Nasze spotkania - Poznan
żabka - Pią 09 Lis, 2012 09:23
| Apak napisał/a: | | skoro spotkanie mikołajkowe, to robimy upominki, tak? Każda jeden? Na miejscu losujemy? Czy one powinny być za określoną kwotę? | Mikołajkowe spotkanie to wymiana upominków wśród chętnych na taką formę zabawy. Robimy po jednym upominku (coś drobnego nie koniecznie świątecznego) W zeszłym roku bodajże była ustalona kwota na materiał potrzebny do wykonania na 10 zł (jeśli dobrze pamiętam ). Na spotkaniu prezenciki dostają nr (wykonawca musi go zapamiętać) i wszystkie zebrane są w jedno miejsce. Potem losujemy karteczkę z numerkiem i dostajemy upominek, który jest do niego przypisany. Zabawa jest super, szczególnie od momentu jak próbujemy rozszyfrować kto wykonał cudo, które zostało naszą własnością
weraph - Pią 09 Lis, 2012 23:34
Boa'maniaczki!
Strzeżcie się, posiadłam tę sztukę!
Dziękia Aiszko i Tobatko:)
http://koralikowaweraph.b...a-post-bez.html
Paddington - Sob 10 Lis, 2012 11:51
Żabka bardzo dobry opis- chyba teraz wszystko jasne Ja już jakiś tam drobiazg przygotowuję
Weraph - jesteś nieprzewidywalna, byłam na blogu, bardzo fajne boa- będzie o czym opowiadać na spotkaniu
aiszka4 - Wto 13 Lis, 2012 17:13
Umówiłam się z Ulą na sobotę, 17. listopada. Będzie też Marlena i prawdopodobnie Alicja i nula. Nie rezerwowałyśmy lokalu, usiądziemy, gdzie nam przypadnie do gustu. Są jeszcze jakieś chętne?
żabka - Wto 13 Lis, 2012 18:49
Jeśli będzie taka możliwość to wpadnę do Was na chwilkę koło 19 (prosto z wykładów) jeśli jeszcze będziecie
nula - Wto 13 Lis, 2012 20:29
Ja już się cieszę
Nareszcie uda mi się wyrwać
Paddington - Wto 13 Lis, 2012 20:39
fajnie, że mówisz Może też przyjadę, tylko godzinkę podajcie a o miejscu to się zdzwonimy.
Pozdrawiam
aiszka4 - Śro 14 Lis, 2012 10:31
Sobota, 15.00, pręgierz
żabka - Śro 14 Lis, 2012 10:59
Ja poproszę w sobotę o informacje gdzie siedzicie i do której
nula - Sob 17 Lis, 2012 19:38
Nawet nie wiecie jak się cieszę, że udało mi się w końcu z Wami spotkać !!!!
Tego mi było potrzeba
aiszka4 - Sob 17 Lis, 2012 19:47
Dostałaś się do kompa bez walki?
Ja też się cieszę, że udało nam się spotkać.
nula - Sob 17 Lis, 2012 19:55
| aiszka4 napisał/a: | | Dostałaś się do kompa bez walki? |
jakoś mi się udało.... ale nie wiem na jak długo
żabka - Sob 17 Lis, 2012 20:20
Oj jak miło było znowu Was zobaczyć Cudne zakończenia męczącego dnia
Paddington - Sob 17 Lis, 2012 21:11
ja też dziękuję- cudnie WAS widzieć, wspaniale pogadać, posiedzieć, zainspirować się znowu Tylko musimy w inne miejsce się next time wybrać bo ja taką sobie smakę na deser lodowy z bitą śmietaną zrobiłam
Raz jeszcze dzięki, mam głowę pełną nowych pomysłów i było z WAMI wspaniale
żabka - Sob 17 Lis, 2012 22:04
Kochaniutkie może tak jak mówiłam - w "Fanaberii" ul Wroniecka 24 - naprawdę zaskoczyło mnie oświetlenie kiedy koło niej dzisiaj przechodziłam nad każdym stolikiem lampa z 4 żarówkami
link ze zdjęciem wnętrza http://www.fanaberia-restauracja.pl/galeria
| Paddington napisał/a: | | Tylko musimy w inne miejsce się next time wybrać bo ja taką sobie smakę na deser lodowy z bitą śmietaną zrobiłam | Aniu sprawdziłam mają w menu deser lodowy z bitą śmietaną
bogusia1255 - Sob 17 Lis, 2012 22:20
Mi też było milutko z Wami dziękuję.foto: https://picasaweb.google.com/103967354100464822781/FrancuskiAcznik17112012
bean - Nie 18 Lis, 2012 14:34
Nawet nie wiecie jak żałuję, że nie mogłam z Wami być wczoraj
Nula, narzuta w koty jest rewelacyjna!!! a Marzena widzę nie odpuszcza i nadal dzielnie ćwiczy frywolitki i tak trzymaj!
| żabka napisał/a: | | Kochaniutkie może tak jak mówiłam - w "Fanaberii" ul Wroniecka 24 - naprawdę zaskoczyło mnie oświetlenie kiedy koło niej dzisiaj przechodziłam wesoło mi nad każdym stolikiem lampa z 4 żarówkami |
Na fotkach wygląda bardzo obiecująco
Trzymajcie się i do zobaczenia na mikołajkowym spotkaniu
weraph - Nie 18 Lis, 2012 14:56
Dzięki moje miłe za ciepłe przyjęcie mojego miłego! Dzięki za włoczki!
Aisza - jutro będą nowosci w Kadoro wiec bedę zamawiać, daj znac czy cos chcesz do wieczora.
Grażyna - Nie 18 Lis, 2012 17:59
No, no...widzę, że Nulka skończyła swoje kotki. Slicznie i elegancko wygląda efekt końcowy.
Obejrzałam zdjęcia, zachwyciłam się również Fanaberią i wzdycham...
izetta - Nie 18 Lis, 2012 19:26
Nula, piękne te koty
niestety nie mogłam być
żabka - Nie 18 Lis, 2012 19:32
Ja to chyba będę - bo byłam i nie obejrzałam namacalnie kotów, ale tak to już jest jak się dotrze z dużym opóźnieniem
Kamoni - Pon 19 Lis, 2012 10:55
Bardzo bym chciała przyjechać na takie spotkanie.Powiem cichutko ,że kombinuje jak tu zorganizować czas i finanse żeby przyjechać 01.12 na razie nie wpisuję się jeszcze na listę żeby nie zapeszyć .
bogusia1255 - Pon 19 Lis, 2012 15:38
Kamoni zapraszamy oby Ci się udało.
aiszka4 - Pon 19 Lis, 2012 17:58 Temat postu: Prośba Dziewczyny ( i chłopaki, jeśli tu zaglądają), mam prośbę o głosowanie na film, który nakręcono w gimnazjum moich starszych latorośli. Oddanie głosu możliwe jest po zarejestrowaniu się, ale jeśli znajdziecie chwilkę, to proszę o plusy
http://tnij.com/gtWa7
Zgadniecie, która to moja córa?
izetta - Wto 20 Lis, 2012 21:36
nula, czy Ty tu zaglądasz? Moja mama chciałaby u ciebie zamówić tym razem 5 dzwoneczków. Masz jakieś ładne wzory? Pokażesz?
A może któraś z was, o ile nula nie będzie mogła, zrobiłaby dla mojej mamy 5 dzwoneczków szydełkiem. Oczywiscie odpłatnie.
|
|
|