tu zorganizować czas i finanse żeby przyjechać 01.12 na razie nie wpisuję się jeszcze na listę żeby nie zapeszyć .
bogusia1255 - Pon 19 Lis, 2012 15:38

Kamoni zapraszamy oby Ci się udało.
aiszka4 - Pon 19 Lis, 2012 17:58
Temat postu: Prośba
Dziewczyny ( i chłopaki, jeśli tu zaglądają), mam prośbę o głosowanie na film, który nakręcono w gimnazjum moich starszych latorośli. Oddanie głosu możliwe jest po zarejestrowaniu się, ale jeśli znajdziecie chwilkę, to proszę o plusy uklon

http://tnij.com/gtWa7

Zgadniecie, która to moja córa?

izetta - Wto 20 Lis, 2012 21:36

nula, czy Ty tu zaglądasz? Moja mama chciałaby u ciebie zamówić tym razem 5 dzwoneczków. Masz jakieś ładne wzory? Pokażesz?
A może któraś z was, o ile nula nie będzie mogła, zrobiłaby dla mojej mamy 5 dzwoneczków szydełkiem. Oczywiscie odpłatnie.