Poszukuję - poszukuję dzwonków
maggew - Pon 05 Sty, 2015 21:48
Dzień dobry a raczej dobry wieczór. Trafiłam, odnawiając stare fora po latach. Ten schemat dzwoneczka 3 d, nad którym się zastanawiałyście jest akurat mój. Bardzo mi miło, że Was zainteresował. szkoda, że już po sezonie na dzwonki, ale uproszczę życie. Może się przyda na przyszły rok. On jest dokładnie na 6 kółeczek górnych, czyli jest to 1/4 to wzoru.
AlaJ - Pon 05 Sty, 2015 23:06
| maggew napisał/a: | On jest dokładnie na 6 kółeczek górnych, czyli jest to 1/4 to wzoru.  |
No to chyba jednak 1/3 jest, skoro na schemacie są 2 z sześciu .
Elunia - Wto 06 Sty, 2015 17:28
przyda się taka rada,witaj na forum
skrzacik - Wto 06 Sty, 2015 22:07
| maggew napisał/a: | Dzień dobry a raczej dobry wieczór. Trafiłam, odnawiając stare fora po latach. Ten schemat dzwoneczka 3 d, nad którym się zastanawiałyście jest akurat mój. Bardzo mi miło, że Was zainteresował. szkoda, że już po sezonie na dzwonki, ale uproszczę życie. Może się przyda na przyszły rok. On jest dokładnie na 6 kółeczek górnych, czyli jest to 1/4 to wzoru.  |
Witaj, kazda pora na frywolne dzwonki jest dobra Rozgosc się wsrod nas i czuj sie jak u siebie w domu .
krufka - Czw 08 Paź, 2015 22:17
Hej wszystkim
Czy orientujecie, gdzie można zdobyć wzór na taki dzwonek?
http://www.frivolitka.com...-vanocni-ozdoby
kabyr - Czw 08 Paź, 2015 22:45
krufka, najszybciej chyba znajdziesz na Pinterest
Lolek7825 - Czw 19 Lis, 2015 22:19
| maggew napisał/a: | Dzień dobry a raczej dobry wieczór. Trafiłam, odnawiając stare fora po latach. Ten schemat dzwoneczka 3 d, nad którym się zastanawiałyście jest akurat mój. Bardzo mi miło, że Was zainteresował. szkoda, że już po sezonie na dzwonki, ale uproszczę życie. Może się przyda na przyszły rok. On jest dokładnie na 6 kółeczek górnych, czyli jest to 1/4 to wzoru.  |
Witaj,
ja juz kilka zrobiłem i nie wszyło tak idealnie jak u Ciebie.... może masz schemat?
Dzięki z góry
tareska - Pią 20 Lis, 2015 16:18
krufko czy znalazłaś wzór tego dzwoneczka o który pytałaś ?
jeśli tak to czy możesz zamieścić schemat na forum ? dziękuję
|
|
|